Nokia Lumia 830 groen / 16 GB - Reviews

Specificaties
Display
5.0 inch scherm
Opslag
16 GB opslag
Besturingssysteem
Windows Phone
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 5 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nikita 01-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Best smartphone ooit naar mijn mening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ben een jaar in bezit nu van een 830, draadloos opladen werkt perfect, geen slijtage aan usb poort. knoppen aan de buitenkanten werken perfect. Een aantal keer per ongeluk laten vallen, nul aan schade. Zit nog steeds op het originele 8.1 besturingssysteem. Voor mijn werk is deze ideaal. Integratie met Office365, SharePoint, Skype For Business, bewerken en openen van documenten in Word/Excel. Weinig apps beschikbaar voor Windows Phone, dit is een gegeven feit.

Pluspunten

  • Gemakkelijk start scherm
  • Integratie met Office365
  • Zeer mooi ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Weinig apps
  • 16GB Storage
  • Batterij is snel leeg, dagelijks op te laden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasmijn(12) 25-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Super snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel al bijna meer dan een jaar en het lijkt wel alsof hij steeds sneller gaat werken! En ik raad je aan om er windows 10 op te zetten zodat je nog meer mogelijkheden hebt.

Pluspunten

  • Snel
  • Scherp
  • Mooie Camera

Minpunten

  • Is niet compatibel met Android en Apple apps,games

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maartenetraam 22-08-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,0
Op zich een goed toestel. Minpunt: Hij zou draadloos oplaadbaar moeten zijn. Dit lukt heel soms, maar is zeer onbetrouwbaar.
Het usb-poortje slijt snel. Het stekkertje is na een half jaar versleten. Kortom, het kost veel moeite om het apparaat op te laden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Havexs 15-01-2016

Vreemd, ik heb al meer dan een jas een 830 en de USB-poort vertoont nog niet de geringste slijtage!!
En ik hang m twee keer per dag,in de auto, aan de lader...

Jeep1962 16-01-2016

Bij mij precies hetzelfde, geen enkel probleem met de USB poort. Het enige probleem wat ik had was een paar keer"frame drops" bij Video opnames. Lag hoogstwaarschijnlijk aan de te trage SD card.

Reageer

Parbo1 01-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Tot nu toe,heb de 830 nu een kleine week, erg goed.
Kom van een 820, vergeleken met de 820 is de batterij echt een verademing, +- 1 1/2 dag kan de 2200mAh batterij mee.
Camera,zowel foto's als film erg scherp en strak.
De nieuwe update maakt de Lumia camera app erg snel.
De tiles zijn nu per groep in te delen met ieder 6 kleine tiles in de grote tile, erg handig !
Verder erg tevreden over deze laatste Nokia.
Toestel is erg dun,mooi design (dit is natuurlijk persoonlijk) en degelijk gemaakt.
Als ik nog verder positief of negatieve ervaringen heb meld ik het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fverkerk 14-05-2015

Hoi, ik ben benieuwd of je nog positieve of negatieve ervaringen hebt?

Jeep1962 15-05-2015

Negatief :
* Soms geen WIFI bereik terwijl ik dan bijna op het modem zit.
De enige remedie is toestel uit en aan zetten.
Heb dit probleem aangegeven bij Microsoft Ned. heb nog geen
antwoord.
Positief :
* Batterij blijft perfect zo'n 1 1/2 dag gaat hij mee.
* Foto's en films zijn echt mooi, scherp en zelfs bij weinig
licht goede kwaliteit.
Groet, Jeep

joinbeti 28-05-2015

Hoi,
Ik heb zelf ook een 820 en wil overgaan naar de 830. De processor is minder snel bij de 830 dan bij de 820....heb je dat gemerkt of merk je er niets van?

Jeep1962 29-05-2015

Reactie op Joinbeti :
Qua snelheid vind ik de 830 juist beter.
Alles loopt soepeler en ik vind de 830 ook niet zo lomp (qua gewicht).
Ook vind ik de telefoon mooier, is natuurlijk persoonlijk.
Het enige probleempje wat ik tegen kom is de soms wat trage verbinding (of helemaal niet) met een Wifi punt.
Succes met de keuze /aankoop.

Reageer

Havexs 24-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Geweldig apparaat.
Moet nog wel steeds wennen aan dat ie zo groot is; ik was een vrij kleine foon gewend.
Als je ziet hoeveel telefoon je hier krijgt voor je geld vraag je je toch wel eens af waar Samsung en vooral Apple die prijzen vandaan halen (ondanks dat die in een segment zitten)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer