Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black - Reviews

Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Odie 13-08-2021

Was een fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Helaas moest mijn S21 na 3 weken alweer terug voor reparatie van een probleem met de camera, gelukkig kon ik terugvallen op mijn oude S8
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 03-08-2021

Prima toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Heel fijn toestel echt Samsung waardig, makkelijke bediening snel opgeladen.
Veel beter dan mijn I-phone
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

guusvdd 22-07-2021

het scherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
het scherm is erg sterk veel sterker dan een apple ik liet hem vallen van wel 4 meter hoog en geen krasje zelfs zonder hoesje ik vreesde her ergste maar s8 heeft het overleeft het enige wat mij stoort is dat je geen samsung pay hebt en een Nederlandse versie van bixby
maar je hebt wel bijvoorbeeld rabopay enz en je hebt de google assistent die je kan gebruiken als je op de homebuten drukt
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 15-07-2021

Great Phone!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
I enjoy having this phone. It's got a decent screen and is good to play games on. I got it for free because my insurance couldn't get me an S7 so it's essentially the best free thing I've ever received. Strange that it doesn't have a 'Notes' option on the Menu however. Great phone nevertheless!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Hosin 13-07-2021

De beste telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Samsung (s8) is de beste telefoon die ik heb gehad. Ik hoop dat samsung doorgaat met het uitgeven van de nieuwe Samsung
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-07-2021

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
De telefoon is zeer dun dus past makkelijk in mijn zakken en ligt fijn in de hand.
Heb hem heel vaak zonder case laten vallen maar geen barsten!
Top telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 29-06-2021

Perfect toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Super toestel moet zeggen Samsung telefoons nr1 onder de telefoons.
Heb tegenwoordig de s21 en nooit problemen mee gehad ga zo door.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Iljadernederlanden 28-06-2021

Het klopt allemaal

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Alles is goed het design is zo mooi dat ik niet weg kan kijken de curve in het display is ook heel mooi en ik ben heel blij met de home knop onder het scherm
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Damian755 24-06-2021

Goeie telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Ik vind de Galaxy s8 een stevige telefoon. Het scherm barst niet snel en gaat lang mee. Batterijduur is wel een beetje teleurstellend en zou wel beter kunnen zijn.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Mamadoe 10-06-2021

Geweldige telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Geweldige telefoon, goedkoop en top kwaliteit. Zeker een telefoon die je moet hebben. Dit was mijn review. Fijne dag verder!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Pieter007 08-06-2021

Wasmachine perikelen

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
S8 is na een volledige cycle in wasmachine nog steeds waterdicht.
Wel nieuw schermpje moeten plaatsen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 31-05-2021

Algemeen

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

6,0
Goede telefoon alles werkt goed alleen het scherm kleurt Rood schijnt bij veel mensen te gebeuren gelezen op internet
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 30-05-2021

Top telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Hele fijne telefoon. Ligt lekker in je hand en is fijn om te gebruiken. De telefoon is snel en handig tijdens gebruik
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Hamidoush 29-05-2021

Goeie telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Ik vind de S8 geweldig. Alleen de vinger scan zit op een irritante plek maar voor de rest is ie helemaal goed.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Val1212 28-05-2021

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Bijna 4 jaar goed gebruikt en accu is nog steeds top!
Qua grote precies goed. Makkelijk met 1 hand te bedienen.
Foto's mooi zuiver en goed van qualiteit.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ben10 13-05-2021

Zeer goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met mijn Samsung telefoon, net zoals mijn eerdere Samsung telefoon. Ik vind Samsung een goed en vertrouwd merk en zal deze seker ook in de toekomst trouw blijven.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-05-2021

Nieuwe Mobiele wereld voor mij

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Deze Samsung, ook al is deze niet recentelijk geproduceerd, is een openbaring voor de prijs die ik er voor betaalde. Meer kon ik mij niet veroorloven helaas......Het biedt mij veel nieuwe snelle mogelijkheden gegeven een heldere en goede camera! chapeau voor deze S8 en ik spaar nu voor een SmartWatch zodat ik nog meer uit deze telefoon kan halen misschien kunnen jullie me helpen! Groeten en dank voor dit produkt
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 02-05-2021

Ik vind hem heel fijn

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Ik geef hem 4 sterren want als je er een screenprotector er op doet moet je heel veel moeite doen om te typen of ergens op te drukken
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MarcoJ 27-04-2021

Veel functies in handzaam formaat!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Deze telefoon kan nog steeds goed meekomen tussen de S20's en S21. Hij reageert nog altijd snel in apps en op het web. Een game zoals Fortnite draait prima.
Ook de foto's en video's zijn prima. Goede scherp en duidelijk.

De functies zijn uiteraard ook allemaal aanwezig. Draadloos laden, waterdicht, snelladen, Irisscanner, S-AMOled scherm. Kortom eigenlijk alles wat op hedendaagse telefoons ook aanwezig is, al dan niet in een andere vorm.

En niet onbelangrijk, het formaat is nog steeds handzaam. De huidige modellen worden alsmaar groter, maar niet iedereen is daar fan van. De S8 is prima voor de mens met wat kleinere handen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 14-04-2021

Ge-wel-dig

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Het is zo'n mooie telefoon het werkt prettig en het glas is zoooo ontzettend mooi en ja ik heb er geen woorden voor gewoon prachtig!!!!!❤❤❤❤❤❤❤
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews