Fitbit Charge 4 zwart, blauw / S|L - Reviews

Specificaties
(Meet)-functies
actieve minuten, verbrande calorieën, afgelegde afstand, aantal stappen, geslapen uren, persoonlijke doelen
Verbindingstechnologie
draadloos
Activiteitsmonitoring
verbrande calorieën, afgelegde afstand, aantal stappen, geslapen uren, persoonlijke doelen
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Fitbit Charge 4 zwart, blauw / S|L op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne-Chris84 08-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Nauwkeurige activitytracker in een mooie kleur!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fitbit Charge 4 paars / S|L

Algemene score

7,0
Een spannend moment tijdens het uitpakken van de charge 4. Als een echte fitbitfan was ik namelijk ontzettend benieuwd naar dit product!
Bij het openen van de verpakking valt als eerste de kleur op. Met Palisander heb ik duidelijk de goede keuze gemaakt! De kleur van de fitbit komt echt overeen met de kleur op het plaatje. Het model ziet er strak uit en draagt overdag fijn aan de pols doordat het ook licht is. Wat mij wel meteen opviel was dat de charge hr wat goedkoper en meer plastic oogt als mijn vorige fitbit (alta hr rosegold).

De schermgrootte is voor mij precies goed voor het uitlezen van de activiteiten. De getallen zijn duidelijk zichtbaar en het scrollen door het menu is eenvoudig. Op deze fitbit is het ook mogelijk om watsapp te ontvangen. De berichtjes zijn prima leesbaar. Wat jammer is is dat je niet kan selecteren van welke contacten je appberichten op je fitbit wil ontvangen. Ik zit in een aantal groepsgesprekken en ook deze komen massaal binnen wat voor mij persoonlijk iets teveel van het goede is waardoor ik de keuze heb gemaakt om watsappberichten uit te schakelen. Ook omdat dit batterij kost.

Bij een activity tracker is het leuk om gebruik te kunnen maken van GPS. Dit systeem werkt super simpel, is nauwkeurig en als je een activiteit selecteert wordt alles nauwkeurig opgemeten en berekend. Tijdens het bewegen werkt de fitbit extra motiverend omdat deze met een lichte tril en boodschap op het scherm aangeeft of je in de vetverbrandingsfase zit of in de cardio fase. Tijdens het sporten ben ik nieuwsgierig en bekijk ik dit graag. Wanneer de zon in het scherm schijnt kan je helaas niet altijd het scherm aflezen. Gelukkig wordt alles duidelijk wanneer je na de activiteit je fitbit uitleest in de app. Heel leuk om precies te kunnen zien waar je hebt gelopen, hoeveel je verbrand hebt, hoe lang je hebt gelopen en hoeveel procent van de activiteit, cardio,Vetverbranding of neutraal was. Wat ik een nadeel vind is dat deze optie wel behoorlijk wat vraagt van je batterij. Bij gebruik van gps is mijn batterij echt een stuk sneller leeg. Logisch maar wat mij betreft wel iets te snel. Voordeel is wel dat de fitbit in ongeveer 1,5 uur volledig opgeladen is.

Ook in je slaap kan je de fitbit dragen. Tijdens je slaap wordt dan gemeten wat je kwaliteit van slapen is geweest en kan je controleren of de percentages van bijvoorbeeld je remslaap en diepe slaap valt in de gewenste marge. Wanneer je de slaapresultaten hebt geladen op je app wordt er een kwaliteitscijfer aangehangen. De registratie werkt prima maar waar ik de fitbit overdag fijn vind dragen vind ik het ‘s nachts echt vervelend. van deze functie heb ik dus weinig gebruik gemaakt omdat ik er (ongeacht hoe strak of los het bandje ook zit) een slapende hand van krijg.

Ivm Corona en vermijden van winkels heb ik nog geen gebruik gemaakt van contactloos betalen. Ook heb ik nog niet kunnen zwemmen met de fitbit.

Al met al ben ik wel zeer tevreden. Ik vind de charge 4 een fijne fitbit. De uitstraling had iets minder plastic gemogen maar de fitbit doet waar hij voor gemaakt is.

Pluspunten

  • Mooie kleur
  • Goede activity tracker
  • Laadt snel op

Minpunten

  • Batterij bij veel gebruik van gps snel leeg
  • Bij zonlicht is het scherm soms lastig.

Reageer

Sander 30-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

lichtgewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fitbit Charge 4 zwart / S|L

Algemene score

9,0
Zit lekker om mijn pols en merk bijna niet dat ik het product om heb vanwege het lichte gewicht. GPS werkt goed en onlangs is de sleep mode toegevoegd waardoor je heel makkelijke de meldingen uit kan zetten en het scherm niet oplicht als je even beweegt of wakker bent in de nacht. Scherm is prima leesbaar en de meldingen van Watsapp etc. komen goed door.

Pluspunten

  • je merkt bijna niet dat je het om hebt.
  • sleep mode update
  • gps
  • simpel te bedienen
  • makkelijke menu structuur

Reageer

bw2711 27-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fitbit Charge 4 zwart / S|L

Algemene score

9,0
Dit is eigenlijk m'n tweede fitnesstracker, ik heb de Fitbit Inspire HR na een dag teruggestuurd omdat die toch iets te weinig functionaliteit had. Het is een fijn apparaat met meer dan genoeg mogelijkheden. Hij sychroniseert prima met mijn iPhone en de Fitbit-app biedt een hoop informatie. Ik ben helemaal niet sportief maar in deze Coronatijd (thuiswerken) is het wel belangrijk om voldoende te bewegen. Dit apparaatje stimuleert door elk uur te trillen met de booschap: je moet nog x stappen zetten om 250 stappen per uur te halen. Ook krijg je berichtjes als je persoonlijke doelen hebt bereikt of er overheen bent gegaan.

Je kunt de oefeningen die je regelmatig doet (wandelen, rennen, fietsen) instellen en andere verwijderen. Maar de weergave van het aantal gemeten of ingevoerde parameters (stappen, waterinname, actieve minuten) is helaas niet instelbaar of zelfs maar in een andere volgorde te zetten.

Ondanks de (voor mij) minder belangrijke minpunten vind ik het een aanrader.

Pluspunten

  • GPS
  • Fitbit Pay
  • Houdt trappen bij
  • Fitbit-app erg fijn
  • Slaapanalyse

Minpunten

  • Nauwelijk leesbaar in zonlicht
  • Plastic doet goedkoop aan
  • Scherm is maar 2 seconden aan
  • Menu op de tracker niet aanpasbaar

Reageer

Tony 26-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet kopen synchroniseert niet

Geschreven voor: Fitbit Charge 4 paars / S|L

Algemene score

1,0
Helaas synchroniseert dit apparaat niet met de Fitbit app. Dus je kunt je activiteiten niet goed volgen. Schijnt sinds enige tijd een probleem te zijn met alle Fitbit’s. Dus niet kopen.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Synchroniseert niet
Fitbit 29-04-2020

Beste Tony,

Vervelend om te horen dat je problemen ondervind met synchroniseren. Heb je bekeken of jouw telefoon wordt ondersteund met het gebruik van onze producten? De complete lijst vind je hier: https://help.fitbit.com/articles/en_US/Help_article/2315

Mocht je er niet uitkomen kun je altijd even contact zoeken met onze klantenservice.

Reageer

Marieke467 27-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Activiteitstracker met gps zorgt voor inzicht in prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fitbit Charge 4 paars / S|L

Algemene score

8,0
De Fitbit Charge 4 gebruik ik nu een week of zes en in deze tijd heb ik deze activiteitstracker ervaren als een toegankelijk apparaat. Via de app kun je bij 'Sneltoetsen voor training' zelf instellen welke trainingen je vanuit de Fitbit direct kunt starten. Je kunt daarbij kiezen uit een mooie lijst activiteiten en zelf de volgorde wijzigen. Het prettige daaraan is dat het simpel is om daarna vanuit de app te beginnen met een activiteit.
Bij het starten van een activiteit waarvoor gps nodig is (walk, run, bike bijvoorbeeld) heb je als gebruiker even geduld nodig, omdat de fitbit nog zoekt naar gps. Hij trilt wanneer hij een signaal gevonden heeft en daarna kun je starten met de activiteit. Gps maakt het gebruik van de fitbit nog leuker. In de app kun je later namelijk precies zien welk stuk je hebt afgelegd en op welke stukken je het snelst was. De app deelt alle informatie over, zodat je kunt zien hoeveel calorieën je verbruikt hebt, maar ook hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel zoneminuten je had. Daarnaast is inzichtelijk in welke hartslagzones je hebt getraind. Fijn apparaat en ik zou hem zeker aanraden.

Pluspunten

  • Snel wisselen tussen verschillende activiteiten
  • Gps-tracker

Minpunten

  • Gps trekt relatief snel batterij leeg.

Reageer

Janny 26-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Niet wat ik had verwacht

Geschreven voor: Fitbit Charge 4 paars / S|L

Algemene score

6,0
Op zich doet de fitbit wat ie moet doen en dat is ook prima alleen valt het mij zwaar tegen dat je buiten moeilijk kunt zien hoe laat het is of je aktiviteiten controleren.
Wanneer je op het beginscherm alleen de digitale klok selecteert dan kun je nergens meer je stappen,hartslag, trap lopen ed zien...Jammer ...
De betaalfunctie vind ik super en gebruik hem ook geregeld.

Pluspunten

  • Betaaloptie
  • GPS

Minpunten

  • Gebruik bij buitenlicht ver onder de maat

Reageer

Anoniempje 18-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fitbit Charge 4 zwart / S|L

Algemene score

8,0
Voor mij is dit een fantastische motivator. Ik heb de fitbit nu 4 weken in gebruik en ben inmiddels ook 4kg kwijt. En dat tijdens corona. Niet durven denken/dromen dat dat mij zou lukken! Maar het bijhouden van mijn stappen en de trap is een goede motivatie om er nog wat meer te doen nu we zoveel thuis zijn. Mijn was vindt het ook prettig dat ik nu wat vaker naar zolder ga!
De app is overzichtelijk en duidelijk. Ik vind hem prettig in gebruik en hij draagt ook prettig. Niet zo zwaar aan de pols, al was het de eerste tijd wel eventjes wennen. Maar nu merk ik het niet eens dat ik hem om heb. Ook fijn dat de fitbit het douchen heeft overleefd. Ik heb voor volgende week het zwembad op ons vakantiepark uurtje mogen reserveren voor mijn gezin dus nu durf ik de fitbit dan ook om te houden. Ben erg benieuw naar mijn verbruik daarmee.
De fitibit werkt boven verwachting goed en geeft zoveel inzicht, dat had ik van te voren niet verwacht. Maar ik heb ook nog niet eerder een fitbit gehad dus ik had ook niet echt een idee wat ik kon verwachten behalve dat ik wat inzicht in mijn actieve tijden en calorieverbruik zou krijgen.
De slaapmeting was ook een verrassing. Ik kan nu verklaren waarom ik moe ben of een energieke dag heb. Wanneer ik te lang slaap presteer ik minder op een dag dan wanneer ik dus “maar” 7,5 uurtjes slaap pak. Heb nu zo een beetje kunnen uitvogelen hoeveel slaap voor mij optimaal is en wanneer ik dus minder kan slapen en wanneer ik wat slaap in moet halen.
Prettig is ook dat de fitbit mijn verbruik bijhoudt tijdens krachttraining, ondanks dat die niet de specifieke oefeningen pakt weet ik wel wat ik ongeveer verbrand en wanneer ik in de vetverbranding zit. De hartslagmeter is ook erg fijn en laat mij zien dat ik nog wel even een tandje harder mag trainen of goed bezig ben.
De batterij is snel opgeladen en gaat lang mee, maar ik merk wel dat de gps de batterij slurpt. Gebruik de gps nu alleen niet veel omdat ik voornamelijk thuis sport/ben maar ook als ik er straks meer gebruik van zal maken is de batterij ook weer binnen 1,5 uur opgeladen, dus zie daar geen probleem in als die sneller/vaker leeg zal zijn.
Van spotify maak ik geen gebruik.
Mijn slaap, stappen, hartslag houdt hij goed bij dus ik zie snel genoeg of ik nog actie moet ondernemen of kan gaan luieren de rest van de dag. De app op mijn telefoon geeft veel inzicht in alles en staat goed in verbinding met mijn fitbit. Het is een mooi design, niet te opvallend maar niet saai en eentonig door het patroon van het bandje. Ook de kwaliteit is heel erg prima, bandje kan veel hebben, lekker flexibel en het scherm reageert altijd als ik er iets van wil.
Al met al vind ik het een aanrader.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Licht
  • Waterbestendig
  • Uitgebreid

Minpunten

  • Jammer dat hij niet kan connecten met een Huawei
  • Dat je voor spotify een abbo moet hebben

Reageer

An 13-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fitbit Charge 4 zwart / S|L

Algemene score

9,0
De fitbit charge 4 is een echte aanrader. Je kunt instellen dat je geen licht scherm wilt hebben, ideaal voor in bed! Daarnaast houdt hij nauwkeurig jouw slaap, stappen, verdiepingen, hartslag en calorieën bij. Als je de GPS in stelt, houdt hij ook jouw hardloop route bij. Het nadeel is wel dat de batterij dan sneller leeg gaat maar deze is makkelijk weer op te laden.
Je krijgt er 2 bandjes bij, zo zit hij niet snel te strak of heb je een lange flap los hangen. Hij heeft een strak design en is daardoor ook makkelijk te dragen als horloge. Je kunt kiezen uit verschillende instellingen zodat je hem helemaal persoonlijk kan maken.
Koppel jouw bankpasje eraan zodat je niets meer mee hoeft te nemen als je even naar de winkel gaat want met deze fitbit kan je betalen. Ideaal als je bedenkt dat je zin hebt in iets maar je bent je telefoon of bankpas vergeten.
Deze fitbit gaat zeker geen miskoop zijn. Al gebruik je hem niet als stappenteller, hij is nog altijd te gebruiken als horloge.

Pluspunten

  • Strak design
  • 2 bandjes
  • Hartslagmeter
  • GPS
  • Je kan er mee betalen

Minpunten

  • Stug bandje
  • Bij gps gaat de batterij sneller leeg
  • Soms telt hij fietsen als stappen

Reageer

moniqued 12-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fantastisch horloge

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fitbit Charge 4 zwart / S|L

Algemene score

9,0
Design/kwaliteit


De Fitbit Charge 4 is een veelzijdige activity tracker met leuke opties. Hij is behoorlijk licht (25g) en het display zit goed op je pols. Ik heb zelf een Maat S met het bandje tot de 2 na laatste gaatje, dus mijn polsen zijn behoorlijk smal, maar het staat prima. Er worden 2 bandjes geleverd zodat mensen met een grotere pols een L bandje er op kunnen zetten. De kwaliteit van het horloge vind ik erg goed. Het voelt allemaal stevig aan het scherm is erg duidelijk en reageert erg goed op je vinger bewegingen.


Activiteiten


Dit horloge kan erg veel verschillende activiteiten aan. Zo houdt het automatisch je stappen, traptreden, calorieverbruik, slaap en hartslag bij. Ik heb hem zelf 24/7 aan en ben erg tevreden hoe alles wordt geregistreerd. De stappen worden erg goed gemeten ook als ik op mijn eigen loopband sta, worden de stappen erg goed bijgehouden. Ook mijn hartslag en slaap lijken erg goed gemeten te worden, wat ik zelf erg prettig vind om te weten. De traptreden merk ik op dat niet altijd als ik een trap ben oplopen dat dit ook wordt gemeten, dit is dan ook het enige minpunt maar prima te overzien. Van de 15x dat ik omhoog loop, ziet hij er 2-3 niet. Dus loop er dan gewoon 3 extra en je hebt dan je doel behaald. Als je doelen hebt gehaald dan gaat het horloge trillen, hierdoor hoef je niet elke keer te kijken op je horloge. Ook de app pakt dit snel op, waardoor je een notificatie krijgt op je mobiel. Ook kun je optioneel mail alerts krijgen, wat ik zelf teveel van het goede vind. Wel zijn e-mails met wekelijkse overzicht erg interessant om te lezen. Verder hou ik mijn horloge om tijdens het douchen en dit gaat goed. Helaas kan ik het vanwege de corona niet in het zwembad testen, maar ga er vanuit dat dit prima zal werken.


Extra's


Met dit horloge kun je Spotify die op je mobiel draait bedienen. Dit is handig als je niet je mobiel wilt pakken. Het is echt een nice to have, maar betwijfel of dit zoveel gebruikt gaat worden. Ik ben van mening dat je vooraf je playlist samenstelt en aanzet, waardoor je tijdens je workout hier niets meer aan hoeft te doen. De app is erg overzichtelijk en je kunt makkelijk alles teruglezen wanneer er wat is gemeten. Ook waar je bent geweest (mits je GPS aan hebt staan) is hier af te lezen. De accu van het horloge gaat een week mee bij normaal gebruik. Als men GPS aanzet, gaat de accu nog maar 5 uur mee. Ook binnen de app kun je je aanmelden voor een challenge die variëren van klein tot groot. Dit zorgt er voor dat je je altijd jezelf kan uitdagen en altijd in beweging kan blijven.


Conclusie


Het is echt een top horloge. Het houdt niet alleen rekening met wandelen en andere activiteiten, maar ook je slaap en je hartmetingen. Dit geeft een totaal overzicht, die je naar gelieve kan verbeteren. Voor mij is dit echt een sport op zich geworden en motiveert mij om steeds meer te bewegen.

Pluspunten

  • goede accu
  • licht
  • mooi design
  • meet veel

Minpunten

  • meet soms de trappen niet goed
  • geen alerts bij water inname

Reageer

Saaaartje 12-05-2020
  • Product getest

Waanzinnig motiverend horlige

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fitbit Charge 4 zwart / S|L

Algemene score

10,0
Als digibeet best eng om aan een smart"watch te beginnen.. Maar dat is een fluitje van een cent om alles op je mobiel te krijgen. Wat ben ik blij dat ik er aan beginnen ben.. nooit meer zonder mijn fitcoach. Dit horloge maakt mij fitter en fitter en stimuleert mij net even dat stapje extra te zetten. Ik ben gek op horloges maar kon er nooit 1 langer dan een paar uur om hebben. Deze is zo verfijnd , lichtgewicht en uiterst comfortabel dat ik hem gewoon niet voel. Geweldig dus om hem altijd om te hebben en jezelf daardoor te blijven uit te dagen. Spotify erop, stappen teller, hartslagmeter en nog veel meer. De hartslagmeter in rust geeft je precies weer hoe het met je conditie gaat.. Geweldig

Pluspunten

  • Sportify
  • Staopenteller
  • Lichtgewicht mooi horloge
  • Veel trainingsmogelijkgeden

Reageer

CarolineDLJ 09-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Heel handig, maar niet zo mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fitbit Charge 4 zwart / S|L

Algemene score

7,0
Hoera! Ik was ontzettend blij toen ik mijn Charge 2 mocht omruilen voor deze Charge 4. Ik dacht namelijk dat deze veel en veel meer mogelijkheden zou hebben dan mijn 'oude' Fitbit. Dat is in zekere zin ook wel waar natuurlijk. Toch ben ik niet laaiend enthousiast over deze Fitbit.

Ik gebruik de Charge 4 voornamelijk om stappen te tellen, work-outs bij te houden en, sinds ik de Charge 4 heb, ook voor betalingen. Dat laatste is zeker in deze gekke tijd wel praktisch, nu je overal moet pinnen. Zodra je je pas geregistreerd hebt, werkt het betalen via je Fitbit heel makkelijk. Je moet eens per dag via het touchscreen een (zelfgekozen) pincode intoetsen, en daarna kun je de hele dag contactloos betalen met je Fitbit. Ideaal!

Ik werd ook positief verrast door de functie waarmee je Spotify kunt bedienen. Ik had verwacht dat dit vrij summier zou zijn (volume regelen, doorklikken naar een volgend of vorig nummer), maar dit bleek toch wel wat meer te behelzen. Je kunt de laatste 8 geluisterde playlists kiezen en via je Fitbit starten. Handig!

Wat ook een fijne stap vooruit is sinds de Charge 2, is dat de Charge 4 waterdicht is en dus gebruikt kan worden tijdens het zwemmen. Ik zwem graag en die trainingen moest ik eerst handmatig registreren. Dat hoeft nu niet meer.

Toch zijn er ook minpunten op te sommen; zo vind ik dat de Charge 4 wat goedkoop oogt, het design is niet erg mooi. Het bandje voelt stugger dan het bandje van de Charge 2. Pluspunt is dat het bandje wat beter aansluit om de pols, die enorme hoeken naast het scherm zijn afgevlakt. Maar verder is het geen mooi pronkstuk aan je pols. Het zou wat mij betreft prima zijn om een apparaatje met dezelfde functionaliteiten onder je kleding te dragen, zodat mijn arm vrij blijft voor een mooi horloge.

Wat ik ook jammer vind is dat het zwaaien van je arm wordt geteld als stappen. Als ik de was opvouw heb ik ineens een hele zooi stappen extra, terwijl ik niet heb gelopen.

Verder vind ik de vooruitgang ten opzichte van de Charge 2, op het waterdichte na dan, matig. Ik heb niet het idee dat ik nu veel meer kan. Ik zou gebruikers van een Charge 2 dan ook niet direct aanraden om over te stappen naar de Charge 4. Als je nu nog geen Fitbit hebt, zou ik je wel aanraden om direct een Charge 4 te kopen, gelet op het waterdichte. Daarom toch een 7 en een 'ja' op de vraag of ik het product zou aanbevelen.

Pluspunten

  • Handig voor inzicht in je beweging
  • Waterdicht
  • Fitbit Pay!

Minpunten

  • Niet mooi
  • Matige vooruitgang tov oudere modellen

Reageer

Frenky63 08-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

complete activity tracker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fitbit Charge 4 zwart / S|L

Algemene score

7,0
ik gebruik de Fitbit charge 4 nu 3 weken. Ook maak ik actief gebruik van de bijbehorende app om mijn calorieën bij te houden. De Fitbit heeft een mooi design en ziet er degelijk uit de pasvorm is goed en je hoeft hem niet te strak om te doen voor een goede werking. Veel voorkomende sporten komen voor in het menu en hij start automatisch op als je een activiteit start. Hij is wel aanraak gevoelig bij mij stopte een aantal keren de activiteit als ik hem per ongeluk aan raakte. voor de prijs een prima aankoop en aanrader als je meer wilt doen aan je gezondheid. Met behulp van de Fitbit en de app lukte het mij 15 kg af te vallen.

Pluspunten

  • mooi design
  • lange batterij duur
  • goede prijs prestatie verhouding

Minpunten

  • aanraak gevoelig

Reageer

Razor 04-05-2020
  • Product gekocht

Net gekocht, vol met gegevens die niet van mij zijn

Geschreven voor: Fitbit Charge 4 zwart / S|L

Algemene score

3,0
Net gekocht en wat blijkt: ik heb deze week al 15000 stappen gemaakt en al 3 badges verdient. Terugzetten naar fabriekinstellingen is geen optie en gebruikersgegevens wissen werkt niet

Reageer