Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver - Reviews

Specificaties
Display
5.1 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android 6.0
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 615 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P. Age 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekende Telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veelzijdig toestel. Grotere accu dus gaat langer mee.
Ligt prettig in de hand. Advies ga er niet mee duiken.

Pluspunten

  • Lens
  • Opslag
  • Batterijduur

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sheila 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super goede camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn motivatie om dit product te kopen is de super camera die erop zit met geen enkel probleem maak je een mooie foto en video. Ben er helemaal blij mee! Ook is die erg snel en veel geheugen echt prachtig. Vind de kleur en model ook erg mooi. Niet te groot kan goed in je broekzak. Beeld is ook mooi en geluid ook goed

Pluspunten

  • Camera
  • Grote beeldscherm
  • Snelheid
  • Geheugen
  • Merk Samsung
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PM 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

flagship

Algemene score

9,0
Mooi product. Voor mij persoonlijk is dit wel de maximale scherm grootte. De specificaties zijn geweldig en omdat hij al langer op de markt is, was de prijs zeer acceptabel.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit 28-12-2016
  • Product paar weken in bezit

geweldig compleet toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig in gebruik met enorm veel toepassingen.
Camera subliem van kwaliteit en handig in gebruik.
Mijn eerste mobiel met alles er op en aan.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patricia 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie telefoon, met goede accu prestaties. Ben na jaren overgestapt van windows telefoon naar android. ziet er allemaal goed uit
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rikk 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prettig toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben vertrouwd met de Samsung Galaxy series en hun betrouwbare en intuitieve software van android.
werkt prima. ook de accu gaat lekker lang mee (enkele dagen, als ik geen onnodige apps heb draaien) veder werkt het menu en het inrichten van je telefoon ook prettig, alles spreekt voor zich.

Pluspunten

  • lekker scherm
  • goede accuduur
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Student 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De telefoon is voor mij een vooruitgang. Waar mijn telefoon in het verleden moeite had met teveel openstaande apps, heeft deze nauwelijks moeilijkheden. Daarnaast heeft hij een superfijn en helder scherm voor extra kijkkwaliteit voor bijvoorbeeld Netflix.

Pluspunten

  • Helder scherm
  • Werkt top

Minpunten

  • Glad (Valt uit handen)
  • Groot
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Esther-DB 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving en snelle telefoon

Algemene score

8,0
Qua uiterlijk niet veel verandering tov mijn S4. Wel iets groter en goede speaker aan de onderkant.
Lekker snel en goede camera.

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm
  • Snelheid

Minpunten

  • Klok app
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maarten 25-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Had gehoopt op een veel betere S5

Algemene score

6,0
Rottige ingang Sim en SD kaart, niet even te verwisselen. Batterij niet los te halen. Touchscreen lijkt niet altijd op elk punt even gevoelig te zijn. Voor de rest een mooie telefoon, prachtige fotos.

Pluspunten

  • Mooi
  • Fotos

Minpunten

  • Sim/SD toegang
  • Batterij ingebouwd
  • Touchscreen
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Paola 24-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

snel en waterdicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
snel en super goede foto's, en waterdicht. het nieuwste vlaggenschip van Samsung. prijs is ook nog te doen mag van mij wel iets goedkoper maar het is altijd nog goedkoper dan de I Phone.

Pluspunten

  • handzaam
  • scherpe foto,s

Minpunten

  • prijs
  • glas kapot is erg duur
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ela 24-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
strak design,ligt fijn in de hand en scherp beeld.
accu gaat redelijk mee ligt er aan wat ermee doet natuurlijk.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Lilia H. 24-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Toestel met karakter! Top Design.

Algemene score

9,0
Mooie design, slanke en grote scherm, makkelijk te bedienen.Zeer goede camera!Lange accuduur. En erg snel! Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Grote scherm
  • Zeer goede camera
  • Lange accuduur
  • Water en stof-dicht
  • Erg snel

Minpunten

  • Snel vlekkende achterkant
  • Prijzig
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Eindelijk iets moois in je handen,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design, licht goed in de hand, simpel over zetten van data, helder display. camera van zeer goede kwaliteit. Geluid prima.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Had hier voor de s6 en nu door na de s7 die me heel goed bevalt, hij is handig en praktisch en mooi in vorm
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk K 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne telefoon en lekker snel

Algemene score

8,0
Hiervoor een S5 gehad deze is ook prima bevallen. Nu weer iets moderner en sneller toestel. Ligt prettig in de hand een zeer gebruiksvriendelijk. Goede accu gaat lang mee !
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anand 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ligt perfect in mijn hand, scherm is hartstikke mooi zoals alle reclames op tv zegt, en een extra als Vr bril maakt het plaatje compleet.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

carla 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

vanaf het eerste begin ..VERLIEFD op een foon

Algemene score

10,0
Altijd al een Samsung gehad..vanaf het eerste begin. Dit toestel ook weer een topper.Gemakkelijk in gebruik. Denk er niet over na,maar schaf een Samsung aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 21-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Eenrste kennismaking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De S7 is voor mij mijn derde Samsung toestel. Slank toestel. Het overzetten van de oude gegevens ging zeer soepel. Vergeleken met mijn oude S4 is het scherm iets groter. hij reageert merkbaar snelle.

Pluspunten

  • slank toestel
  • reageert goed
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Douwe de Vries 21-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi toestel makelijke bediening en water en stofdicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een mooi toestel en werk super perfect met mijn smart watch s3 waar ik ook super tevreden over ben en de S7 een prima toestel wat je makkelijk in je broekzak doet

Pluspunten

  • water en stofdicht
  • duidelijk scherm
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung s7 21-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Samsung S7

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen en maakt prachtige foto's. Ben
erg tevreden. Had eerst een S4 maar dat is geen vergelijk.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews