Samsung Galaxy S10 128 GB / rood / (dualsim) - Reviews

Bekijk 11 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 131 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10 128 GB / rood / (dualsim) op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilaup 19-05-2022

Eindelijk weer een Samsung

Algemene score

10,0
Ik had vorig jaar mijn s8 ingeruild voor een ander merk wat een drama hef was of ik terug in de tijd ging eeuwen wachten voor er een app was gestart of ineens zomaar iemand uit mijn lijst bellen zonder dat ik dat aan hem vroeg of hij ging spontaan uit.
Het enige minpuntje is dat de batterij niet zo lang meegaat van mijn s10 voor de rest eindelijk weer een Samsung
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Gé Janssen 15-05-2022

Prima Telefoon

Algemene score

8,0
Prima telefoon die makkelijk te gebruiken is. De camera is van goede kwaliteit, het geluid is prima!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-05-2022

Geweldig scherm

Algemene score

10,0
Helemaal top, ........................ . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Robbins 11-05-2022

Super goede telefoon, raad het echt aan!!

Algemene score

10,0
De telefoon bevat heel goed alleen de batterij is niet super maar wel gewoon goed. De foto's zijn heel mooi en de snelheid van deze telefoon is echt super loop nooit vast! Ben er echt blij mee
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-05-2022

Hele goede telefoon voor goeide prijs!

Algemene score

8,0
De specificaties zijn uitstekend, snell response, goede camera, enige wat wat onhandig is is de positie van de scherm kant camera. buiten dat pirma apparaat!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

NielsRev 11-05-2022

Uitstekende telefoon

Algemene score

10,0
Mijn vorige telefoon was een s8 edge en ik ben blij met de verschillen. De s10 is veel sneller + meer settings + betere camera.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 09-05-2022

Lekker snel en geweldig scherm

Algemene score

8,0
Het is super fijne telefoon die lekker snel is en een goed scherm heeft met fijne kwaliteit. En waarvan de batterij lekker lang mee gaat.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 06-05-2022

Meer dan ik had verwacht

Algemene score

10,0
Deze telefoon heeft en is meer dan ik had verwacht. Ik ben hem nog steeds aan het ontdekken maar de functies die ik nu al tegen kom zijn waanzinnig goed. De camera, video opnames, geluidskwaliteit etc....
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wail 06-05-2022

Camera van s10

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met de camera's een mooi beeld kwaliteit en voor een redelijke goede prijs ik vind dit echt een aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jwolthers 05-05-2022

Geweldige telefoon!

Algemene score

10,0
Fijne telefoon, goeie accu. Kan meerdere dingen tegelijk doen op de telefoon, daarnaast is het beeld haarscherp.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-05-2022

Algemene score

10,0
De Samsung s 10 bevalt mij super goed.
Handig om mee om te gaan. Maakt hele mooie foto's. Echt een aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Au3girls 29-04-2022

Super veel apps van samsung te gebruiken

Algemene score

10,0
Ik ben echt super blij met mijn Samsung S10. Heb direkt alles geïnstalleerd en maak nu elke gebruik van de Samsung Health app. Met.behulp van gerichte sport trainingen kun je op elke level meedoen.
Kwaliteit van de foto's is echt prachtig.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 29-04-2022

Makkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
Geweldig toestel, heel makkelijk in gebruik.
Maakt geweldige foto's, en heeft een super helder en hard geluid, harder ten opzichte van andere merken smartphone.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sebastian06 28-04-2022

Heerlijke telefoon

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevrede met mijn s10 ik heb hem nu een weekje en ben echt tevrede over de kwaliteit je merkt wel (want ik had de s9+) dat de telefoons lichter maar ook kleiner /groter worde want ik merk wel dat het scherm het zelfde is gebleven maar de telefoon zelf kleiner is verder war veel mensen aan ergeren is de camera ik vindt hem handig want ik heb een app en die doet een rondje er om heen die je baterij laat zien en de kleur ervan verandert als hij lager wordt en de circle kleiner verder de kwaliteit van de speakers vindt ik echt heel goed de bel/boven speaker is behoorlijk hard vergeleken met mn oude waardoor ik meer het gevoel heb dat t uit me telefoon in t midden komt tijdens film kijken als ik dobly atmos aan hebt en je telefoon horizontaal merk je wel echt dat t meer van links komt of rechts verder is hij heel snel en gebruikers vriendelijk de batterij is ook best goed ik zit de heletijd op tiktok en dat oakt best veel batterij maar hij houd echt kang vol
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-04-2022

Fijne telefoon

Algemene score

10,0
Ik heb het heel lang tegengehouden om en Samsung te nemen maar nu heb ik de s10 en ben er super blij mee .
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Melita 18-04-2022

Zeer goeie telefoon!

Algemene score

10,0
Fijne telefoon. Goeie kwaliteit. Niet te groot.

Enige nadeel met de edge is dat een screenprotector niet blijft zitten.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 18-04-2022

Ik vind hem geweldig

Algemene score

10,0
Ik heb de telefoon nu al ongeveer een week en heb alleen maar plezier mee gehad. Ik heb nog geen problemen er mee gehad. Hij heeft voldoende ruimte voor spelletjes en foto's. De camera die is geweldig.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

izak967836 13-04-2022

Goede telefoon

Algemene score

8,0
Het is een goede telefoon, maar het is niet heel fijn dat het scherm ''curved" is.

voor de rest zeker een aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

fv1234 12-04-2022

Hele fijne telefoon

Algemene score

10,0
Ik heb de telefoon nu een week en ben er erg tevreden mee. Ik vind de dubbele simkaart en hij maakt goede foto's. Prijs-kwaliteit is super, met zo veel nieuwere telefoons op de markt was ik een beetje bang dat ie tegen zou vallen of dingen niet zou kunnen maar dat is absoluut niet het geval! Enige wat beter zou kunnen heb de batterij-duur, ik moet hem nu toch wel zo elke dag/1.5 dag opladen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

W3sse 11-04-2022

Geweldige telefoon

Algemene score

10,0
Heb hele goede ervaring met de samsung s10. Heb nu mijn 2de 1ste laten vallen was balen . Maar gelijk weer s10 gekocht. Is makkelijke telefoon met veel opties .
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews