Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim) - Reviews

Bekijk 9 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joana 18-03-2021
  • Product gekocht

Valt tegen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

4,0
Problemen met foto's verzenden.
Slecht geluid.
Kan niet goed uitvergroten.
Functie kantelen (landscape) werkt niet.
Vrij snel leeg.

Minpunten

  • Foto
  • Geluid
  • Beeld

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Chrystel 24-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne smalle telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het toestel heeft voldoende mogelijkheden.
Vingerafdruk, nfc, gezichts herkenning..
Veel scherm terwijl het toestel niet breed is.

Door de verschillende spaarstanden gaat de batterij meer dan een dag mee met normaal gebruik.

Alleen jammer dat er veel samsungapps opstaan.
En het instellingenmenu is onoverzichtelijk.

Pluspunten

  • Mooi smal toestel met een hand te bedienen
  • Beeldscherm groot in verhouding met toestel
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen losse batterij
  • Veel Samsung apps al op toestel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 21-10-2021

Samsung a20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hij zit lekker in handen hij is ook snel functies zijn goed op deze mobiel zelf de foto's hij heel ook helder beeld
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

WimW 21-10-2021

Prijstechnisch goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Uitgebreide dual sim telefoon voor deze prijs. Processor is aan de trage kant, had wel sneller mogen zijn.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Tonyrb 16-10-2021

Goede prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
De prijs is heel laag maar je krijgt er wel een goeie en snelle telefoon voor die ook prima fotos maakt
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jaap55 15-10-2021

Fijn toestel, snel en makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
De A20e is een fijn toestel, laadt snel op, en is makkelijk in gebruik. Updates worden automatisch geinstalleerd en connectie met horloge of via bluetooth auto is snel en makkelijk in te stellen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Delanooooooo 14-10-2021

Prima telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Goeie camera met 13 mp en ultra wide camera en een goeie frontcarera van 8 mp. Prima toestel voor dagelijks gebruik met een baterij die een dag mee gaat behalve wanneer je er spelletjes op doet dan een halve dag, tip: doe geen grote zware spelletjes want daar word de telefoon na een jaar erg traag van.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Yassir 12-10-2021

Snelle telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vind galaxy a20e een geweldige telefoon omdat het goedkoop is en de telefoon gaat super snel, ik zou deze telefoon zeker aan raden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-10-2021

Snel. Prachtig beeld! Aanrader!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ben heel erg tevreden over de telefoon erg snel en het beeld en kleurweergave zijn prachtig. Zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bryan17 11-10-2021

Een geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een super goeie telefoon hij is mooi redelijk betaalbaar en zeker aan te raden geen klachten een geen spijt van mijn aankoop
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Brenda1971 06-10-2021

Makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een fijne telefoon.
Makkelijk in gebruik en makkelijk om apps of andere pagina's toe te voegen.
Lange batterij duur.
Goede camera voor mooie foto's te maken.
Foto's ook makkelijk te bewerken.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 04-10-2021

Prima telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik kom van een A51 af.(die helaas kapot is gevallen) maar kan niet zeggen dat deze telefoon en veel voor onder doet. En ja je hebt minder opslag en alles is net iets trager maar als je niet het beste van het beste hoeft te hebben dan is dit echt een super telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Petrina1962 26-09-2021

Aanrader!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mijn moeder van 80 is eveneens super enthousiast over het toestel!!
Zo kan ik haar altijd telefonisch bijstaan bij praktische vragen over het toestel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Dondrina 24-09-2021

Goede telefoon kwaliteit prijsverhouding

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Super goede telefoon met goede kwaliteit en prijsverhouding, makkelijke bediening en mooie grootte van de telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 23-09-2021

Ik vind het een geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Voor mij kan ik geen beter toestel vinden hij heeft alles wat ik er van verlang en ik zal niet gauw overstappen naar een ander merk.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Cees78 20-09-2021

Prima toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijk, zeer goed te hanteren voor oudere mensen. Bediening zeer overzichtelijk. Voor mijn doel meer dan voldoende.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Dujardin 19-09-2021

Zeer fijne mobile en snel opgeladen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Sinds mijn vorige Samsung is deze GalaxyA20 super fijn. Opladen gaat snel, Foto's zijn zeer scherp en mooie kleuren. Ik ben er in ieder geval super blij mee. Ik kies voortaan altijd een Samsung want ook de service is heel goed. Ze hebben me met mijn vragen buitengewoon vriendelijk en deskundig geholpen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Seferina01 01-08-2021

Samsung A20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ben super blij. Met.me aankoop.van samsungAe20 en heb al me familie en me vrienden gezegt koop deze geweldige top.mobiele telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Roselinde 30-07-2021

Super fijn!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij dat ik deze telefoon heb gekozen! Een prima grote en 2 camera's! Er zitten leuke tricks op die heel handig zijn! Kortom een hele fijn, leuke telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-07-2021

mijn keuze zeer zeker

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
ik ben meer dan tevreden over dit product. mocht ik mijn telefoon verliezen zou ik beslist hetzelfde aanschaffen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews