Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy SIII mini wit / 8 GB

8,5 Lees 107 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 107 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lucy.grande 04-06-2016
  • Product jaar of meer in bezit

samsung doet raar

Algemene score

6,8
ik heb mijn samsung nu ongeveer anderhalf jaar.
helaas doet hij erg raar de laatste tijd. als ik bijvoorbeeld op whatsapp wil tikken gaat hij naar instellingen. ook gaat hij soms gewoon niet aan terwijl hij niet eens leeg was.

een maand geleden (ik had mijn telefoon gewoon op mijn tafel liggen en ik deed niks) ging hij opeens aan, vergrendelde mijn code en ging zonder dat ik iets deed naar mijn contacten. toen ging hij naar de cijferdisplay en hij tikte zonder dat ik iets deed, zomaar 112 in en ging die bellen! ik heb toen meteen opgehangen en mijn telefoon helemaal uitgezet.
dat is toch niet normaal...

ik weet niet of meer mensen van dit soort dingen last hebben bij deze telefoon of dat het aan de mijne ligt.
ik vind het in iedergeval wel erg jammer dat ik heb nog maar anderhalf jaar heb en nu al zo vaak raar doet. en ben dus niet erg tevreden over deze telefoon, en raad hem dus zeker niet aan.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

F. van Slooten 12-12-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Ook ik gebruik de Samsung Galaxy S3 mini al meer dan 3 jaar, vooral voor telefoneren, SMS en What's App, niet om websites te bekijken, daar is ie toch echt te klein voor. Deze telefoon voldoet volledig aan mijn behoefte.

Wel heb ik een keer een nieuwe batterij moeten kopen en had ik gekozen voor een onbekend merk. Deze is echter veel sneller leeg dan het originele product. Ik had beter meteen een originele Samsung batterij kunnen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 10-12-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb mijn Samsung Galaxy s3 mini nu ongeveer 3 jaar en hij werkt nog steeds super. Ik heb er nooit problemen mee gehad. De accu begint nu wel iets minder te worden, zo ging die eerst na volledig opladen zo'n 30 uur mee, nu nog ongeveer 15 uur. Masr dat is niet heel gek na 3 jaar.
Geheugen ook prima, ik heb er tientallen apos en duizenden foto's opstaan en slechts de helt van het geheugen is vol.
Het enige nadeel is dat de zilverkleurige rand snel beschadigd, maar dat heeft geen effect op de werking van de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

eva.xoxo 05-01-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,6
Mooie telefoon :)
Ik heb hem nu al een tijdje en ik ben er super tevreden over.
zeker een telefoon die ik aan raad. Ik ben 11 jaar en ik vindt hem heel makkelijk. Eerst had ik een lg waar ik ook heel tevreden over was. Maar deze is snel en ligt lekker in de hand.
Er zijn wel een paar nadelen:
Hij gaat heel snel leeg.
De achterkant gaat heel moeilijk open.

Maar verder een toptelefoon !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomisdegoeiste 07-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Een mooie telefoon, maar na een avondje opladen hield hij het maar tot 15:00 vol...LEEG. Ik en mijn vriendin hadden beide deze telefoon gekocht, maar ook die van haar was rond dezelfde tijd leeg. We hebben ze beide terug gestuurd na nog geen 3 dagen in ons bezit te zijn geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Marianne O 07-10-2014
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,4
Deze telefoon heb ik nu twee jaar in bezit het is echt een superfijne telefoon hij is snel je kan er veel apps op kwijt en veel foto's.
De accu gaat wel snel leeg als ik hem veel gebruik.
Maar hij is meerdere malen gevallen maar er zitten nog geen barsten in het scherm.
Het geluid is mooi en je kan gewoon erg veel met deze telefoon.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mangosapje 22-04-2014
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,0
Wel goede mobiel maar valt best vaak zomaar uit:(. Hij is ook erg kwetsbaar, ik liet hem op het tapijt vallen en er zitten overal krassen in..jammer voor de verkoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Alisa1988 11-04-2014
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

3,2
Ik dacht dat ik er op vooruit zou gaan na mijn Glaxy S Plus, maar niets bleek minder waar. Binnen 3 maanden was mijn 'galerij' vol (+/- 300 foto's gemaakt). Je krijgt dan de melding 'onvoldoende geheugen' met de suggestie enkele foto's te verwijderen. Alleen: je kan de galerij helemaal niet meer openen want daar is 'onvoldoende opsalgcapaciteit' voor!!

Daarnaast lukt het niet om meer dan ongeveer 5 apps te downloaden, ook daarna is er onvoldoende geheugen. Er staat dat ik nog 409 MB beschikbare ruimte heb, maar een app van 37MB downloaden lukt niet meer, vanwege onvoldoende geheugen.

Ook start mijn telefoon te pas en te onpas opnieuw op, heel erg irritant.

Tot slot lijkt het touchscreen veel minder nauwkeurig afgesteld. Bij de Galaxy S Plus ging typen heel makkelijk, nu raak ik met dezelfde bewegingen ineens hele andere letters. Heb er maanden over gedaan om te wennen.

Ik baal er in ieder geval ontzettend van dat ik nog 1,5 jaar aan dit toestel vast zit..

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht
F. van Slooten 12-04-2014

Hallo Alisa,

Ik heb deze telefoon reeds 16 maanden in gebruik en moest in het begin ook wennen aan de aanslag. Ik heb een goede Stylus pen gekocht [Bamboo Stylus Solo] en daarmee was voor mij het probleem meteen verholpen! Dat werkt zo veel fijner en daarbij houd je je scherm hiermee netjes en krasvrij.

Je klaagt over het feit dat je geheugen vol zit na ongeveer 300 foto's in je galerij te hebben geplaatst. Vergeet je nu niet dat het een telefoontoestel is waar je ook foto's mee kan maken en je niet kan verwachten dat het een volwaardige camera is met een ongelimiteerde geheugenruimte? Kan je die foto's niet ergens anders op "de cloud" opslaan, zodat je je telefoon niet zo hoeft vol te stouwen? Ook kan je het geheugen uitbreiden met een andere micro SD-kaart. Er is nu maximaal 8 GB intern beschikbaar.

Waarschijnlijk heeft dat te pas en te onpas opnieuw opstarten ook hiermee te maken. Als je je vrije geheugenruimte flink kan vergroten door een lading foto's elders te plaatsen, is dit probleem wellicht ook gepareerd. Ik heb er in ieder geval geen last van. En ik ben ook nog steeds erg blij met dit toestel.

Met vriendelijke groet,
Francis van Slooten.

Canyonred 12-04-2014

Je moet inderdaad een geheugenkaart plaatsen, ik doe dat ook voor mij Spotify offline muziek bestanden.

Wat mij veel meer stoort aan deze telefoon en waarschijnlijk Andoid, dat is dat je hem herhaaldelijk moet herstarten omdat hij niet goed omgaat, met dataverbindingen. Wanneer ik geen WiFi in de buurt heb, moet ik WiFi uitzetten, dan nog werkt data niet en moet ik eerst de telefoon herstarten met WiFi uit en data aan!

Ook kan deze telefoon soms om onverklaarbare redenen binnen 6 uur hartstikke leeg zijn. Je moet continue uitkijken welke apps er actief zijn, zelfs browsers moet je in zijn geheel sluiten, anders is de accu zo leeg.

Heb nu ook een iPhone 5s vd zaak en deze is zoveel beter en voorspelbaarder. Ik denk niet dat ik privé nog Android koop.

Reageer

AnneCl58 05-01-2014
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

5,6
Ik heb deze mobiel sinds mei in mijn bezit en alleen maar ellende. Steeds valt hij uit. Ik moet hem dan afsluiten en opnieuw opstarten en kan dan pas weer bellen. Opgestuurd en terug weer hetzelfde probleem. Via de leverancier hoor ik dat ik pas recht heb op een ander toestel als hij 3 keer is terug gestuurd. Jammer hoor, hij ziet er mooi uit maar onhandig in gebruik. Als hij steeds uitvalt kan je in geval van nood niet bellen en je weet pas dat hij weer uitgevallen is als je gaat bellen. Ik ben het vertrouwen kwijt in dit toestel.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Uitstekend
Onvoldoende
roseB 10-02-2014

Beste Anne,

Ik heb hetzelfde probleem. Zie eventueel mijn review.
Ik was benieuwd of je inmiddels al een ander toestel hebt?

MVG,

Rose

Mangosapje 22-04-2014

Ja, ik heb hetzelfde probleem. Ik zit nog op de middelbareschool maar soms valt hij zomaar in de les uit en dan hoor je zo'n irritant deuntje:( verder wel goed

Reageer

Lieke72 11-10-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Handzaam toestel, licht, makkelijk en mooie foto's! De accu zou iets langer mee mogen gaan maar toch prima. Scherp beeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD1968 19-09-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Ik zocht eigenlijk een moderne versie van de Samsung Galaxy S die ik had. Die is altijd goed bevallen en ook deze telefoon bevalt uitstekend. Niet zo'n enorm ding als de 'gewone' S3 maar met net zo veel opties. Maakt mooie foto's, iets wat ik zelf heel belangrijk vind.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

piet783 10-09-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
ik vind het een fijn en mooi toestel en het werkt goed. De uitvoering met name het beeldscherm is groot en scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maris80 09-09-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Na het vergelijken van vele telefoons is de keuze uiteindelijk op de SIII mini gevallen. Het is een zeer gebruiksvriendelijk toestel met een mooi helder en duidelijk scherm. Het toestel ligt prettig in de hand en is zeer gebruikersvriendelijk. Ben zeer tevreden met deze telefoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Errie88 03-09-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Ik heb deze telefoon pas 3 weken en ben er super tevreden mee. Alle apps die ik tot nu toe wilde installeren werken goed en ik heb nog telefoongeheugen over voor andere apps (dat was wel anders met mijn vorige telefoon). Ik gebruik de telefoon niet als mp3 speler, maar voor het geluid dat ik er van nodig heb ben ik zeer tevreden over de kwaliteit. De foto's die ik ermee gemaakt heb waren (voor mij) goed scherp en van goede kwaliteit. Ik kan dus niet anders dan zeer tevreden zijn met deze telefoon en ik raad deze ook zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen34297865 01-09-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Het geluid klinkt best goed (voor een telefoon). Als je muziek luistert met de meegeleverde (in-ear) oordopjes is het helaal mooi.

De telefoon heeft standaard al alle belangrijke apps. En via de play-store kunnen alle gewenste functies en apps bij geïnstalleerd worden. Er is ruim voldoende geheugen om alle apps die je wilt te installeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
MarleenvdWeij 20-04-2014

Ik was het hier helemaal mee eens, totdat ik ineens helemaal geen foto's meer kon neerzetten in de galerij en al mijn muziek verdwenen was. Heeft iemand enig idee wat ik hiermee moet? want ik moet nog een jaar met dit toestel en dan is het wel lang wachten...

Reageer

xxStar 01-09-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,6
Ik heb de telefoon als opvolger voor de S2. Het fijne is dat het een gelijkwaardige telefoon is alleen iets kleiner waardoor voor mij als vrouw ook makkelijker in een broekzak past.

Geluidskwaliteit is goed en de mogelijkheden zijn ruim. De enige beperking is dat het toestel zelf minder intern geheugen heeft en je nog meer toegewezen bent op externe geheugenkaarten.

De foto's zijn nog steeds kwalitatief goed ondanks dat de MP lager zijn dan bij de gewone S3.

Kortom de S3 mini is een fijne, iets kleinere telefoon waarbij het enige echte nadeel, kleinere interne geheugen, ook aardig op te vangen is met externe geheugenkaarten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Doortje80 31-08-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Ik moet er nog even aan wennen. Als ik gebelt word heb ik moeite met opnemen op een ene of andere manier lukt het slepen niet goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronaldo29 30-08-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Het toestel voldoet volledig aan de verwachtingen die ik ervan had. De vormgeving heb ik vanwege de 'bolle' achterkant iets minder gewaardeerd omdat dit naar mijn gevoel wat minder makkelijk vasthoud (dan mijn vorige Galaxy S1). Het gebruiksgemak is zeer goed maar is ook afhankelijk van welke Android versie je gebruikt. De degelijkheid tot nu toe is goed, maar is pas een maand in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fin 29-08-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
Zeer goed toestel met zeer veel gebruiksmogelijkheden en goede geluidskwaliteit. Een telefoon die je helemaal naar eigen smaak in kan richten wat betreft achtergronden, Wigdets. Mooie compacte vormgeving en een goede camera. Hoewel het nieuwste model is is het een hele mooie telefoon tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FCB123 29-08-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Mooi Toestel,Ligt goed in de hand en reageert goed op commando's. Het beeldscherm is alleen minder goed zichtbaar als de zon erop schijnt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews