Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim) - Reviews

Bekijk 11 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Temuera 17-08-2021

Perfect!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze Samsung A21S is een mooie telefoon, het is groot, vertraagt niet, en videos kijken is ook makkelijk. Ik zou dit sowieso dit product aanbevelen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

h**8@g**l.com 16-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 64 GB / black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Voor onder de €200,00 een prima telefoon. Helemaal tevreden. Gebruiksvriendelijk. Alleen voor mailen, appen en bellen is deze telefoon ruim voldoende.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi scherm

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 13-08-2021

Tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben blij met dit apparaat omdat het aan mijn verwachting voldoet.
Ik kan er goed mee werken en ben er heel tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

ARSia 10-08-2021

Dit niet onder t.o.v. de S serie

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
De kleuren zijn wat fletsig, maar voor de rest een prima smartphone, helemaal voor een budget smartphone. Werkt t zelfde als de s8 die ik hiervoor had. Maakt hele mooie foto's. Ideale groter scherm. Ik ben dik tevreden. Een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

mar27 07-08-2021

A21s

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
De nieuwe A21s die ik heb gekocht werkt perfect.
De camera maakt goede foto's en video's.
De telefoon werkt snel en makkelijk te gebruiken.
De design is heel mooi.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Menvrouwman15 06-08-2021

Goede camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Hele goede telefoon voor scholieren wantdie downloaden veel en maken veel foto's en de camera is ook top
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-08-2021

A21 s

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden mooi toestel up to date met updates mega goede batterij en camera is prima voor dagelijks gebruik een heel fijn toestel voor een betaalbare prijs
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

DA53 03-08-2021

Super bedieningsgemak!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Een smartphone waarop ik kan vertrouwen en wat ik eenvoudig kan bedienen. Dat geldt zowel voor de smartphone zelf als voor het gebruik van de foto camera.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 30-07-2021

snelle telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
hij heeft mooie grafics goed geluid lekker snel veel opslag en nog veel meer dit is echt een aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ahmed2007 26-07-2021

Geweldige kenmerk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met de telefoon omdat hij zo goed werkt alle apps worden meteen geopend en de batterij gaat heel langzaam op dus voor de mensen die iphone hebben kies samsung het is de beste merk telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Brigette 24-07-2021

Goed reagerend

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Geef een 9 uit 10 ben er heel blij mee
Het is een neutrale telefoon valt niet uit toon.zou wel rustige beltonen voor alarm willen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Danielle72317 23-07-2021

Foto camera maakt mooie foto 's, fijn scherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Een heel fijn toestel voor een erg mooie prijs. Erg blij mee. Ik fotografeer veel wanneer ik erop uitga met mijn step. Met de camera van
de A21 maak ik echt prachtige foto 's
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 22-07-2021

Heerlijk toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Een heerlijk duidelijk toestel, ik kan ermee doen wat ik wil, ben niet veeleisend, maakt mooie foto's.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-07-2021

Ongelofelijk fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Je verwacht het niet voor dat geld. Maar hij is echt ontzettend goed. Ik kom van de s9 af naar de a21s. En deze zijn met elkaar te vergelijken qua kwaliteit. Het scherm is zelfs iets groter en geeft een heel goed beeld af. Het enige verschil is voor mij voorlopig dat de s9 waterdicht zou zijn.
Maar zwemmen met je telefoon doe je niet vrijwillig toch. Nee de a21s is een zeer fijn toestel voor een heel schappelijke prijs.
Ik ben er erg blij mee en kan hem zeker aanraden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 16-07-2021

Mijn mening.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
De camera is heel goed ik vind dat de vingerafdruk en gezichtsherkennning heel handig zijn. Ik raad u daarom deze telefoon ok zeker aan, want hij is niet de duurste met goede kwaliteit
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 15-07-2021

Deze doet niet onder voor zijn andere broodjes

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een fijne telefoon er zitten veel mogelijkheden op en ik ben zelf de S9 plus gewend daar doet hij niet voor onder
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Dejong08 15-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slect toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

3,0
De meest slechte telefoon die ik in jaren heb gehad. Het bereik en de accuduur zijn slecht. Foto's zijn blokkerig en het toestel is traag. Ik heb hiervoor een Huawei gehad, perfect toestel en heb echt spijt dat ik ben overgestapt naar Samsung.

Minpunten

  • Traag
  • Korte accuduur
  • Foto's slecht

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jensfons 13-07-2021

Niet handig!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

4,0
Ik ben de S variant gewend en heb duidelijk de verkeerde keuze gemaakt. Ik mis de functie van de S- variant
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Elbert53 12-07-2021

Zeer goede kwaliteit

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vindt het een heerlijke telefoon SNEL OVERZICHTELIJK MAKKELIJK IN GEBRUIK.
Ik kan hem iedereen aanbevelen zeer goede prijs kwaliteit verhouding
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Miranda0904 11-07-2021

Fantastische camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy A21s 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Wat een fijn toestel! Snel in te stellen, prettig formaat. Door het grote geheugen snel. Makkelijk filmpjes kijken, muziek downloaden. Behoorlijke speaker. Topcamera waarmee je loepzuivere foto's maakt.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews