Samsung Galaxy J5 (2016) zwart / 16 GB - Reviews

Specificaties
Display
5.2 inch scherm
OS
Android OS
Opslag
16 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Silvia 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg mooi toestel makkelijk te bedienen lekker groot scherm dus alles goed te zien de installatie van dit toestel is erg goed er is al veel voorbereid zo stelt hij zelf de datum en tijd in licht ook goed in de hand dus ik ben zeer tevreden en zal dit toestel zeker aanbevelen aan mijn vrienden.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Goed geluid
  • Mooie uitvoering
  • Makkelijk te bediennen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 28-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi groot plat toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi betaalbaar toestel van alle gemakken voorzien en qua vormgeving erg mooi.
Uitgebreid toestel voor deze prijs.

Pluspunten

  • Mooi plat toestel met groot scherm
  • Metalen behuizing
  • Ruim intern geheugen
  • Goede camera aan voor en achterzijde
  • Veel telefoon voor aankoopbedrag

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

WM van Woerden 15-09-2016 Product paar weken in bezit

Fijne gebruiksvriendelijke en snelle telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijk scherm. Grote batterij. Groot geheugen. Van alle gemakken voorzien. Ook bij wat meer grotere apps gebruiksvriendelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans uit Spakenburg 10-10-2016 Product paar dagen in bezit

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zocht toestel dat voor mij alles kan doen wat van een goede smartphone verwacht wordt, dus naast bellen ook gemakkelijk apps downloaden en dat in een groot scherm want ik wordt al wat ouder. Voordeel van de Samsung is dat je alle data van een andere Samsung met één handeling kunt overzetten.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • vergeleken met de S serie redelijk goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tweakradje 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Standaard goed toestel

Algemene score

8,0
Kom van een Samsung Core (2013) uit toen dezelfde prijsklasse. Uiteraard net als deze ook gelijk geroot. Vreemd dat qualcomm de snapdragon 410 cpu op minimaal 800 Mhz fixed, terwijl dat naar 200 Mhz kan. Ook core uitschakeling is niet geactiveerd. Zie mijn xda item: https://forum.xda-developers.com/galaxy-j5/themes/root-corectl-j510fn-cpu-control-t3528373

Pluspunten

  • beeldscherm
  • snel genoeg
  • gps perfect!
  • verwisselbare, grote accu
  • voelt stevig

Minpunten

  • geen notificatie led, backlight toetsen
  • geen kompas, lichtsensor
  • Stock Camera matig, gebruik OpenCamera
  • Qualcomm cpu regeling slecht
  • matige achter speaker

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

g 25-09-2016 Product paar weken in bezit

Mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede telefoon voor deze prijs. Blij met de accuduur en het heldere scherm. Handzaam toestel en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • goede accu
  • helder scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lia 22-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie, makkelijke, snelle telefoon voor een prima prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Maakt mooie foto's, heeft genoeg opslagruimte, makkelijk in gebruik, mooie vormgeving.
Voor mij een perfecte, mooie en makkelijke telefoon voor een prima prijs!

Pluspunten

  • genoeg opslagruimte
  • maakt mooie foto's
  • lange accuduur
  • makkeijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albertine 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi degelijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie telefoon welke erg goed werkt. Goede camera en super fijn in gebruik. Goede batterijduur en laadt ook super snel op.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 20-09-2016 Product paar weken in bezit

Helder en waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Helder en groot scherm, makkelijk in gebruik , jammer dat ik het niet eerder heb gedaan.
Voor deze prijs een volwaardige Samsung

Pluspunten

  • Helder en groot scherm
  • Waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

J 16-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Praktische telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zakelijk en privé scheiden was de taak. Gezocht naar een dual sim en uiteindelijk deze aangeschaft op basis van de specificaties. Nu een half jaar in mijn bezit. Fijn groot scherm 2 simkaarten en een sdcard. Gebruik met dual sim is er praktisch. voldoet aan al mijn wensen.

Pluspunten

  • matalen behuizing
  • groot scherm
  • goede mogelijkheden voor dual sim

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Peter 20-12-2016

Klopt het wel, dual sim, ik vind dat nergens anders terug op de J5

Roelf Oving 03-01-2017

@Peter: ik heb hem ook, en het is dus echt geen dual sim, verkeerde smartphone besproken lijkt mij.

Susan 30-01-2017

Ik heb hem sinds een week en hij is wel dual sim. Misschien bestaan er twee verschillende.

Reageer

Wieme Sibren 19-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede batterij, goed scherm en perfecte smartphone!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben begonnen met een kleine LG en toen ik dan deze Samsung Galaxy J5 (2016) had besteld en ontvangen (door de uitstekende service van Coolblue), ging er voor mij een totaal nieuwe wereld open: een groot, mooi scherm (ik heb hem al 10 keer laten vallen en nog geen krasje, zelfs zonder screenprotector), een grote hoeveelheid aan opslagruimte die uit te breiden is met een micro-SD kaart, een gloednieuw android besturingssysteem erop, en dan nog de Samsung interface. In een zin: een prachtige gsm voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Groot, mooi en sterk Amoled scherm
  • Grote hoeveelheid opslag, die uit te breiden is
  • Een batterij die lang meegaat

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Helder scherm, goede accu

Algemene score

9,0
Nu 14 dagen in bezit, Bevalt prima. Had alleen iets kleiner mogen zijn. Verder super snel, helder scherm, mooie foto's, gemakkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • scherm
  • accu
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • iets te groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tolongua 26-05-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne telefoon, groot scherm en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik heb al vaker samsung gehad is voor mij het fijnste merk, de Samsung Galaxy J5 2016 is een fijn toestel met groot scherm en makkelijk in gebruik, ook de apps zijn heel fijn in gebruik en je persoonlijke voorkeuren zijn heel makkelijk aan te passen, deze telefoon heb ik 24-05-2017 ontvangen en geladen en is nu op 26-05-2017 nog steeds voor 78% vol, voor iemand die niet veel aan speciale apps oet is het een fijne mobiel , ik ben zeer tevreden

Pluspunten

  • Groot scherm
  • makkelijke bediening
  • android systeem
  • makkelijk aan te passen aan voorkeur

Minpunten

  • te kort in gebruik om min punt aan te geven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Smit 23-05-2017 Product half jaar of langer in bezit

Galaxy J5/8 gb

Algemene score

9,0
De Galaxy J5 is een prima toestel voor een gunstige prijs en gebruiks vriendelijk. Heb nu een 8 GB uitvoering en heeft, bij langdurig gebruik, met veel apps, al gauw te weinig opslag.
Nu dus een 16 GB aan geschaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corné 16-04-2017 Product half jaar of langer in bezit

Corné

Algemene score

1,0
Ik heb deze telefoon nu een jaar. De telefoon is zo slecht dat ik hem het liefst doormidden Breek en uit het raam gooi. De telefoon is heel traag en doet NIET wat hij zou moeten doen. Ook loopt hij bijna altijd vast. Nog een puntje, de 2 knopjes naast de homebutton zijn bijde stuk en het on/off knopje doet het af en toe niet.

Minpunten

  • Traag
  • Stukke knoppen
  • Loopt vaak vast
  • Werkt niet zoals het hoort

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Schiedammer 09-04-2017 Product paar weken in bezit

Prima telefoon voor prima prijs!

Algemene score

9,0
Na 5 jaar mijn Galaxy S2Plus te hebben gebruikt, nu dit iets grotere model aangeschaft voor 199 euro. Zeer blij mee, vooral het heldere scherm, prachtige foto's, snelle schakeling tussen de apps en programma's. Zeer tevreden. Mijn vrouw gaat deze binnenkort ook aanschaffen, ze wilde eerst mijn ervaring afwachten. Geslaagd voor de test!

Pluspunten

  • Groot helder scherm
  • Werkt zeer snel
  • Batterij gaat lang mee
  • voldoende opslagruimte
  • Mooie foto's.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erica 26-03-2017 Product paar weken in bezit

Jammer van de camera

Algemene score

5,0
Na 3 weken toestel via Cool Blue omgeruild. De camera was zeer slecht, alle gemaakte foto's bewogen beeld zelfs bij stilstaande positie. Via Coolblue keurig netjes via retour een nieuw exemplaar. Ook deze camera is niet scherp te krijgen. Erg jammer want het toestel zelf voldoet aan alle verwachtingen. Ook dit toestel retour naar CoolBlue en bekijken voor een alternatief. Het cijfer 5 gegeven enkel vanwege de camera.

Pluspunten

  • helder scherm
  • snelle bediening

Minpunten

  • camera

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

goede aankoop 28-02-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige smartphone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Tja , opnieuw verrast door snelle en correcte levering van de aankoop : goed verpakt, Goed geadresseerd en goed geleverd. Voorafgaand aan aankoop is informatie belangrijk : deze was gedetailleerd, overzichtelijk en duidelijk...
al met al een tevreden klant !

Pluspunten

  • handzaam
  • mooi scherm
  • goede accu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

micha 31-01-2017 Product paar weken in bezit

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken en vergelijken samsung galaxy j5 gevonden!ben heel tevreden ,helder scherm,prettig formaat

Pluspunten

  • helder schermp

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter V 08-01-2017 Product paar weken in bezit

Groot scherm, snel en een lange accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Luxe uitziende telefoon. Ondanks de grootte zeer licht en dun. Snelheid is goed en onder normaal gebruik kan de accu twee dagen meegaan. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Prijs/kwaliteit
  • Lange accuduur
  • Alkes wat je van een mobiel verwacht

Minpunten

  • Nig geen gevonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews