Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G - Reviews

Bekijk 10 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome violet / (dualsim) / 5G op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jurgen1606 04-10-2022

Geweldige kenmerken en functies

Algemene score

10,0
Ik vind het apparaat top vooral de functies van het apparaat en gemakkelijk in gebruik. Ook de apps werken top.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Reebos 03-10-2022

Geweldig zoals alle toestellen van Samsung

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer gebruiksvriendelijk toestel, mooi design, ligt goed in de hand, maakt zeer mooie foto's. Een topper!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 03-10-2022

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima telefoon voor de prijs, echter wel redelijk snel traag geworden. Daarnaast is de camera erg wazig en heeft (bijna) altijd moeite met scherpstellen. Verder genoeg opslag en niet schadegevoelig.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 02-10-2022

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een fijne telefoon. Groot scherm, lange accu duur, en een helder beeldscherm. Fijn toestel voor dagelijks, intensief gebruik. De snelheid is prima. Dat is het fijne van een nieuw toestel! Zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 02-10-2022

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon nu circa een week en ben er echt enthousiast over! Batterij houdt het goed vol, foto's zijn prima en alles werkt gewoon goed. Kortom: een perfecte telefoon!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

IngridB77 02-10-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Blij mee.................................................. ...........................................
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ajam 08-09-2022

Gebruiksvriendelijk. TOP

Algemene score

10,0
Het is een top toestel werkt perfect zonder ingewikkelde procedures
Zeker aan te bevelen.
Alleen het gewicht zou iets minder kunnen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Samir Herdic 06-09-2022

Algemene score

10,0
Mooi telefon handig betaalbaar en nog 5g . Kwaliteit van foto's geweldig . Voor werk wat ik doe beste kwaliteit
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 05-09-2022

lekker scherp beeld ben er goed op vooruit gegaan

Algemene score

10,0
Ben erg tevreden over de Galaxy A32 mooi qua grote en scherpte van het beeldscherm
Heb hier voor ook Galaxy gehad A40 een stuk kleiner en veel minder scherp, het formaat A32 is een mooie formaat voor een vrouw.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Rob kok 05-09-2022

Algemene score

10,0
Super mobiel.
Ook weer zeer handig in gebruik.
Ik zweer bij samsung.

Even wennen aan de grote
Had een samsung A40 deze is wel.een stukje grote
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

edwinjan1968 01-09-2022

Algemene score

10,0
een geweldige telefoon met heel veel mogelijkheden , goede camera , mooie foto ,snel en is heel makelijk te gebruiken
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Marian F 25-08-2022

Nooit een andere telefoon...alleen Samsung!

Algemene score

10,0
Al jaren heb ik een Samsung telefoon en tablet? Eerste telefoon gebruikt tot hij hoogbejaard was, daarna geen seconde getwijfeld over de opvolger...weer een Samsung! Net als de tablet, makkelijk in het gebruik en heel betrouwbaar. Viva Samsung!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jair Leocaria 24-08-2022

Algemene score

10,0
Het heeft een lange batterij + snel oplader, het kan 20 keer vallen van 5 meter en het gaat niet breken,
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 22-08-2022

Algemene score

10,0
De eerste look van de telefoon is zeer aangenaam, het straalt een mooie en luxe vibe uit. De accu is zeer goed, je kan best lang met de accu doen. Leuk alle features van de camera, maar als je inzoomd worden de foto's snel pixelerig. Over het algemeen zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Nick Enschede 19-08-2022

Fijne Telefoon, voor mooie prijs

Algemene score

10,0
Fijne telefoon, voor een juiste prijs. werkt zoals hij zou moeten, camera werkt ook super. en batterij gaat lekker lang mee. Kortom top. zeke een aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 18-08-2022

Algemene score

8,0
Fijn toestel, moest even wennen na 6 motorolatoestellen. Maar erg prettig. Appstore lade zou iets sneller kunnen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Michel Ebbing 25-07-2022

Mooie, niet te grote en betaalbare smartphone

Algemene score

10,0
Ben erg blij met mijn instapmodel en supersnelle internet..uiteraard zeer tevreden met mijn A32 5G!.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 18-07-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi groot scherm, met 1 hand te bedienen (mijn persoonlijke mening)
Lange batterijduur bij normaal gebruik 2dagen.
Makkelijk te installeren
En niet te vergeten het is een Samsung voor mij persoonlijk het beste merk en zeker iets te duur.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Koen Ypma 17-07-2022

Goede snelle mobiel , genoeg opslagruimte

Algemene score

10,0
Goede mobiel , alles doet naar behoren, laad goed op , genoeg opslagruimte maakt mooie foto's en geeft goed geluid en is snel dankzij 5g
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Safouan 14-07-2022

Algemene score

10,0
Ik vind deze telefoon geweldig en is 10 keer beter dan een iPhone iedereen ik adviseer je om een samsung te halen ben echt blij met mijn samsung
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews