Microsoft Lumia 950 wit / 32 GB - Reviews

6,5 Lees 7 reviews
Specificaties
Display
5.2 inch scherm
Os
Windows
Opslag
32 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews

6,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vincent 19-09-2016 Product half jaar of langer in bezit

Teleurstelling!

Algemene score

2,0
Ik heb dit toestel al bijna 1 jaar en ben teleurgesteld. Hiervoor altijd Android gehad en dat werkte altijd prima. Had allang vrede met het feit dat de Microsoft store minder apps heeft dan Android. Maar wanneer bepaalde apps ook nog eens niet werken dan twijfel ik toch aan dit product en besturingssysteem. Na de update bepaalde functies niet uit kunnen krijgen, zoals bluetooth. Bij de instellingen dan maar proberen en dan erachter komen dat het toestel 10 minuten bedenktijd nodig heeft om bluetooth uit te schakelen. Trage shit dus. Vaak updates van Win10 zonder merkbare verbeteringen. Vaak telefoon moeten herstarten. Toestel wordt best warm bij gebruik. Whatsapp wat na 2 weken weer eens niet goed werkt. Ook inmiddels 4 keer opnieuw geïnstalleerd. Als dit het vlaggenschip moet zijn dan moeten ze bij microsoft nog erg veel leren. Mijn zoon zijn Sony z3+ is, met nagenoeg dezelfde specs een stuk sneller en een stuk stabieler. Dus raad ik dit product aan? Wat denken jullie zelf! Nee natuurlijk. Dit is mijn eerste en tevens laatste toestel van Microsoft. Heb inmiddels een Sony Z5 besteld. Ik ga weer terug naar Android. Is veel stabieler en werkt vele malen beter. De apps werken daar tenminste wel goed. Is er dan helemaal niets goed aan jet toestel. Jawel. Het maakt mooie foto's en filmpjes en de accuduur is top, de rest is flop.

Pluspunten

  • maakt mooie foto's
  • en filmpjes
  • accuduur

Minpunten

  • Apps die niet werken
  • wordt warm bij gebruik
  • steeds opnieuw opstarten
  • teveel om op te noemen

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Martijn0318 15-06-2016 Product half jaar in bezit

Fijn toestel makkelijk in gebruik

Algemene score

9,4
Heb het toestel nu een tijdje en moet zeggen Windows mobile werkt nu als een trein met de laatste update.
De live tiles blijft gewoon super fijn.
Telefoon zelf is wel ligt heb zelf de achterkant vervangen door een cover van mozo en dit geeft wel een wat naar mijn mening premium uitstraling.
De camera van het toestel is erg goed en maakt haarscherpe foto's en filmen in ultra hd is ook geen enkel probleem.
Al bij al ben ik erg te spreken over dit toestel en kan ik het dan ook echt aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Bierbash 28-05-2016 Product half jaar in bezit

prima telefoon

Algemene score

8,8
Het heeft wel even wat updates gekost, maar nu werkt de telefoon prima. De bediening vindt ik nog steeds prettiger dan het Android (tablet die ik voor mijn werk nodig heb).
Prima vormgeving, batterij kun je makkelijk verwisselen. Ik heb er een SD geheugenkaart bijgestopt van 128 GB.
Alle apps die ik nodig heb staan er op om het maar even over de app gap te hebben.
Contimuum werkt inmiddels ook goed, gewoon via Wifi op de TV, vanuit de luie stoel een Word bestand aanpassen op de foon, of fotos uit dropbox bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Aamstel 21-05-2016 Product paar dagen in bezit

Prima telefoon voor als je deze Smartphone wil gebruiken als telefoon

Algemene score

4,4
Sinds Nokia is overgenomen door Microsoft (MS) vind ik dit de slechtste telefoon (of het komt door windows-10 of door de telefoon weet ik niet). Ik zou het bijna een beta(versie) noemen, dus dat MS telefoons laat gebruiken om "uit te proberen". Alleen een beetje jammer dat je er dan zoveel voor moet betalen ipv dat ze m gratis weggeven om uit te proberen, zoals ze dat deden vóór de invoering van Windows-10 op de pc.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht
Hans 30-04-2016 Product kwartaal in bezit

Goede smartphone

Algemene score

7,6
Dit toestel een paar maanden in mijn bezit en moet zeggen dat in het begin alles stroef verliep . het vinden van de juiste instellingen was wel makkelijk.
Windows 10 is een makkelijk en doordacht besturingssysteem en werkt naadloos samen met mijn laptop waar ook windows 10 op draait.
In de loop van de tijd heb ik meerdere updates gehad en merk dat alles beter word : toestel word niet meer warm en werkt ook veel stabieler.
Foto's maken is een genot en zelfs 4 k filmpjes schieten is super om te zien op mijn uhd tv.
Apps missen doe ik eigenlijk niet want er is altijd wel een vervanger voor en je kunt ook mobiele websites op je startscherm vast pinnen (dat ziet uit als een app maar werkt soms nog beter en uitgebreider).
Kortom voor mij niks anders meer

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Cor 22-04-2016 Product half jaar in bezit

Gevaarlijke Microsoft Telefoon en geen bruikbare garantie!

Algemene score

4,4
Deze telefoon wordt gevaarlijk heet.
Schakelt zichzelf vaak uit
Heeft zeer slechte verbindingen (Wifi, Data)
De Continum werkt op een beperkt aantal apps.
Als je de telefoon opstuurt naar Microsoft voor reparatie zoeken ze daar naar de kleinste beschadiging om daarmee niet te hoeven repareren.
Kortom: veel problemen en geen oplossing van Microsoft. De aandeelhouder is hier belangrijker dan de klant!

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht
Shirotagashi 20-03-2016 Product kwartaal in bezit

No nonsense smartphone

Algemene score

9,0
Deze Microsoft Lumia 950 heb ik sinds midden januari 2016 in mijn bezit.
Voorheen had ik een Samsung Galaxy Note 3 en daarvoor een iPhone 3.
Hoewel ik het IOS besturingssysteem nog steeds prefereer, heb ik vanwege het budget en mijn eisen aan een nieuwe Smartphone, het risico genomen te kiezen voor het paradepaardje van Microsoft.
Wat belangrijk voor mij was:
-Snelle processor,
-Veel opslag,
-Geen bloatware,
Na die drie maanden gebruikerservaring, kan ik stellen dat het geen verkeerde keuze is geweest. Dit apparaat is voorzien van een micro SD-card sleuf. Ik heb daar 128 Gb in geplaatst. Met de 32 Gb intern, heb ik meer dan genoeg opslag voor foto's en muziek.
De apps lopen soepel en de windows 10 tegeltjes blijken voor mij zeer prettig te werken. Je kunt ze zelfs in grootte aanpassen in 3 standen.
De batterij gaat ook ruim een dag en zelfs nog langer mee als de energie slurpende applicaties (lokatie en bluetooth) niet constant ingeschakeld zijn.
Ook prettig is de standaard mogelijkheid om telefoongesprekken op te nemen.
Met betrekking tot het aanbod van apps kan ik zeggen dat dit uiteraard iets verbeterd zou kunnen worden, maar ik heb alle apps (of alternatieven) gevonden die ik op de Note 3 en iPhone ook gebruikte.
Kortom: Een goede high-end smartphone met veel mogelijkheden voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend