Samsung Gear Fit2 Grijs S - Reviews

Specificaties
Kleur
zwart
Touchscreen
Ja
Activiteitsmonitoring
afgelegde afstand, aantal trappen, aantal stappen, persoonlijke doelen
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 35 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

matvugt 12-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede smartwatch focus op sporten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik gebruik de geur fit 2 nu een aantal weken en sta versteld van de accuraatheid van de watch. Ik fiets veel op de racefiets, en gebruik hierbij ook een gps fietscomputer. De gear vindt automatisch de fietsactiviteit en volgt hartslag en afstand zeer goed op. de motiverende tekst geeft je aan dat je goed bezig bent. Het design en het draagcomfort zijn zeer goed. kortom een topper.

Pluspunten

  • design
  • comfort

Minpunten

  • iOS compatibiliteit

Reageer

chris 26-12-2016 Product paar weken in bezit

mooie vorm, registreerd elke bewegings activiteit

Algemene score

9,0
heb hem nu 3 weken en ben er heel tevreden over, regestreerd slaap activiteit, hartslag en je dagelijkse beweging. batterij gaat bij gaat bij mij max. 2 dagen mee, maar is wel weer heel snel opgeladen. met verbinding van telefoon een echte aanrader.

Pluspunten

  • genoeg mogelijkheden
  • mooie vorm

Minpunten

  • misschien de batterij

Reageer

denise 24-11-2016 Product paar weken in bezit

mooi horloge

Algemene score

8,0
een mooi en makkelijk horloge. Goed te koppelen met telefoon s6 edge en andere apps.
gps werkt niet altijd optimaal, soms krijg ik geen contact tijdens een training of duurt het heel lang.
Hopelijk kan dat verbetert worden met een update.
verder erg tevreden!

Pluspunten

  • goed te koppelen met andere apps
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • gps

Reageer

Phoebe02 23-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi horloge met een goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi horloge dat erg vriendelijk in gebruik is. Voldoet aan alle verwachtingen, is erg nauwkeurig en de accu gaat voldoende lang mee.

Pluspunten

  • design
  • gebruiksgemak

Reageer

Menja 14-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooie vormgeving, zit lekker, ideaal voor het hardlopen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie smartwatch, ideaal in gebruik. Als je te weinig beweegt krijg je daar melding van, dus hup aan de slag. Stappenteller geeft soms zoveel stappen, dat ik me afvraag of dit betrouwbaar is. Voor het hardlopen echt ideaal, zo fijn te dragen, en geeft exact afstand en snelheid ed weer!

Pluspunten

  • fijn te dragen
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • scherm licht op

Reageer

Jeanette 12-11-2016 Product paar maanden in bezit

Fijn voor registratie van trainingen en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zit prettig om de pols en initieert niet tijdens trainingen. Goede registratie van stappen en kilometers. Je hebt een GPS voor extra nauwkeurige afstanden dit heeft wel effect op de batterij. Je kan via Bluetooth verbinding maken met je telefoon en zo muziek luisteren, gebeld worden en opnemen mits je gebruik maakt van oortjes, sms en whatsapp berichten lezen.

Pluspunten

  • Prettige pasvorm
  • Makkelijk en eenvoudig in gebruik
  • Veelzijdig

Minpunten

  • Geen sjiek bandje beschikbaar
  • De teller van trappen doet het niet altijd goed

Reageer

Naomi 11-11-2016 Product paar maanden in bezit

Stoer horloge met veel handige functies!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik gebruik het horloge nu een maand en ben erg tevreden. De maat s zit mooi oom mijn wat smallere pols. Je kunt leuke fronts kiezen en downloaden. Hij houdt mijn stappen bij zodat ik ook getriggerd word meer te bewegen. Als ik ga hardlopen zie ik hoeveel calorieën ik heb verbrand en hoeveel afstand ik heb afgelegd. Verder ideaal om appjes op mijn horloge te kunnen lezen en niet steeds mijn tel te hoeven pakken. Aanrader!!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Muziek luisteren zonder tel
  • Leuke fronts!

Reageer

angela 11-11-2016 Product paar weken in bezit

Gear fit2

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ideaal horloge met sporten.
Je kan er korte berichtjes opsturen die voor geprogrammeerd zijn naar whatsapp sms.
Muziek mee afspelen via de telefoon.
Stappenteller zit erop en ook een trappenteller masr die vind ik niet goed werken telt te weinig.
Zit soepel om je pols.

Pluspunten

  • Stappenteller
  • Muziek afspelen

Minpunten

  • Trappenteller
  • Bandje gaat snel los

Reageer

Martine 11-11-2016 Product paar maanden in bezit

Fijne smartwatch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had al de eerste gear Fit . Dit model is veel mooier qua vormgeving, helder display en vele mogelijkheden. Wat ik jammer vind is dat als ik meerdere appjes ontvang ik alleen maar de laatste app kan lezen. Dit was bij mijn eerste gear Fit niet. Nu kan ik vaak nog niet zien of het belangrijk is dat ik mijn telefoon ermoet bijpakken. Ook ben ik niet tevrede over de batterij duur. Na 2 dagen moet ik echt weer opladen. De nieuwe oplaad mannier vind ik wel echt eenenorme verbetering, al miste ik wel de usb powerblok. Ik heb in het begin steeds de kabel in het laad blok van mijn telefoon gedaan, maar daardoor is het ook gebeurt dat ik vergeten was om deze weer terug te stoppen, en had ik dus een lege telefoon. En met een goedkope usb lader die ik nog had duurde het weer enorm lang voordat hij vol was. Ook heb ik regelmatig gehad dat hij niet meer automatisch rbinding maakte met mijn telefoon (samsung s6 ) en dat ik deze weer handmatig moest koppelen..Heel vervelend Nu lijkt het alsof ik alleen maar negatief ben over deze Gear Fit, maar dat is zeker niet waar. Het is een zeer prettig horloge, met vele mogelijkheden en gemakkelijk in gebruik..Zover ik kan nagaan is hij erg naukeurig. Draagt ook fijn en kun je uit vele trainings opties kiezen..

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudig in gebruik
  • Makkelijk opladen
  • Meer dan alleen een sportwatch

Minpunten

  • Connect soms niet automatisch met bluetooth
  • Kan alleen laatste bericht lezen

Reageer

Wendy 11-11-2016 Product paar weken in bezit

Super helder scherm

Algemene score

7,0
Fantastisch scherm en veel verschillende opties. Dit horloge zit lekker maar helaas is het design van het bandje niet zo goed waardoor je het horloge zou kunnen verliezen.

Pluspunten

  • Helder amoled scherm
  • Vele opties

Minpunten

  • Horlogebandje laat snel los
  • Hartslag niet zo accuraat

Reageer

arnoverwaayen 10-11-2016 Product paar weken in bezit

Leuke gadget

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Mooi design sporthorloge met leuke functies. Werkt perfect met samsung fit app. Duidelijk display dat instelbaar is. Echter de hartslag functie is niet helemaal nauwkeurig. Maar geeft een indicatie. Batterij houd het 2 dagen vol wanneer alleen bleutooth aanstaat. Wat ik handig vond is de WhatsApp functie. Leuk horloge.

Pluspunten

  • Slank design
  • Diverse functies
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Hartslag onnaukeurig

Reageer

Frederieke 10-11-2016 Product paar weken in bezit

leuke gadget

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Leuke gadget die je niet meer af wil doen. Via scherm en app makkelijk te bedienen. En op scherm makkelijk berichten te lezen en snel te versturen. Houd naast stappen, trappen, hartslag ook slaapritme bij.

Pluspunten

  • vormgeving
  • comfortabel
  • bediening
  • groot scherm

Minpunten

  • geen batterij
  • trappenteller

Reageer

bla 10-11-2016 Product paar weken in bezit

Robuust tijdloos design maar genoeg overtuigingskracht?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Samsung Gear Fit 2 komt in een klein doosje met daarin het horloge, de gebruiksaanwijzing en de garantieboekjes en een charger. De oplader is niet voorzien van een stekker. Het is een USB aansluiting, dus de meeste mensen zullen de stekker hiervoor wel in huis hebben, maar voor een prijs van 200 euro vind ik het vreemd dat deze er niet bij zit.
Het draadje van de oplader is ook erg dun. Ik heb er tot nu toe nog geen problemen mee gehad, maar het voelt fragiel aan en ik vraag me dan dus ook af hoelang zoiets gaat overleven als het bijvoorbeeld dagelijks in een tas vervoerd zou worden. Het opladen zelf is heel simpel; je legt de Gear Fit 2 in de charger en hij begint op te laden.

De Gear Fit 2 is heel licht (30 gram) en is daarmee een stuk lichter dan de meeste smartwatches/sportwatches. Het bandje is van een soort rubber. Het buigt makkelijk mee en zit comfortabel. De sluiting is een soort drukknopje. Ik heb zelf nog maar 1x gehad dat deze losschoot en dat was in bed tijdens mijn slaap. Geen idee waardoor de Gear Fit 2 toen los is geraakt en gelukkig kon ik de Gear Fit 2 snel terugvinden. De behuizing van de Gear Fit 2 is robuust. Ik heb een aantal keer gehad dat ik ergens tegenaan stootte en met angst naar de behuizing en het scherm keek. Maar er zijn na dagelijks gebruik nog geen krassen te zien.

Het eerste gebruik was lastig. Je verwacht de Gear Fit 2 via je app te koppelen. Echter moet dit via de bluetooth verbinding. Als de Gear Fit 2 eenmaal gekoppeld is ondervind je geen problemen meer met koppelen zodra telefoon of Gear Fit 2 uitgestaan hebben. De verbinding tussen telefoon en Gear Fit 2 viel me ook alles mee. In het zwembad had ik nog contact met mijn telefoon welke in mijn kluisje lag. En daar zaten toch wat muren tussen en een behoorlijke afstand (~40m). In eigen huis is dat weer wat lastiger; als mijn telefoon beneden ligt en ik loop zelf op de bovenverdieping dan disconnect mijn Gear Fit 2. (Dit geeft deze dan ook aan met een trilling) Maar over het algemeen zeg ik; de bluetooth verbinding is prima.

Voor de wijzerplaat kan je heel eenvoudig via je smartphone (ik gebruik een Samsung S6) andere frontjes downloaden. Ze werken niet allemaal even goed of zijn grafisch even mooi, maar er is genoeg variatie te vinden om wat moois uit te kunnen zoeken als je niet alleen de standaard wijzerplaten van Samsung wilt.
De wijzerplaat is mooi helder en duidelijk van kleur. Er kunnen verschillende opties meegegeven worden aan de knoppen aan de zijkant. (er zitten 2 knoppen)
Door te swipen over het scherm kun je naar andere schermpjes switchen. Het scherm reageert snel op aanraking en dat levert dus ook geen frustratie op.

Dan de track nauwkeurigheid: ik heb veel mensen gelezen die ontevreden waren over de trappen telling. Nou vind ik dat ook niet heel raar, omdat het er maar net aan ligt hoeveel treden een trap heeft. Dat is bij elke trap verschillend. Het feit dat de Gear Fit 2 een globaal beeld geeft van hoeveel trappen je gelopen hebt vind ik prima. Ik gebruik hem dan ook niet voor het WK trappenlopen maar meer voor het aflezen van de hoeveelheid verbrande calorieën.
Ik heb de Gear Fit 2 gebruikt met tennis en met hardlopen. Met tennis heb ik een app gedownload welke bijhoudt welke slagen ik speel in een rally. Deze is niet heel nauwkeurig maar is ook geen officiële app van Samsung. Met hardlopen is het mooi dat de Gear Fit 2 ook zelf programma's aanbiedt om mee te trainen. De GPS wijkt af en toe wat af waardoor afstanden niet heel nauwkeurig zijn en dat is best slordig voor een apparaat welke GPS / GLONASS zou moeten ondersteunen.
Ik vind het leuk om te zien dat mijn Gear Fit 2 makkelijk synchroniseert met mijn Samsung health app. Ik kan zo alle gegevens overzetten als ik dat wil.
Ook slaap wordt prima bijgehouden door mijn Gear Fit 2, Ik kan mooi zien hoe efficiënt mijn slaap was (heb ik veel rusteloos geslapen of heb ik een diepe slaap gehad?)
Je kan ook bijhouden hoeveel je drinkt (water en koffie) en je hartslag wordt regelmatig gemeten. Hiervoor is het wel een vereiste dat de Gear Fit 2 goed en strak om je pols heen zit. Voor de mensen die dus graag een horloge los om hun pols dragen is dit dus geen goede optie. Op het moment dat de Gear Fit 2 te los zit zal deze je hartslag niet kunnen meten en geeft hiervan ook een melding. Er verschijnt ook een melding (door middel van trilling) als je al 50 minuten geen activiteit hebt gedaan. Mooie reminder om even een glaasje water te gaan halen tijdens het werk.
Verder kan je muziek er op af laten spelen en snel je 24uurs logboek bekijken.
Via je smartphone kun je snel je Gear Fit 2 zoeken en andersom. De Gear Fit 2 geeft een hard geluid op het moment dat deze gevonden moet worden. Heel handig voor de sloddervossen onder ons!
Een bonus is ook dat de Gear Fit 2 waterdicht is. (IP68) Hierdoor kan de Gear Fit 2 gewoon mee als het buiten niet zulk lekker weer is of als je een duik in het zwembad wilt nemen.

De berichten die je ontvangt op je Gear Fit 2 kun je zelf instellen. Handig omdat je misschien niet overal een bericht van wilt. Zo heb ik zelf alleen meldingen van mijn email, Line en Whatsapp op mijn Gear Fit 2. Er is een korte antwoord mogelijkheid met vooringestelde berichten die je kunt selecteren op je Gear Fit 2. Ook is er de mogelijkheid om gelijk het bericht te tonen op je smartphone. Als je deze optie kiest dan ontgrendeld je telefoon en gaat gelijk richting je bericht.
Een Apple watch heeft dan meer optie, maar goed dat is dan ook echt een smartwatch en geen sportwatch. Dat is dan ook echt de vraag die je jezelf moet stellen; wil ik een smartwatch of een sportwatch?

Ik vind het jammer dat de Gear Fit 2 niet automatisch het beeld kan aanpassen aan de hoeveelheid lichtinval in de omgeving. Hierdoor moet ik zelf altijd 's avonds de brightness op 1 zetten, omdat ik anders een feestverlichting in mijn bed heb als ik mij omdraai. Maar goed, dat is misschien meer luiheid van mijn kant af. De batterij gaat bij veel beweging en gebruik bij mij zo'n 2 dagen mee. Het voordeel is wel dat de gear fit 2 binnen een half uur volledig is opgeladen op de charger.

Het design is mooi strak. Doordat de Gear Fit 2 niet heel groot is, kan deze door zowel mannen als door vrouwen bij elke outfit gedragen worden. Je kan de Gear Fit 2 heel onopvallend laten zijn (brightness laag en een 'saaie' wijzerplaat) of juist opvallend als je wilt (hoge brightness en een opvallende felle wijzerplaat).
Ik vind het fijn dat het niet per definitie zo groot en opvallend is als de meeste sportwatches, maar ook net zo goed kan doorgaan als een normaal horloge.

Al met al zou ik de Gear Fit 2 aanraden aan mensen die een sporthorloge zoeken. Misschien is het niet een sporthorloge voor de doorgewinterde sporter omdat die wat meer nauwkeurigheid wensen misschien maar voor de beginnende sporter en voor de mensen die zich bewuster willen worden van de hoeveelheid beweging die ze krijgen is de Gear Fit 2 ideaal.

Pluspunten

  • Design
  • Robuust
  • Laadt in 30 minuten volledig op
  • Goede samenwerking met Samsung Health
  • Waterdicht (IP68)

Minpunten

  • Geen stekker bijgeleverd
  • GPS niet altijd even nauwkeurig
  • Charger nodig om op te laden
  • Chargerdraad ziet er wat fragiel uit
  • Brightness van het scherm is niet automatisch

Reageer

Lindopindo 07-11-2016 Product paar weken in bezit

Een mooi apparaat met leuke functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Samsung Gear Fit is een fijne sport armband die veel gegevens verzameld met een aantal functies van een smartwatch.
De armband zit prima. Na een dag heb je niet eens meer door dat je hem om hebt. Er zijn verschillende layouts te downloaden (zowel gratis als betaald) waardoor je de Gear Fit kunt matchen met je outfit.

Batterij
Het apparaat is erg makkelijk in het gebruik. de oplader werkt simpel en snel (na ongeveer een uur kan hij er weer tegen aan). De batterij schrijnt drie dagen mee te kunnen gaan. Ik laadt hem iedere dag even op (kan in ongeveer een uur) maar ik doe erg veel met het apparaat.

Sportarmband
De Gear fit is voorzien van een hartslag meter, een stappen teller, een slaap tracker en een activity tracker. Zo telt hij automatisch je aantal stappen maar ook het aantal trappen dat je op loopt. Dit vind ik zelf een erg fijne functie die goed en betrouwbaar werkt. Je kunt voor jezelf doelen instellen en ik moet toegeven dat het apparaat je echt motiveert deze te behalen! Op de armband zelf kun je deze gegevens aflezen en in de app S Health zie je nog meer gegevens en statistieken.
De armband kan ook zelf voelen wat je aan het doen bent. Als ik op de fiets zit merkt de armband dit zelf op, hij houdt bij hoe lang ik heb gefietst en hoeveel calorieën ik heb verbrand. Als je gaat hardlopen of gewoon wandelen kun je dit als "activiteit" aanzetten. Dan wordt de tijd en de afstand bijgehouden, en dit werkt bij mij ook motiverend.

Smartwatch functies
Zo laat ik de armband de hele dag verbinding houden met mijn smartphone. Ook heb ik ingesteld dat mijn whatsapp berichten, mail en facebook berichten er op binnen komen. SMSjes en whatsapp berichten kon je openen en lezen op de armband. Je hebt dan keuze om te reageren met één van de vooraf ingestelde antwoorden. In de app die je op je telefoon hebt staan, kun je instellen waarvoor je welke notificaties wilt krijgen op de Gear Fit. Als je wordt gebeld zie je dit op de armband en voel je ook een lichte trilling. Je kunt op de armband de oproep aannemen of wegdrukken. Indien je hem aan neemt komt de oproep binnen op je telefoon. Je kunt dit niet bellen met de armband zelf!

Pluspunten

  • Design
  • Bij je outfit te matchen
  • Makkelijk in het gebruik

Minpunten

  • Batterij gaat niet heel lang mee

Reageer

l1nda 06-11-2016 Product paar weken in bezit

Geen goede sporttracker

Algemene score

1,0
Mijn hoge verwachtingen zijn absoluut niet waargemaakt. Eigenlijk is het gewoon een mooi horloge met een paar handige functionaliteiten. Hij houdt af en toe (want regelmatig dus niet!!) je stappen bij, waarschuwt als je te lang stilzit, je kan je hartslag opmeten en je ziet de tijd. Maar als sporttracker ongeschikt. Alleen compatibel met SHealth en niet mogelijk om duur of tijd precies in te stellen of juist open te laten, zoals zo heerlijk werkt met (gratis) sportapps. Bellen of berichten sturen met dit horloge is niet mogelijk. Een premium abonnement op een nu nog gratissport tracker was vele maten goedkoper geweest.

Pluspunten

  • mooi design
  • hartslag meter

Minpunten

  • te duur
  • bandje laat los
  • alleen compatibel met SHealth
  • geen goede sporttracker

Reageer

Dorien 05-11-2016 Product paar weken in bezit

Te hoge verwachtingen?

Algemene score

7,0
Qua uiterlijk mooi horloge met een mooi scherm. Leuke uitvoeringen van het startscherm, je kunt er nog veel meer binnenhalen via de app, zowel gratis al betaald. Het bandje vind ik wat minder, ik heb de S uitvoering, maar hij past niet echt lekker helaas. Op het ene gaatje te strak, op het volgende gaatje te los.

Qua nauwkeurigheid laat hij ook wel wat steekjes vallen. Toen ik aan het afwassen was, vond hij dat ik aan het fietsen was...En de trappen die ik loop mist hij ook vaak, al is dit na de update wel wat verbeterd. Ook de nauwkeurigheid van de hartslagmeter vind ik niet goed en het aantal stappen is echt veel te hoog. Ik zie een groot verschil tussen het aantal stappen op mijn Samsung S6 en de Gear fit.

Verder vind ik het erg jammer dat hij niet te koppelen is met andere apps zoals myfitnesspal, runkeeper etc. Dat was eigenlijk wat ik me erbij voor had gesteld en nu is het dus "gewoon" een stappenteller met wat extra's.

Tuurlijk is het leuk dat je je whatsapp berichten erop kunt zien en eventueel met een standaard, kort, bericht kunt beantwoorden. Ook kan je zien als je gebeld wordt, handig, maar niet echt wat ik nou belangrijk vind.

Al met al een mooi horloge, maar tegenvallend qua prestaties.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • na update iets minder onnauwkeurig
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • onnauwkeurig
  • niet te koppelen met runkeeper en myfitnesspal
  • bandje past niet echt goed

Reageer

Purgatori 04-11-2016 Product paar weken in bezit

Super Smartwatch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben inmiddels 5 weken troste eigenaar van de Samsung Gear fit 2. Het is design is mooi en hij zit lekker om de pols. In eerste instantie had ik twijfels over de sluiting, maar tot op heden ben ik hem nog niet verloren. Het installeren en instellen ging makkelijk en je kunt het scherm ook helemaal aanpassen naar jouw wensen. Het aantal stappen klopt redelijk en de trappen ook, hoewel hij soms een verdieping overslaat, maar goed dat mag de pret niet bederven.
Ook een handige funcite is het sleep tracken, naar mijn mening doet hij dit zeer goed, ik kan namelijk terug zien wanneer ik snachts uit bed ben geweest. Verder gebruik ik hem tijdens de krachttraining, helaas kun je weinig van die sport opties kiezen (squats, crunches en lunges staan er wel in), maar ik gebruik hem tijdens het roeien en als mp3 speler tijdens de krachttraining. Ik heb bluetooth oortjes bijgekocht en dat werkt echt super. Ook super handig is dat je, mits je gear in contact staat met je telefoon, dat er push berichtjes door komen, zoals whatsapp bijvoorbeeld (je kunt overigens instellen van welke apps je wel en niet een notificatie wil ontvangen). Ik heb op mijn telefoon ook S Health geïnstalleerd zodat je je data van de gear op je telefoon terug kunt zien. Ook kun je daar weer allemaal handige apps koppelen, zo heb ik een app gekoppeld die mij er aan herinnert dat het weet tijd is om wat water te drinken. Ook een handige feature is dat hij een signaal geeft als je 50 minuten inactief bent geweest, dit is voor mij dus een teken om achter mijn bureau te komen en even een wandeling te gaan maken. De batterij duur is afhankelijk van wat je met de gear doet, maar gemiddeld gaat hij zon 1,5 dag mee. Het enige minpuntje dat ik heb ik dat de GPS op de gear vaak niet gevonden wordt, heb ik mijn telefoon bij en die heeft GPS dan is er geen probleem. Maar het zou wel fijn zijn als de gear gps ook op zich zelf zou werken, je kunt dan namelijk via een kaartje zien wat je route was.

Pluspunten

  • Goede Kwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede Pasvorm
  • Aan te passen naar jouw stijl

Minpunten

  • GPS valt vaak weg

Reageer

Francis 31-10-2016 Product paar weken in bezit

Fijne activitie tracker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik had voorheen een Polar Loop, dus was al enthousiast over het bijhouden van mijn dagelijkse activiteiten. Maar nu met de Samsung Gear Fit2 nog meer. Hij is compact en voelt heel fijn aan om de pols. De sluiting vind ik nog wat dubieus maar blijft vooralsnog goed zitten. Ik merk dat ik nu minder op mijn telefoon kijk omdat ik snel en klein de belangrijkste berichten op mijn GearFit krijg. Echt top.
Traplopen is voor mij niet accuraat.. soms 2 en opeens 200 dus dat is niet echt consequent maar de polshartslagmeter is dan weer een super pluspunt.
Ik heb hem hoog ingesteld zodat ik gemotiveerd blijf om mijn dagelijkse beweging te monitoren.
Maar ook met sporten is het super.. geen gesleep meer met de telefoon. Navigatie, muziek enz komt nu uit mijn horloge! Heerlijk.

Pluspunten

  • Hartslagmeter
  • Mooi design

Minpunten

  • Accuduur

Reageer

Gaabs 31-10-2016 Product paar weken in bezit

Multifunctionele gadget

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met dit horloge. Ik droeg nooit horloges omdat ik een hekel heb aan het zien van de tijd. En ik dacht dat ik overprikkeld zou raken van alle berichten. Het tegenovergestelde is waar. Ik kijk minder op mijn telefooon doordat ik al heel kort zie wat belangrijk is om op te reageren. Daarnaast echt van waarde tijdens het hardlopen en daarna.

Pluspunten

  • snel
  • compatible met samsung telefoon
  • naar eigen keuze instelbaar

Minpunten

  • geen keuze in sportapp
  • groot voor smalle polzen

Reageer

laura 30-10-2016 Product paar weken in bezit

mooie activity tracker

Algemene score

7,0
prima activity tracker,
+de dikte van het horloge is prima
+ je merkt bijna niet dat je em draagt.
+ geintegreerde gps
+ geintegreerde hartslagmeter ( welke het horloge niet nog dikker maak dan het al is.)
welke aan de accu duur nog het een en ander kan verbeteren.
overige sporten is zonder hartslag. bij mij werden de trappen niet altijd correct geteld. soms al wel 6 omhoog gelopen 1 geregristreerd.


voor de fanatieke sporter is dit horloge misschien minder ideaal. maar zoek je een horloge wat jou dagelijkse activiteit, slaap etc bij moet houden is hij uitermate geschikt.

Pluspunten

  • dikte
  • comfort
  • Gps functie

Minpunten

  • accuduur

Reageer

Toon meer reviews