Philips AquaTouch AT890 - Reviews

Best Reviewed mrt 2013 Philips AquaTouch AT890
Best Reviewed maart 2013
Specificaties
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Reinigingssysteem
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 64 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edwinzp 13-10-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Apparaat is na ruim een jaar vastgelopen. Volgens philips zou het vervangen van de scheerkop voldoende zijn. Uiteraard is dit niet het probleem. Probleem is dat het apparaat niet waterdicht is. Er zit dusdanig veel vocht in dat het motortje is gaan roesten en is vastgelopen.Nadat ik meerdere malen contact heb gehad met Philips heb ik het apparaat maar opengemaakt. Geen degelijk product en erg slechte service van Philips....ik kreeg 20% korting op een nieuw apparaat. Dit is alleen 20% op de adviesprijs...zelfs met de korting er af kon ik het apparaat elders veel goedkoper kopen. Ben direct op een ander merk over gestapt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht
ross 01-02-2016

Klopt met mijn bevindingen. Apparaat is niet waterdicht en de accu loopt nu ook snel terug. Dit na twee jaar gebruik. Scheer mijn hele leven met Philips, maar dit type liever mijden.

Reageer

Ronald_W 31-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het scheerapparaat werkt goed. Je kunt er zowel droog als nat mee scheren. Dat is een pluspunt. Daarnaast zat er ook nog een mooi opberg tasje bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erson 26-04-2017 Product paar weken in bezit

Laad snel vreet weinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik het nu al een paar weken en vergeleken met andere scheerapparaten heb ik geen irritatie omdat het nat en droog gebruikt kan worden. Accuduur is ook lang wat het ideaal maakt om mee te nemen zonder snoeren bij een weekendje weg. Al met al een aanrader.

Pluspunten

  • Accu
  • Licht
  • Zijmesje
  • Droog en nat te gebruiken

Minpunten

  • Inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cobus 07-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

neem de tijd

Algemene score

7,0
Apparaat ligt lekker in de hand, accu gaat erg lang mee.
Scheerresultaat is acceptabel maar echt glad krijg je het niet.
Neem ruim de tijd voor een scheerbeurt. Gebruik scheergel.
Tijdens het scheren raakt de scheerkop verzadigd door het scheerschuim. Het motortje gaat dan minder toeren draaien, dus je moet herhaaldelijk de kop spoelen.
Vooral in de hals en onder de kin blijft het stoppelig.

Pluspunten

  • Accuduur
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • scheerresultaat
  • herhaaldelijk kop spoelen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schollevaer 21-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

vervang je philips op tijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
na jaren weer een nieuwe philips. getwijfeld over nieuwe scheerkoppen. Wat een verschil, minder herrie en stuk gladder.

Pluspunten

  • stil
  • batterijduur +

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Schollevaer 29-06-2016 Product half jaar in bezit

prima ding

Algemene score

9,0
ik had al jaren een pholips die wellicht wat bot werd. Nieuw apparaat of nieuwe mesjes? gekozen voor deze en wat een verschil! stiller, gladder en sneller. geen spijt van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 16-12-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

4,0
Ik heb een lichte baard (eens in de 2 dagen scheren) al vanaf de aankoopdatum moet ik met de hand na-scheren, De kleine haartjes pakt hij simpelweg niet.

Nu ik het apparaat een half jaar in bezit heb gaat de scheerkwaliteit verder achteruit.

Wanneer je bakkebaarden bijwerkt met de baardtrimmer maakt dit (te)veel lawaai in je oor.

Nu na een half jaar begint het mes van de baardtrimmer te roesten !!!! Hij ligt bij mij (droog) op de rand van mijn bad.

Ik baal dat ik de aankoopbon niet meer heb.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Slecht
Slecht

Reageer

emhafores 16-10-2015

Prima voor nat-scheren

Algemene score

8,0
De scheerkoppen zijn goed voor nat-scheren minder goed voor droogscheren waarvoor ik de Arciteg gebruik.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Arjen888 14-10-2015

Scheert met een goed resultaat

Algemene score

8,0
Dit apparaat scheert uitstekend. Het apparaat ligt goed in de hand en is eenvoudig te bedienen. Ook ideaal is dat het apparaat een waarschuwing geeft als de scheermesjes vervangen moeten worden. Het haar wordt opgevangen in het compartiment achter de mesjes. Dit is eenvoudig leeg te maken. Wel moeten de mesjes af en toe helemaal gereinigd worden door ze eruit te halen. Dit kan met het bijgeleverde borsteltje. Om het apparaat goed schoon te krijgen kost dit wel wat tijd, dit is een kleine nadeel. Verder scheert het apparaat erg fijn met een mooi glad resultaat. Al met al een dikke voldoende.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

racn 21-09-2015

goed scherend scheerapparaat

Algemene score

8,0
Sinds anderhalve maand en voldoet goed.
T.o.v. van mijn vorige Philps is het Dual Pricision scheerhoofd een verbetering.
De batterijcapaciteit is geweldig. Na in gebruikname nog niet weer bijgeladen.
ik ben tot nog toe erg tevreden
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

johanhouben 07-09-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

4,0
Zeer matig scheerresultaat, scheren duurt erg lang. Ik heb deze AT890 nu 7 maanden in mijn bezit en ik wil toch iedereen even waarschuwen voor de HQ8 mesjes die op dit scheerapparaat zitten (en dat doe ik niet snel). Het scheerapparaat op zich is prima, baterijen doen het goed en ligt prima in de hand. Probleem zit in de HQ8 mesjes welke voor ca 1/3e uit "kleine gaatjes" bestaat ipv de traditionele groeven. Hierdoor slaat hij snel langere haartjes over en duurt het scheren nogal wat langer dan mijn oude philips scheerapparaat. Nu moet ik altijd met een scheermesje na-scheren om evt langere haren weg te scheren. Dus heb je een iets zwaardere baard, dan is deze echt geen aanrader. Gr Johan

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

lormar 15-04-2015

Het apparaat is niet waterdicht !

Algemene score

2,0
Heb 2 keer het zelfde probleem gehad dat er water inkomt,ze zouden het zeker niet mogen uitgeven voor waterdicht.
Het eerste was nog geen jaar oud en het tweede heb ik iets langer
gehad.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Anoniem 17-02-2015

Dit product heeft niet aan mijn verwachtingen voldaan.

Algemene score

2,0
Ik heb mijn 2e AquaTouch (AT890 / 5134480 /b)/) en ben net als met de 1e erg ontevreden. Het eerste toestel gaf er na ca. 1 jaar de brui aan en omdat ik een verzekering had afgesloten met Philips kreeg ik zonder problemen een nieuw exemplaar. Dat gebruik ik nu ca. 9 maanden en gisteren hield ook dit apparaat er mee op. Ik heb altijd de instructies voor het schoonmaken etc. gevolgd en vraag mij af of er meer klachten over dit apparaat bekend zijn. Ik heb de producten van Philips hoog in het vaandel staan, maar met dit product ben ik absoluut niet tevreden.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

SanneMichiel 09-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Scheert goed, snel en glad. Heel handig dat deze ook tijdens het douchen te gebruiken is, dit vind ik echte een pluspunt. Dus kortom super tevreden over dit apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familylovesphilips 31-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
bevalt heel goed scheert prima goede tip van mijn vader die altijd al met philips scheert hoop dat ik er net zoveel plezier aan mag beleven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem405 26-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Prima apparaat, goede resultaten.
Scheergenot prima, eerdere ervaringen met vorige apparaten ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giel93 15-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Scheert goed kort, vooral erg handig dat hij ook onder de douche te gebruiken is. Het scheerresultaat is beter dan ik het verwacht, aangezien ik voor dit apparaat enkel met de hand scheerde en af en toe een bot oud scheerapparaat gebruikte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.F.Dirkse 14-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
het scheerapparaat ligt gemakkelijk in de hand, het scheert de baard goed kort weg,bij mijn laat het geen geiriteerde huid achter.en het is makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

1969 Ron 11-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

4,8
Het apparaat scheert behoorlijk voor de prijs. Zoals bij al mijn eerdere apparaten moet ik altijd met een Gillette scheermes na scheren.
Wat ik een groot nadeel vind is dat de scheerkop makkelijk van het apparaat valt bij het schoonmaken.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

KevinD1970 07-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ook met een behoorlijke stoppelbaard gaat het echt glad best snel. Verder geluidsarm en gemakkelijk voor onder de douche.
Voelt licht aan, maar wel degelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews