Sony Xperia 5 128 GB / blauw / (dualsim) - Reviews

Best Reviewed apr 2020 Sony Xperia 5 128 GB / blauw / (dualsim)
Best Reviewed - april 2020
Specificaties
Display
6.1 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 136 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Xperia 5 128 GB / blauw / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ahmed 06-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige TELEFOON

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
WAT een telefoon zeg ! geweldige interface en ongelofelijk beeld en camera, de foto's zijn niet te vergelijken met andere toestellen (haar scherp). beter dan mijn iPhone X !

Pluspunten

  • Camera
  • Interface

Minpunten

  • Geen
  • had ik maar eerder gekocht :(

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J1034 21-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera, beste geluidskwaliteit en een mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
De Sony Xperia 5 is voor mij de beste smartphone in zijn klasse. Stabiel, snel en een uitstekende geluidskwaliteit. De Sony werkt sneller dan de concurrerende Samsung modellen en past ook nog eens goed in elke zak dankzij het unieke design.

Foto's zien er natuurlijk uit, dus zonder teveel post-processing, iets wat je wel ziet bij de concurrentie. Daarbij is de microfoon erg duidelijk, dus goed geschikt voor het opnemen van filmpjes.

Het OLED scherm oogt natuurlijk en scherp, en komt inclusief HDR zodat Netflix series er op hun best uitzien. Dit in combinatie met het geluid bij het gebruik van goede oordopjes of een koptelefoon zorgt voor een positieve ervaring.

Pluspunten

  • Scherm
  • Geluidskwaliteit
  • Kwaliteit camera
  • Microfoon
  • Uniek design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ 20-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm heerlijk lezen én tv kijken

Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Groot hoog scherm wat erg handig is om websites te lezen, houd de Xperia 5 dwars én je hebt breedbeeld tv. Voldoende geheugen wat ook uitbreidbaar is. Zeker aan te raden én momenteel geweldige €100,- cashback actie

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Geheugen intern
  • Geheugen uitbreidbaar

Minpunten

  • Klepje simkaart/SD in moet is véél te breekbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Broos 12-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uniek toestel van hoge kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Sony heeft al jarenlang de nieuwste technieken m.b.t. mobiele telefoons. Ik ben erg tevreden met de afmetingen van dit toestel. Hij ligt fijn in de hand en je kunt goed bij alle toetsen. Verder werkt de camera erg goed en ook de vingerafdruk scanner werkt veel praktischer dan bij de concurrent (achterkant vh toestel).

Pluspunten

  • toestel afmetingen
  • vingerafdruk scanner

Minpunten

  • weinig verkooppunten
  • Niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcin 25-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Recommending

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
this phone meets my expectations in relation price price, water resistance plus a great display, the battery lasts for 2 days of use, I highly recommend this phone

Pluspunten

  • Battery
  • Display
  • Simplicity

Minpunten

  • No QC included

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Herman 20-05-2020
  • Product gekocht

H. Bruggink

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Prima toestel, doet wat het doen moet!
Is wat smaller dan een gebruikelijk toestel maar dat went snel. Ligt fijn on de hand en is snel. Maakt prachtige foto's en video!
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YZ 28-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed uitzien. Maten geschikt voor kleine hand.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik moet zeggen het is prachtig te gebruik. Het uitzien is zo bijzonder. (Vind ik) doordat mijn hand is niet zo heel groot dus dat meest nieuwe mobiele past me niet zo lekker. Maar Xperia 5 niet. Het is lekker verfijn en lang ook het scherm heeft een prachtig resolutie. Het camera is ook prachtig te gebruiken. En de laatste point dat ik Sony Xperia gekozen is vertrouw op het merk en de aftersales.

Pluspunten

  • Zeer goed camera
  • Mooi uitzicht en sterk processor

Minpunten

  • Een klein batterij
  • Bederfelijke achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan71 26-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Wederom overtreft mijn nieuwe Sony Xperia. Gebruiksvriendelijkheid, slimme functies en de ligging in de hand van dit toestel is ruim voldoende geslaagd.
Het toestel trekt je aandacht en is onderscheidend met haar prachtige design.

Pluspunten

  • Onderscheidend
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William Romeyn 23-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super scherpe foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
De Sony Xperia 5 maakt super scherpe foto's. Al jaren Sony toestellen gehad maar het wordt alleen maar beter. Fijn menu en overzichtelijk om alles te vinden. Dit toestel is lekker smal en ligt goed in de hand. Door de 3 camara's kan je widescreen foto's maken, leuk om uit te proberen. Echt mijn complimenten over deze telefoon!!

Pluspunten

  • Zeer goede scherpe camera
  • Overzichtelijk menu
  • Licht goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C Silver 20-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

battery life, design, one hand friendly, sharp camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Great battery life, slide sense technology, amazing one hand friendly, well balanced design, sharp screen, highly responsive and snappy

Pluspunten

  • One hand use
  • Camera
  • Battery life
  • Super sharp screen
  • Dynamic vibration

Minpunten

  • A bit too tall, but getting used to it

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roy O 20-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hoge prijs/kwaliteit mobiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
De telefoon heeft een hoge prijs/kwaliteit door de OLED scherm, uitstekend geluid en de camera resolutie. De gedurfde 21:9 scherm pakt in de praktijk goed uit met het kijken van films maar ook met multitasken. Foto's maken i.c.m de "wide camera" optie en de fysieke camera knop bied meer mogelijkheden. Verder uitstekend te koppelen aan mijn Sony TV en headset.

Pluspunten

  • OLED Scherm
  • Hoge prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen Jackplug

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MG 20-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Hiervoor had ik al een mobiele telefoon van Sony, dus de zoektocht was naar een nieuwe maar dan beter. Die heb ik gevonden, mooie beeldkwaliteit en een batterij die lang meegaat.

Pluspunten

  • batterijduur
  • beeldkwaliteit

Minpunten

  • aansluiting van koptelefoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

van Lieshout 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Xperia 5 iets groter dan gedacht. Maar wel heel fijn,

Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik ben al jaren fan van Sony Xperia. Het begon ooit bij de Xperia Mini pro. Omdat ik er toen nog van overtuigd was dat ik perse een fysiek toetsenbord nodig wilde ik geen andere telefoon meer dan een Sony. Na deze volgde nog verschillende Xperia's waaronder de Z1 compact en de XZ1. En nu dus de Xperia 5. En dat terwijl ik ondertussen al 60 ben, nu zo'n flashy nieuwe telefoon.

Eerste indruk van de Xperia 5, groot formaat. Ik nam de Sony Xperia altijd omdat het top model een kleiner broertje had. Hoop dat deze ondanks het formaat toch net zo goed gaat bevallen als de rest.

Mobiel ziet er goed uit, en ik ben vooral blij met de goede foto's die deze telefoon maakt.

Pluspunten

  • Goede Camera
  • Snel
  • Batterij

Minpunten

  • Formaat
  • Veel glas
  • Geen draadloos laden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Marcel 11-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig snel met een groot scherm en lange accuduur

Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Als je een echt androidtoestel wil kies dan een Sony Xperia. Updates worden lang uitgevoerd en de toestellen zijn prettiger in gebruik dan de concurrentie.

Pluspunten

  • Scherm is geweldig
  • Accuduur heel goed
  • Geluid heel goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 11-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideaal voor Netflix

Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon nog niet zo lang maar ik ben er nu al heel erg blij mee. Mijn vorige was steeds vol en traag, deze heeft 128 GB opslagruimte dus voorlopig heb ik weer voldoende ruimte. Daarnaast heeft hij door het extra lange scherm geen balken in beeld als je bijvoorbeeld een film kijkt op Netflix. daardoor ziet de film er net zo uit als in de bioscoop. Het scherm is ook prachtig, de kleuren spatten ervan af!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Veel opslag ruimte
  • Mooie kleuren
  • Snel
  • Maakte goede foto's

Minpunten

  • zijsensor snap ik nog niet
  • Soms is het formaat wat onhandig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.ekkel 10-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mooie en goede android telefoon voor weinig geld met en mooie vorm mooi helder beeld echt een super leuke telefoon echt een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 10-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een heerlijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Het is een makkelijk, snel toestel. Doet wat je wilt en is voor alles in. Ook de foto;s zijn mooi. Muziek klinkt geweldig. Ik zou geen ander toestel willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Claudia257 08-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Telefoon ligt goed in de hand, super snel, lange batterijduur en zoals men van Sony gewend is, maakt die ook prima foto's en video's

Pluspunten

  • Snelheid
  • Camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aalberts JJ 03-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi afgewerkt toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Wow wow wow, ik wilde eens voor wat anders proberen dan een Sony, maar na veel wikken en wegen toch weer mijn favoriete merk gekocht. Je weet gewoon wat je koopt en dat het altijd naar behoren functioneert. Lekker kale Android. En gelukkig is dit toestel niet meer zo vierkant. M'n 1e met Amoled, high-end, snapdragon 855, etc. En nu met cashback actie. Echt een hele goede koop!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Omar 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top toestel. Mooi beeld, snel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik koos voor dit toestel omdat ik opzoek was naar een toestel met goed beeld, een goede camera, een zakelijk uiterlijk en veel een groot geheugen.
Ik kan alleen maar zeggen dat de Xperia 5 daar precies aan voldoet.

Pluspunten

  • Snel
  • Lange batterij duur

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews