Sony Xperia X Compact wit / 32 GB - Reviews

8,8 Lees 60 reviews
Specificaties
Display
4.6 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
32 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 59 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Derk 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Perfect formaat, top foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Xperia X compact is een ideale telefoon voor dagelijks gebruik doordat deze met gemak in je broekzak past. Toch nog een prima schermgrootte met 4,6inch. De camera levert mooie foto's en is erg snel met scherpstellen. Helaas niet meer waterdicht zoals voorganger. Wel erg fijn dat de lader niet meer achter een klepje zit zoals bij x1 compact.

Pluspunten

  • Formaat
  • Camera
  • Positie aan uit knop
  • Aanschafprijs

Minpunten

  • Niet waterdicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Anouk 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Snelle mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een super fijne telefoon. Hij heeft een mooi design, een makkelijk formaat, een super camera, genoeg intern geheugen. En hij is lekker snel!

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi design
  • Veel geheugen
  • Goede camera

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Mohssin 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi scherm en energie zuinig telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Telefoons van tegenwoordig zijn groot en deze onderscheid zich daarin. Lekker compacte telefoon met goede specs. Kom van Sony experia z3 compact en had even getwijfeld tussen z5 en x compact. Ben uit eindelijk voor de z compact gegaan en geen moment spijt van gehad. Mooiere scherm, sneller en ook nog zuiniger. Prijs is goed voor wat je krijgt, maar door de cash back actie die er op dit moment is van Sony is het echt een koopje.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Compacte telefoon
  • Camera
  • Geen schil om Android

Minpunten

  • Niet waterdicht als voorganger
  • Geen 4k video opname

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Mariette 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm en gebruiksvriendelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb telefoon net een paar dagen, ben er erg blij mee. Het instellen ging erg gemakkelijk en is verder gemakkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede camera
  • Mooi groot scherm voor deze compacte telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter Megens 05-12-2016 Product paar maanden in bezit

Goed scherm en en sublieme camera

Algemene score

10,0
Dit toestel valt op door zijn compacte afmetingen en tevens verrassend goede prestaties die vele duurdere top merken het nakijken geeft.
Vooral de camera is werkelijk uitmuntend waardoor je geen apart foto toestel meer nodig hebt. Kortom. . Een dikke aanrader!!!!

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid
  • Batterij verbruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Willem 03-12-2016 Product paar maanden in bezit

Super toestel. XPERIA X compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Van een Sony Z3 compact naar een Sony X compact, een wereld van verschil, sneller, zuiniger, beter beeld, licht lekker in de hand, goede en snelle camera. Na 3 maanden nog steeds niet vast gelopen, geen extra herstart nodig gehad.

Pluspunten

  • Goede Camera
  • Goede levensduur accu
  • Snelle processor

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeroen s 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Xperia x compact

Algemene score

10,0
Hallo
Ik ben overgestapt van een samsung s7edge naar een x compact en ben zooooo blij
Lekker klein super accu geweldige prestaties en vooral de camera knop geweldigggggg

Pluspunten

  • Camera
  • Accu
  • Formaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tim 03-12-2016 Product paar maanden in bezit

Snelle telefoon met goede camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze telefoon een paar maand geleden gekocht omdat ik zeer tevreden ben over Sony. Ik zag de Sony xperia x compact en dat sprak mij direct aan. Goede hardware voor niet teveel geld. Ik raad heel veel mensen deze telefoon aan!

Pluspunten

  • Goede camera
  • Goede snelheid
  • Veel opslagruimte

Minpunten

  • Scherm bevat wel krassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
WOLSWIJK 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Accuduur is uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben dik tevreden met mijn telefoon. Ik heb hem gekozen vanwege het model en de beveiliging. Prima

Pluspunten

  • De accu
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Folkert 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eerste indruk is super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke compacte telefoon, maar toch super snel en perfecte kwaliteit foto's!

Voor iedereen die een kleinere Android telefoon wil, echt een aanrader!

Ik vind de behuizing er super uitzien, goed degelijk.

Vooral met de cashback van Sony, super actie!

Pluspunten

  • Snel
  • Kwaliteit foto's
  • Lekker compact
  • Mooi design
  • Degelijke bouw

Minpunten

  • Voor sommigen misschien te klein scherm
  • Niets meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Imv 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Een zeer snelle telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een week testen ben ik zeer tevreden over deze telefoon. Mijn vorige was een Xperia Z3 die na jaren goede dienst het heeft bezweken.

Pluspunten van de X compact:
- Snel, loopt niet vast (ookal zijn er veel apps open)
- Er zit een prachtig geluid op
- De voedingskabel kan op beide manieren worden aangesloten
- Foto's zijn haarscherp
- Muziek van mijn sd kaart kan worden herkent en albumcovers worden automatisch geladen, ideaal!

Nadelen:
- De telefoon is niet waterbestendig. Persoonlijk heb ik hier geen enkele problemen mee.
- De behuizing is van plastic en voelt dus extreem glad aan. Verstandig om een degelijk hoesje erbij te kopen voordat je je geliefde aanwinst op de vloer laat vallen ;)

Conclusie: ik ben eenmaal bij Sony uitgekomen, en wil nooit meer iets anders. Stabiliteit, prachtige fotos en een makkelijk besturingssysteem wint het voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Joost B 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Compact, en fantastische foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
X compact ligt goed in de hand, beeldscherm ziet er mooi uit. De camera achterkant maakt onder verschillende omstandigheden prachtige foto's, selfie camera heb ik niet uit getest.
T hele systeem loopt soepel.
T enige minpuntje is dat je geheugen bij x compact niet kan uitbreiden.

Pluspunten

  • Zeer goede camera
  • Stabiel systeem

Minpunten

  • Geheugenkaart zit er niet in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Joost B 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Compact, en fantastische foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
X compact ligt goed in de hand, beeldscherm ziet er mooi uit. De camera achterkant maakt onder verschillende omstandigheden prachtige foto's, selfie camera heb ik niet uit getest.
T hele systeem loopt soepel.
T enige minpuntje is dat je geheugen bij x compact niet kan uitbreiden.

Pluspunten

  • Zeer goede camera
  • Stabiel systeem

Minpunten

  • Geheugenkaart zit er niet in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martien 02-12-2016 Product paar maanden in bezit

Ligt lekker in de hand (compact), heldere kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handzaam, goed draagbaar in broekzak, goed leesbaar, Mooie haarscherpe foto's, snel openen en wisselen tussen app's, alle hedentendage mogelijkheden en instellingsmogelijkheden

Pluspunten

  • Helder beeldscherm
  • Handzaam
  • Fotografie
  • Leesbaarheid

Minpunten

  • Geluidssterkte video

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Van Geel 02-12-2016 Product paar maanden in bezit

Top telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De telefoon is compact Maar heeft alles. Kan gewoon in je broekzak en met 1 hand te bedienen. Mooie camera voor super strakke foto's. Camera filmt professioneel. Echt een aanrader. Kortom waar voor je geld

Pluspunten

  • Compact
  • Goeie camera
  • Snel te bedienen

Minpunten

  • Oplaad stekker/ingang is open
  • De headset had wat uitgebreider gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan Smid 01-12-2016 Product paar maanden in bezit

Mooi snel en gemakkelijk toestel met lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toestel voldoet volledig aan mijn verwachting.
Scherm, groot genoeg om een film op te zien.
Apps werken probleemloos.
Foto's maken in omstandigheden met weinig licht, gaat zonder problemen en levert een mooi resultaat.

Pluspunten

  • Accu
  • Scherm
  • Camera
  • Processor

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Enk 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn contact design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een heerlijk compact toestel.
Gewoon super. Vooral de camera en het geluid zijn werkelijk een verademing.
Als iemand een compacte telefoon zoekt, niet verder zoeken.

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Waterdicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Imv 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Een zeer snelle telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een week testen ben ik zeer tevreden over deze telefoon. Mijn vorige was een Xperia Z3 die na jaren goede dienst het heeft bezweken.

Pluspunten van de X compact:
- Snel, loopt niet vast (ookal zijn er veel apps open)
- Er zit een prachtig geluid op
- De voedingskabel kan op beide manieren worden aangesloten
- Foto's zijn haarscherp
- Muziek van mijn sd kaart kan worden herkent en albumcovers worden automatisch geladen, ideaal!

Nadelen:
- De telefoon is niet waterbestendig. Persoonlijk heb ik hier geen enkele problemen mee.
- De behuizing is van plastic en voelt dus extreem glad aan. Verstandig om een degelijk hoesje erbij te kopen voordat je je geliefde aanwinst op de vloer laat vallen ;)

Conclusie: ik ben eenmaal bij Sony uitgekomen, en wil nooit meer iets anders. Stabiliteit, prachtige fotos en een makkelijk besturingssysteem wint het voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Dieuwke 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Perfect klein toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een klein toestel met duidelijk scherm en goede camera. Eindelijk een toestel dat ik met één hand kan bedienen.

Pluspunten

  • Compact
  • Scherpe camera

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Pieter Bikkel 30-11-2016 Product paar maanden in bezit

Compacte top mobiel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een compacte mobiel met goede prestaties. Een uitstekende camara maakt het plaatje compleet. De tril functie is luidruchtig, maar voor de rest niks op aan te merken. Ik zou wel snel een hoesje kopen, want hij krijgt snel krasjes op de achterkant.

Pluspunten

  • Goede camera
  • De Software is stabiel
  • Compact formaat
  • Goede prestaties

Minpunten

  • Luidruchtige tril functie
  • Krijgt snel krasjes op de achterkant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Toon meer reviews