Sony Xperia XZ Platina / 32 GB - Reviews

9,0 Lees 118 reviews
Specificaties
Display
5.2 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
32 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 117 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harvey Orlando Steinbach 03-12-2016 Product paar maanden in bezit

Mooie foto's en een snel toestel wauw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vindt het een top toestel en heb voor dit toestel gekozen omdat ik Sony een goed merk vindt. Top!
En er ook veel mogelijkheden opzetten.
Kortom ik ga met Sony de toekomst in ben helemaal happy

Pluspunten

  • Snel toestel
  • Nfc is top
  • Muziek kwaliteit fantastisch
  • Kan hem als joystick voor me playstation gebruike

Minpunten

  • Volume knop op verkeerde plek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
JohanVerhage 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gaat lang mee op de ingebouwde batterij, grote capaciteit. Snelle schakeling tussen programma's door de zware processor.

Pluspunten

  • Batterij
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Nieuwe oplaadstandaard (aansluiting)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
JohanVerhage 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gaat lang mee op de ingebouwde batterij, grote capaciteit. Snelle schakeling tussen programma's door de zware processor.

Pluspunten

  • Batterij
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Nieuwe oplaadstandaard (aansluiting)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
JohanVerhage 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gaat lang mee op de ingebouwde batterij, grote capaciteit. Snelle schakeling tussen programma's door de zware processor.

Pluspunten

  • Batterij
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Nieuwe oplaadstandaard (aansluiting)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Omar 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

All around leading flagship met grote extra's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een snelle next gen telefoon die voldoet aan alle verwachtingen. Superb camera. Hapert nooit. Ultrascherp beeld. Uitstekende geluidskwaliteit. En zei ik al dat dit de telefoon is met de best verkrijgbare camera?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
T. Yasir 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte Xperia

Algemene score

10,0
So madly in love with the screen, camera, battery life and damn that sound to my ear. Finally a good xperia to live with.

Pluspunten

  • Battery life
  • Built quality
  • In built sound system
  • Finger sensor

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeftha 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Sony the best

Algemene score

10,0
Na veel na denken er toch weer voor gekozen om een Sony toestel te nemen. Ik had hiervoor een xperia x, altijd heel blij mee geweest alleen toch de snelheid was me te laag.. Nu gekozen voor de xz en wat een monster! Beeld is nog beter geworden! Camera just love it!
Toestel ligt ook zeker goed in de hand ondanks dat hij iets groter is dan de x. Heb gekozen voor de blauwe! Nou en wat een kleur! Vanaf elke hoek dat je het toestel bekijkt is het weer een andere soort blauw!
Als je opzoek bent naar een nieuwe toestel en niet wil mee gaan in de Samsung hype op iPhone hype zou ik zeker voor de xz kiezen!
Ow en nog om op te merken is dat Android 7.0 al direct klaar stond voor updaten!

Pluspunten

  • Formaat
  • Scherm
  • Camera
  • Design
  • Snelheid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wesley 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne smartphone

Algemene score

10,0
Ik hen nu een tijdje de Sony Xperia xz, ik vindt het een hele fijne smartphone. Een mooi scherm. De accuduur met de nieuwe techniek is perfect. Gaat makkelijk een dag mee. De 13 mp front camera is perfect, en de 23 mp camera achter maakt prachtige foto's. Sinds vandaag Android nougat 7.0 update erop. Werkt goed. Snelle update van Sony weer perfect. Ik ben helemaal blij met deze smartphone.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera voor
  • Camera achter.
  • Snel

Minpunten

  • Eigenlijk niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter 01-12-2016 Product paar maanden in bezit

Algemeen heel tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben algemeen heel tevreden over dit toestel. Mooi beeld, goed geluid, goede accu, snel, mooi toestel. Niets negatiefs over te zeggen.

Pluspunten

  • Beeld formaat
  • Beeld kwaliteit
  • Accu
  • Snelhei
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
William Heijnneman 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Strakke model en groot scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooi toestel, mooie foto's en extra drukknop voor camera (super handig).
de beste uit de test... waterdicht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Timski 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Algemene score

8,0
Mooi toestel, overstap van Samsung galaxy s5 naar de Sony xperia xz was binnen een paar minuten geregeld zonder enige moeite en geen verlies van gegevens.
Erg handig geplaatste vingerafdruk scanner
Toestel is snel en erg gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Snelheid
  • Plaats vingerafdruk scanner

Minpunten

  • Telefoon wordt soms warm
  • Snellader moet apart gekocht worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Roy 01-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

My Xperia

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer content over mijn nieuwe Xperia XZ. Min puntje. De behuizing is glad dus heb ik er ook een hoesje bij gekocht. Het Sony hoesje met touch is transparant en maakt het bedienen van de telefoon mogelijk zonder het openen. Camera is super. Snelheid is heel goed. Energie verbruik gaat prima ondanks de kleine accu.
Overzetten van mijn Z1 naar deze ZX was een peulenschil. Stereo vanuit de speakers. Nieuwste Android. Gewoon een super aankoop.

Pluspunten

  • Batterij duur
  • Opslag
  • Helderscherm
  • Snel

Minpunten

  • Groot
  • Glad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Thomas Kaars 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Respons van get scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De respons van het scherm is super snel en accuraat, het is een enorme vooruitgang van mijn Sony Xperia Z3!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Hansvanveldhoven 01-12-2016 Product paar maanden in bezit

Perfect toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Alles wat een moderne gsm moet hebben heeft deze smart telefoon en dat alles in een mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Timski 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Algemene score

8,0
Mooi toestel, overstap van Samsung galaxy s5 naar de Sony xperia xz was binnen een paar minuten geregeld zonder enige moeite en geen verlies van gegevens.
Erg handig geplaatste vingerafdruk scanner
Toestel is snel en erg gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Snelheid
  • Plaats vingerafdruk scanner

Minpunten

  • Telefoon wordt soms warm
  • Snellader moet apart gekocht worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Joey Bree 01-12-2016 Product paar maanden in bezit

Perfect in alle opzichten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit toetsen gekozen omdat mijn abonnement van de xperia z2 verliep. Ik ben tot nu toe erg tevreden over dit toestel. Ben zelf groot fan van Sony daarom dit merk. Ik heb alle playstation in me bezit. En de ps vr en ook mijn tv is van Sony. Daarom vind ik dit een uistekend toetsen en heb ik niks om te verbeteren!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Smart cover
  • Reactie touchscreen
  • Helderheid display
  • Interface

Minpunten

  • Volume speaker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Inge 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi helder scherm

Algemene score

10,0
Sowieso ben ik fan van Sony telefoons. De nieuwe xperia XZ heeft mijn verwachtingen overtroffen. Mooi design, mooi scherm wat naar zijkanten vol afloopt, heel strak. Toestel zelf werkt vlot en gebruiksvriendelijk. Het opladen is een belangrijk pluspunt, ipv een klepje aan de zijkant te openen is het nu aan de onderkant van het toestel zonder klepje, ideaal. Gemiddeld gaat de batterij overigens ook nog eens 3 dagen mee! k ben helemaal happy met mij Sony xperia xz!

Pluspunten

  • Vingerafdrukherkenning
  • Batterij

Minpunten

  • Andere oplaadstecker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RJZ 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk

Algemene score

9,0
Een fijn toestel, instellingen en apps snel en handig gesynchroniseerd met mijn oude telefoon.

Tot nu toe nog geen negatieve eigenschappen ontdekt.

Pluspunten

  • Camera
  • Helder scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
YJ 30-11-2016 Product paar maanden in bezit

Perfect flagship

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Overstap van Windows Phone naar Android gemaakt, wat in het begin altijd even zoeken is maar met de tutorial vrij simpel. Telefoon is stuk sneller dan mijn vorige 1,5j oude WP. Accuduur is goed te noemen ondanks zijn grote scherm en met de fast charge binnen no-time weer vol. De connectiviteit met andere Sony producten is geweldig, met mijn telefoon kan ik nu alles bedienen in huis wat ik wil. Enigste minpuntje is dat de transfer van een WP toestel naar de XZ niet mogelijk was, dus contacten via een omweg toegevoegd.

Pluspunten

  • Fast Charge
  • Snelheid
  • Sony Connectivity

Minpunten

  • Geen wireless charging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Sandra 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Camera functies en beeldscherm top..

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net een week in bezit 2 telefoons hiervoor ook al een Sony gehad nu maar weer.. Camera is voor mij belangrijk door onze hobby..mooie snelfunctie knop aan zijkant. Volop uitgeprobeerd en nu al dik tevreden. Widgits functies mis ik nog op deze telefoon zoals de agenda komt je afspraak meteen al in beeld misschien een idee??

Pluspunten

  • Camera
  • Toetsenbord
  • Beeldscherm grote

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews