Sony Xperia M5 zwart / 16 GB - Reviews

8,8 Lees 13 reviews
Specificaties
Display
5 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
16 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Corné 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

Xperia M5: Review

Algemene score

7,6
De laatste mid-range telefoon van Sony. De telefoon heeft veel weg van zijn grotere broer de Z5. Werkgeheugen, camera en grootte zijn zelfs gelijk met de Z5. De M5 heeft een fraai design, mooi en scherp scherm, 21,5 megapixel camera en hij is stof en waterbestendig. Voor 300 euro is het waar voor je geld

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Joey 29-06-2016 Product maand in bezit

Xperia m5 telefoon

Algemene score

8,6
Ik ben erg te vreden over deze telefoon alleen dat dat de baterij het 2 dagen doet is onzin ik doe er net aan 1 dag mee en dat moet hij op geladen worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Evert 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super toestel

Algemene score

8,6
Super toestel met goede prijs kwaliteit verhouding snel in bediening redelijk lange batterij duur goed geluid en met een haarscherpe beeld kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
JoycevdStel 21-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige beelden

Algemene score

9,2
Ik heb de Sony Xperia m5 nog niet zo lang maar ik ben al helemaal verkocht. De camera is van hele goede kwaliteit en het beeldscherm is heel scherp. De telefoon biedt vele mogelijkheden en werkt sneller dan mijn iPhone deed. Ik ben officieel fan van Sony!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Urwin 21-06-2016 Product kwartaal in bezit

Xperia M5 compact

Algemene score

9,8
Motivatie. Het toestel is erg compact en is makkelijk ingebruik Geluidsopname is goed en duidelijk ook gemaakte foto's zijn scherp. Het is ook goed bestand tegen vallen zonder dat er storing of schade ontstaan . Ik zou dit toestel graag aan anderen willen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Huib 21-06-2016 Product kwartaal in bezit

Geweldig Sony M5

Algemene score

10,0
Ben echt zeer tevreden over deze Sony.
Mooi groot en duidelijk scherm. Heb lang moeten zoeken voordat ik een goede telefoon vond. Maar gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
TOMB 21-06-2016 Product paar weken in bezit

In 1 woord... Perfect!

Algemene score

9,2
Inmiddels twee weken in mijn bezit en ik kan niet anders zeggen dat het een perefecte telefoon is... De layout is super overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en daarnaast is het gewoon een super strak design...dat is voor mij toch altijd het eerste waar ik naar kijk, op uiterlijk lever ik nooit in bij een telefoon. Accu-duur is ook prima, twee dagen bij normaal gebruik 1 dag bij intensief gebruik. Ook het feit dat de telefoon waterdicht is is fijn als je in de regenstaat...geeft je toch wat zekerheid...Qua prijs/kwaliteits verhouding kun je niet verkeerd gaan met deze telefoon! Aanrader dus...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kelvin 21-06-2016 Product half jaar in bezit

Overal en altijd Sony

Algemene score

8,6
Ik maak nu ongeveer 5 jaar gebruik van Sony producten. Voordat ik de Sony M5 had aangeschaft was ik eigenaar van de Sony Xperia S. Het design van alle Sony smartphones is naar mijn mening het mooiste, vooral door gebruik van hoogwaardige materialen. Ook zijn Sony apparaten altijd met elkaar te verbinden. Bij mij thuis is mijn Sony M5 verbonden met een Sony Tv, PlayStation 4, en draadloos headset. Dit werkt zeer eenvoudig en fijn
Ook kun je gebruik maken van NFC, ik heb een NFC chip in mijn auto hangen, zodra je je Sony telefoon langs de chip haalt worden de door jou gewenste instellingen geactiveerd. Bijvoorbeeld; bleutooth aan, data uit, trilfunctie aan, enz. Wanneer ik thuis kom hangt er een chip bij mijn deur waardoor WiFi aan gaat, bleutooth uit, geluid op luid. Wat mij betreft is Sony het meest innovatief en zie ik een toekomst tegemoet waarin ik alleen nog gebruik maak van Sony apparatuur. Ik ben er van overtuigd dat dit merk mij over het algemeen zeer tevreden kan houden.

Verder is het ook fijn dat je de M5 onder de kraan kan schoon maken. De M5 is waterdicht en ik heb al vele mensen rare gezichten zien trekken als ik mijn M5 onder de kraan afwas.

Ik ben ervan overtuigd dat de Sony M5 absoluut geen miskoop is. De prijs kwaliteit verhouden is ook goed!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Eddie 21-06-2016 Product kwartaal in bezit

Beste smartphone!!!!

Algemene score

10,0
Dit is de beste smartphone die ik ooit gehad heb!!! Ik raad deze smartphone echt aan! Hij is snel, maakt goeie foto's en de batterij is ook erg goed! Een echt aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Abozidan 21-06-2016

Good choice

Algemene score

8,2
High quality of camera and screen. And good price. Beautiful design. But battery life is not long enough

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Lauren182 20-06-2016 Product kwartaal in bezit

Fantastische telefoon

Algemene score

9,2
Geweldig telefoon voor de prijs. Camera is zeker wel zijn sterkste punt. Je maakt er prachtige foto's mee. Over de snelheid valt ook niet te klagen. Veder voelt hij goed in je hand niet te groot. Enige minpunt is dat ik soms een dun zwart streepje in mijn scherm heb tijdens het scrollen. Ik hem hem nog nooit laten vallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Christine 20-06-2016 Product paar weken in bezit

Fijne betrouwbare smartphone

Algemene score

9,2
De m5 nu een paar weken in bezit, en evenals mn vorige sony's gewoon goed, prettig in gebruik en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
nijdamb 10-05-2016 Product paar weken in bezit

Plastic smartphone

Algemene score

6,0
Doordat de telefoon in zijn geheel is gemaakt van (zwart) plastic, ziet hij er erg goedkoop uit. En zo voelt het ook, lijkt op een speelgoedtoestel. De camera is prima en maakt goede foto's, een hele verbetering met mijn vorige Xperia SP. Toestel(nieuw!) loopt nu al soms vast, waardoor een reset nodig is. Is ook niet overdreven snel, vergelijkbaar met bv een Samsung S4. Komt misschien ook wel door de vele bloodware, die er gratis bij zit maar niet is te verwijderen. Mooi helder scherm. Accu gaat ongeveer 1 dag mee.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende