Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim) - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 19-09-2021

Aanrader van A tot Z

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Vanaf het moment van uitpakken tot eerste keer gebruiken simpelweg fantastisch! Gemak dient de mens! Helder scherm!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bernd12 14-08-2021

Erg goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Grote verbetering tov mn oude A8. Goede camera en veel nieuwe functies. Mooi design en mooi helder scherm.
Soms wel wat kleine haperingen bij het opstarten van sommige apps maar verder goed te vreden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Gerard1957 26-07-2021

Mooi formaat, duidelijk en zeer handzaam

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het toestel is makkelijk te bedienen, een mooi formaat in de broekzak en voldoet aan alle verwachtingen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MarkKeulen 20-07-2021

prima gsm

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

8,0
nadeel vind ik de slechte vingerafdruk herkenning. Deze ging bij de A40 op de achterzijde van het toestel, snel en gemakkelijk. Nu bij de A41 op de voorzijde lukt het heel vaak niet of je moet er echt de tijd voor nemen om je vinger precies "aan te bieden"
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Teuntie_33 19-07-2021

Samsung galaxy a41

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik vind het een HELE goede beginners telefoon.
En de kwaliteit is goed voor de lage prijs.
Ik zou de Samsung galaxy a41 voor aanraden die een beginners telefoonhoorn wilt.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Peter_1972 19-07-2021

Prima telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

8,0
ik heb de A41 als zakelijke telefoon. Het is een prima telefoon, doet wat hij moet doen. Accu gaat vrij lang mee, alleen jammer dat je niet draadloos kan opladen. Verder een prima toestel
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

KS uit G 17-07-2021

Meer dan prima toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

8,0
Helder beeldscherm.
Volledig te personaliseren, op alle fronten
Doet soms gekke dingen: opent uit zichzelf allerlei menu's (te gevoelig ingesteld of door druk van het beschermplaatje op het scherm?)
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-07-2021

Zeker prima!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

8,0
Voor een Apple-fan was het even wennen, maar gebruiksgemak is top en installatie was een fluitje van een cent
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Renilde 60 09-07-2021

Handig en makkelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze samsung is een heel fijne telefoon.makkelijke bediening, lange batterijduur,mooie foto's en niet te vergeten een heel gave uitstraling en ligt lekker in de hand omdat hij een goede afmeting heeft.kortom, een aanrader voor jong en oud!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Joejoesan 08-07-2021

Een zeer complete smartphone voor een prima prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

8,0
De Samsung Galaxy A41 is een prima apparaat. Ik ben blij dat ik hem heb gekocht, want ik heb net een vlogcamera gekocht en ik kan hem aan mijn nieuwe smartphone vastmaken voor betere opnames. Dat lukte niet met mijn vorige camera. De A41 maakt goede foto's, heeft een groot geheugen, heeft een duidelijk menu en ziet er ook nog eens mooi uit. Dat OLED scherm is waanzinnig. Een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Hamse 06-07-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vond deze telefoon echt geweldig veel opslag het automatische veller worden van de helderheid en de drie camera's zijn ook niet verkeerd. Je kunt hen ook koppelen met je laptop en je telefoonscherm casten op je laptop geweldig is dat echt top kwaliteit
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ann R 30-06-2021

Hij doet het

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

8,0
De telefoon doet redelijk wat ik wil zonder dat ik de gebruiksaanwijzing nodig heb.
De spaties moeten wel goed ingevoerd worden. Dit gaat snel mis en dan staan de woorden aan elkaar.
De meldingen van Google en Samsung zijn vrij irritant.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-06-2021

Gewoon goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

8,0
Al met al een super glad, letterlijk en figuurlijk, model.
Dus gleed van mijn notitieblok af en moet ik nu het glas vervangen.
Twee weken gelden gekregen van mijn werk maar nog geen gelegenheid gehad om een hoesje uit te kiezen. Advies, neem een hoesje.. Heb privé een S21Ultra, stuk zwaarder en voor wat de A41 moet doen doet hij goed en snel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 24-06-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het was even wennen maar als je het gewend bent dan iis het allemaal veiliger
Ik ben er Erg mee in mijn sas
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

FynnT 23-06-2021

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is echt een top telefoon! Het heeft 3 camera's, dus je kan er mooie foto's mee maken! Daarnaast werkt de telefoon ook supergoed! Het heeft een mooi scherm, en een fijne vingerafdruksensor!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Hwit 22-06-2021

Slecht

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

2,0
Binnen een week was het scherm kapot. Zonder te vallen...nu twee maanden later is de selfiecamera kapot. Gezichtsherkenning doet het dus ook niet meer. Waardeloos.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Piet Jan 19-06-2021

Ongekend fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mijn A41 is een "must have".
Fijn formaat gemakkelijk in gebruik en absoluut niet storingsgevoelig!!
Voor mij een 9+
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Lecss22 13-06-2021

Geweldige kwaliteit!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

10,0
De galaxy a41 is een heel handige en goede telefoon, het loopt niet vast alles doet het geweldig de scherm is wel stevig en je kunt van alles doen met de galacy a41 ik hou ervan en zou geen ander model willen hebben!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

PeterDo29 11-06-2021

goed systeem en goede accu

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is buitengewoon gebruiksvriendelijk en alles wat je nodig hebt staat er op.
Ik vind het een geweldig produkt, en mocht het ooit versleten zijn, dan wil ik een nieuwe A41
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

xCh3etahx 08-06-2021

Erg tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy A41 64 GB / prism crush white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Na lang nadenken ben ik voor de Samsung galaxy a41 gegaan. Ben erg tevreden over dit toestel. Makkelijk in gebruik mooi helder scherm van vergeleken met mijn vorige. Maakt mooie foto's. Ik ben erg tevreden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews