Huawei P8 Lite Dual Sim wit - Reviews

8,6 Lees 30 reviews
Specificaties
Kleur
wit

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 30 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tea 04-08-2016 Product paar weken in bezit

Top telefoon & goed betaalbaar

Algemene score

8,6
Ben erg blij met mn Huawei P8 lite. Hij is minstens zo goed als een samsung, maar wel stukken goedkoper. Fijn dat er een dual sim optie is, al gebruik ik die nu nog niet. Loopt op Android, dus de functies zijn gemakkelijk te vinden. Overall heel prima telefoon waar ik jaren mee vooruit kan, raad m absoluut iedereen aan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Fabienne Osterholt 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende smartphone voor schappelijk bedrag

Algemene score

9,2
Ik heb 2x de Huawei P8 Lite DualSimcard aangeschaft. Het is een heel degelijk en goede smartphone met veel mogelijkheden en eenvoudig in het gebruik en installatie. De camera is uitstekend en de processor van de smartphone werkt ook behoorlijk snel. Naast de iPhone6 die ik heb moet ik zeggen dat dit toestel niet heel erg veel onderdoet, zeker gezien het enorme prijsverschil.
Geheugen eventueel uitbreidbaar door voor weinig geld een extra geheugenkaartje te plaatsen en je bent helemaal klaar voor het intensievere (foto en muziek) gebruik! Wat mij betreft een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marcel 02-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
goed toestel. mooie design. en gebruikersvriendelijk. makkelijk te installeren. ben er zeer tevreden mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
vinylfreak12 01-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
zeer degelijk en gebruiksvriendelijk toestel, batterijduur is veel beter dan vergelijkbare Samsung toestellen, prima camera

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rien 01-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Ik heb hem een paar dagen in gebruik maar hij is enorm handig en snel.De vormgeving is handig en fraai.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
keseltje 01-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Top telefoon,zeker voor dat geld! super snel,alle apps lopen soepel en ook de spelletjes lopen zonder haperinge. Ik had al eerder de Huawei Y300,en ook daar was ik zee te spreken over,maar deze telefoon is een compleet andere level,en de foto's zijn enorm scherp!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Atlanta 31-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Perfecte telefoon, werkt handig met 2 verschillende ringtones (dual sim)
Maakt mooie scherpe foto's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Erik 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Mooi toestel, helder beeld, goed overzicht, mooi groot scherm. Het geluid zou wat beter kunnen en de duur van de batterij is wat aan de korte kant. Zeker geen spijt van.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gyuri 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb een samsung galaxy s5, maar ik moest een twede toestel hebben met dual sim. ongeveer 3-4 weken geleden heeft mijn zoon een P8 lite gekocht, was ''love at first sight''. 2 weken geleden heb ik meteen voor mijn vrouw een Hauwei P8 gekocht, toen was het geen vraag meer dat ik ook een P8 lite dualsim zal kopen. Zodra mijn abbonement beeindigt, vervang ik mijn samsung.
Hauwei watch wou ik voor mijn vrouw hebben :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
vinke 27-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Ik was op zoek naar een handbare voordelige telefoon
Deze heb ik gevonden, kan veel apps installeren en houd nog veel ruimte voor foto's over bediening en inrichting werken instuctief, voelt degelijk lekker dun, helemaal blij met de aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
van Loon 23-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooi strak en prachtig model. Makkelijk voor 2 simkaarten.Fijn dat ik geen 2 telefoons meer op zak hoef te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Hanno van Dijk 23-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Mijn eerst smartphone was niet echt een succes, maar met de Huawei P8 Lite ben ik heel blij en ik maak nu veel meer gebruik van de mogelijkheden die er zijn. Als hobbyfotograaf is de camera voor mij een verademing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
daniel 23-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
degelijk, compleet, perfect. voldoende voor smartfone.
Voor de prijs compleet. dank huawei
heb er een hoesje bij. maakt het af.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Marco 18-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
prijs kwaliteit is een prima verhouding. goed toestel! blij mee! Scherm is qua helderheid prima, nfc en dualsim voor zo weinig geld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
PBO 17-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Mooi toestel, prima foto's, eenvoudige installatie, concurrerende prijs. Helder beeldscherm. Dun toestel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Charlotte 17-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze telefoon ziet er degelijk uit. Goede vormgeving en prettig scherm. Nog niet veel ervaring met de mogelijkheden maar de ervaring met Android is altijd al goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Marjolein 16-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Snelle telefoon, met alle opties die ik nodig heb. Na diverse Samsung telefoons is dit een echte telfoon.!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mieke 09-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Fijne telefoon met veel mogelijkheden, goede kwaliteit foto's, jammer dat de ringtone niet zachter gaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Piet kiest huawei 07-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Ongevenaard handig toestel voor de prijs, kwaliteit en mogelijkheden! Snelle simpele en handige bediening, schitterende foto's, 2 simkaarten en een prima accu.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mr wenum 05-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Een geweldige telefoon,heel gebruiksvriendelijk.
met een mooie uitstraling.
Ben er helemaal happy mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews