Philips 1000 series S1110 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Philips 1000 series S1110 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

alleke 22-12-2018

goed scheerappparaat

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

8,0
! nadeel je kunt niet scheren als de snoer is aangesloten.
Als je tijdens scheren stopt vanwege baterij leeg dan heb je n probleem je kunt hem niet gebruiken hij moet namelijk eerst weer opgeladen worden (8uur)
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

JohnnyBabeda 18-02-2017

Kan maar heel even er mee scheren na een lange oplaadti

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

4,0
Vind de tijd dat je ermee kan scheren heel erg kort
Na de tweede scheerbeurt moet je eigenlijk al weer opladen vind het een vrij krachtloos apparaat .
ook het scheerresultaat holt achteruit bij de tweede en derde beurt .
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 05-01-2021

Een echte gladscheerder

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

10,0
ligt goed in de hand, kapje blijft goed zitten, na opbergen, maakt geen lawaai, Ook de extra meegeleverde trimmer is een welkome aanvulling voor neus-en oorhaar.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Goemans 04-01-2021

Het product doet wat die moet doen!

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

8,0
Simpel scheren zonder de poespas bij de geavanceerder 9000 serie, daar was ik naar op zoek en dat doet dit apparaat!
Niet te vergelijken met scheren met een mesje maar dat wist ik.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 06-11-2020

Zeer voordelige vervangende scheerkoppen

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

10,0
De scheerkoppen van mijn dure Philips scheerapparaat waren bot geworden. Ik had ze eerder al eens voor veel geld vervangen. Dit allergoedkoopste model (zonder accu) kostte in de aanbieding een stuk minder dan vervangende scheerkoppen. Oplader bewaard en de rest naar de milieustraat gebracht.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Brycom 01-09-2020

het product is ook voor kroeshaar

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

10,0
dit apparaat voldoet geheel aan mijn wens. scheert glad en ook de ingegroeide haartjes pakt ie mee. Zelfs mijn hoofd scheer ik er glad mee nadat ik er met de tondeuse eroverheen gegaan ben. ik heb kroeshaar btw dus uitstekend geschikt voor.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Gastheer 21-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Verkeerde keuze gemaak voldoet niet aan de verwachtingen

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

4,0
Voor het eerst weer Philips product gekocht in de hoop op goede aankoop. Helaas verkeerde keuze. Scheert slecht en batterij is snel leeg.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pietjebo 06-05-2020

Prima voor deze prijs

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

8,0
Scheert redelijk glad en laadt snel op. Is wel mijn tweede. De eerste had te weinig power en scheerde slecht. Daarvoor kreeg ik keurig een nieuwe opgestuurd.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

MPTG 12-07-2019

GOED SCHEERAPPARAAT VOOR STEVIGE BAARD

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

10,0
HET APPARAAT IS BETROUWBAAR EN SCHEERT PRIMA, OOK VOOR HARDE BAARDEN.
ECHTER HET GEBRUIKSGEMAK VOOR HOOG BEJAARDE MENSEN, NIET MAKKELIJK.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

pol00728 29-06-2019

Spijt van deze aankoop !!

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

2,0
Ik ben in het bezit van een Philips elektrisch scheerapparaat en dat voldoet uitstekend,

Het apparaat dat ik onlangs heb aangeschaft samen met de neustrimmer werkt te langzaam.

Ik heb spijt dat ik het heb aangekocht.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Peter07 07-05-2019

Perfect

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

10,0
Een fantastisch apparaat dat doet waar het voor gemaakt is.
Gebruikersvriendelijk, goede gebruiksaanwijzing en simpel schoon te maken.
Zou nog mooier zijn als er een mooie opbergbox voor dit apparaat leverbaar zou zijn.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Peterhou 07-05-2019

Perfect

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

10,0
Een fantastisch apparaat dat doet waar het voor gemaakt is.
Gebruikersvriendelijk, goede gebruiksaanwijzing en simpel schoon te maken.
Zou nog mooier zijn als er een mooie opbergbox voor dit apparaat leverbaar zou zijn.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Herman47 02-05-2019

Scheert goed. Geen tondeuse. Rot snoer om te gebruiken (stug

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

6,0
Dit product scheert goed, maar heeft geen tondeuse. Omdat het apparaat niet oplaadbaar is, moet je steeds het snoer gebruiken en weer opbergen en dat is heel lastig, omdat het heel erg stug is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

kooyoo 15-01-2019

Performance et simplicité

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

10,0
Rasage de très près et sans irritation. Très silencieux. Autonomie appréciable, permettant de ne pas s'encombrer du chargeur pour une absence de plusieurs jours.
Par rapport à mon précédent Philishave (sur secteur), celui-ci est un peu plus délicat à nettoyer (les lames tiennent différemment - et moins bien - d'où risque de chute/perte).
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Andre27 29-11-2018

Handig apparaat

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

8,0
Dit apparaat gekocht voor mijn vader van 89 jaar ivm het gemak om droog te scheren.
Wat mij alleen verbaasd is dat de mesjes na een half jaar al bot zijn.
Volgens Phillips kan je er makkelijk 2 jaar mee doen voordat de mesjes vervangen moeten worden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Titi1976 28-11-2018

Bonne Qualité. Simple

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

8,0
il est très facile à utiliser. le rasage est efficace. il a une très bonne autonomie. La tondeuse rétractable léger manque d'efficacité.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

WimUitLeusden 05-11-2018

Scheert lekker makkelijk en glad.

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

10,0
Dit scheerapparaat gekocht als vervanger van een ouder type, ook van Philips. De nieuwe scheert lekker glad en snel. Gladder dan de vorige, ook toen ik daar nieuwe scheerkoppen voor had gekocht, Kennelijk is de techniek van nieuwere scheerkoppen verfijnder dan van oudere types.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Onno49 30-08-2018

Goed scheerapparaat, met slechts één maar

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

8,0
Dit goede scheerapparaat heeft slechts één nadeel: er is geen spiraalsnoer bij geleverd/verkrijgbaar, waardoor het netjes opbergen van het apparaat een constante strijd is met het meegeleverde stugge stroomdraadje!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

baardmans 08-06-2018

perfect en zeer snel en betaalbaar

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

10,0
Voor mij het perfecte apparaat.Baard van 4 dagen of 5 in 4 min geschoren. Kan niet op tegen de batterij scheerapparaten.De koppen draaien gewoon snellen, waardoor het sneller gaat. Ik bestel er nog een omdat ik denk dat ze niet meer worden gemaakt. De eerste 6 jaar geleden gekocht, werkt nog prima, vanwege dat de messen zich zelf scherp houden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

scheerder50 22-05-2018

goed en degelijk apparaat

Geschreven voor: Philips 1000 series S1110

Algemene score

10,0
Een zeer goed en degelijk scheerapparaat voor weinig geld.
Ligt goed in de hand en scheert fantastisch.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews