Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart - Reviews

Test panel 8,2 apr 2017 Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart
8,2Testpanel score - april 2017
Specificaties
Display
5.2 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android 6.0.16
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1068 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anoniem 12-08-2017
  • Product paar weken in bezit

yes een samsung!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij is snel. Hij is niet snel breekbaar. Hij is niet duur. de batterij gaat heel lang mee. gratis speaker. €250.

Pluspunten

  • Hij is snel. Hij is niet snel breekbaar.
  • Hij is niet duur. de batterij gaat hel lang mee.
  • gratis speaker. €250.
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

damanja 11-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik vind het een super telefoon was toe aan een nieuwe en heb deze genomen mooi scherm en heldere kleuren.
al met al gewoon een goede aankoop
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelique 11-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

prima telefoon erg blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
altijd goede ervaring met Samsung. wil geen ander telefoon meer. Erg gebruiksvriendelijk. zeer eenvoudig in te stellen.
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Manu 11-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snelle reactietijd, super camera, bijna geen klachten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een week met deze Galaxy rond te lopen heb ik nog bijna geen klachten, de processor doet zijn best, er is nog geen app vastgelopen en de camera is superscherp, vooraan & achteraan!
Enigste minpuntje is dat de vinger-afdruk-sensor niet altijd 100% werkt, maar blijkbaar is dat bij andere toestellen ook het geval, dus niet zo'n groot probleem, een gewone pincode werkt ook altijd! :)

Pluspunten

  • Camera
  • Processorsnelheid
  • Design

Minpunten

  • Vingerafdruksensor
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KB 10-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product is erg makkelijk in de bediening. Met behulp van Gmail synchroniseert het toestel erg gemakkelijk alle eerdere gegevens uit de voorgaande smartphone (indien hier Gmail is gebruikt). Voelt goed aan in de hand en is erg vlot. Kortom zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • Snelle laadtijd
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • geen standaard mini usb lader
  • geen standaart headplugs
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anisha 10-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Galaxy A5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze smartphone nu een paar dagen in gebruik. Na een aantal jaren overgestapt van Apple naar Android, het toestel bevalt me erg goed! Een telefoon met premium gevoel voor een mooie prijs.
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jarno 10-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

super snelle telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
waarom heb ik voor deze telefoon gekozen: ik heb voor deze telefoon gekozen omdat ik hem er heel erg mooi uit vond zien van wegen de mooie lijnen die de telefoon vormt
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiel 10-08-2017
  • Product paar weken in bezit

prima toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima telefoon. Groot scherm, handig in gebruik en zeer zeker snel genoeg. De telefoon is een zeer goede optie voor mensen die een goed werkende smartphone willen, maar niet het geld neer willen leggen voor een S serie of i-phone. Ik kan dit toestel aan iedereen aanbevelen.
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter 10-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijn formaat, goede batterij

Algemene score

8,0
Afgelopen week heb ik de Samsung Galaxy A5 gekocht. Nu ik het toestel een week in gebruik heb kan ik het volgende zeggen: alles werkt fijn. Het toestel was snel geïnstalleerd, alles werkt snel en de batterij gaat met redelijk gebruik (Maps navigatie en gebruik van 4G) gemakkelijk de hele dag mee!

Voor de prijs een hele goede aankoop.

Pluspunten

  • Scherm
  • Batterij
  • Formaat
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marie-Louise 09-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Fantastische telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede telefoon met een fantastisch beeldscherm. Heldere bediening, zeer goede camera. Prijs- / kwaliteit verhouding uitmuntend.

Pluspunten

  • Camera
  • Bediening
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

elias 09-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

super snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb van de LG G2 mini de overstap gemaakt naar de Samsung Galaxy A5 2017. En wat een goede keuze heb ik gemaakt! Deze telefoon is 10 keer sneller dan mijn oude mobiel. De batterij houdt het ook dubbel zo lang uit. En naar het scherm valt de hele dag te kijken want het is zó mooi. Het enige minpuntje is dat deze telefoon erg glad is, maar dat is makkelijk te behelpen met een hoesje ;)

Pluspunten

  • snelheid
  • scherm
  • batterij

Minpunten

  • glad
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giovanni 09-08-2017
  • Product paar weken in bezit

functioneel,fijn in gebruik,en goede camera .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De kwaliteit en prijsverhouding is prima, het is een fijn toestel wat je ook van Samsung kunt verwachten,
Handzaam in gebruik en met heel veel functies, lange batterijduur, en maakt mooie foto's ,en de opslag is ook prettig 32G .
Dus al met al een geweldig toestel

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • lange accu duur
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bert 09-08-2017
  • Product paar weken in bezit

snelle oplaadtijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Samsung Galaxy A5 is een prima handzame mobiele telefoon die uitermate modern en comfortabel is ingericht. Meegeleverde apps zijn een aanwinst.

Pluspunten

  • directe meldingen apps en emails
  • camera direct te gebruiken

Minpunten

  • vingerafdruk werkt niet lekker vlot
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessica 09-08-2017
  • Product paar weken in bezit

helder beeld, batterij gaat lang mee, super geluid

Algemene score

9,0
deze telefoon is er fijn in gebruik, heel duidelijk beeld, makkelijk in het menu, en de batterij gaat lang mee. ik speel veel spellen, dus dat is wel handig :) ook met muziek of filmpjes afspelen is het geluid super goed!
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rico 09-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi groot scherp beeld,lange accuduur!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor de prijs is het een geweldig toestel.
Hij ligt perfect in de hand, gemakkelijk in omgang en de accu gaat lang mee.
Hij maakt scherpen foto's en reageert overal super snel op.

Pluspunten

  • perfect geluid
  • kan overal mee connecten
  • Ligt goed in de hand
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p 08-08-2017
  • Product paar weken in bezit

mooie telefoon en erg gemakkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele goede kwaliteit veel mogelijkheden voor een zeer acceptabele prijs. Ik had een S4. De overdacht van de gegevens ging volledig automatisch, ik kon gewoon verder waar ik gebleven was. Sommige apps hebben wel opnieuw je wachtwoord nodig. Maar het verliep allemaal soepel. Alles herkenbaar geen uitleg noodzakelijk en dat is wel zo prettig. Mooi nieuw toestel ben weer helemaal up to date .

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • mooi formaat beelscherm

Minpunten

  • toestel is erg glad, glijdt snel
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

p 08-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer gebruiksvriendelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima formaat telefoon. Helder scherm. Zeer eenvoudig in gebruik. batterijbesparend.
Maakt kwalitatief goede foto's. Fijn dat er een veilige map op zit die, voor jou informatiegevoelige apps, privé houdt. Kortom zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • goede beveiliging
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 08-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie kleur, batterij gaat veel langer mee en luxe menu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn vorige toestel was de Samsung Galaxy A5 (uit 2015), omdat ik tevreden was, heb ik gekozen voor de Samsung Galaxy A5 (2017).
Ik ben zeer blij verrast; dit toestel is een luxere, mooiere uitgave. De kleur Peach cloud vind ik heel mooi, echt een Lady phone. En praktisch voordeel is dat de batterij gaat echt veel langer mee gaat. Verder heb ik ontdekt dat je bij de ringtones kunt kiezen voor song spelen vanaf begin of het refrein.
Ik ben helemaal blij met dit toestel.

Pluspunten

  • langere batterijduur
  • mooie vormgeving
  • veel verbeteringen
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobus 08-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

gelijkwaardig aan een S7

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Erg fijne telefoon, zou er wel een hoesje omheen doen, want hij is erg glad. Mijn vader heeft een S7 en de A5 (2017) komt er heel dicht in de buurt. Dezelfde android versie en allebei waterdicht. Deze telefoon heeft een minder krachtigere processor t.o.v de S7, maar dat merk je tijdens het gebruik niks van. De prijs is minder dan die van de S7, dus ik raad deze telefoon erg aan.
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

wazarie 08-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie camera groot scherm lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een snelle telefoon, mooi camera lange accu duur een nette prijs voor zo,n mooi product, samsung vind ik zeer betrouwbaar
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews