Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver - Reviews

Specificaties
Display
5.1 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android 6.0
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 615 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cynthia 13-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi toestel, leuke actie, superservice

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteit verhouding met het fijne gebruik van de "terugknop". mooi design en top camera!
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 13-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijn in gebruik duidelijk scherm

Algemene score

9,0
Ik heb de telefoon nog niet zo lang maar vergeleken met de SIII is dit een verademing.
Heel fijn toestel.

Pluspunten

  • duidelijke scherm
  • goede uitleg van alle onderdelen bij instellingen
  • kwaliteit van de foto's is geweldig

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pien vd Burg 12-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een hele fijne telefoon. Als je een oude samsung hebt is het overzetten van gegevens ook heel erg makkelijk. Dus al met al een super aankoop gedaan.

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot
  • Goede fotos
  • Makkelijk

Minpunten

  • Kwetsbare camera
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PatriciaH 11-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

De perfecte (roze) telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De s7 maakt goede foto's en heeft een scherpe kwaliteitsbeeldscherm. Dat ie roze is, is natuurlijk een extra pluspunt, want: nouja gewoon roze!

Pluspunten

  • Geluid
  • Beeld
  • Foto kwaliteit
  • Cashback actie
  • Samsung
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjemme 11-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

snel apparaat, geen haperingen, supersnel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb weer gekozen voor Samsung, toplijn s7. Maakt zeer mooie foto's. was belangrijkste argument om voor Samsung te kiezen. zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • mooie fotos
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cas 11-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede telefoon met mooie camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze telefoon gekocht omdat mijn oude galaxy s5 kapot was. Het was een goede vooruitgang en ik zou niks anders meer willen. De camera maakt hele mooie foto's en de batterij gaat 2 dagen mee. Ook is het toestel gangbaar voor jong en oud en is het toestel heel erg snel!
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

peko54 10-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

samsung telefoons

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de galaxy S7 Gold omdat ik een goede telefoon wil met vele mogelijkheden, maar zeker een merk die zijn sporen op de markt verdiend heeft vandaar mijn keuze.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty 10-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie telefoon

Algemene score

9,0
De Samsung Galaxy S7 geeft weer veel meer mogelijkheden, is snel en fijn te handteren. De foto's zijn mooi en scherp! Een aanrader voor degene die nog twijfelen.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 09-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Lekker ding!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit toestel heb ik nu meer dan een jaar in mijn bezit. Het doet wat het moet doen: bellen. Geintje.... het toestel bevalt zeer goed. Je kunt hem in een bak van je lievelingsdrankje onderdompelen en nog blijft ie het doen. Het scherm, een amoled, is vrij helder. Mooie kleuren, dus het is leuk filmpjes kijken. Ook is hij vrij snel of ik ben zo'n trage slak. De camera is erg goed, zelfs voor lui die niet zo goed zijn met kiekjes. Dingen zoals WhatsAppen en tv online kijken gaat ook uitstekend. Jammer is dat hij wel eens erg warm wordt. De accu is ook niet de allerbeste. In het begin is dit nauwelijks merkbaar, maar nu laad ik hem regelmatig op. Kortom een goede gsm.

Pluspunten

  • Mooie beelden bij filmpjes
  • Zeer goede camera

Minpunten

  • Accu
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 09-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

perfecte telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb hem nog niet zo lang maar hij werkt perfect accuduur is goed hij is snel tot heden geen negatieve ervaring ermee.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • zeer snel
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BiKo 08-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stijlvolle vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na mijn Samsung S5 voelde deze S7 lichter en fijner in de hand. Daar moest ik even aan wennen maar verder zeer vertrouwd.
Mooie elegante vormgeving. Ik heb de pink versie. Een mooie kleur.
Ik was erg gehecht aan de S5 en stap niet graag over naar een ander merk toestel.
Met de S7 heb ik een goede keuze gemaakt. Nieuw maar toch vertrouwd. Succes met kiezen. Ik zou zeggen aanschaffen de S7.

Pluspunten

  • Pink een mooie kleur
  • Vernieuwd maar toch vertrouwd

Minpunten

  • Geen opgemerkt
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 08-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

S7 Super telefoon nog geen moment spijt gehad

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een erg fijne telefoon.
Lekker snel en nog geen moment spijt gehad
Werkt naar behoren na vele goedkopere telefoons gehad te hebben echt erg tevreden met deze telefoon

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi
  • Stabiel
  • Precies goede maat

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martjebrand 07-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi toestel

Algemene score

8,0
mooi toestel mooie vorm en zoals we gewend zijn vriendelijk in gebruik lekker slank van model reageer snel
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beki_NL 06-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig toestel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met deze toestel, groot scherm, goede accuduur, makkelijk in gebruik, etc etc, met andere worden TOP.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kyros 06-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm mooi uitwerking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wij zijn al lang tevreden met de S4 en S6 dus voor ons was logisch om te verlengen met een S7 . het is een mooi toestel .
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Htou 04-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Nog steeds een van de beste telefoons! Ook in 2017.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb sinds kort deze telefoon aangeschaft met hoge verwachtingen. De telefoon presteert boven mijn verwachtingen. De telefoon is erg goed afgestemd op de hardware en software waardoor de batterij erg lang mee gaat. Ook is de samoled scherm uitstekend! Veel beter dan de schermen van Apple. Ook heeft de telefoon gratis producten als 100gb OneDrive storage. En de Samsung aps zijn heel erg interessant om te gebruiken. Ook heeft de telefoon headphone optimilsatie software voor het beste geluid. Het is ook nogsteeds een krachtige game machine met de snelle onxyos processor.

Pluspunten

  • Uitstekende scherm
  • Meegeleverd met intresssante Samsung apps
  • Headphone optimilisatie software

Minpunten

  • Geen 3.0 fast charge
  • Geen USB C
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Patricia 03-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijn groot scherm, scherpe camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijn toestel met een uitstekende camera functie. Ligt zeer fijn in de hand en de accuduur is goed. De telefoon laad snel op.

Pluspunten

  • Uitstekende cameda
  • Fijn groot scherm
  • Goede accuduur

Minpunten

  • Er zit geen fm radio in. dit is erg jammer
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 27-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm en een design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

3,0
Zeer gedegen uiterlijk, zelf onder vonden dat de batterij en het opladen uitstekend zijn.
Scherm is van hoge kwaliteit. Hij is snel en werkt probleemloos.
Voordeel is ook dat het draadloos kan opladen.
leuke mogelijkheid is het "Always on sreen "
Zeer tevreden met mijn eerste SAMSUNG.

Pluspunten

  • uitstekende camera
  • snel
  • water- en spatdicht

Minpunten

  • ronde rand minder houvast ( wennen)
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Belinda 15-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Toptelefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij het verlengen van mijn abonnement deze telefoon uitgezocht. Ik zat te twijfelen tussen deze en de Edge-versie. Uiteindelijk ben ik voor de Galaxy S7 gegaan omdat de rand bij de Edge erg gevoelig is en ik de "gewone" versie mooier vond.

Erg fijn is dat de telefoon tegen een spatje water kan en dat hij superscherpe foto's maakt. De geluidskwaliteit bij het afspelen van muziek is niet optimaal, maar dat is het enige minpuntje dat ik kan vinden. Toptelefoon!

Pluspunten

  • Superscherpe foto's
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • geluidskwaliteit
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

André Lucius 14-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eenmaal een Samsung altijd een Samsung.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Als je eenmaal een Samsung gewent bent en hij bevalt goed moet je ook niet veranderen. Hij is gewoon betrouwbaar . Meer kun je niet verlangen. Het is ook een genot om er foto`s en films mee te maken.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews