Philips SHAVER Series 3000 S3120 - Reviews

Specificaties
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
Kleur(en)
zwart
Fabrikant kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SHAVER Series 3000 S3120 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rouches 21-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Aangename scheerbeurt

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

8,2
Opvallend glad resultaat voor droog scheren en dit eveneens op gevoeligere huid zoals de hals (allicht door de flexibele kop v/h apparaat). Bovendien is ook de comfortcut geen loze belofte en heb ik helemaal geen last van snijwondjes, iets waar ik anders best gevoelig voor ben. Toestel is handig in gebruik, onder meer door af te spoelen onder de kraan (wat niet wil zeggen dat je ook nat kan scheren), wel lange oplaadtijd bij ingebruikname ... al is dit een éénmalig euvel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frederik 16-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Kwalitatieve scheerbeurt

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

9,2
Bij dit apparaat is enekl de laadtijd van langere duur.
Nadien ondervind u geen enkel ongemak. Scheert nagenoeg alle haren van de eerste keer af. En vangt ze op in het apparaat. Nadien even afspoelen onder de kraan is uiteraard mogelijk.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomdesoet 16-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Geweldig resultaat!

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

8,5
Na een aantal weken gebruik, meer dan tevreden! Glad scheer resultaat zonder enigzins uitslag of irritatie.
Tevens makkelijk en handzaam ook het schoonmaken. Jammer dat er geen batterij indicatieop zit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fayatorie 28-01-2020

Radj

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

10,0
Perfecte neus trimmer doet wat hij moet doen de haren verwijderen zonder pijn .
helemaal top gewoon kopen !!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bouwens 29-11-2019

Scheerapparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

4,0
Deze was toch niet zo,n goed apparaat hij was snel stuk na een jaar gebruikt vertoonde dit apparaat al keuren zoals veel herrie bij het scheren en kapotte mesjes.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Claude49 29-05-2019

Werkt uitstekend

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

10,0
Werkt uitstekend en ook makkelijk te onderhouden. Gebruiksvriendelijk het waarschuwingslampje is ook zeer handig om je attent te maken om het toestel op te laden
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

CarolAlkmaar 17-07-2018

Scheer niet glad

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

2,0
Twee van deze scheerapparaten gekocht in de overtuiging dat er een Norelco 8-series scheerhoofd op zou zitten. Dat zit er dus niet op, maar de "dualprecision" scheerhoofden en deze scheren dus simpelweg niet glad! Heb het model HQ7390/17 maar weer uit de kast gehaald, is oud maar scheert wel glad! Helaas is de batterij daarvan op zij eind. Opgelet dus!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

KnaSne 15-06-2018

Goede scheereigenschappen

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

10,0
Tevreden met deze aankoop. Droog scheren met goed resultaat waarvoor dit is aangekocht. Eenvoudig in gebruik en ook makkelijk te reinigen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ronaldx 03-06-2018

Cheap en slecht apparaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

2,0
Ik begrijp dat ieder merk een instap-model in het assortiment heeft. Maar dit apparaat maakt zelfs de basics niet waar. Het scheert heel slecht, de scheerkoppen zijn onplezierig rauw op de huid en tijdens het scheren worden je oren geteisterd door een onplezierig hoge toon die lijkt op een zwerm overspannen muggen.
Het snoer is stug en goedkoop en ik kan me nauwelijks indenken dat dit langer dan een jaar meegaat. Ik twijfel zelfs aan de veiligheid ervan.
Al met al een goedkoop en slecht apparaat. Onbegrijpelijk dat Philips dit onder haar merk durft te verkopen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dean 16-04-2018

Gemakkelijk te installeren

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

6,0
Door het plaatsen van nieuwe scheerkoppen is mijn apparaat zo goed als nieuw en ik ben terug glad gechoren
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Nian80 22-02-2018

Goede aankoop

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

8,0
Scheeraparaat goed in hand liggend.Goede scheerprestatie.Kwaliteit/Prijsverhouding goed.Gemakkelijk te reinigen.
Een aanrader voor die prijs.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lupus45 13-02-2018

ter vervanging

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

8,0
dit apparaat heeft Philips mij ter vervanging geleverd van mijn PT727, welke ik tot volle tevredenheid gebruikte, en er plotseling ermee stopte toen de verlengde garantie van drie jaar er bijna op zat. Uitstekende service en zeer snelle reactie en levering
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

chris1981 12-11-2017

Prima

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

10,0
Ik heb me 2 jaar geschoren met dit apparaat en dat was altijd prima, toen de scheerkoppen op waren heb ik me weer een Philips gekocht.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

scorpio1959 03-08-2017

Aan/uitknop snel defect

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

6,0
Na minder dan twee jaar in gebruik werkt de aan/uitknop niet meer en is er geen indicatie meer van opladen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

moulinex118 08-05-2017

Niet echt bruikbaar via het stopcontact

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

6,0
Ik heb in de winkel expliciet gevraagd of het apparaat ook via het net te gebruiken is. Dat heeft men expliciet bevestigd.
In de praktijk is het scheren via stopcontact echter onbruikbaar. Je stopt feitelijk een laadadapter in het stopcontact, de draad is stijf, niet ergonomisch en helemaal geen spiraaldraad zoals men zou verwachten. Bovendien valt de aansluitstekker om de haverklap uit de machine. Dit is een slecht design. Mijn inziens dus onbruikbaar via het stopcontact en een stap terug tov vroegere generatie machines.
Ik kan alleen hopen dat Philips zijn huiswerk in het vervolg beter doet. Als je aangeeft dat het ook via het net kan, wel dan moet je er ook voor zorgen dat dit een volwaardige functie is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

qqlq 16-02-2017

Product werkt slecht.

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

6,0
Ik heb heel lang met veel plezier met het vorige Philips scheerapparaat gedaan, waardoor het ook echt versleten was. Dit scheerapparaat werkt nog niet half zo goed.
In het begin dacht ik dat ik er aan moest wennen (minder lawaai) maar het resultaat is niet goed. Terwijl ik toch helemaal geen zware baard heb.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hansje55 11-02-2017

Alleen geschikt voor in de kliko

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

2,0
Zwak en goedkoop aandoend apparaat, de naam Philips niet waardig. Mijn vorige apparaat was ook een Philips die prima voldeed. Dit is echt rommel.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dusty08 08-02-2017

Goed scheerapparaat.

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

8,0
Een goed en betaalbaar scheerapparaat. Maakt weinig geluid. Doet wat het moet doen, zonder overbodige poespas. Een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

delange 18-01-2017

goed toestel

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

8,0
zoals verwacht, zelfs iets beter. Baard mag al enkele dagen oud zijn, kan het nog aan. scheerbeweging is wel belangrijk
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

skip1961 06-10-2016

Perfectie

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3120

Algemene score

8,0
De perfectie bestaat niet, volgens algemeen geweten. Dit apparaat doet er wel alles aan om die na te leven.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews