Philips Scheerkop HQ9 HQ 9/50 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BoboJan 10-04-2018

scheermesjes perikelen.

Algemene score

6,0
O.K. de scheermesjes doen hun best al vind ik de rotatie snelheid iets te laag van mijn scheerapperaat,waardoor bij snel scheren de haren er worden uitgetrokken. maar het ergste is de hoge bruto prijs waarvoor ze worden verkocht. die prijs varieert nogal, en wat ik het vaakste hoor is dat je beter een nieuw scheerapparaat kunt kopen dan mesjes. jammer en slecht voor het milieu.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Kees 29-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Lekker glad

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog steeds uitermate tevreden met dit product. Scheerkop inmiddels vervangen en reiniging- onderhoudsspray is toegevoegde waarde.

Reageer

Kees 10-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Scheerkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede scheerkwaliteit en waarschuwing wanneer scheermesjes vervangen moeten worden. Vervanging was eenvoudig

Reageer

Johans 01-10-2015

goed

Algemene score

8,0
Ik had een complete scheerkop verwacht, zoals afgebeeld; maar kreeg 3 losse mesjes. Installeren is, met slechte ogen, lastig, omdat je de nokjes niet ziet, waar de vleugeltjes van de buitenmesjes moeten stuiten. Scheerprestaties OK.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

RicoH 12-08-2015

Goede kwaliteit

Algemene score

8,0
Na 1,5 jaar heb ik mijn scheerkoppen vervangen voor deze nieuwe scheerkoppen. Toen ik mijn scheerapparaat gebruikte met de nieuwe koppen, had ik het gevoel alsof ik weer een nieuwe scheerapparaat had. De mesjes zijn scherp en nemen alle haartjes soepel mee en het scheelt echt enorm vergeleken met de mesjes waarmee ik begon. Ik zou iedereen aanraden om na 1,5 á 2 jaar je mesjes te vervangen!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Manderswieanders 23-07-2013

wat lastig te monteren, maar ze doen het daarna wel goed

Algemene score

8,0
Ik had wat moeite om ze goed vastgezet te krijgen, ze zijn wat lastig te monteren.
Maar ze doen het verder wel goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Miclo 22-07-2013

Product is goed, maar wel duur

Algemene score

10,0
goed product, al vind ik het wel aan de dure kant, maar goed het gaat dan ook wel minimaal 2 jaar mee, netjes op tijd afgeleverd zoals afgesproken, ik ben dik tevreden.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Blackfuse 20-10-2012

Uitstekend product, maar wel aan de dure kant.

Algemene score

8,0
De mesjes zijn van uitstekende kwaliteit en makkelijk te verwisselen.
De prijs zou met een procent of twintig omlaag moeten.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer