Samsung Galaxy A51 128 GB / prism crush white / (dualsim) - Reviews

Bekijk 5 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A51 128 GB / prism crush white / (dualsim) op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 22-09-2022

Algemene score

10,0
Super fijne snelle en moderne telefoon, zeker een aanrader. Erg goed betaalbaar en goed formaat. Batterij gaat ook lang mee.
Top telefoon!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 08-09-2022

Algemene score

10,0
Een mooie telefoon ik wil nu alleenmaar samsung een goed en fijne merk en een merk die ik eerdere zal aan raden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 05-09-2022

Samsung Galaxy A51

Algemene score

8,0
Het is handig telefoon en het heeft prachtige camera.
Ik ben blij met samsung galaxy a51 ,want hij is al 2 jaar bij me en hij werkt heel goed.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Nineo 01-09-2022

De A51 is GEWELDIG

Algemene score

10,0
Ja hoor eindelijk heb ik de Samsung Galaxy A51!!
Ik heb de mobiel gekregen van mijn vader en hij doet het nog superrrr goeddd! Ik ben zó blij met deze mobiel, hij is NIET traag al heb ik er best wel veel apps op staan maar hij is dus NIET traag.

Ik zou zeggen: KOPENN
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ichedus 26-08-2022

Algemene score

10,0
Super fijn toestel voldoed volledig aan mijn verwachtingen.
De kleur is heel mooi. De grote is ideaal
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Zaïr 20-08-2022

Beste telefoon voor de prijs

Algemene score

10,0
Dit is een hele snelle telefoon voor de prijs en dagelijks gebruik de Android 12 loopt heel lekker op dit apparaat zeker een aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-08-2022

Geweldig en mooi toestel

Algemene score

10,0
Makelijk en handig te bedienen, een goede camera, geen ingewikkelde instellingen, mooi vorm en formaat toestel
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

JolandaBV 18-08-2022

Algemene score

10,0
Wellicht inmiddels achterhaald door nieuwere modellen, maar ik ben erg blij met deze Galaxy A51. Alles werkt snel en goed, goede updates en goede camera
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

j**2@g**l.com 28-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

1,0
Verschrikkelijke telefoon. Ontzettend langzaam en loopt snel vast ik heb hem nu een half jaar. De processor houdt er gewoon snel mee op waardoor hij langzaam wordt en vaak vastloopt. Het bereik van de telefoon is de eerste drie maanden goed en daarna gaat het bergaf. Ik kan niet eens meer bellen in mijn eigen huis omdat hij geen bereik heeft. Iedere keer dat de telefoon wordt opgestart dan gaat hij uit. Daarna automatisch uit en start dan automatisch na 4 a 5 minuten weer op.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Anoniem 24-07-2022

Een goed toestel die doet wat ik wil dat hij doet

Algemene score

10,0
Ik vind het een perfect toestel en zeker qua prijs want ik ben een tijdje gestopt geweest met de smartphone's en gewoon maar een simpel toestel gebruikt alleen maar voor te bellen en om sms mee te kunnen versturen, maar toen bleek wel weer dat je tegenwoordig gewoon niet meer zonder smartphone kunt en het bijna verplicht word.
Dus ik heb een Galaxy A51 en daar zit alles op en een mooi groot scherm en hij werkt voor mij perfect.
Heel goed toestel en ik kan hem iedereen aanraden! Goed gedaan Samsung!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-07-2022

Very good phone with a good camera. Easy to use .

Algemene score

8,0
This product is incredibly good
Comparing its price. I recommend it for my family and friends.
And to clean
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Eew22 11-07-2022

Algemene score

8,0
Ik vind het een goed werkend toestel. Het enige minpunt is dar de voor camera niet goed scherp stelt
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Abdulatif 11-07-2022

Perfecten telefoon niet al te duur met goed camera

Algemene score

10,0
Ik vind het goed dat het zoveel gigabeid heeft en dat het niet makkelijk kpt gaat en dat de telefoon niet sloom is
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-07-2022

Ik ben zeer tevreden met samsung

Algemene score

10,0
De Samsung telefoons zijn altijd goed. Alles overzetten naar de nieuwe telefoon werkt goed. Ik weet zeker dat ik alleen maar samsung telefoons wil
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-07-2022

Goed prijskwaliteit voor deze telefoon

Algemene score

8,0
Deze telefoon heeft een goed prijskwaliteit voor wat je krijgt. Eigelijk is de prijskwaliteit te goed voor wat je krijgt, je hebt veel opslag, goed werkgeheugen waardoor de telefoon bijna nooit vast loopt en een mooi beeld en camera.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-07-2022

Algemene score

8,0
Het is een goede telefoon als je een laag budget hebt. Hij werkt zoals behoren ook op langere tijd. Af en toe heb je een beetje last van dat hij na een lange tijd traag wordt maar verder is het top
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-07-2022

gebruiksvriendelijk en duidelijk

Algemene score

10,0
Vooral voor gebruikers op mijn leeftijd (76 jaar) is dit het ideale toestel.
Duidelijk in goede instructies. Super foto"s
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-07-2022

Maakt mooie foto's

Algemene score

10,0
Fijn toestel, maakt mooie heldere foto's. Makkelijk in gebruik. Gebruiksvriendelijk en niet al te lelijk
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 03-07-2022

Krijg klachten over mijn verstaanbaarheid

Algemene score

6,0
Ik ben erg tevreden over deze telefoon maar ik schijn niet lekker hoorbaar te zijn bij anderen (blikkerig)
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 01-07-2022

Super goede telefoon

Algemene score

8,0
De telefoon is goed en snel en het is fijn dat je veel opslag hebt. Er is 1 nadeel de batterij gaat wel sneller dan normaal leeg. Voor de rest super goed. Makkelijk te gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews