Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Nokia 2610 zwart

6,5 Lees 20 reviews

Vergelijkbare producten

SWISSTONE BBM 320C zwart

Display
1.8 inch scherm
Display
1,8 inch
Display resolutie
128 x 160 pixels
SWISSTONE BBM 320C zwart

WIKO RIFF 2 wit, zwart

Display
2.4 inch scherm
Max. uitbreidbaar
32 GB
Geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
WIKO RIFF 2 wit, zwart

WIKO RIFF2 zwart

Display
2.4 inch scherm
Max. uitbreidbaar
32 GB
Geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
WIKO RIFF2 zwart

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews

6,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frommel 28-05-2009 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,0
Slechtste gsm die ik ooit heb gehad. Gelukkig heb ik er niks voor betaald, hij is van m'n werk.
Telefoon valt regelmatig uit, joystick is gammel, display is onleesbaar (te donker) en het geluid is onverstaanbaar...
Enige positieve aan deze telefoon is de lange standby tijd.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Mr beer 12-09-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,8
scherm is veel te donker. Telefoon daardoor een nutteloos apparaat.
In de score wordt niet op leesbaarheid beoordeeld dus valt het eindoordeel nog posisitef uit.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Uitstekend
Voldoende
Jeroen74 26-08-2008 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Soms wordt er gezegd : 'de nadelen wegen niet op tegen de voordelen'..

Wat mij betreft gaat dit wel op.

Precies wat ik nodig had. Een op het oog leuk uitziende mobiel zonder teveel poespas. Gewoon smssen en (handsfree) bellen. En een agenda. Een trilfunctie. Nou.. that's it. Prima! Dat zijn alle voordelen.

Nu de nadelen : Voelt in de hand wat goedkoop aan en verder is het scherm buiten niet best te zien. Echter het contrast aanpassen wil ook wel helpen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
tseard 12-08-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,8
Omdat ik met nokia in het verleden goede ervaringen had heb ik via rabomobiel de 2610 aangeschaft. Ik moet tot mijn spijt erkennen dat dit de miskoop van het jaar is geworden. Door het absoluut onleesbaar scherm is dit ovrigens goede toestel onbruikbaar. Helaas kunnen/willen de leverancier(s) mij niet verder helpen. Dus mijn advies is NIET KOPEN

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Goed
Slecht
PieterC. 31-07-2008 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,4
sinds oktober 2007 in bezit;vorige gsm was stuk en daar er nog veel prepaidtegoed op zat toen dit simlockvrije toestel gekocht op advies van winkel;gebruiksgemak heel slecht omdat de toetsen pietepeuterig zijn waardoor veel fouten;scherm is zeker buiten heel erg slecht leesbaar!ik heb zelfs beschermplaatje er af gesloopt om wat beter zicht te krijgen:zeg maar NO-kia tegen dit model want dit is een gsm ONWAARDIG voor dit merk!!ik was het zat en heb nu de simkaart uit dit toestel verwijderd en uit nijd met hamer in elkaar geslagen;nu vervangen door SonyEricsson J110i(zie review aldaar) een subliem toestelletje........

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht
Onvoldoende
Guidobl 03-07-2008 Product paar weken in bezit

Algemene score

5,8
Ik heb dat gekocht omwille van de luidsprekerfunctie. Voordien een 3310 graag gebruikt. Ik wou gewoon een eenvoudige goede GSM (zoals de oude 3310), veel heb ik er niet voor betaald maar toch een zware teleurstelling. In de winkel is dit ding te goedkoop om het eventjes te laten zien hoe het werkt.
Het scherm is gewoon niet leesbaar bij helder licht. De toetsen werken niet zoals het hoort, de luidsprekerkwaliteit is zeer slecht. De nederlandse handleiding is minimaal. Indien iemand het nog wil kopen: eerst zien en mogelijks ben je beter af met een ietwat duurder of een ander merk.

Review criteria:

Slecht
Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Marijn84 24-06-2008 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,6
Ik heb de telefoon nu een half jaar in bezit en ineens valt de simkaart zomaar weg. Het scherm valt dan uit en na twee minuten wordt de simkaart automatisch weer gelezen. Erg irritant als je aan het bellen bent.
Verder is hij wel erg makkelijk in gebruik en de batterij gaat (tot nog toe) erg lang mee.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Slecht
Frank_Brunssum 06-10-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Prima telefoon. Geen problemen met het geluid... net zoals elke nokia kun je tijdens het bellen met een simpele toetdruk het volume regelen. door naar rechts te drukken gaat het geluid harder en heeft het een normaal en dus goed volume.

Wat het scherm betreft: Het gaat hier om een spiegelscherm..... daan is het normaal dat zonder verlichting het scherm 'SPIEGELT'
door de middelste knop te drukken gaat de verlichting aan.

Een prima toestel dus. Prijs/kwaliteit verhouding zijn uitstekend!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mark van brink 07-08-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,8
heb hem 1 dag gebruikt de meeste opmerkingen zijn al hierboven beschreven alleen als het toestel in de car kit zit werkt de verlichting niet ook als je wilt bellen of gebelt wordt het scherm blijft donker ik ga weer terug naar mijn nokia 6310 i het beste toestel wat nokia ooit
heeft gemaakt nee ik vind dat nokia zich met dit toestel
met de naam die ze hebben niet erg populair heeft gemaakt zonde om aan dit toestel geld uit te geven

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Onvoldoende
alxwin 01-07-2007 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,0
Heb deze telefoon nu een maand of 3 in bezit.
Ben er verre van tevreden mee.

Nadelen:
- Scherm onleesbaar in zonnige omgeving
- Valt nu al regelmatig midden in een gesprek uit (batterij volledig opgeladen)
- Valt zomaar uit tijdens het typen van een smsje
- Geluid is zacht (zowel tijdens bellen als de ringtone)
- Vormgeving oké/zakelijk

Voordelen:
- Ontzettend degelijk, maar omdat ie zomaar uitvalt komt hier toch een laag cijfer
- Je kan er zomaar 1800 smsjes in kwijt
- Geen poespas, voor mensen die geen onzin willen ideaal, vandaar een 8 als cijfer
- Klein en licht

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
krulle 04-06-2007 Product paar weken in bezit

Algemene score

3,6
Heb hem nu een paar week in bezit. Vindt het een slecht toestel. Knoppen moeten regelmatig 2 of meer keer ingedrukt worden. Display is buiten niet af te lezen. Ronduit rommel. Geef mij de 1100 maar terug 100x beter.
Advies NIET KOPEN!!!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
Jeroen17 12-05-2007 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,4
Het scherm is slecht leesbaar. Ik heb hem gratis gehad maar zou er geen geld voor over hebben, ook geen 5 euro. De rest van de functies is prima, zoals alle toestellen van Nokia. Een kind kan de was doen. het is mij alleen een raadsel hoe een fabrikant als Nokia, met ál hun ervaring, zo'n slecht leesbaar scherm op een goede telefoon te zetten. Heel vreemd!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
PS 29-04-2007 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Deze Nokia is mooi fuctioneel toestelletje, alleen heb ik nog nooit een telefoon gehad waarvan het display zo slecht afleesbaar was. Buiten bij mooi weer is zelfs het gebruik van je telefoonlijst met extra grote karakters vrijwel onmogelijk. Hoe heeft deze topfabricant zoiets kunnen maken.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed
Johanye 18-04-2007 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Heb dit toestel nu ruim 2 maanden in bezit. Buiten bij zonnig weer is het slecht af te lezen met dat donkerbruine glas. Vragen bij de fabrikant en een groot leverancier van gsm's geven hier zelfs geen antwoord op. Slechte service dus. Ik zou het niet meer kopen. Voor de rest wel een handig ding maar kan er dus buiten niet me bellen. Hebben hier meer mensen last van?

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
RHG 31-01-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,2
-Mooi leuk toestelletje.
-Jammer dat je geen externe foto's en muziek kunt toevoegen.
-Geluid is erg zacht als hij overgaat. Terwijl die op zijn hoogst is opgeslagen.
-Licht gaat snel uit

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Goed
Uitstekend
Gerard1975 26-01-2007 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Prima toestel. Je kunt er prima mee bellen zonder dat er veel speelgoed op zit wat je toch maar de eerste maand leuk vind. Gewoon een toestel wat goed werkt en er leuk uitziet!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mark__s 15-11-2006 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Een prima telefoon als je geen camera en uitgebreide mogelijkheden nodig hebt.
Ook het aansluiten via een kabel op een PC is mogelijk, om zo ringtonen,
achtergronden etc naar het toestel te sturen.
Ik gebruik hiervoor een datakabel die bedoeld is voor de Nokia 6030.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Jad 04-11-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Best een goed toestel voor die prijs! Niet alleen geschikt voor bellen en
sms-en, maar je kunt er ook mee mms-en en wappen. Je kunt audio-berichten
opnemen en versturen.
Handig is het telefoonboek, waar je bellers in groepen kunt indelen. Iets wat
vroeger alleen op de duurdere toestellen zat!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
w8jij17 30-10-2006 Product maand in bezit

Algemene score

7,4
Het scherm is inderdaad zeer slecht te lezen overdag als de zon schijnt. Als ik
aan het bellen ben kan ik de ontvanger slecht verstaan en in het menu kan ik
daarvoor het volume niet wijzigen (voor zover ik ontdekt heb). Weet iemand hoe
ik dit kan wijzigen.
Ik heb hem speciaal gekozen omdat er geen toeters en bellen opzitten (camera,
mp3-speler etc.).

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
riva91 07-10-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Heb voor mijn werk al een Nokia 6100. Zocht privé een soortgelijk toestel
zonder poespas. Qua functionaliteit is ie wel gelijk aan de 6100, alleen voelt
het allemaal een stuk goedkoper aan.
Maar dat is misschien ook niet zo raar als je het prijsverschil in ogenschouw
neemt.

Vooral de navigatieknop voelt een beetje gammel aan .Bovendien is het een vrij
dunne ring, waardoor je er nogal eens naast drukt en dan per ongeluk de rode
stopknop raakt.
Ook de rest van de toetsen voelen platic-achtig aan, maar ze werken op zich
goed.

Het geluid valt me niet tegen. Heb er eigenlijk nog niet echt veel mee gebeld,
maar een gesprek was prima te voeren. Eigenlijk heb ik hier niet echt veel
verschil met de 6100 kunnen merken.

Verder wil ik nog opmerken dat het toestel extreem licht is en in twee dagen is
er nog geen enkel streepje van de accumeter afgegeaan. Dus met het
uithoudingsvermogen van de accu zit het wel goed verwacht ik.

Nog één puntje van kritiek: er zit een soort getint raampje voor het display
waardoor je in stand-by modus heel moeilijk de klok en de symbooltjes voor
email en gemiste oproepen kunt zien. Vind ik wel lastig als ik eerlijk ben.

Voor de rest een prima toestel voor zijn prijsklasse.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende