Fysic FM-6700 Senioren mobiele telefoon - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Fysic FM-6700 Senioren mobiele telefoon op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nel 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FM-6700 Senioren mobiele telefoon

Algemene score

10,0
Een heel handig toestel dat ik voor mijn bejaarde moeder heb gekocht. Vaste KPN aansluiting werd veel te duur dus dit toestel tezamen met een Ben sim only onbeperkt bellen is een stuk goedkoper.
Toestel is zeer gebruiksvriendelijk, grote toetsen, groot scherm, volume is luid en duidelijk en de nummers die zij intoetst zijn ook nog eens spraakgestuurd. Er kan bijna niets misgaan. Geen poespas maar doet wat het moet doen. Handig toestel.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Grote toetsen

Minpunten

  • Vormgeving van het toestel is zoals andere mobiele
  • toestellen maar voor ouderen is het
  • iets onhandig vasthouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sannie 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FM-6700 Senioren mobiele telefoon

Algemene score

10,0
Geen geklooi met een adapter maar opladen in een oplaadstation. Wel zo praktisch en zeker als je wat minder goed kan zien. Het toestel is zeer makkelijk in gebruik, niet teveel mogelijkheden, bellen en eventueel sms'en. Dat is het en meer dan genoeg.

De rode SOS knop is handig en zit aan de achterzijde en is niet te missen. Je kan meerdere nummers onder de SOS knop zetten.

De geheugentoetsen M1 en M2 zijn handig en duidelijk aanwezig.
Volume (gesprek en beltoon) is meer dan voldoende, spraakgestuurde toetsen, helder display en handsfree bellen kan ook nog. Kortom tevreden.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • SOS knop
  • Oplaadstation
  • Sim lock vrij toestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joy 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Geschreven voor: Fysic FM-6700 Senioren mobiele telefoon

Algemene score

8,0
Deze telefoon voor mijn 88 jarige moeder gekocht. Zij wilde een simpele mobiele telefoon met een duidelijk scherm en eenvoudige bediening. Met deze telefoon kan zij prima overweg.

Pluspunten

  • simpele bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke telefoon voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FM-6700 Senioren mobiele telefoon

Algemene score

8,0
Duidelijke telefoon die gemakkelijk in het gebruik is. Geeft duidelijk de getallen aan in woord en beeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinie Verhaegen 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige telefoon voor ouderen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FM-6700 Senioren mobiele telefoon

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldige telefoon makkelijk en heel duidelijk.en niet allemaal van die moderne dingen erop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Struyken 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke cijfers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FM-6700 Senioren mobiele telefoon

Algemene score

9,0
Duidelijke cijfers en spraakondersteund, degelijk telefoonboek met de gezochte naam in het rood, dit is al heel veel waard voor een seniorentelefoon van deze klasse,een aanrader...

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubert 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer simpel en eenvoudig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FM-6700 Senioren mobiele telefoon

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijk. Echt gebruiksvriendelijk en bovendien goedkoop.
Echt een aanrader voor bejaarde personen. De SOS knop is een verrijking.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Goedkoop
  • SOS funktie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr S.Kraaijvanger 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer handzaam Duidelijkscherm voor slechthorende goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic FM-6700 Senioren mobiele telefoon

Algemene score

8,0
Ligt prettig in de hand. Alles overzichtelijk Goede voorlichting in de zaak. Zeer gebruiksvriendelijk
Perfect voor mij, daar waar ik het nodig kan hebben.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

arnold 20-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi toestel voor dit geld, voldoet aan de verwachting

Geschreven voor: Fysic FM-6700 Senioren mobiele telefoon

Algemene score

10,0
dit toestel gaat naar mijn moeder in het verzorgings huis en is 95 jaar oud.zij kan er goed mee omgaan,de bediening is vrij simpel. voor de prijs hoef je het te laten, deze is prima,
EEN ECHTE AANRADER.

Pluspunten

  • grote verlichte toetsen
  • prima prijs verhouding
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen enkele

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer