Samsung Galaxy A5 (2016) wit / 16 GB - Reviews

8,7 Lees 71 reviews
Specificaties
Display
5.2 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
16 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 69 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 28-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

groot formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na mijn HTC die er plotseling de brui aan gaf, is dit mijn eerste Samsung. Een enorme verademing. Minpuntje is, dat glas. Ik had ergens gelezen dat dit bijzonder sterk en krasvrij glas zou zijn, maar dat valt tegen. Ik ben erg voorzichtig maar er kwam toch een (vrij grove) kras op het scherm.
De batterij gaat behoorlijk lang mee (tenzij je spelletjes gaat spelen) en met de bijgeleverde snellader is het een kwestie van enkele uren voor het machien weer inzetbaar is.

Pluspunten

  • formaat
  • gebruiksgemak
  • instelmogelijkheden
  • gevoeligheid touch screen

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
B.Wientjes 19-11-2016 Product paar maanden in bezit

Prachtig toestel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Helder en groot scherm. Accu m.i. ruim voldoende, het hangt af van het aantal app's welke in gebruik zijn.

Pluspunten

  • Helder scherm
  • mooie foto's mee te maken.

Minpunten

  • de verplichte app's die niet te ruimen zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
kees 13-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Sterke prijs voor en sterk toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Alhoewel ik enkele opties mis ( geen melding bij inkomende mail) vind ik dit een bijzonder snel, degelijk en goed toestel.
Wat ik wel erg mis is dat ik mijn foto's niet automatisch naar bijvoorbeeld mijn dropbox kan verzenden.
Voor de rest zeer aanbevelenswaardig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MichelD4 04-11-2016 Product paar maanden in bezit

Semi vlaggenschip van Samsung

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Samsung A5 (versie 2016) is een mooie smartphone, met goede specificaties.
Uiteraard zijn de specificaties van de grote broer S7/S7 Edge vele malen beter, maar voor mensen met een smalle beurs of die gewoonweg niet veel willen uitgeven aan een smartphone, is dit een perfect alternatief.
De Samsung A5 (versie 2016) wordt ook vaak gezien, als goede alternatief van de S7.
De A5 krijgt met regelmaat een software- en/of beveiligings update, zodat het toestel zonder problemen blijft werken, zo is inmiddels Android 6.0 voor dit toestel beschikbaar gekomen.
Alleen de vingerscanner werkt niet erg goed, waardoor ik met regelmaat erger aan het feit dat hij mijn vingers niet herkend, waardoor ik ook adviseer op bijvoorbeeld een eigen verzonnen toestel pincode in te stellen.
Het toestel heeft een zeer goede ontvangst van het mobiele netwerk, op zowel 2G, 3G en 4G, al zal hij sporadisch kiezen voor 2G, aangezien 3G voorrang heeft op bellen.
4G+ heeft dit toestel helaas niet, al merk je daar heel weinig van.
Voor de rest nog geen problemen of storingen gehad met dit toestel!

Pluspunten

  • Goede ontvangst van het mobiele netwerk
  • Met regelmaat een software update
  • Ingebouwde malware beveiliging
  • Goed en mooi scherm
  • Goede camera

Minpunten

  • Slecht werkende vingerscanner
  • Geen 4G+
  • 16 GB aan geheugen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Jummyjo 31-10-2016 Product paar maanden in bezit

Mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg mooie telefoon met een prachtig scherm. Laad snel op en goed geluid. Goede batterij die wel wat snel leeg gaat door het mooie scherm.

Pluspunten

  • goede camera
  • goed scherm
  • snelle telefoon
  • vingerafdruksensor

Minpunten

  • batterij wat snel leeg
  • camera focust wat langzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Robert 24-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi toestel, premium, stevig en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het toestel voldoet perfect. Hij is lekker snel, het scherm is indrukwekkend mooi en ligt lekker in de hand. Hij komt zeer premium over in tegenstelling tot veel kunststof behuizingen van smartphones.

Zeker een aanrader om te kopen.

Pluspunten

  • Snel
  • Premium uiterlijk
  • Stevig
  • prachtig scherm
  • hele goede camera

Minpunten

  • Achterkant glasplaat

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Anne-K 17-08-2016 Product paar weken in bezit

Goede snelle telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik vind dit een goed en snel
toestel,voldoet aan mijn verwachtingen.Lange levensduur baterij en een zeer duidelijk scherm.Aanbevelenswaardig.Groeten AK

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Gerard 15-08-2016 Product paar dagen in bezit

Prima telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heb nog niet eerder zo eenvoudig en simpel een telefoon in gebruik genomen,alles wijst zich vanzelf!en anders heb je een prima gebruiksaanwijzing

Pluspunten

  • supersnel

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Anne 15-08-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb net de Samsung Galaxy A5 binnen en ben al erg blij met dit toestel. Ik wilde graag een telefoon met een groter scherm. Hij is makkelijk te bedienen en te installeren. Het toestel maakt prachtige scherpe foto's. Kortom een toestel om aan te raden!

Pluspunten

  • groot scherm
  • mooie foto's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Hans S 14-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie eerste indruk.

Algemene score

9,0
Heb hem vandaag gekocht, mijn eerste indruk is mooi, heel mooi design. Als de prestaties van de telefoon net zo goed is als dat hij eruit ziet. ben ik een tevreden klant.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Laad snel op

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
HB 13-08-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung Galaxy A5 2016 Edition Gold

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een prachtige vormgeving met haarscherpe foto's. Echt top! Dan ook nog die 64G micro-SD kaart er gratis bij, zolang de actie loopt. Wees er dus heel snel bij!

Pluspunten

  • vormgeving
  • batterij
  • camera

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
f.m.raats 13-08-2016 Product paar dagen in bezit

goed en mooi toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
als het toestel in de hand ligt voel je al meteen dat het goed zit met dit apparaat, de besturing is zoals je dat gewent bent van samsung en het spatwaterdichte is ook niet mis, daarnaast is de mogelijkheid er om het toestel draadloos te laden hier moet echter wel een accessoir voor aangeschaft worden

Pluspunten

  • spatwaterdicht
  • qi voorbereid

Minpunten

  • schadegevoelig 2zijd glas
  • geen qi lader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
md 12-08-2016 Product paar weken in bezit

Groot scherm, snel en helder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gewoon een fijne foon en maakt mooie foto's. Reageert snel, helder beeldscherm, makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • snel
  • makkelijk in gebruik
  • helder

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Willy 12-08-2016 Product paar dagen in bezit

batterijduur overtreft de verwachting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
is mijn tweede Samsung smartphone deze is prachtig van design vele mogelijkheden en snel. ik ben fan van Samsung heb ook een tv van Samsung alsook de kinderen hebben allemaal inclusief mijn vrouw een Samsungtoestel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
LindaV 12-08-2016

Cadeau

Algemene score

8,0
Haal de telefoon net uit het doosje, wat een mooi model, prachtige brons kleur aan de achterzijde en ook nog eens een SD kaart cadeau!
van Leeuwen 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie handige telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen, ziet er goed uit, bent er snel aangewend. misschien niet meer de meest moderne telefoon, maar daar is de prijs dan ook naar. voor een gebruiker als ik ruimschoots voldoende mogelijkheden

Pluspunten

  • groot scherm
  • handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
ell 11-08-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk, lange accuduur en duidelijk scherm. Qua scherm en fotokwaliteit zijn top. Ben er erg blij mee!!

Pluspunten

  • Lange accu tijd
  • Uitstekende camera
  • Fingerprint werkt top

Minpunten

  • Geen LED voor meldingen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Marco 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie gebruiksvriendelijke smartphone.

Algemene score

9,0
Fantastisch beeldscherm met heldere kleuren. Een prima smartphone voor een lage prijs. Was een kleine Samsung S4 Mini gewend. Dit is echt genieten.

Pluspunten

  • helder beeldscherm
  • extra's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
jean-paul 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

goede prijs kwaliteits verhouding

Algemene score

7,0
deze vervangt mijn oude S4 mini
ondanks zijn groter formaat weegt hij slechts 47 gram meer en is er uiteraard een verbetering in de snelheid maar ook ontdekte ik dat waar ik met de s4 wifi ontvangst problemen had deze nu beduidend minder zijn
ik ben er zeer tevreden over

Pluspunten

  • mooi scherm
  • dun
  • prijs

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Peter E 10-08-2016 Product paar dagen in bezit

mooie stevige behuizing met groot scherm

Algemene score

10,0
Het is een mooi ogend, stevig telefoontoestel met een mooi groot helder scherm. de knoppen zijn goed te bedienen en hij ligt goed in de hand (man).

Pluspunten

  • stevig
  • scherm groote
  • scherm helderheid

Minpunten

  • mijn vrouw pikt m telkens

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews