Philips SHAVER Series 5000 S5550 - Reviews

Specificaties
Nat en droog
Ja
trimmerfunctie/tondeuse
Ja
Scheren met snoer
Nee
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KP59 12-03-2018

Fijn apparaat

Algemene score

10,0
Zeer fijn scheerapparaat voor een goede prijs. De losse baard/snor trimmer beetje lastig op apparaat te zetten.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Richard 02-06-2017
  • Product paar weken in bezit

handzame shaver van philips

Algemene score

8,0
Zeker een snelle manier van scheren, met deze Philips scheermachine die een batterij heeft
die erg lang mee gaat. Weinig irritatie bij het scheren. Kan ook met nat scheren gebruikt worden.
Prima te gebruiken met mee geleverde trimmer.

Pluspunten

  • snelle oplaadbare batterij
  • goede indicatie batterij
  • glijd prima over gehele gezicht
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndreS65 01-02-2018

Solide scheerapparaat

Algemene score

8,0
Prima scheerapparaat zonder al te veel fratsen. De turbo knop heeft voor mij persoonlijk niet al te veel toegevoegde waarde. Het motortje gaat sneller draaien, maar het scheren gaat niet echt sneller. Je moet toch gewoon alle haartjes raken. En sommige wel meerdere keren.
Vooral bij een 2 of 3 dagenbaard moet je wel meerdere keren over dezelfde plekken scheren.
Het uiteindelijke resultaat is wel goed, maar een ouderwets scheermesje is toch net wat gladder.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Hendrik100 24-10-2017

matige presrtatie

Algemene score

4,0
Het scheren met dit apparaat duurt veel te lang. De scheerprestatie van dit apparaat voldoet niet aan mijn verwachtingen. Ik ben een Philips scheerapparaat gebruiker sinds mijn jeugd.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Richnl17 06-06-2017

Beetje een tegenvaller

Algemene score

4,0
Voor het eerst dat ik een Philishave heb die niet voldoet aan mijn verwachtingen. Scheerresultaat valt tegen, ook met de Turbostand. Daarnaast zit de schakelaar op een ongelukkige plaats waardoor je tijdens het scheren makkelijk het apparaat uitzet.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Ddg 02-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn scheerapparaat geen huidirritatie of wondjes scheert goed glad en als je wat langere of stugge haartjes heb gebruik je de turbo stand deze komt er gemakkelijk doorheen

Pluspunten

  • Met een volle accu kan je heel lang scheren
  • Turbostand

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cyril75 02-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima scheerapparaat, zowel voor nat als droog gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijn apparaat wat ik vaak voor droog scheren gebruik, soms ook onder de douche met scheerschuim.Batterij gaat lang mee en het resultaat is prima.

Pluspunten

  • zowel nat als droog te gebruiken
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jeroen2107 30-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Turbo scheerbeurt goed voor snel resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik neem de Philips Shaver mee naar mijn werk. Voordat ik een afspraak heb, even snel en droog scheren, turboglad naar de klant! Ik voel me er goed bij: geen huidirritatie of wondjes, beter als ik gewend was met mijn scheermes. Als ik wat meer tijd heb, scheer ik nat met scheergel. Ook dat kan. Dat zorgt ervoor dat het langer glad blijft. Ik ben erg tevreden met deze Shaver. Aanrader wat mij betreft!

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • glad scheren, zonder irritatie van mijn huid
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • geluid
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peer1958 30-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Glad resultaat

Algemene score

10,0
Een perfect scheerapparaat voor het juiste resultaat.
Het nat scheren is fijn als je bezweet bent.
Oplaadbar dus je kan deze overal gebruiken.
Bij het droog scheren kun je beter het apparaat schoon blazen of met een borsteltje.

Pluspunten

  • Je kan ook nat scheren
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees80 28-05-2017

Superfijn scheerapparaat

Algemene score

10,0
Scheert perfect ook door mijn stugge baard, ideaal met de flexibele scheerkoppen die goed de lijnen van het hoofd volgen.
Makkelijk te reinigen
Ook erg fijn dat hij tijdens het douchen is te gebruiken.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Marcdehaas 27-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer fijn scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De eerste scheerbeurt (droog) ging een stuk sneller dan met mijn oud philips dat is samen met het resultaat een welkome verrassing! Ik heb geen irritatie gehad en een baard van drie dagen was zo weg. De eerste indruk is dus prima!
Na bijna een maand in gebruik ben ik nog steeds zeer tevreden. Vooral de turbo knop gebruik ik alleen nog maar, deze snelheid zou wat mij betreft standaard mogen zijn. Naast het mooie design is hij licht in de hand en snel schoon na gebruik.

Pluspunten

  • Snel
  • Licht
  • Stil
  • Lange batterij duur

Minpunten

  • Geen gevonden
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edprijs 26-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Scheert snel en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Scheerapparaat ligt lekker in de hand, is niet te zwaar.Scheert makkelijk en soepel.Heeft wel wat moeite als je een dag niet geschoren hebt. Gelukkig met de turbo mode gaat het scheren dan een stuk sneller.Reinigen gaat makkelijk door aftespoelen onder de kraan.Een borsteltje zou handig zijn voor de reiniging.Apparaat laat snel op. Goed product voor zijn prijsklasse.

Pluspunten

  • Scheert snel en makkelijk
  • Turbo modus
  • Makkelijk te reinigen
  • Laad snel op
  • Ligt lekker in de hand, is niet zwaar

Minpunten

  • geen reinigingsborsteltje
  • geen scheerapparaattasje
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richnl17 25-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Philishave HS5550

Algemene score

5,0
Na meerdere Philips apparaten te hebben gehad ben ik nu aangekomen bij de HS5550. Na alle goede ervaringen met Philips is dit helaas een beetje een tegenvaller. Scheerresultaat valt tegen en ook de TurboStand voegt niets toe. Jammer

Minpunten

  • Scheerresultaat
  • Turbostand voegt niets toe
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cedric71 24-05-2017

Fast shave

Algemene score

10,0
Super fijn scheerapparaat snel en glad in de ochtend onder de douche of droog ik ben er zeer tevreden mee ook het reiningssysteem vind ik super
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Yiannis 24-05-2017

In alle opzichten een mooi en glad resultaat !

Algemene score

10,0
Dit is een mooi stoer scheerapparaat v.w.b. kleursetting en design. Hij is zo lekker stil; met toch een stevige grip. Vering en hoek van het scheermechanisme zijn OK. Een glad en verzorgd resultaat!
(... en ook snel en gemakkelijk schoon te maken ... )
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

famvandijk 22-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Degelijk lichtgewich scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is erg licht van gewicht en ligt lekker in de hand. De scheerkop beweegt mooi met de huid mee tijdens het scheren.

De turbo stand gaat iets sneller, maar het werkt niet beter bij moeilijke of dikke haren. Het opladen gaat snel en je kan er lang genoeg mee aan de slag!

Het display is erg duidelijk, als je klaar bent zie je duidelijk een kraantje afgebeeld als herinnering dat je het apparaat nog kan schoonspoelen. Het display is ook met fraaie witte verlichting dat je in het donker (sochtends vroeg) ook goed ziet!

De bovenzijde gaat makkelijk met één druk op de knop open om de baardharen te kunnen verwijderen en is makkelijk te reinigen.

De trimmer werkt wel goed, maar is een lost hulpstuk. Hoewel makkelijk te koppelen vind ik het niet praktisch om in de douche tijdens het scheren een andere hulpstuk te plaatsen, dat is handiger als het op de machine zit. Bij het apparaat ontbreekt een handige etui, dat is jammer.

Het scheren gaat prima, hij voelt goed aan en scheert goed! Goede aankoop!

Pluspunten

  • snel laden
  • duidelijk display, ook in donker
  • goed schoon te maken onder de kraan

Minpunten

  • turbo sneller maar niet veel beter
  • losse trimmer is niet zo handig
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rietkerk 22-05-2017
  • Product paar weken in bezit

fijn aparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
erg fijn scheerapparaat dat glad scheert zowel nat als droog
in het begin even wennen maar ben er erg tevreden over

Minpunten

  • er zit geen opbergt tasje bij
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

muskymania 17-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Glad Resultaat!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu twee weken in bezit van de Philips scheerapparaat 5000 series. Scheerapparaat voel goed aan en scheert goed met de roterende kopen. De extra turbo wat erop zit heb ik vaak gebruikt en ik merk dat het resultaat hierdoor een stuk gladder is. Ook zit er een opzetstukje wat mij niet goed is bevallen. Ik heb meerdere keren lijnen geprobeerd te maken in mijn baard maar het opzet stukje scheerde bijna niets weg! Nat scheren gaat ook perfect! Kortom goed scheerapparaat maar het opzetstukje is geen toevoeging!

Pluspunten

  • Degelijk apparaat
  • Scherpe messen
  • Glad resultaat
  • ook onder de douche goed scheren

Minpunten

  • opzetstuk werkt niet naar behoren
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5550

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer