Philips AquaTouch AT890/16 - Reviews

8,1 Lees 35 reviews
Best Reviewed mrt 2013 Philips AquaTouch AT890/16
Best Reviewed maart 2013
Specificaties
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Reinigingssysteem
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 35 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Schollevaer 21-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

vervang je philips op tijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
na jaren weer een nieuwe philips. getwijfeld over nieuwe scheerkoppen. Wat een verschil, minder herrie en stuk gladder.

Pluspunten

  • stil
  • batterijduur +

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Schollevaer 29-06-2016 Product half jaar in bezit

prima ding

Algemene score

9,0
ik had al jaren een pholips die wellicht wat bot werd. Nieuw apparaat of nieuwe mesjes? gekozen voor deze en wat een verschil! stiller, gladder en sneller. geen spijt van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
P 16-12-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

4,0
Ik heb een lichte baard (eens in de 2 dagen scheren) al vanaf de aankoopdatum moet ik met de hand na-scheren, De kleine haartjes pakt hij simpelweg niet.

Nu ik het apparaat een half jaar in bezit heb gaat de scheerkwaliteit verder achteruit.

Wanneer je bakkebaarden bijwerkt met de baardtrimmer maakt dit (te)veel lawaai in je oor.

Nu na een half jaar begint het mes van de baardtrimmer te roesten !!!! Hij ligt bij mij (droog) op de rand van mijn bad.

Ik baal dat ik de aankoopbon niet meer heb.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Slecht
Slecht
Edwinzp 13-10-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Apparaat is na ruim een jaar vastgelopen. Volgens philips zou het vervangen van de scheerkop voldoende zijn. Uiteraard is dit niet het probleem. Probleem is dat het apparaat niet waterdicht is. Er zit dusdanig veel vocht in dat het motortje is gaan roesten en is vastgelopen.Nadat ik meerdere malen contact heb gehad met Philips heb ik het apparaat maar opengemaakt. Geen degelijk product en erg slechte service van Philips....ik kreeg 20% korting op een nieuw apparaat. Dit is alleen 20% op de adviesprijs...zelfs met de korting er af kon ik het apparaat elders veel goedkoper kopen. Ben direct op een ander merk over gestapt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht
johanhouben 07-09-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

4,0
Zeer matig scheerresultaat, scheren duurt erg lang. Ik heb deze AT890 nu 7 maanden in mijn bezit en ik wil toch iedereen even waarschuwen voor de HQ8 mesjes die op dit scheerapparaat zitten (en dat doe ik niet snel). Het scheerapparaat op zich is prima, baterijen doen het goed en ligt prima in de hand. Probleem zit in de HQ8 mesjes welke voor ca 1/3e uit "kleine gaatjes" bestaat ipv de traditionele groeven. Hierdoor slaat hij snel langere haartjes over en duurt het scheren nogal wat langer dan mijn oude philips scheerapparaat. Nu moet ik altijd met een scheermesje na-scheren om evt langere haren weg te scheren. Dus heb je een iets zwaardere baard, dan is deze echt geen aanrader. Gr Johan

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Voldoende
SanneMichiel 09-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Scheert goed, snel en glad. Heel handig dat deze ook tijdens het douchen te gebruiken is, dit vind ik echte een pluspunt. Dus kortom super tevreden over dit apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
familylovesphilips 31-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
bevalt heel goed scheert prima goede tip van mijn vader die altijd al met philips scheert hoop dat ik er net zoveel plezier aan mag beleven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
anoniem405 26-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Prima apparaat, goede resultaten.
Scheergenot prima, eerdere ervaringen met vorige apparaten ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Giel93 15-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Scheert goed kort, vooral erg handig dat hij ook onder de douche te gebruiken is. Het scheerresultaat is beter dan ik het verwacht, aangezien ik voor dit apparaat enkel met de hand scheerde en af en toe een bot oud scheerapparaat gebruikte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A.F.Dirkse 14-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
het scheerapparaat ligt gemakkelijk in de hand, het scheert de baard goed kort weg,bij mijn laat het geen geiriteerde huid achter.en het is makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
1969 Ron 11-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

4,8
Het apparaat scheert behoorlijk voor de prijs. Zoals bij al mijn eerdere apparaten moet ik altijd met een Gillette scheermes na scheren.
Wat ik een groot nadeel vind is dat de scheerkop makkelijk van het apparaat valt bij het schoonmaken.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht
KevinD1970 07-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ook met een behoorlijke stoppelbaard gaat het echt glad best snel. Verder geluidsarm en gemakkelijk voor onder de douche.
Voelt licht aan, maar wel degelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
geert9087 05-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Fijn apparaat ligt goed in de hand .
niet zwaar en scheert goed
en de snelle op laad tijd is ook geweldig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
BigData 04-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Glad resultaat: sommige plekjes moet je wel nog een keer overheen omdat die dan niet alles heeft gepakt, maar wel snel een glad resultaat. Erg gemakkelijk dat je m zo onder de kraan kan schoonspoelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Bennie77 04-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Na heel even opladen gelijk getest. Prima resultaat bij redelijke baard (ca 1 week), makkelijk schoon te houden en te demonteren. Kind kan de was doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ronald_W 31-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het scheerapparaat werkt goed. Je kunt er zowel droog als nat mee scheren. Dat is een pluspunt. Daarnaast zat er ook nog een mooi opberg tasje bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mart935 31-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Het is een prima apparaat, handig om tijdens het douche tegelijk te kunnen scheren. Ben er blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Frans2303 28-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Blij mee. Oordeel na één dag beperkt, maar hij laadt snel op. Hij ligt goed in de hand. En hij scheert glad.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
pcjd 27-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb me altijd met kwast en scheermes geschoren. Het scheren met de AT890 geeft voor mij hetzelfde resultaat. Dat had ik niet verwacht! Het apparaat ligt prima in de hand en het scheren onder de douche is lekker makkelijk. Het lijkt mij een degelijk apparaat. Ik ben er in ieder geval blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
engeluk 25-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Een multifunctioneel scheerapparaat die er ook nog is leuk en modern uitziet.
En dit voor een goede prijs en waarschijnlijk de oude vertrouwde Philips kwaliteit want het apparaat zit zeer degelijk in elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews