Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver - Reviews

Bekijk 6 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tjeerd11 16-06-2020

Krachtig! Lange levensduur! Toppertje!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

10,0
Van een S8 overgestapt naar een A71.
Want?? Tja, al kenmerkend in 2016 a series ds T de accu lang mee gaat. En ja absoluut! 43 uur met data red deze grote jongen met gemak.
Getwijfeld tussen de S10 lite & A71. De A71 als doorbraak. Ja de Lite heeft een beter, mooier camera optiek. Maar de A71 komt goed weg met donkere momenten en ook contrast.
Erg te spreken over de vinger ontgrendeling...
Schitterend in het display en werkt erg correct.
Voor dagelijks gebruik is het scherm erg fijn (OLED) net als de S8. Verder voelt het toestel erg degelijk! Met een goede glas screenprotector werkt de vinger ontrgrendeling ook goed.
Qua looks bijna idem als de S10 lite. Ja, echt heel blij met de A71!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 15-06-2020

top foto's

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

10,0
ik heb sinds kort de galaxy a71, en ben zeer tevreden.
Vooral de camera's die er op zitten bevalt uitstekend, en er komt ook goed geluid uit op de speaker!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-06-2020

Niet tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

4,0
Heb sinds n maand de A71 en de jaren ervoor had ik de S9plus maar wat n verschil zeg had ik ook maar voor de s10plus gekozen veel spijt ervan en zekers niet tevreden met de A71
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dennis1993 18-08-2020

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

10,0
heb al jaren een Samsung top telefoon was tijd voor een nieuwe nu had de s8 werkte nog prima alleen me scherm was nu kapot.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 07-08-2020

Een mooie elegante telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

10,0
nou ben ik wel een Samsung gek maar het is een mooie telefoon waarvan de camera's zeer mooie foto's maakt
De telefoon is ook snel met laden en de bediening
Gewoon een fijne telefoon met ook nog eens een mooi beeld
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-06-2020

Geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

10,0
Ik heb hem nu een paar weken en ik ben er heel blij mee. Ik heb zeker geen spijt dat ik deze heb genomen. Het is zeker een prachtig toestel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

N922 15-06-2020

Een budget alles kunner

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

8,0
Mooi toestel , goed te betalen. De telefoon gaat een ruime dag mee met normaal gebruik. Dr foto's overdag zijn te vergelijken met een S9. Snelheid van de software is matig , hopelijk verbeterd dit nog met software updates van Samsung aan Touchwizz
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Monique P 15-06-2020

Prachtig beeld en heerlijk snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

10,0
Wát ben ik blij met mijn Samsung Galaxy A71, voor mij NOOIT meer een ander merk. Ik had hiervoor een Sony Xperia XA 2 Ultra maar wat een verschil met de A71. Voor mij altijd Samsung!!!!!!!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tijs30 13-06-2020

Geweldige telefoon, twee puntjes.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

8,0
Ik mijn Galaxy A71 vorige maand ongeveer gekocht. Hij bevalt me nog steeds, ik ben blij met mijn keuze voor dit apparaat. Mijn enige twee puntjes zijn wel dat de vinger herkening het soms niet doet en dat als je bij instellingen trefwoorden opzoekt dat hij dit vaak niet begrijpt
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

PeterV581962 13-06-2020

Werkt perfect.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon van mijn baas gekregen en hij werkt perfect, ik ben ook zeer tevreden over het mooie grote scherm.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jobor 13-06-2020

Prima telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

8,0
2 maanden geleden gekocht en is een prima telefoon.veel mogelijkheden en wordt goed geüpdatet. Minder goede spraak naar tekst. Verbindingen goed.zeker tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Juanita84 31-05-2020

Snelle telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

8,0
Ik wist van te voren wat ik kon verwachten.
Telefoon is snel, mooi beeldscherm en de camera is wat je kan verwachten
Hij is iets groter dan ik dacht, eigen schuld afmetingen staan er bij.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-04-2021

Top telefoon.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

10,0
Eigenlijk een stapje terug van n s9 naar n a71 dacht ik. Maar ik heb er geen seconde spijt van . Heel tevreden over deze telefoon
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bartje1986 07-04-2021

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

10,0
Groot en helder scherm, maakt super mooie foto's, en werkt heel erg snel en gemakkelijk. Geen minpunten kunnen ontdekken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 07-04-2021

Helder, scherp en mooi groot scherm.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

8,0
Ik werk er met plezier mee. Goed overzichtelijk. Eenvoudig te bedienen. Mooi van de vingerlock in het scherm. Ben ik erg blij mee!
Jammer dat de fotobestanden van mijn oude A6 niet te lezen valt. Maar goed daar heb je de cloud voor!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 07-04-2021

Goede telefoon voor goede prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

10,0
Ik gebruik mijn samsung a 71 nu al een tijdje. Voor de a 71 had ik een a 70. Ik was daar erg tevreden over dus ik heb voor de a 71 gekozen. De a 71 heeft een leker groot scherm en genoeg geheugen en voor mij een goede camera. Ik beveel dit product zeker aan
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 05-04-2021

Een mooie telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

10,0
Ik had een A70 waar ik heel tevreden over was.
Helaas is die gevallen en is het scherm stuk.
Heb niet verder gekeken maar gelijk de A71 besteld. En ik ben er weer heel blij mee
Prima telefoon met alles erop en eraan.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 05-04-2021

Veel opslag en super beeld kwaliteit

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

10,0
Super telefoon. Is heel snel en met de dubbele sim makkelijk te wisselen tussen aanbieders. Ook een grote accu capaciteit zodat je lang kan werken en snel opladen zodat je weer gauw op gang ben.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

LiaJ 05-04-2021

Fijne makkelijke telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

8,0
Makkelijke telefoon in gebruik. Maakt mooie foto's. Batterij capaciteit 2/3 dagen.
Al met al erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kawaka 05-04-2021

Goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy A71 128 GB / zilver

Algemene score

8,0
Volumeknop en aan/uit knop aan dezelfde kant, dat is wennen. Bij S9 was dat makkelijker. Maar zal wel een kwestie zijn van wennen. Wel fijn dat scherm groter is dan S9. Verder erg tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews