Sony Xperia XZ blauw / 32 GB - Reviews

9,0 Lees 126 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 125 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 05-12-2016 Product paar maanden in bezit

Kwalitatief goed en mooi toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design met aparte blauwe kleur. Door de afgeronde zijkanten ligt het prima in de hand. Beeld en geluid is uitstekend. Ook makkelijk om te streamen naar je Sony cinema home system.

Pluspunten

  • Elegant design
  • Goed beeld en geluid
  • Connectie met andere Sony apparatuur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Leo Roovers 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Alles compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Xperia XZ is nog beter dan de vorige. De snelheid en veelzijdigheid van de functies is zeer uitgebreid.Sommige moet je wel even uitzoeken en instellen maar dan gaat er weer een nieuwe wereld voor je open.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Overzichtelijkheid
  • Toegankelijkheid

Minpunten

  • Applicaties eerst naar eigen inzicht instellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Berrie van Gestel 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben er zeer blij mee maakt super foto's en video's hij is groot genoeg voor mij en snel ook het is gewoon een top telefoon

Pluspunten

  • Mooie foto's
  • Mooie video

Minpunten

  • Nog niks

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Tom 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Alles geweldig

Algemene score

9,0
Goede accuduur, mooi groot scherm, geweldige prestaties en mooi ontwerp, ook de software met Android 7 erg goed en simpel. De camera is scherp en geeft mooie kleuren.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede camera
  • Erg goede presentaties
  • Mooi scherm

Minpunten

  • Redelijk aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Jasper Geertsma 04-12-2016 Product paar maanden in bezit

Prachtige telefoon, erg snelle processor, mooi beeld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg mooi scherm en een strakke layout van de telefoon. Tot nu toe de snelste telefoon in mijn bezit. Uitstekende accu die lang mee gaat. Vingerprintscanner werkt niet altijd IVM met zweethanden.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Scherm
  • Layout
  • Accu

Minpunten

  • Vingerafdruk scannen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
William Heijnneman 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Strakke model en groot scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooi toestel, mooie foto's en extra drukknop voor camera (super handig).
de beste uit de test... waterdicht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Wesley 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne smartphone

Algemene score

10,0
Ik heb nu een tijdje de Sony Xperia XZ. Ik vindt het een hele fijne smartphone. Een mooi scherm. De accuduur met de nieuwe techniek is perfect. Gaat makkelijk een dag mee. De 13 mp front camera is perfect, en de 23 mp camera achter maakt prachtige foto's. Sinds vandaag Android nougat 7.0 update erop. Werkt goed. Snelle update van Sony weer perfect. Ik ben helemaal blij met deze smartphone.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera voor
  • Camera achter.
  • Snel

Minpunten

  • Eigenlijk niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frank 03-12-2016 Product paar maanden in bezit

fantastische foto's en filmpjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze telefoon heeft denk ik alles wat je je kunt bedenken, is niet moeilijk te bedienen, en verrast je telkens weer met nieuwe mogelijkheden. De foto's zijn beter dan die van mijn redelijk professionele camera en de batterij heeft een prima oplaadtijd voor langdurig gebruik. Deze telefoon is een echte aanrader!

Pluspunten

  • Camera
  • Mogelijkheden
  • Je kunt er ook nog mee bellen!

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Harvey Orlando Steinbach 03-12-2016 Product paar maanden in bezit

Mooie foto's en een snel toestel wauw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vindt het een top toestel en heb voor dit toestel gekozen omdat ik Sony een goed merk vindt. Top!
En er ook veel mogelijkheden opzetten.
Kortom ik ga met Sony de toekomst in ben helemaal happy

Pluspunten

  • Snel toestel
  • Nfc is top
  • Muziek kwaliteit fantastisch
  • Kan hem als joystick voor me playstation gebruike

Minpunten

  • Volume knop op verkeerde plek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
JohanVerhage 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gaat lang mee op de ingebouwde batterij, grote capaciteit. Snelle schakeling tussen programma's door de zware processor.

Pluspunten

  • Batterij
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Nieuwe oplaadstandaard (aansluiting)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
JohanVerhage 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gaat lang mee op de ingebouwde batterij, grote capaciteit. Snelle schakeling tussen programma's door de zware processor.

Pluspunten

  • Batterij
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Nieuwe oplaadstandaard (aansluiting)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
JohanVerhage 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gaat lang mee op de ingebouwde batterij, grote capaciteit. Snelle schakeling tussen programma's door de zware processor.

Pluspunten

  • Batterij
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Nieuwe oplaadstandaard (aansluiting)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Omar 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

All around leading flagship met grote extra's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een snelle next gen telefoon die voldoet aan alle verwachtingen. Superb camera. Hapert nooit. Ultrascherp beeld. Uitstekende geluidskwaliteit. En zei ik al dat dit de telefoon is met de best verkrijgbare camera?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
T. Yasir 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte Xperia

Algemene score

10,0
So madly in love with the screen, camera, battery life and damn that sound to my ear. Finally a good xperia to live with.

Pluspunten

  • Battery life
  • Built quality
  • In built sound system
  • Finger sensor

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeftha 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Sony the best

Algemene score

10,0
Na veel na denken er toch weer voor gekozen om een Sony toestel te nemen. Ik had hiervoor een xperia x, altijd heel blij mee geweest alleen toch de snelheid was me te laag.. Nu gekozen voor de xz en wat een monster! Beeld is nog beter geworden! Camera just love it!
Toestel ligt ook zeker goed in de hand ondanks dat hij iets groter is dan de x. Heb gekozen voor de blauwe! Nou en wat een kleur! Vanaf elke hoek dat je het toestel bekijkt is het weer een andere soort blauw!
Als je opzoek bent naar een nieuwe toestel en niet wil mee gaan in de Samsung hype op iPhone hype zou ik zeker voor de xz kiezen!
Ow en nog om op te merken is dat Android 7.0 al direct klaar stond voor updaten!

Pluspunten

  • Formaat
  • Scherm
  • Camera
  • Design
  • Snelheid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wesley 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne smartphone

Algemene score

10,0
Ik hen nu een tijdje de Sony Xperia xz, ik vindt het een hele fijne smartphone. Een mooi scherm. De accuduur met de nieuwe techniek is perfect. Gaat makkelijk een dag mee. De 13 mp front camera is perfect, en de 23 mp camera achter maakt prachtige foto's. Sinds vandaag Android nougat 7.0 update erop. Werkt goed. Snelle update van Sony weer perfect. Ik ben helemaal blij met deze smartphone.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera voor
  • Camera achter.
  • Snel

Minpunten

  • Eigenlijk niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter 01-12-2016 Product paar maanden in bezit

Algemeen heel tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben algemeen heel tevreden over dit toestel. Mooi beeld, goed geluid, goede accu, snel, mooi toestel. Niets negatiefs over te zeggen.

Pluspunten

  • Beeld formaat
  • Beeld kwaliteit
  • Accu
  • Snelhei
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
William Heijnneman 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Strakke model en groot scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooi toestel, mooie foto's en extra drukknop voor camera (super handig).
de beste uit de test... waterdicht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Timski 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Algemene score

8,0
Mooi toestel, overstap van Samsung galaxy s5 naar de Sony xperia xz was binnen een paar minuten geregeld zonder enige moeite en geen verlies van gegevens.
Erg handig geplaatste vingerafdruk scanner
Toestel is snel en erg gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Snelheid
  • Plaats vingerafdruk scanner

Minpunten

  • Telefoon wordt soms warm
  • Snellader moet apart gekocht worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Roy 01-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

My Xperia

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer content over mijn nieuwe Xperia XZ. Min puntje. De behuizing is glad dus heb ik er ook een hoesje bij gekocht. Het Sony hoesje met touch is transparant en maakt het bedienen van de telefoon mogelijk zonder het openen. Camera is super. Snelheid is heel goed. Energie verbruik gaat prima ondanks de kleine accu.
Overzetten van mijn Z1 naar deze ZX was een peulenschil. Stereo vanuit de speakers. Nieuwste Android. Gewoon een super aankoop.

Pluspunten

  • Batterij duur
  • Opslag
  • Helderscherm
  • Snel

Minpunten

  • Groot
  • Glad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews