Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 wit / 8 GB

8,7 Lees 1339 reviews

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy A5 (2016) SM-A510F zwart / 16 GB

Display
5.2 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
16 GB opslag
Samsung Galaxy A5 (2016) SM-A510F zwart / 16 GB
8,8 (67)

Samsung Galaxy A5 (2016) SM-A510F goud / 16 GB

Display
5.2 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
16 GB opslag
Samsung Galaxy A5 (2016) SM-A510F goud / 16 GB
8,8 (67)

Samsung Galaxy A5 (2016) SM-A510F wit / 16 GB

Display
5.2 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
16 GB opslag
Samsung Galaxy A5 (2016) SM-A510F wit / 16 GB
8,8 (67)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 1337 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dea 18-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,6
Ik heb mijn telefoon nu een jaar, en hij stoort steeds meer. Als ik bv. bel kan het zijn dat ik die gene niet hoor of hij mijn niet.Hij wordt ook steeds langzamer. Voor dit jaar was ik erg tevreden over deze telefoon maar nu zou ik hem niet aan raden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
minoesjka 09-10-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,2
Al heel snel na aankoop liep ik tegen het probleem aan dat het toestel bij gebruik erg heet word. Navigatie, internet uit bundel, locatie instelling, als je dat allemaal uit houd, word hij minder snel heet, maar dan nog ........... de batterij is erg snel leeg.
Jammer, want het formaat van het toestel is fijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
teckeltjefinn 07-08-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,0
Na het product ongeveer een half jaar in mijn bezit te hebben gehad begon ik problemen te krijgen. Omdat samsung zo vol staat met standaard geinstalleerde dingen is er weinig ruimte voor de apps die je zelf wilt, buiten instagram, facebook en pinterest heb ik er dan ook niks op staan omdat dat qua geheugen vrijwel onmogelijk is. De camera werkt als je foto's maakt en filmpjes niet langer maakt dan 15 seconden, zodra ik een filmpje maakte van 20 seconden liep mijn telefoon vast en moest ik zeker 5 minuten wachten voordat alles weer naar behoren ging werken. Ik krijg ook zeker 1 keer per week de melding dat mijn telefoon 'te vol' is en niet meer naar behoren kan werken. Ik heb altijd maximaal 250 foto's erop staan die ik regelmatig overzet via dropbox. Waarom samsung het nodig vind om allerlei nutteloze dingen erop te zetten die niet iedereen wil gebruiken is mij de vraag. Buiten dit alles om heb ik weinig tot geen problemen gehad en omdat ik erg zuinig ben met mijn spullen is hij na bijna 2 jaar nog steeds krasvrij. Als samsung wat meer geheugen vrij zou maken en je zelf zou laten kiezen wat je er wel of niet op wil hebben dan zou het een fantastische telefoon zijn!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
klaashel 25-07-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,6
goed toestel maar ik heb een paar keer gehad met de warmte dat het toestel heet werd dan deed hij het niet meer dan haal ik de battery er even uit dan doet hij het weer

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
berths 27-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
zeer goede aankoop prijs/kwaliteit en zeker gebruiksvriendelijk.

Mijn eerste smartphone en heb er zeker geen spijt van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wim.50 04-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,8
Bij mij was het scherm vanaf het begin traag. Na er een nieuw scherm op te laten zetten (100 euri) werkte hij weer.
Alleen de batterij duur is schrikbarend slecht. De accu loopt ook zonder gebruik binnen een dag leeg. Een nieuwe accu hielp ook niet. Ik loop nu met een telefoon en daaraan gekoppeld een opplader rond. Belachelijk toch? Voor deze prijs zou je toch wat meer mogen verwachten. Ook het geluid van het bellen is slecht.
Jammer, want ik had gehoopt dat ie even zo goed zou zijn als mijn ipad, en computer van Samsung.
Wim

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Slecht
martini1986 15-04-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Ruim een jaar deze telefoon in bezig. Hoge verwachtingen na alle goede reviews, maar het toestel valt toch een beetje tegen. Er zijn weinig gsm's die ik binnen een jaar alweer de deur uit wil doen maar dit is er toch één van. Het toestel heeft een mooi design en de foto's zijn mooi (mits je niet zoomt tijdens het maken), maar verder kom ik dan ook niet met mijn pluspunten.
Het toestel is binnen een jaar al heel traag geworden, touchscreen reageert niet goed meer, het toestel wordt érg warm (heet) bij gebruik (langer bellen, navigatie) en de batterij is erg snel leeg zelf bij minimaal gebruik. Kortom: een galaxy s4 mini wordt het niet meer voor mij.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht
diego figaroa 29-03-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,8
de samsung galaxy s4 mini is een heel leuk en gemakkelijk toestel ik heb hem ruim anderhalf jaar gehad en ik ben er heel tevreden over en heb veel plezier gehad aan deze telefoon. de camera is zoals het hoort gewoon prima. de grote van het toestel is goed. de telefoon past goed in je hand. alleen drie minpuntjes zijn: het glanzende plastic wat niet prettig aanvoelt en de hoeveelheid onnodige apps wat voor geinstaleerd word en je telefoon vol maakt en een klein minpuntje nog is de batterij duur gaat niet heel lang mee bij zware games of veel applicaties achter elkaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
ymv920 27-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Erg fijn toestel, lekker snel, betaalbaar, batterij gaat bijna 2 dagen mee bij flink gebruik, mooie foto's, lekker flink werkgeheugen, intern geheugen is wat krap(4 gb) dus wel sd kaart erbij. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
natmaryin1 19-11-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb de s4 mini nu een paar maanden in bezit. Het is een fijne telefoon. Licht in gewicht en handzaam in gebruik. Na 1 week in bezit liet ik hem al een keer vallen op asfalt. Precies op de hoekpunt. Op wat kleine beschadigingen op de hoek na, geen ernstige schade. Dus een degelijke telefoon. Accu gaat bij "normaal" gebruik ca. 2 a 3 dagen mee. Hoe meer je met de telefoon doet, hoe sneller de accu leeg is.. logisch. Tot nu toe zeer tevreden met deze telefoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
LareenS 07-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Batterij = TOP! Ik verbaasde me over sommige reviews over de batterijduur.
Ik had hiervoor de Samsung Core.. en daar haalde ik precies de dag mee. Maar deze gaat mij momenteel 2 dagen mee! Ik was zeer verrast.

Mooie foto's! Prima geluid, lekker snel toestel! Ik ben er super blij mee! En hij ziet er ook nog eens geweldig uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
BobV1 19-10-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Mijn telefoon heeft 2 maanden ongebruikt in de kast gelegen omdat de batterij idioot snel leeg liep. Hij hield het amper 26 uur uit met alleen GSM ontvangst aan, geen Wifi, GPS, NFC, apps, bellen, niks. Ik schrijf 'liep' omdat het probleem met de KitKat update opgelost lijkt te zijn. Deze update kwam netjes automatisch binnen toen ik hem weer eens wilde proberen en Wifi aandeed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Pelagatti 02-10-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,6
Pluspunten van dit toestel zijn: mooi scherm, handzaam, licht gewicht en smal design.

Nadelen zijn echter: batterij gaat sneller leeg dan bij gemiddelde smartphones, wifi verbinding niet altijd even goed en stabiel, touchscreen is enorm gevoelig, zodra er al een regendruppeltje op valt gaat de telefoon zijn eigen gang of reageert helemaal niet meer. Ook in vochtige ruimte (douche) is hij vaak stuurloos. Al regelmatig gehad dat de telefoon in mijn broekzak ook zijn eigen gang ging en bijv. datum/tijd ineens aanpast. Zeer frustrerend!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende
Robin van Rijnsoever 22-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

6,0
Sinds 1 maand ben ik in het bezit van de S4 mini. Een geinig telefoontje, die op bijna alle punten voldoet aan mijn wensen. Het is handzaam, snel, het oogt mooi. Ik heb tot nu toe slechts 1 minpunt weten te ontdekken en dat is een groot minpunt, namelijk de batterijduur. Afgelopen 23 uur is de batterij gegaan van 100% naar 27%, terwijl ik niks geks heb gedaan. Ik heb kort een spel gespeeld en een half uur de wifi aan gehad. De spaarstand staat aan en de GPS en alle app’s uit. Bij de instellingen vind ik de volgende specificaties t.a.v. de batterij:
41% Mobiel Standby (radio; welke dus niet aan staat, want ik zet alle app’s uit, altijd), 20% Scherm (telefoon zit voornamelijk in broekzak), 18 % Apparaat in Standby, 8% Spel, 7% Android system (gebruikt door applicaties), 3% Android system (gebruikt door applicaties)
De batterijduur is teleurstellend. Ik gebruik de telefoon met name om bereikbaar te zijn. Op vakantie wil ik niet elke dag de telefoon opladen. Misschien dat ik mijn oude telefoon gebruik voor de vakantie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
piet_1943 21-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Overgestapt op de mini vanuit een ACE 2. Qua snelheid en intern geheugen een enorme vooruitgang.
Op 1 punt echter een probleem-mobiel: de WIFI die spontaan uitvalt en even later weer terug is. Op diverse internet-fora zie je dit probleem terug, zonder echt DE oplossing. Suggesties om de eigen router qua instellingen aan te passen vind ik zinloos; immers wifi wordt overal aangeboden op plekken waar je geen routers kunt aanpassen. Elke smartphone moet daarmee om kunnen gaan. Deze problemen zijn er al sinds vorig jaar, zo lees ik; echter nog geen samsung-update voor gezien. Uiteindelijk ben ik een tip tegengekomen die me logisch leek en heb deze uitgevoerd. Daarmee lijkt het probleem vooralsnog omzeild te worden:
- doe alsof je een nieuw nummer wilt bellen, doch type daar het volgende: *#0011# dan krijg je een systeem-scherm te zien.
- druk dan op de "settings" toets (links naast de centrale button), en kies voor wifi.
- dan is er een aan/uit button op het scherm zichtbaar bij de tekst wifi-power safe mode. Deze staat default "aan" . Door op AAN te drukken kies je voor UIT.
- vervolgens ga je terug.
Het lijkt erop dat (wellicht bij fluctuerende signaalsterkte) de AAN-stand al snel kist voor het hinderlijk afsluiten van wifi.
Om energie te sparen gebruik ik dan de juice-defender app; deze regelt dan de wifi situatie naar eigen behoefte.
Ik hoop dat het probleem daarmee definitief voorbij is. Want verder doet de mini het prima. Mooi helder scherm (niet te helder zetten, want dat vreet stroom).
In elk geval heb ik, vanwege dit probleem het gebruiksgemak en degelijkheid afgewaardeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Boy de Waal 20-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,8
Ik had eerst de galaxy s2, super telefoon. Nu de s4 mini en die valt me zwaar tegen.
Zeer slechte wifi ontvangst. slecht geluid, toetsenbord reageerd niet hoe het hoord en de camara is niks.
Ik hoop dat het aan deze foon ligt en niet aan het model want dan komt het niet goed.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende
robertnn 14-06-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Ik vind het een heel goed toestel behalve dat mijn zoon hem een keerje heeft laten vallen en toen was het scherm kapot. ik had er nog wel een hoesje omheen gedaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
bertha 2 08-06-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,0
De volumeknop aan de Li-kant zorgt ervoor dat ik regelmatig niet bereikbaar ben doordat je deze knop, bij het vasthouden van de telefoon, heel makkelijk en ongemerkt op nul zet.
Verder is het een gewoon goed telefoontje.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Beromo 12-05-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Na een aantal jaren met van die grote topmodellen te hebben gelopen, had ik er ineens genoeg van. Ik wilde gewoon weer een handzaam en licht toetsel maar wel met genoeg power. Als je geen Iphone wilt is de keuze beperkt. Deze Samsung was voor mij een complete verrassing. Een toestel nauwelijks groter dan een Iphone, maar wel met een groter scherm en zonder de scherpe hoeken. Lekker compact en licht en prettig in de hand te houden en met één hand te bedienen. Probeer dat maar eens met die 5 inch modellen. Met een bijbehorende flip cover is het helemaal super. Je toestel wordt er niet lelijker en zwaarder door en is toch beschermd. Geweldig handig dat het scherm door de cover vanzelf aan en uit gaat. En genoeg power voor alle apps. Kortom, eindelijk weer een praktische 'mobiel' in plaats van een zware grote 'mini tablet'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
henstt 26-04-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,4
De S4 mini is een mooi toestel in een handig formaat.
Er is echter één punt waarop dit toestel buitengewoon tegen valt en dat voor mij zwaar weegt. Dat is een vrijwel onbruikbare camera. Die maakt een ongelooflijk kabaal, dat niet kan worden verminderd of kan worden uitgezet. Jammer, want de camera wordt vaak gebruikt. Deze alleen niet. Voor mij de eerste en meteen ook de laatste samsung.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Goed
Voldoende
Toon meer reviews