Apple iPhone 4 wit / 8 GB - Reviews

Specificaties
Display
3.5 inch scherm
Opslag
8 GB opslag
Besturingssysteem
iOS
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hugo112max 30-07-2014
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,4
Natuurlijk niet de nieuwste iphone meer maar doet het toch goed !
+punten
+ ios 7 is zeer mooi en gebruiksvriendelijk
+ behuizing kwaliteit voelt aan als de beest , (stevig)
+ vele andere features

- punten
Ja hoor die zitten d'r ook zeker op
- scherm , is niet kraakhelder maar je kan er mee leven
- speaker , niet luid genoeg om een filmpje of dergelijke te openbaren buiten

Ik ga maar niet beginnen over de specs. Want dat heeft toch geen nut om te vergelijken met een iphone 4 van 4 jaar oud .

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

268612 13-03-2014
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,4
Ik heb de iphone 4 al een jaar en ik ben er erg tevreden mee. Het is een handig ding want je kan snel wat opzoeken op internet bijvoorbeeld en leuke apps downloaden. Het is minder dat het geluid niet echt heel hard kan en de batterij gaat veel te snel leeg.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Femke07 10-08-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Voorheen had ik een Samsung Galaxy Gio, die helaas regelmatig vastliep.
Dan toch maar een Iphone dacht ik en eerlijk is eerlijk; de kwaliteit is echt anders.
De beelden, het geluid, de vormgeving; ik was prettig verrast.
Even een account aanmaken, dat is zo gedaan. Ik was bang dat betaalde apps misch automatisch gedownload worden, maar alle downloads gaan met je password en de betaalde apps gaan pas erop als je een creditcard nummer hebt ingevoerd (en die heb ik niet..).
Enige nadeel; een paar apps zijn betaald bij Apple maar gratis bij Android (maar das misschien andersom ook?).
Mocht je twijfelen, ik zou zeggen: doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maantje4 28-07-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,0
Ik ben helemaal niet tevreden over dit toestel. Op zichzelf een prachtig ding met genoeg mogelijkheden, maar....het internet is zowel op wifi als 3G zo ontzettend traag, dat whatsappen soms niet eens lukt. Als ik naast mijn modem zit, springt de verbinding toch regelmatig naar 3G. Ook verbinding maken via bluetooth lukt helemaal niet. Ik ben naar de T-Mobile shop teruggegaan met het ding en het eerste wat de medewerkster vroeg was of ik de telefoon had geupedate naar 6.3.1. Ja dus. Dit was volgens de medewerkster het probleem, de klant voor mij had exact hetzelfde probleem zei ze. Apple schijnt te ontkennen dat de problemen door de update komen, maar een rondje googlen zegt genoeg. Ook de batterij is na de update binnen een dag leeg. Ik kon de telefoon opsturen, maar zou hem dan 2 weken kwijt zijn. Was geen optie voor mij. Nu maar hopen dat Apple snel met een oplossing komt. Zal wel niet, want het probleem bestaat al een aantal maanden, dus het heeft kennelijk geen prioriteit. Voorlopig spijt van de aankoop!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Uitstekend
Goed

Reageer

Besuijen 20-03-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Top toestel hiervoor had ik een 3gs maar de 4 is scherper qua beeld en betere batterij. Ik heb gekozen voor een 4 omdat de 5 een andere aansluiting heeft. En aangezien mijn dockingstation ook mijn wekker is was dit niet handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Anoniem 11-11-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Na een vergelijkend warenonderzoek met de Iphone 4S van mijn dochter tot de conclusie gekomen dat voor 'gemiddeld' smartphone gebruik ook de 4 uitstekend voldoet en bovendien konden we maar zeer weinig verschil vinden!!
Ze zijn nog steeds te koop (o.a. rechtstreeks via Apple) en het apparaat voldoet prima.Met name het scherm is zeer scherp en blijft ook in zonlicht uitstekend te zien. De Iphone 4 volgt bij mij de HTX one X op (gestolen...). IOS is veel gebruikersvriendelijker dan Android. Op snelheid lever je iets in maar vooral door het prijsverschil maakt het de 4 nu tot een hele mooie koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Gregoire 06-05-2012
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
De iPhone is een echte smartphone die doet wat je ervan verlangt, helaas is 8 Gb iets te weineg geheugen.
Apps en muziek vragen veel geheugen, je moet dus wisselen met muziek, beter is een 16 Gb of 32 Gb te kopen, die heeft die problemen niet en verdient dan een 10 over alle velden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baltes1969 06-05-2012
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Mooi design van de smartfoon. Hij werkt goed, geeft geen problemen met het internet zowel via 3G (iets traag) als met Wifi. Het toestel heeft veel mogelijkheden en het valt me reuze mee hoeveel capaciteit hij heeft met 8GB.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MarcvdK 01-04-2012
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Prachtige telefoon. Hij kan veel en heeft een mooi design. Je kan ook allerlei apps downloaden.
De iphone4 is behoorlijk snel en wifi werkt meer dan uitstekend. Hij integreert je mail volledig met alle mappen en dat werkt ook heel handig. Zit spellingverbeteraar op, automatisch. Dus je kan gewoon door typen ;-) Camera is behoorlijk goed met prima foto's. Er zit ook spraakbesturing op en dat is heel grappig. Minder uitgebreid dan de 4S. De 4 is iets minder snel dan de 4S en spraakbesturing is iets minder uitgebreid.
Gezien het prijsverschil tussen de 4 en de 4S en de meerwaarde voor de iphone 4 gekozen. Ik ben zeer tevreden.

Enige nadeel is de batterij, die vrij snel leeg loopt. Er zijn wel apps, die je kunt downloaden, die je advies geven over het efficient omspringen met de batterij zoals battery doctor en dat helpt zeker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MarcvdK 23-07-2012

Ik heb de iphone nu een paar maanden. Ik kan de review, die ik schreef, nog steeds staven.

De iphone kan op mobiel gebied eigenlijk alles. Dat is echt grappig om te zien. Hij maakt mooie foto's, je kunt allerlei apps downloaden.

De batterij van de iphone is wel snel leeg. Maar dat ligt er ook aan welke functies je gebruikt en aan laat staan. Er zijn allemaal apps voor advies over het efficient gebruik van de batterij. Toch zou het goed zijn als de batterij wat krachtiger zou zijn. Nou kan een iphone ook alles dus dat kost ook veel energie.

Er is geen flash mogelijk op een iphone. Sommige websites gebruiken flash. Dat is tgv beleid van Apple. Echter ook hier is weer een app voor die een browser bevat met flash (photom).

Kortom een prima smartphone.

MarcvdK 23-07-2012

Kleine correctie. De app met een browser, die flash bevat, heet photon.

Reageer