Philips S5310/06 - Reviews

Specificaties
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Bruikbaar onder de douche
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob.1972 19-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Heb hem nu een maand en scheren doet ie goed. Ook de stuggere langere haren neemt ie moeiteloos mee. Geen klachten over dit product
Geschreven voor: Philips S5310/06

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit B 15-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
de basisuitvoering nu ruim een week in gebruik. Deze is stiller en gemakkelijker in onderhoud. Maar evenals het oude apparaat scheert ze toch niet overal even glad, aan de zijkant van de kin, onder de oren blijft een lastige plek. evenals de hals, onder kin. Onder de neus altijd even bijpunten met een mesje, dat trekt het ding gewoon niet. Toch wel positief, deze is sneller met scheren, effect duurt ook net even langer. daardoor is in de avond scheren weer goed te doen, blijft glad genoeg tot in de avond. en een beetje haar dan is wel stoer.
Geschreven voor: Philips S5310/06

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hudi 31-08-2018

Scheert goed en schoonmaken is ook makkelijk

Algemene score

10,0
Scheerapparaat ligt fijn in de hand , scheert goed.
Maakt weinig lawaai en schoonmaken is ook makkelijk
Geschreven voor: Philips S5310/06
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Dwerg 29-11-2016

apparaat scheert zeer glad

Algemene score

8,0
goed apparaat, helaas ondervind ik problemen met de aan/uit knop. Deze wordt zeer snel aangeraakt tijdens scheren, waardoor apparaat uit schakelt.
Arcitec toestel lag lekkerder in de hand.
Geschreven voor: Philips S5310/06
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Tsjikke 07-09-2016

Een vreselijk apparaat.

Algemene score

2,0
Als je hem schoonmaakt helemaal krijg je hem niet meer in elkaar twee maal naar de winkel geweest om hulp na uren alles weer op zijn plaats te krijgen en dan valt alles er weer uit.
Geschreven voor: Philips S5310/06
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

ggwp 31-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Algemene score

8,5
Ik heb deze een paar dagen in bezit. Hij scheert fijn, trekt niet aan haren (nagenoeg niet) en is niet te duur. Ook kun je de kop vervangen voor een kleine tondeuse. Laden gaat snel, en makkelijk. Ook een fijn display erop. Misschien enig nadeel is dat het scheerapparaat geen houder heeft. Maar wel voordelig geprijsd.
Geschreven voor: Philips S5310/06

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud42 01-06-2016

prima apparaat

Algemene score

10,0
apparaat ligt prettig in de hand, moest even wennen aan de"losse' koppen, heb altijd een compact apparaat gehad.
scheert goed glad en maakt weinig geluid.
Geschreven voor: Philips S5310/06
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Doetje 09-04-2016

Prima scheerapparaat, Nederlands product

Algemene score

10,0
Werkt snel en effectief. Groot oppervlak scheerkoppen die het hoofd goed volgen. Scheert voor electrisch toestel goed glad.

Eenvoudig schoon te maken.

Batterij gaat lang mee.

Design is fraai voor een scheerapparaat.
Geschreven voor: Philips S5310/06
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Naxoss 07-04-2016

Goed scheerapparaat

Algemene score

8,0
In het begin moet je wennen hoe je het apparaat vast moet houden.
Wanneer je het te hoog vastpakt kom je in contact met de aan/uit knop. lager vasthouden is het moeilijker om heen en weer te draaien.
Geeft al na enkele scheerbeurten aan dat hij gereinigd wil worden.
Dat is irritant.
Geschreven voor: Philips S5310/06
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

anja64 19-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Een fijn apparaat, handig in gebruik en scheert goed glad. Echt een aanbeveling voor iedereen. Je zult het zelf ervaren als je hem probeert.
Geschreven voor: Philips S5310/06

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

pschuijl 13-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Het is een erg fijn scheerapparaat en makkelijk in gebruik. Super handig dat het apparaat aangeeft dat hij gereinigd moet worden. Het enige minpunt is dat je tijdens het scheren erg gemakkelijk op de power knop kan drukken en het apparaat uit schakelt.
Geschreven voor: Philips S5310/06

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tangotrimmer 11-01-2016

scheren elke dag weer

Algemene score

8,0
Deze 5000 serie bevalt beter dan alle vorige versies scheerapparaten, opvallend is de toepassing van losse scheerkoppen en losse trilkop.
Het vast klikken is iets te omslachtig en past niet altijd direct. De aan/uit knop zit bij het scheren op de verkeerde plaats. je klikt er per ongeluk op en zet dan de machine steeds uit.
Verder prima scheer resultaten en prima trimmer
Geschreven voor: Philips S5310/06
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Armandvanderwaal 04-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De Philips S5000 series sinds enkel dagen in huis. Hij is erg licht en ligt daarnaast ook lekker in de hand. Ik vind hem tevens erg stil. Een ander positief punt is dat hij verwisselbare koppen heeft (die je jammer genoeg wel moet bijkopen). maar hierdoor heb je 1 apparaat voor meerder doeleinden.

De eerste keer de baard eraf halen was niet een succes. hij heeft moeite met de hoeveelheid en dikte van de baard. Maar daarna, voor dagelijks gebruik, is hij erg goed. Nog niet zo glad als met een scheermes, maar geen last van irritatie (wat ik wel heb bij een scheermes).

een erg prettig scheerapparaat, die met name stil en geschikt voor dagelijks gebruik is.
Geschreven voor: Philips S5310/06

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

testerM 03-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Het scheerapparaat ligt prettig in de hand en scheert goed en snel. Het scheren zelf is een aangenaam gevoel en ook na het scheren trekt de huid niet en geeft ook geen irritaties.
Ook bij gebruik van de turbostand ervaar ik geen irritatie. Deze turbostand geeft 10% meer vermogen bij een dichte baardgroei.
Voor de afwerking heeft dit apparaat een precisietrimmer, dit is een apart stukje wat op het apparaat kan worden geplaatst.
Je kan er 45 min. mee scheren voordat het opgeladen moet worden en dat kost een uur. Het snoer is lang genoeg om het apparaat neer te leggen op een plaats die niet direct onder het stopcontact ligt.
Tel daarbij de makkelijke reiniging onder de kraan op en de capaciteitsweergave van de accu en het design en dan weet je dat je kwaliteit voor je geld krijgt.
Geschreven voor: Philips S5310/06

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Armandiano 03-01-2016

superstil scheerapparaat

Algemene score

8,0
Sinds enkele dagen scheer ik me met
Philips Shaver series 5000.

Ik had een zware baard, dus eerste keer was flinke klus, maar uiteindelijk is het gelukt.
Hij mist nog aardig wat haartjes, kan liggen aan zware baard, maar na een keer of 3 er nog overheen zijn de grote haren in ieder geval weg. Voelt wel glad (niet zo glad als met mes) en zeker niet geïrriteerd aan.

Erg handig zijn de te verwisselen koppen, dat voorkomt 4 apparaten te kopen voor evenzoveel toepassingen.

De volgende dag, werkt beter (lag toch echt aan de baard). Hij is erg stil wat echt een pluspunt is. Hij scheert nog steeds niet zo glad als een mesje, maar nogmaals geen geïrriteerde huid en dat is erg goed.

Nu een tijdje gebruikt en hij bevalt echt wel.
Geschreven voor: Philips S5310/06
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

leonb 02-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Nu een week het scheerapparaat in gebruik, hiervoor scheerde ik meestal met scheermesje, want van mijn huidige scheerapparaat kreeg ik steeds irritatie plekjes op mijn keel. Hiermee nog niet gehad, super dus. Heel erg blij mee. (En mijn vrouw ook, want ik scheer me nu vaker)

Ook vind ik dat de kop heel erg fijn meebeweegt, ook op de lastigere plekjes, overal komt hij goed bij.

De wisselen van scheerkop naar trimkop is altijd even voorzichtig, toch bang iets af te breken.

Enige nadeel vind ik dat er geen houder bij zit waar hij in kan staan voor als je hem aan de lader zet, maar zo vaak hoeft hij niet aan de opladen dus dat scheelt weer.
Geschreven voor: Philips S5310/06

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PSVEHV 01-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
normaal scheer ik altijd met mesje en scheergel. Maar omdat ik bij vliegvakanties met alleen handbagage deze niet mee kan nemen aangemeld voor het testen van de Philips Male Grooming.

Tot nu toe 2 gebruikt. hij scheert gemakkelijk het draaien van de koppen maakt het voor de kaaklijn gemakkelijker. de trimmer heb ik nog niet gebruikt ook het uitspoelen nog niet gedaan. Maar is wel mooi design en ook de turbo stand werkt fijn.
Geschreven voor: Philips S5310/06

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

rob1972 30-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Sinds een week in gebruik, als vervanger van mijn oude Philips scheerapparaat.
Het is zeer prettige te ervaren hoe de scheermessen de contouren van mijn gezicht volgen. Bij zware baardgroei is de extra owerknop geen overbodige luxe.
De tondeuze is gemakkelijk te plaatsen en doet zijn werk goed.
Al met al een goede keuze.
Geschreven voor: Philips S5310/06

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

joukee 29-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ik heb het apparaat nu een aantal dagen in gebruik, hiervoor gebruikte ik zelden een scheerapparaat omdat ik rode bultjes kreeg (was een oud apparaat) sinds ik deze series 5000 gebruik ben ik erg tevreden over het scheren met een apparaat in plaats van met een mesje. Het apparaat ligt fijn in de hand en komt op alle plaatsen redelijk gemakkelijk Het enigste min puntjes die ik heb kunnen ontdekken zijn de bij geleverde trimmer, deze doet het voor mijn doen niet naar wens. De trimmer is niet fijn op de huid en trimt ook niet direct alle haartjes. Daarnaast is het niet handig dat de trimmer apart op het apparaat gezet moet worden, het wisselen van de koppen gaat ook niet heel makkelijk en ik ben altijd bang dat ik iets kapot maak.
Geschreven voor: Philips S5310/06

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tommelsch 29-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een prima scheerapparaat met een prima prijs/kwaliteit verhouding!
Heel makkelijk in gebruik, verrassend glas scheerreuslutaat, makkelijk schoon te maken en een hele goede accu!
Het enige nadeel is dat het was latis is om van kop te veranderen, van scheren naar trimmen.
Geschreven voor: Philips S5310/06

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews