Profoon PMA-1000ZT zwart - Reviews

Specificaties
Display
4.0 inch scherm
Besturingssysteem
Android
Dual SIM
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wibo 27-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Grandioos toestel voor de Minder vigervaardige Senior.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Simpel te bedienen. Ook voor de minder vingervaardige gebruiker( reuma) .
Zonder hulpmiddelen de lettertoetsebngied te gebruiken. Grote en duidelijke ikonen voor de bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 07-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie telefoon met ruime mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Als senior zonder ervaring ben ik na korte "studie" in staat om te telefoneren en berichten te ontvangen/versturen.
Verdere mogelijkheden (zeer uitgebreid) moet ik nog leren te gebruiken.

Pluspunten

  • Mooi toestel.
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Whatsapp (niet up todate)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi groot en duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik was op zoek naar een telefoon voor een persoon van 83. De telefoon moest duidelijke zijn en met grote knoppen.

Pluspunten

  • groot scherm
  • grote knoppen
  • SOS noodknop achterzijde
  • Drie voorkeur knoppen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hennie Meulhof 08-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk en eenvoudig scherm

Algemene score

8,0
Deze mobiel uitgekozen voor mijn moeder van 88. Het moest een eenvoudig, maar duidelijke mobiel zijn met SOS functie. Ik heb verschillende modellen en types uitvoerig bekeken en uiteindelijk voor de Profoon PMA-1000 gekozen. Het heeft zoals eerder gezegd een duidelijk scherm, mogelijkheid om via een afbeelding de persoon te bellen en bij een noodsituatie geeft deze mobiel gelijk de lokatie door aan degene die onder de alarmknop is opgeslagen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 31-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie grote iconen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht voor mijn vrouw een eenvoudige smartphone. Die heb ik gevonden in de vorm van een profoon PMA-1000. Mooie grote iconen en een duidelijk scherm. Eenvoudig in de bediening en
als extra een SOS knop, waaronder 3 nummers van bekenden kunnen worden vermeld.
Aanrader voor de wat oudere gebruiker(ster)!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J Benen 19-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk en prettig in gebruik. Ik ben er erg blij mee. De favorietknoppen zijn erg handig. De grote knoppen zijn prettig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 17-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ziet er goed uit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Pas enkele dagen in bezit, dus nog geen ervaring ermee. Tot nu toe tevreden over toestel. Bij vraagje aan Profoon keurig geholpen. Een van de twee gleufjes voor de 2e simkaart doet het niet, maar heb deze niet nodig en is dus geen probleem.

Reageer

Tiny 13-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

gsm met een mooi royaal duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi product, met fijne mogelijkheden.
En indien nodig, ondersteuning van Profoon.nl
Niet te moeilijk, wanneer je naar een eenvoudig toestel, met toch goeie mogelijkheden, zoekt.

Minpunten

  • Moeilijk een hoesje voor te vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees van der Ende 11-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Alles erop en eraan voor Senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is inderdaad een Smartfoon voor Senioren. Goed te bedienen en te installeren. Alleen voor de Whatsapp zou het iets duidelijker moeten zijn hoe je de meegeleverde versie eerst moet verwijderen om de juiste versie te kunnen installeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wibo 09-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een uitstekend toestel voor mij,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een handig en goed toestel voor mijn 80 Jarige reumahanden.
SOS functie en GPS een grandiose geruststelling void de thuisblijvers.

Pluspunten

  • SOS functie
  • Gps
  • Handing in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

wspel 29-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

overzichtelijke telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
duidelijke telefoon, overzichtelijk in gebruik. batterij gaat lang mee. simpele home knop, praktische alarmknop op achterzijde toestel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

PEKN 27-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote knoppen, handzaam formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goedkope senioren telefoon die eenvoudig in gebruik is. Helaas letter grootte te klein voor senioren.
Helaas toestel twee keer retour gezonden i.v.m. strepen in beeldscherm. Correct opgelost.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Grote knoppen

Minpunten

  • Letter grootte

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

R.O. 08-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handige telefoon, mooie indeling, ziet er degelijk uit.
Snelle levering met een handige beschrijving erbij

Pluspunten

  • Overzichtelijk

Minpunten

  • telefoon opnemen is lastig, je moet vegen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer