Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

LG Optimus 4X HD P880 8 GB / wit

8,8 Lees 187 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Smartphones

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 186 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jdnm933 28-03-2014
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

5,8
Het is een mooi toestel met een mooi beeld, maar na een maand werd hij ontzettend traag.
vaak moet ik een minuut of soms zelfs meer wachten totdat alle icoontjes op het beeldschermen verschijnen.
hij is vreselijk langzaam en soms als ik iets wil typen komt het toetsenbord niet tevoorschijn en dan moet ik de app opnieuw opstarten (wat weer vreselijk lang duurt).
ik las online veel goede reviews en kreeg ook het advies van media markt dat dit het beste was maar ben hier t niet mee eens.
ook is in 6 maanden al twee keer de aansluiting van de hoofdtelefoons kapot gegaan waardoor oortjes het niet meer deden op het toestel.
kortom ik zou hem niet meer kopen!
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Pieter-W 14-11-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Ik heb een oplossing voor mijn eerder genoemde navigatie probleem gevonden:
Ik heb een factory reset gedaan (beetje gedoe om alles weer op orde te krijgen, maar is niet moeilijk). Google Maps blijft het daarna slecht doen, maar het batterij-verbruik is enorm omlaag gegaan! Vervolgens heb ik een andere gratis en offline navigatie-app geïnstalleerd (be-on-road) en die doet het erg goed! Nog steeds niet 100%, maar hij brengt me waar ik moet zijn. Jammer is dat deze app geen rekening houdt met files, wat Google Maps wel zou moeten doen.
Plus: ik kan nu de navigatie met het scherm constant aan gebruiken en de batterij laadt gewoon op!
Ik ben weer een stuk tevredener.
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Pieter-W 23-10-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,8
Ik stoor me steeds vaker aan de slechte GPS ontvangst op dit apparaat. Een belangrijke reden om deze telefoon te kopen was om ermee te navigeren in de auto. Hij verliest heel vaak het contact met de satellieten en hij "ziet zichzelf" heel vaak soms honderden meters van de plaats waar hij in werkelijkheid is. Dit ligt niet aan de software, want naast Google Maps heb ik nog een (gratis) navigeer-app en die doet het net zo slecht.
Ik heb hem een paar keer bijna het raam uitgegooid van ergernis. Ik kan "GPS-signaal verloren" niet meer hóren!!
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Hookamp 14-08-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Dit type aangeschaft, ter vervanging van de L9, die, binnen garantie, defect ging. Drie keer naar LG-service, maar die konden het niet oplossen ( ?! ). Toen, van mijn winkel, geld teruggekregen en toch maar deze P880 aangeschaft, die wat betre specs heeft dan de L9. Het model van beide app. vind ik erg mooi en ik hoop, dat het bij deze eerste, slechte kennismaking met LG, blijft.
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

shai85 17-07-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Heb deze voor me zusje gekocht en ze is helemaal blij. heb er effe mee gespeeld en ben er gelijk verliefd op geworden... uiterlijk is ie heel mooi en ook ligt ie lekker in de hand. gebruiksgemak is heel fijn.. heb gelijk een hoesje erbij gekocht op hoesmania.nl, haar dag kon niet meer stuk:D

super toestel
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reginakruisheer 09-07-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb al aantal verschillende merken gsm's geprobeerd maar telkens was er wel iets wat ik niet leuk vond en zelfs vervelend. Paar jaar geleden kocht ik voor het eerst een lg gsm en wel de optimus l3. Ik was gelijk weg van deze gsm. Wat ik ook wilde het zat er allemaal op. Helaas ging deze gsm kapot na 'n jaar veel gebruikt te hebben, en kocht ik weer een andere gsm van een ander merk. Maar weer werd ik erg teleur gesteld en verlangde eigenlijk weer naar een lg gsm. Toen ik paar weken geleden een abonnement mocht gaan uitzoeken kon ik er gratis een lg optimus 4x HD er bij krijgen. Ik twijfelde geen moment en nam deze gsm bij mijn abbo. Toen ik hem de volgende dag al in ontvangst mocht nemen was ik zeer aangenaam verrast. Niet alleen de buiten kant is erg mooi maar man wat is die van binnen een plaatje. Deze gsm kan echt extreem veel en is super snel en handig in gebruik. Het geluid is super helder en ook het beeld bij zowel foto als filmpjes zijn super scherp. 1 heel kleine nadeel is dat de lg gsm's wel erg heet worden als je hem een tijdje gebruikt. Maar ja, dan is het gewoon een kwestie van weg leggen en na 2 minuten is die alweer afgekoeld. Ik ben echt super blij met deze gsm en ik ben echt van mening dat de lg gsm's echt een van de weinige is waar je echt daad werkelijk krijgt wat je er van verwacht en verlangt van een goeie gsm.
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs61 15-05-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,4
Mooi toestel, helder beeld, alleen jammer dat je bij LG enkel je smartphone kunt upgraden/synchroniseren via windows en niet via een mac! Zitten ze daar te slapen? Het schijnt ergens te staan op hun site, maar is nauwelijks te vinden! Alle reden om hem terug te sturen daar hij voor zakelijk gebruik bedoeld is.
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht
Goed
Voldoende
Angel70 31-05-2013

Mijn dochter en ik hebben beide de optimus 4 x hd en het toestel wordt inderdaad af en toe heeeeeel erg warm :(
Die van mn dochter trouwens wel vaker als die van mij, maar misschien heeft dit te maken dat ze hem vaker en langer achtereen gebruikt ...

Verder een top toestel , zou hem niet willen missen en ben er toch heel erg blij mee .

Reageer

Pieter-W 30-04-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,6
Update: de traagheid na de update naar Jellybean 4.2.1 zat 'm in de Live Wallpaper "Luchtbellen." Die werkt blijkbaar niet goed met 4.2.1. Ik heb een andere wallpaper geplaatst en het probleem is weg!
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pieter-W 28-04-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,2
Vorige week heb ik een Android Update d.m.v. de LGMobile Support Tool naar Jellybean (4.1.2) uitgevoerd. Daar heb ik spijt van! Sinds de update is de LG af en toe vreselijk traag geworden. Het homescreen bouwt vaak belachelijk traag op (15, soms 30 seconden of meer!) Soms is er niks aan de hand en doet hij het heel goed en vloeiend, maar op onverwachte momenten lijkt hij opeens bevroren en gebeurt er niets. Als je dan snel even wilt bellen of een app gebruiken is dat heel irritant!!

Mocht iemand dit ook hebben meegemaakt enof er een oplossing voor weten laat dan a.u.b. een reactie op deze review. Dank! (Ik heb al een factory reset uitgevoerd en cold boots (cache en nv partition leeg gemaakt. Ik heb ook juice defender en avast! uitgeschakeld. Helpt niets)
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

bbrussen 20-04-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb nog nooit eerder een smart telefoon gehad ,maar hij is heel makkelijk in gebruik. Je hebt hem zo onder de knie.
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylliesyllie 05-04-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Na jarenlang iPhone-gebruiker te zijn geweest heb ik toch de overstap naar android gemaakt. En ik ben super tevreden. De foto's zijn perfect en het toestel is erg gebruiks vriendelijk. Heel fijn om weer een nieuw besturingssysteem te ontdekken.
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Francolino1973 24-03-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Na lang getwijfeld te hebben over het nieuw aan te schaffen toestel heb ik na 2 jaar een simlock vrije Optimus 2X speed gehad te hebben toch weer gekozen voor een LG optimus: een zwarte 16 gb LG Optimus 4X speed Hd. En ik was meteen verknocht aan het ding.
Razendsnel, prachtig haarscherp beeld, fijne, razendsnelle camera.
Vooral de videokwaliteit viel me positief of.
Het design van het toestel is keurig maar weinig spannend, maar de kwaliteit van het toestel en de vele mogelijkheden maken veel goed.
De bijgeleverde hoofdtelefoon geeft een redelijk geluid maar ik mis het laag, maar ik heb er een goede Sennheiser bijgekocht om dit gemis op te vangen.
De prijs was zeer vriendelijk dus ik heb nu alles wat ik in een nieuwe smartphone zocht , maar dan voor € 200,- minder!
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

ram1972 06-03-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Eerste echte smratphone die ik gebruik. Bediening is eenvoudig en wijst zich grotendeels vanzelf.
Snel toestel en fijne bediening.
Wat wel eventjes wennen is, is het formaat, maar dat komt met name dat ik dergelijke telefoons (smartphone) nog niet had gebruikt. Verder voelt het toestel stevig aan, volumeknop moet bijvoorbeeld echt ingedrukt worden om het volume te regelen wat ik prettig vind. Niet dat de volume-toets per omgeluk wordt aangeraakt en het volume wordt aangepast.
Beeld is zeker erg mooi en helder.
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KoemarP 14-02-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Super toestel! Ik ben sinds 3 maanden in het bezit van de Optimus 4x hd, en dit is de beste smartphone die ik ooit in mijn bezit heb gehad. Vooral gezien de prijs-kwaliteitsverhouding.

Hij is razendsnel met het laden van onder anderen websites, apps en youtube filmpjes. Multitasken gaat ook soepel en snel. HD filmpjes zien er werkelijk prachtig uit. Besturingssysteem Android vind ik gebruiksvriendelijk en intuïtief. LG heeft er zelf leuke handige dingen aan toegevoegd zoals Quickmemo en het veranderen van icoontjes. Camera maakt goede foto's. Verder komt er een mooi geluid uit de speakers.

LG heeft met dit toestel bewezen dat het een succesvolle high-end toestel kan maken die niet alleen een stuk goedkoper is dan de Samsung Galaxy S3 en HTC One X, maar ook mooier en stijlvoller (vind ik).
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pauldj 11-02-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mijn eerste smartphone en met een zeer compacte snelstartgids ken je in no-time als beginner alle mogelijkheden. Kortom: zeer gebruiksvriendelijk!! Daarnaast erg goed geluid,snelle applicaties en mooi helder beeld. Ik ben super tevreden en de LG Optimus p880
is wat mij betreft een echte aanrader!!
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

rvdhave 10-02-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
prima toestel. net zo goed als een samsung galaxy s III of een htc one x, maar dan 150 a 200 euro goedkoper. klein minpunt is de email app. deze ondersteunt geen autodiscovery. alle velden moeten verplicht ingevuld. even overleggen met de email systeembeheerder waarmee je connectie wilt maken.
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

maxkoenders 12-01-2013
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,8
het is geweldige telefoon voor de prijs, verder je kan er super veel mee. het is een aanrader voor andere mensen.
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
turbowtje 13-01-2013

Mee eens, ps gebruik juice-defender eens je accu gaat gelijk een Keer zo lang Mee, de mijne Haald bij Zeer veel gebruik rond De 15uur

Reageer

Playstation3LG 10-01-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een top mobiel die duidelijk vergelijkbaar is met de duurdere Concurentie. Werkt geweldig alleen de Speaker op de mobiel s e enigste lichte tegenvaller maar Ach ie Gebruik je toch amper. Kortom een super mobiel Voor De juiste prijs. Een echte Aanrader!
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

turbowtje 05-01-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
ik heb sins kort de lg 4x hd, ik heb hem gekocht om 1 reden en dat is de interface en het aanpassen van de icoontjes wat erg leuk is zo maak je je telefoon wel helemaal eigen, verder het gebruik ik heb de galaxy s3 gehad, en ik kan vertellen dat de lg echt sneller is is gebruik voeld zo smooth aan en dat met andriod 4.0.3 nog dus nog niet eens jellybean verder het uiterlijk is prima en strak iets waar ik van hou verder wordt er verteld dat de batterij uitmuntend moet zijn volgens de website van lg zelf dit valt in gebruik erg tegen!! en heeft toch de status matig tot slecht, moet wel zeggen dat ik een calibratie heb uitgevoerd wat lijkt te helpen in het gebruik een ander min punt is toch wel de enome trage update's elke telefoon draait al bijna 4.1.1 terwel deze behoorlijk achter blijft dit ik vind ik wel jammer van lg, hoppelijk komt de update er wel er zijn wel test firmeware gevonden die dit bevestigen, verder prijs is uitermate goed, voor zon snelle tefoon, en kan zich gerust op de eerste plaats zetten kwa accu moet die het echt afleggen, en blijft de galaxy s3 superieur aan... voor de rest ben ik er erg tevreden mee,
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ahbo 05-01-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Mooi en scherp geprijsd toestel. Software werkt goed en snel. Batterij valt iets tegen: hij is binnen 24 uur leeg terwijl ik het toestel verre van intensief gebruik, maar het opladen gaat snel.
Geschreven voor: LG Optimus 4X HD P880 8 GB / sand gold

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews