Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim) - Reviews

Bekijk 8 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joana 18-03-2021
  • Product gekocht

Valt tegen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

4,0
Problemen met foto's verzenden.
Slecht geluid.
Kan niet goed uitvergroten.
Functie kantelen (landscape) werkt niet.
Vrij snel leeg.

Minpunten

  • Foto
  • Geluid
  • Beeld

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Chrystel 24-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne smalle telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het toestel heeft voldoende mogelijkheden.
Vingerafdruk, nfc, gezichts herkenning..
Veel scherm terwijl het toestel niet breed is.

Door de verschillende spaarstanden gaat de batterij meer dan een dag mee met normaal gebruik.

Alleen jammer dat er veel samsungapps opstaan.
En het instellingenmenu is onoverzichtelijk.

Pluspunten

  • Mooi smal toestel met een hand te bedienen
  • Beeldscherm groot in verhouding met toestel
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen losse batterij
  • Veel Samsung apps al op toestel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Djoowiie 02-12-2021

Geweldig voor alledaags gebruik.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Vanwege schade aan mijn S10+ tijdelijk overgestapt op onze reserve A20e.
De telefoon is een fijne compacte telefoon waarmee je alles kan doen wat je nodig hebt tegenwoordig, denk aan bellen, appen en internetten.
Persoonlijk vermaak ik me graag met telefoon spelletjes tijdens mijn dagelijkse rit met het ov en al hoewel de telefoon het aan kan, is hij er niet voor geoptimaliseerd en kan die soms nog wel eens vastlopen. Ik snap dan ook dat de telefoon niet gemaakt is met het doel voor spelletjes en laat dat de beoordeling niet belemmeren.

Dus kort samengevat;
Geweldige telefoon voor de standaard dingen die je verwacht van een telefoon. Klein, compact en simpel te gebruiken. De camera kwaliteit is goed voor de gemiddelde gebruiker en hij loopt soepel zolang je er niet te veel eisende processen mee runt.
Zeker een aanrader voor mensen die een telefoon zoeken voor puur communicatie en internet,
Netjes gedaan samsung!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Pims 26-11-2021

Fijn

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Fijne telefoon goedde camera maar loopt soms vast voor prijs zou ik hem aan bevelen na een jaar houd de baterij het goed vol
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-11-2021

Waar voor zijn geld

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Erg tevreden over de telefoon en kunt er goed games op spelen (ook grotere spellen) goed beeld en geluid de service is van Samsung kenmerkend goed enige min punt is door het grote beeld dat het lastig is om het met een hand te bedienen al word dit na verloop van tijd een stuk handiger
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

rutjee05 24-11-2021

top mobiel en lekker sterk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
ik vind het het een fijne mobiel, omdat je er lang mee kunt doen en omdat hij lekker sterk is, en een paar krasjes maakt niet uit omdat elke mobiel dat wel heeft. kortom het is gewoon een top telefoon.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-11-2021

Goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Dit is een goede telefoon en niet heel duur

Zeker aan te bevelen als nieuwe telefoon.

Goede prijs = goede telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Colinaa 02-11-2021

Te gek geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
De telefoon is goed er zit een goed geluid en kwaliteit in.
Dus dit is echt een aanrader hoewel Samsung zelf al een aanrader is.

Hopelijk heb ik u overgehaald om de Samsung a20e te kopen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 28-10-2021

Hele goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Alles aan deze telefoon is top ik ben er echt heel blij mee. Als mijn vrienden ook een telefoon zoeken zeg ik dat ze zo'n telefoon moeten kopen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-10-2021

Samsung a20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hij zit lekker in handen hij is ook snel functies zijn goed op deze mobiel zelf de foto's hij heel ook helder beeld
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

WimW 21-10-2021

Prijstechnisch goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Uitgebreide dual sim telefoon voor deze prijs. Processor is aan de trage kant, had wel sneller mogen zijn.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Tonyrb 16-10-2021

Goede prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
De prijs is heel laag maar je krijgt er wel een goeie en snelle telefoon voor die ook prima fotos maakt
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jaap55 15-10-2021

Fijn toestel, snel en makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
De A20e is een fijn toestel, laadt snel op, en is makkelijk in gebruik. Updates worden automatisch geinstalleerd en connectie met horloge of via bluetooth auto is snel en makkelijk in te stellen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Delanooooooo 14-10-2021

Prima telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Goeie camera met 13 mp en ultra wide camera en een goeie frontcarera van 8 mp. Prima toestel voor dagelijks gebruik met een baterij die een dag mee gaat behalve wanneer je er spelletjes op doet dan een halve dag, tip: doe geen grote zware spelletjes want daar word de telefoon na een jaar erg traag van.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Yassir 12-10-2021

Snelle telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vind galaxy a20e een geweldige telefoon omdat het goedkoop is en de telefoon gaat super snel, ik zou deze telefoon zeker aan raden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-10-2021

Snel. Prachtig beeld! Aanrader!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ben heel erg tevreden over de telefoon erg snel en het beeld en kleurweergave zijn prachtig. Zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bryan17 11-10-2021

Een geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een super goeie telefoon hij is mooi redelijk betaalbaar en zeker aan te raden geen klachten een geen spijt van mijn aankoop
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Brenda1971 06-10-2021

Makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een fijne telefoon.
Makkelijk in gebruik en makkelijk om apps of andere pagina's toe te voegen.
Lange batterij duur.
Goede camera voor mooie foto's te maken.
Foto's ook makkelijk te bewerken.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-10-2021

Prima telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik kom van een A51 af.(die helaas kapot is gevallen) maar kan niet zeggen dat deze telefoon en veel voor onder doet. En ja je hebt minder opslag en alles is net iets trager maar als je niet het beste van het beste hoeft te hebben dan is dit echt een super telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Petrina1962 26-09-2021

Aanrader!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mijn moeder van 80 is eveneens super enthousiast over het toestel!!
Zo kan ik haar altijd telefonisch bijstaan bij praktische vragen over het toestel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews