Sony Xperia XZ1 zilver / 64 GB - Reviews

Specificaties
Display
5.2 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 140 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Duong Nguyen 01-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend scherm, goede batterij maar onder-par ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat Sony mijn favoriete merk is voor elektronische producten, heb ik ervoor gekozen om de XZ1 een paar weken geleden te kopen. Tot nu toe voldoet de telefoon aan mijn verwachting voor de duurzaamheid en algehele kwaliteit. Bij de eerste indruk is de telefoon absoluut niet aantrekkelijk in vergelijking met andere vlaggenschepen op de markt, maar hij voelt erg solide in de hand en heeft een mooie afwerking buiten. Het ontwerp is praktisch en evenwichtig, maar ik haat de dikte van de cameralens; dus wanneer ik de telefoon op zijn rug leg, blijft hij niet plat op het oppervlak. Het heeft een zeer goede levensduur van de batterij en de kwaliteit van de luidsprekers is indrukwekkend. De fotokwaliteit bij weinig licht is ook een tegenvaller voor deze telefoon, vooral wanneer Sony veel heeft geadverteerd over de mogelijkheden van de XZ1-camera. Over het algemeen ben ik blij met deze telefoon.

Pluspunten

  • Levendig scherm
  • Lange batterijduur
  • Prachtige spreker

Minpunten

  • Onaantrekkelijk ontwerp
  • Fotokwaliteit niet zoals geadverteerd
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Arthur Volgers 26-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

beste mobiel ever!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zelden geef ik een revieuw over een product maar dit keer graag! Wat een verademing deze mobiele telefoon. Ik gebruik mijn mobiel zakelijk en gebruik dus alle functies intensief. Xperia XZ1 is mooi, smart, snel, functioneel en met een echt goed werkende touchscreen functie, groot helder scherm, simpel gebruik en met wel een hele mooie camera en dit alles voor een redelijke prijs. Na jaren Iphone is dit een verademing. Koop hem!

Pluspunten

  • fijne actie met gratis Sony headset

Minpunten

  • mis de in sony style beschermkap
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 25-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel, vertrouwd design, matige accu.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na ruim twee jaar overgestapt van een Xperia Z3 naar deze XZ1. Ondanks dat de Z3 op snelheid nog prima meekomt is het verschil direct merkbaar. Het beeld is meer dan goed, na kleurcorrectie in de instellingen zijn de kleuren en de helderheid perfect. Opvallend is het volume, de XZ1 overschaduwt de Z3 met gemak. De frontfaced stereo speakers geven zeer goed geluid.

De accu van de XZ1 is helaas niet bijzonder. De Z3 werd ingeruild omdat bij doorsnee gebruik tegen de avond geladen moest worden, bij de XZ1 is het niet anders. De USB-C komt hierbij wel van pas.. een half uurtje laden is 50% vol.

Pluspunten

  • Scherm
  • Snelheid
  • Standaard Oreo zonder Sony aanpassing
  • Aluminium body en achterzijde

Minpunten

  • Accu
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul S 08-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony Xperia ZX1 helder scherm, zuinige accu, snelle CPU

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sony Xperia XZ1 is een top toestel met goede softwareondersteuning (ook na jaren met mijn eerdere toestel Z2). Beeldscherm is zeer kleurrijk en helder, geluid is zeer goed naar voorkeur in te stellen. Met het accu besparingsprogramma van Sony kan ik 3 dagen vooruit. Kortom zeer mooi toestel voor een redelijke prijs en doet niet onder voor de andere merken.

Pluspunten

  • Beeld
  • geluid
  • Camera
  • software ondersteuning
  • apps apart instelbaar
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 19-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deze telefoon is echt heel fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze sony experia heeft niet alleen een hele
Grote beeld
Maar geef je ook nog eens een rustig gevoel
Als je telefoon perongeluk in de wc valt
Hij is dus niet alleen spat water dicht maar echt waterdicht
Gezelig Netflix in bad kijken doe je met een rustig gevoel
Vind je het fijn om foto temaken en leuk ook voor onder water
Twijfel dan niet om eerst te informeren naar de Sony experia
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 17-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is mijn 3e Xperia model. Eerste was z, daarna z5 en nu de xz1. Elke keer een verbetering, van een goed toestel , wat steeds beter wordt. De accuduur vind ik heel goed. Fijn en mooi scherm en prettige bediening.
Ook deze mobiel maakt weer heel goede foto's en haarscherpe films/video's.

Pluspunten

  • Fantastisch foto's en video's/films
  • Accu duur
  • De huidige besturing werkt fijn.

Minpunten

  • Moet ik nog vinden
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kimmie 14-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al meer als 6 jaar Sony mobiel gehad en ben er nog steeds dik tevreden over! Ook de xperia xz1 is weer een geweldig toestel!

Pluspunten

  • Camera
  • Beeldacherm
  • Batterij
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 14-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele goeie telefoon met een hele goeie accu duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb hiervoor al 4 jaar een Sony experia gehad maar omdat de batterij wat minder werd heb ik weer een Sony aangeschaft en die werk perfect ligt goed in de hand is erg snel en de accu gaat lang mee zonder op te laden dus ben ik heel tevreden met deze Sony experia XZ1

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Werk heel snel
  • Lange batterij duur

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bayram 25-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

helder beeld en accu gaat lang mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb ervoor gekozen omdat ik eerder ook zeer tevreden was met mijn SONY telefoon.
Deze nieuwe versie zou nog betere prestaties leveren en dat is ook zo!

Pluspunten

  • helder
  • accuduur
  • geluidskwaliteit

Minpunten

  • kwaliteit meegeleverde oordopjes
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mark 23-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige telefoon, grote accu

Algemene score

9,0
De telefoon komt met Android oreo, het fijne is dat je veel bloatware en appmeldingen kan verwijderen of aanpassen. De Sony stamina modus is als vanouds weer prima. De camera is goed, maar niet zo goed als bijv. de xperia z5. De accuduur is geweldig, na een dag redelijk gebruik nog 50% over! Met de style cover ook auto wake, dat scheelt iedere keer op de zijknop drukken aangezien double tap to wake mysterieus is verdwenen. Al met al een prima telefoon, style cover aangeraden.

Pluspunten

  • Grote accucapaciteit
  • Snel

Minpunten

  • Veel moeten 'customizen'
  • Veel privacy instellingen moeten aanpassen
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline hilhorst 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en hele goeie tellefoon

Algemene score

9,0
Ik vind dit een heel fijn toestel hiervoor had ik ook een sony xperia maar dan een compact model waar ik ook heel tevreden mee was en dacht nu neem een de grotere versie en wauw ben heel erg blij met mijn keuze

Pluspunten

  • Mooie zuiver beeld
  • Mooie foto,s
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ward 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Review

Algemene score

8,0
Klein beeld tov concurrentie. Goeie camera en hele leuke extra functies als slo-motion Verder beste versie van Xperia!
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd Heijnen 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

1000 x beter dan windhoos phone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Toen m'n Z5 kapot ging had ik een windhoos Phone als reserve, wat een langzaam *piep* ding! Apps werkte niet goed of waren er niet... De XZ1 is 1000 x beter, groter scherm, goede batterij en veeeeeeeeeeel snellere processor. Ook fijn dat er Android op staat, wat gewoon alles ondersteunt. Heerlijke telefoon

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Snelle processor

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alex Pijnenburg 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vervanging Z5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Sony xperia xz1 is ter vervanging van mijn z5.
Het is een goede opvolger. Kunt er net allemaal net iets meer mee. Ben nog aan het kijken hoe de slow motion werkt, met weinig /minder licht, maar daar kom ik ook wel weer achter.

Pluspunten

  • Snel
  • Degelijk
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Charita 06-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Sony Xperia XZ1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product is erg fijn in gebruik. De vingerafdruksensor zit aan de zijkant en reageert goed. Hierdoor ontgrendel je je mobiel gemakkelijk en snel.
Beeldscherm heeft een fijne grootte.
Zeker een aanrader voor iedereen!

Pluspunten

  • Vingerafdruksensor
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Meldingen die blijven staan bovenin het scherm
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

René 17-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi toestel

Algemene score

10,0
Werkt perfect lekker dun mooi en duidelijk scherm prijs kwaliteit goed
De camera is heel goed en is stof en spat water dicht

Pluspunten

  • Stof en water dicht
  • Goede camera

Minpunten

  • Geen radio
  • Prijs
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 10-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtige telefoon voor een aantrekkelijke prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren een Samsung telefoon gehad te hebben overgestapt op Sony. Redenen: prijs/kwaliteit verhouding, de plaats van de vingerafdruksensor en de schermranden ;-). Ik heb de telefoon nu ruim twee maanden in gebruik en ik heb er geen spijt van!
De telefoon ligt heerlijk stevig in de hand, het HDR scherm is prachtig en de batterijduur is echt prima!
Snel en soepel schakelen tussen de verschillende apps. Unieke super slow motion beelden!

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Geluid
  • Fotokwaliteit
  • Super Slow Motion
  • Ligt heerlijk in de hand
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beer 10-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit uiteindelijk gekozen om zijn technische specificaties zoals foto film en geluid. Menu keuzes en uiterlijk. Accu gaat lang mee en hij is super snel.

Pluspunten

  • Camera
  • Video

Minpunten

  • Bluetooth verbinding
  • Erg glad in de hand
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry 09-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betere prijs maar wel dezelfde capaciteiten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor deze prijs een super telefoon met een lange batterijduur. Verder blij dat hij stof en spat dicht is. Wel grote schermranden maar ik vind het design juist mooi, en nog belangrijker hierdoor een stuk degelijker en niet meteen kapot bij vallen.
Camera goed met leuke opties en wil je naar muziek luisteren dan een super geluid!
t.o.v. mijn eerdere sony nu geen last meer van warme batterij.

Pluspunten

  • Goede batterij
  • degelijk, stof en (spat)waterdicht
  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Diederik 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed toestel goed scherm

Algemene score

8,0
Top telefoon, had alleen iets meer van de 3d maker verwacht en jammer dat er geen fm radio opzit. Camera is top en het scherm is goed.

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm

Minpunten

  • Geen fm radio
Geschreven voor: Sony Xperia XZ1 zwart / 64 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews