Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

WIKO LENNY 2 wit / 4 GB

8,8 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

WIKO U Feel beige, wit / 16 GB

  • Display 5 inch scherm
  • OS Android OS
  • Opslag 16 GB opslag
WIKO U Feel beige, wit / 16 GB
8,0 (1)

WIKO U Feel grijs, limoen / 16 GB

  • Display 5 inch scherm
  • OS Android OS
  • Opslag 16 GB opslag
WIKO U Feel grijs, limoen / 16 GB
8,0 (1)

WIKO U Feel grijs, zwart / 16 GB

  • Display 5 inch scherm
  • OS Android OS
  • Opslag 16 GB opslag
WIKO U Feel grijs, zwart / 16 GB
8,0 (1)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

johnmar 08-05-2016 Product paar dagen in bezit

TevredenJohn

Algemene score

8,2
Sinds een maand gebruik ik deze smatphone. voldoet aan alle eisen en wensen. gebuik het ook voor mijn werk om via wireless thuis, op het werk en waar wireless beschikbaar is mijn zakelijke mail, agenda enz te kunnen lezen. Heb het uitgebreidt met een 16GB kaartje en kan gerust uitrbreiden.
Na deze ervaring begrijp ik echt niet waarom mensen hele dure telefoons moeten aanschaffen.
Echt zonde van je dure GELD.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frl 14-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Uitstekende telefoon. Zeker zo goed als de Samsung die ik hiervoor had. Fotokwaliteit kan wat beter, maar dat gebruik ik nauwelijks. Voelt stevig aan en mooi groot scherm. Software is snel en ook de geinstalleerde gratis navigatie (Here) werkt uitstekend, dus de GPS is erg goed. Drie maanden in bezit en erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 08-07-2016 Product paar dagen in bezit

Voor dat geld ?

Algemene score

9,2
Heb hem maar kort, maar zeer tevreden. Na een paar mislukte pogingen om het systeem te upgraden, dacht ik, oei, maar na hem weer naar fabrieksinstelling te zetten ging het prima. Ik gebruik de tel. weinig en probeerde de accu leeg te krijgen omdat men leest eerst een paar keer helemaal leeg gebruiken en dan weer opladen [is goed voor de accu], maar accu is niet leeg te krijgen =). Wel is het geheugen wat weinig, maar dat komt omdat Google z'n goedbedoelde rotzooi er op pleurt, dus een kaartje erbij is een must.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

qualitymanager 21-05-2016 Product paar weken in bezit

Goede telefoon

Algemene score

8,6
Deze telefoon werkt heel goed en is te vergelijken met een Samsung alleen vele malen goedkoper. Het geheugen is vrij weinig maar met een SDcard kom je een heel eind. Je kunt alle apps op de SDcard zetten. Waarom een dure GSM kopen terwijl je voor een leuk prijsje ook een geweldig toestel hebt? Een echte aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Darthvader71 18-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Mooie grote stevige telefoon die in niets onderdoet voor duurdere concurrentie van bekende merken.
Mooi beeld en design, werkt snel en goed. Zeker zijn prijs waart als je niet veel wilt uitgeven voor een volwaardige smartphone.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia Schep 26-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Geweldige aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze telefoon geb ik nu al voor een tijdje. En ik kan je garanderen dat het een geweldige telefoon is. Ik zal gelijk met de deur in huis vallen. Het enige minpunt is dat het weinig opslag heeft. Maar daar is wat aan tedoen. Er zit een standaard cleaner op die alle overige bestanden verwijderd en je kunt het ook uitbreiden. Voor mij is dat niet nodig ik red het nog wel met die cleaner maar ik kan geloven dat niet iedereen dat kan. Maar de pluspunten zijn heel positief. 1 het heeft een goede camera. Dat is voor mijn heel belangrijk omdat ik het leuk vind om mooie foto's te maken en te plaatsen om instagram. En een goede kwaliteit daarvan is super fijn in dat geval. 2 hij is lekker groot ja en dat klopt! Ik heb hiervoor kleinere telefoons gehad en daar was niet mee tewerken nu heb je een graat toetsen bord en groot beeld als je netflix of YouTube kijkt. 3 fij toetsen bord daar ga ik maar niet telang opin want doordat te telefoon groot is is het ook een fijn toetsenbord. 4 Makkelijk in de hand. Doordat het een groote telefoon heb je vaak dat het moeilijk vast tehouden is als je kleine handen hebt. Maar met deze valt het beat wel mee. En daar ben ik heel enr blij mee. 5(laatste) een goede kwaliteit dat is heel erg belangrijk want dan doe je er ook veel langer mee. Dat ik ben niet zo zuinig met mijn spullen maarik kan je garanderen deze telefoon heeft een goede kwaliteit en kan oontegen een stootje. Wel zou ik je een hoesje aanraden niet zo zeer dat tie kapot gaat maar dan blijft hij langer mooi. Conclusie dit is een super telefoon en geschikt voor kinderen op de middelbare school. Goedkooo en een goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Goede camera
  • Lekker groot
  • Fijn toetsenbord
  • Makkelijk bij de hand
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Weinig opslag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Leuke toestel voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze smartphone is een heel leuk toestel voor onze beginnende kleinzoon.
Makkelijk in gebruik en bied veel voor weinig geld.
Wel direct een extra sdcard bijgekocht om wat meer opslagruimte te verkrijgen.

Pluspunten

  • voordelige prijs
  • gebruiksvriendelijk
  • heldere displar

Minpunten

  • 4Gb opslag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 08-07-2016 Product paar dagen in bezit

Voor dat geld ?

Algemene score

9,2
Heb hem maar kort, maar zeer tevreden. Na een paar mislukte pogingen om het systeem te upgraden, dacht ik, oei, maar na hem weer naar fabrieksinstelling te zetten ging het prima. Ik gebruik de tel. weinig en probeerde de accu leeg te krijgen omdat men leest eerst een paar keer helemaal leeg gebruiken en dan weer opladen [is goed voor de accu], maar accu is niet leeg te krijgen =). Wel is het geheugen wat weinig, maar dat komt omdat Google z'n goedbedoelde rotzooi er op pleurt, dus een kaartje erbij is een must.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer