Met deze cadeaus zit je als Hulp-Sint altijd goed!

Inhoudsopgave

  1. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar
  2. Kinderen van 5 tot 6 jaar
  3. Kinderen van 7 tot 10 jaar
  4. Kinderen vanaf 12 jaar

Tel jij ook af naar Pakjesavond? En weet je al wat jouw (klein)kinderen op hun verlanglijstjes hebben staan? Wij hebben alvast tien cadeaus waar je kinderen van 0 tot 12 heel blij me maakt. Gebruik deze speelgoed-trends om inspiratie op te doen. Wedden dat je op 5 december heel veel ‘Dank u Sinterklaasjes’ te horen krijgt?

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Het Vtech Ruimtestation van Toet Toet Auto’s (adviesprijs: € 39,99) (vanaf 1 jaar)

We beginnen met een leuk cadeau voor de kleintjes, namelijk het Toet Toet Auto’s Ruimtestation. Deze reeks van VTech werd zelfs geselecteerd als Speelgoed van het Jaar 2016.

Met dit Ruimtestation maakt jouw kleuter zijn eerste ruimtereis. Hij schiet zijn raket naar de ruimte en laat de zon, sterren en planeten ronddraaien. Je kind kan zijn verbeelding de vrije loop geven. Het is niet alleen een leuk, maar ook nuttig spel, want het bevordert de motorische vaardigheden. Nog meer speelplezier? Vul dit spel dan aan met de andere speelsets van Toet Toet Auto’s.

De PAW Patroller van PAW Patrol (adviesprijs: € 57,95) (vanaf 3 jaar)

Kinderen kennen PAW Patrol vast van de televisie. De tien jaar oude Ryder traint zijn zes pups tot ware reddingshonden. De helden Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye hebben allemaal een baan waar jouw kind van droomt. Zo is er onder andere een brandweerman, een politieagent en een bouwvakker. Schouder aan schouder voeren ze reddingsacties uit in de Avonturenbaai om het dorp te redden.

Deze PAW Patroller vervoert met gemak de zes pups en hun voertuigen. De vrachtwagen heeft zelfs een lift en maakt geluid, net zoals in de tv-serie. Deze set bevat enkel het figuurtje Ryder en zijn quad. De andere figuurtjes, voertuigen en accessoires kun je erbij kopen voor nog meer beleving.

De interactieve babypop van BABY born (adviesprijs: € 59,95) (3-8 jaar)

Babypoppen blijven het altijd goed doen bij de meisjes. Met deze interactieve pop en de bijkomende spulletjes kunnen ze zich helemaal uitleven. De pop is interactief doordat een chip in de pop andere accessoires activeert. Dat zijn bijvoorbeeld het bad, bed of paard. Worden ze geactiveerd, dan geven ze licht of maken ze geluid. Je moet deze accessoires er wel apart bijkopen.

De babypop van BABY Born heeft allerlei levensechte functies. Ze kan eten en drinken, op het potje gaan, huilen, bewegen, in bad gaan en slapen. De pop leent zich erg goed om een rollenspel te spelen. Een mooie manier om de sociale vaardigheden, de verbeelding en de verantwoordelijkheid van je (klein)dochter te stimuleren.

Kinderen van 5 tot 6 jaar

Hatchimals CollEGGtibles Eierdoos 12 Pack - Seizoen 4 (adviesprijs: € 22,95) (5-12 jaar)

De Hatchimals van Spin Master zijn helemaal in. De 12 CollEGGtibles wachten op warme kinderhandjes om ze uit te broeden. Door het hartje van het ei te verwarmen tot het roze wordt, kan de Hatchimal geboren worden. Kinderen kunnen meer dan 70 Hatchimals verzamelen en met bijhorende speelsets kunnen ze de Hatchimals op de glijbaan of in de draaimolen laten spelen. In de doos zit ook een kaartje waarop je (klein)kind kan aangeven welk diertjes hij of zij al heeft.

De ingerichte school van PLAYMOBIL (adviesprijs: € 86,95) (vanaf 5 jaar)

Playmobil blijft razend populair, ook al bestaat het merk al bijna 45 jaar. Playmobil hoort ongetwijfeld tot de klassiekers en stimuleert de fantasie en creativiteit. Een mooi cadeau is deze volledig ingerichte school met een echt werkende digitale klok. Zowel jongens als meisjes kunnen hier al hun fantasie in kwijt. Schooltje spelen, er zijn eindeloos veel scenario’s te bedenken.

Het Playmobil schoolgebouw telt twee klaslokalen, een receptie, een trap met geïntegreerde kluisjes en een toiletruimte. Ook aan mindervalide leerlingen is gedacht: er zit een lift in het gebouw. De digitale klok heeft een schoolbel en kan ook als alarm gebruikt worden. Wil je de school nog graag uitbreiden? Koop dan het sport- of geschiedenislokaal. 

Kinderen van 7 tot 10 jaar

Knutselsetje glamour papier en stickers – knutselen met Jill (adviesprijs: € 8,95) (6-12 jr)

Jill Schirnhofer is bekend van haar eigen tv-programma ‘Jill’ op Zapp en van haar YouTube-filmpjes. Ze is enorm creatief en razend populair bij jonge meiden. Ze heeft verschillende boeken uitgegeven, maar ook een groot aantal knutsel- en tekenmateriaal. Ideaal voor een gezellige knutselnamiddag.

Met dit pakketje van Jill pimpt je (klein)kind haar eigen spulletjes. In het pakketje vind je onder andere glitterkarton, A5-formaat witte kaartjes, vele vormen en kleuren stickers en glimmende diamantjes. Jill heeft ook nog heel wat andere teken- en knutselsetjes op de markt gebracht.

Mind Designer Robot - Clementoni (adviesprijs: € 39,99) (vanaf 8 jaar)

Robots blijven immens populair en aantrekkelijk voor jong en oud. Voor meisjes én voor jongens. Ze spreken tot de verbeelding en geven je een blik in de toekomst. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze robot werd genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2018.

De Mind Designer van Clementoni leert kinderen coderen, tekenen en ontwerpen. Zo wordt rekenen en meetkunde weer leuk. Kinderen kunnen de robot opdrachten geven via spraakherkenning. Mind heeft veel mogelijkheden. Je kunt hem figuren laten tekenen en programmeren om allerlei opdrachten uit te voeren.

Ravensburger GraviTrax Starter set (adviesprijs: € 49,95) (vanaf 8 jaar)

Deze coole knikkerbaan maakt de aloude knikker weer immens populair. Een heel leuk cadeau dat je (klein)kind eindeloos speelplezier garandeert. Met dit pakket kun je meer dan 100 soorten banen bouwen. Het spel beproeft de zwaartekracht en de magnetische krachtvelden. Nu nog de knikkers veilig en snel naar de finish loodsen. Je kunt ook uitbreidingsets kopen en speciale bouwelementen zoals een looping of katapult. Ook dit spel werd genomineerd als Speelgoed van het jaar 2018.

Kinderen vanaf 12 jaar

Hoverboards (vanaf € 100) (vanaf 12 jaar)

Je ziet ze steeds vaker rondscheuren, tieners met hun Hoverboards. Vanaf 12 jaar mogen ze ermee rondcrossen. Rijden en sturen doen ze met hun lichaam. Ze draaien 360° rond hun as zonder naar voor of achter te moeten rijden. Deze apparaten hebben een topsnelheid van 10 tot 15 km per uur. Wanneer je boven de 10 km per uur rijdt, hoor je een signaal want voorzichtigheid en veiligheid blijven belangrijk. Na 15 km rijden is het tijd om het board op te laden. Dat duurt ongeveer drie uur.

3Doodler Start Set (adviesprijs: € 49,99) (6-12 jaar)

Met de 3Doodler breng je je tekeningen tot leven. Je geeft je eigen ontwerpen in 3D vorm. Spectaculair! Met de draadloze 3D-pen tover je zo de mooiste 3D-doodles tevoorschijn. Heb je even geen inspiratie? Neem het ontwerpboek erbij dat bij het pakket zit.

De pen is navulbaar dus kan je (klein)kind oneindig veel creaties maken, in verschillende kleuren. De navulling bestaat uit milieuvriendelijk kunststof materiaal. Een geweldig cadeau om je kind creatief bezig te laten zijn. 

We wensen je veel succes met het vinden van leuke cadeautjes. En een heel gezellige Sinterklaasavond!