Samsung Galaxy A5 (2016) SM-A510F zwart / 16 GB - Reviews

8,8 Lees 67 reviews
Specificaties
Display
5.2 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
16 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 65 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert 24-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi toestel, premium, stevig en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het toestel voldoet perfect. Hij is lekker snel, het scherm is indrukwekkend mooi en ligt lekker in de hand. Hij komt zeer premium over in tegenstelling tot veel kunststof behuizingen van smartphones.

Zeker een aanrader om te kopen.

Pluspunten

  • Snel
  • Premium uiterlijk
  • Stevig
  • prachtig scherm
  • hele goede camera

Minpunten

  • Achterkant glasplaat

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Anne-K 17-08-2016 Product paar weken in bezit

Goede snelle telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik vind dit een goed en snel
toestel,voldoet aan mijn verwachtingen.Lange levensduur baterij en een zeer duidelijk scherm.Aanbevelenswaardig.Groeten AK

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Gerard 15-08-2016 Product paar dagen in bezit

Prima telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heb nog niet eerder zo eenvoudig en simpel een telefoon in gebruik genomen,alles wijst zich vanzelf!en anders heb je een prima gebruiksaanwijzing

Pluspunten

  • supersnel

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Anne 15-08-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb net de Samsung Galaxy A5 binnen en ben al erg blij met dit toestel. Ik wilde graag een telefoon met een groter scherm. Hij is makkelijk te bedienen en te installeren. Het toestel maakt prachtige scherpe foto's. Kortom een toestel om aan te raden!

Pluspunten

  • groot scherm
  • mooie foto's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Hans S 14-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie eerste indruk.

Algemene score

9,0
Heb hem vandaag gekocht, mijn eerste indruk is mooi, heel mooi design. Als de prestaties van de telefoon net zo goed is als dat hij eruit ziet. ben ik een tevreden klant.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Laad snel op

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
HB 13-08-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung Galaxy A5 2016 Edition Gold

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een prachtige vormgeving met haarscherpe foto's. Echt top! Dan ook nog die 64G micro-SD kaart er gratis bij, zolang de actie loopt. Wees er dus heel snel bij!

Pluspunten

  • vormgeving
  • batterij
  • camera

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
f.m.raats 13-08-2016 Product paar dagen in bezit

goed en mooi toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
als het toestel in de hand ligt voel je al meteen dat het goed zit met dit apparaat, de besturing is zoals je dat gewent bent van samsung en het spatwaterdichte is ook niet mis, daarnaast is de mogelijkheid er om het toestel draadloos te laden hier moet echter wel een accessoir voor aangeschaft worden

Pluspunten

  • spatwaterdicht
  • qi voorbereid

Minpunten

  • schadegevoelig 2zijd glas
  • geen qi lader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
md 12-08-2016 Product paar weken in bezit

Groot scherm, snel en helder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gewoon een fijne foon en maakt mooie foto's. Reageert snel, helder beeldscherm, makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • snel
  • makkelijk in gebruik
  • helder

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Willy 12-08-2016 Product paar dagen in bezit

batterijduur overtreft de verwachting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
is mijn tweede Samsung smartphone deze is prachtig van design vele mogelijkheden en snel. ik ben fan van Samsung heb ook een tv van Samsung alsook de kinderen hebben allemaal inclusief mijn vrouw een Samsungtoestel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
LindaV 12-08-2016

Cadeau

Algemene score

8,0
Haal de telefoon net uit het doosje, wat een mooi model, prachtige brons kleur aan de achterzijde en ook nog eens een SD kaart cadeau!
van Leeuwen 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie handige telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen, ziet er goed uit, bent er snel aangewend. misschien niet meer de meest moderne telefoon, maar daar is de prijs dan ook naar. voor een gebruiker als ik ruimschoots voldoende mogelijkheden

Pluspunten

  • groot scherm
  • handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
ell 11-08-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk, lange accuduur en duidelijk scherm. Qua scherm en fotokwaliteit zijn top. Ben er erg blij mee!!

Pluspunten

  • Lange accu tijd
  • Uitstekende camera
  • Fingerprint werkt top

Minpunten

  • Geen LED voor meldingen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Marco 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie gebruiksvriendelijke smartphone.

Algemene score

9,0
Fantastisch beeldscherm met heldere kleuren. Een prima smartphone voor een lage prijs. Was een kleine Samsung S4 Mini gewend. Dit is echt genieten.

Pluspunten

  • helder beeldscherm
  • extra's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
jean-paul 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

goede prijs kwaliteits verhouding

Algemene score

7,0
deze vervangt mijn oude S4 mini
ondanks zijn groter formaat weegt hij slechts 47 gram meer en is er uiteraard een verbetering in de snelheid maar ook ontdekte ik dat waar ik met de s4 wifi ontvangst problemen had deze nu beduidend minder zijn
ik ben er zeer tevreden over

Pluspunten

  • mooi scherm
  • dun
  • prijs

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Peter E 10-08-2016 Product paar dagen in bezit

mooie stevige behuizing met groot scherm

Algemene score

10,0
Het is een mooi ogend, stevig telefoontoestel met een mooi groot helder scherm. de knoppen zijn goed te bedienen en hij ligt goed in de hand (man).

Pluspunten

  • stevig
  • scherm groote
  • scherm helderheid

Minpunten

  • mijn vrouw pikt m telkens

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Stijn Gilsing 10-08-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm, strak design

Algemene score

8,0
Mooi, strak en snel toestel met de gebruikelijke handige bediening van een Samsung. Net uit de doos en alle app's geïnstalleerd merk ik dat de snelheid zeker voldoet voor mij.
Voor de rest moet het nog blijken natuurlijk. Maar met een Samsung zit het wel goed zou ik denken.

Pluspunten

  • groot scherm
  • strak design
  • goede camera

Minpunten

  • voelt glad aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hollandsenieuwe 10-08-2016 Product paar dagen in bezit

Goedproduct

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goed alles werkt perfect moest er eerst wel even aan wennen maar nu is het wel erg fijn werken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
ACS48 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

helder scherp scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al heel tevreden met mobiel. Helder scherp scherm. Ligt lekker in de hand. duidelijke apps. Blijf fan van Samsung produkten.

Pluspunten

  • scherp helder scherm
  • ligt lekker in hand
  • mooi plat mobiel

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Theo Timmermans 09-08-2016 Product paar weken in bezit

mooi en snel werkend toestel

Algemene score

9,0
Ik heb dit toestel nu pas twee weken ,dus ben nog alles aan het uitproberen.
tot heden bevalt mij het toestel prima ,is snel,makkelijk in de bewerking en een prachtig beeld

Pluspunten

  • scherm
  • bediening

Minpunten

  • nog niet gevonden
  • nog niet gevonden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Tjakka 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi scherm en lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goed product voor een mooie prijs. Hij ligt lekker in de hand, heeft een groot geheugen. De User Interface is ook een hele verbetering tov mijn oude S4'.

Pluspunten

  • performance
  • prijs

Minpunten

  • geen indicatie led

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews