Braun Series 3 3080s - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Afspoelbaar
Ja
Nat en droog
Ja
trimmerfunctie/tondeuse
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wout 20-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

mooi apparaat, teleurstellend resultaat

Algemene score

4,0
Enkele weken terug ontving ik gratis de Braun series 3 wet & dry om hem te testen. Ik had meteen het gevoel dat het om een degelijk toestel ging.
Het zag er stevig en strak uit en werd geleverd in een mooie doos met handig laadstation. Een klein reinigingsborsteltje was ook inbegrepen. Na het toestel uitvoerig te testen was ik echter niet helemaal overtuigd.
De scheerfunctie werkt niet zo goed als ik verwacht had. Je moet vele malen over dezelfde haren passeren voor ze volledig weg zijn. Ik had eerder last van uitslag door een gewone Gillette te gebruiken en had gehoopt dat dit scheertoestel hier een oplossing voor zou bieden. Door het niet efficiënte scheren is mijn huid echter nog steeds geïrriteerd.
Ik schakelde dan ook terug over op mijn gewone scheermes. De trimmer is wel echt handig om eerst de langere haartjes te verwijderen. Al bij al een mooi toestel maar voor wat ik het maar kan gebruiken zou ik het niet aanraden

Pluspunten

  • mooi
  • stevig
  • trimmer

Minpunten

  • scheerfunctie
Geschreven voor: Braun Series 3 3080s

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Vince Huisman 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Betrouwbaar scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de Braun 3080wd gratis ontvangen en het scheerapparaat bevalt me zeer goed. Hij scheert fijn en heeft een sterke accu waardoor hij niet snel aan de oplader hoeft. Je kan er voor kiezen om met scheergel te scheren maar dit scheerapparaat is ook zeker geschikt om droog mee te scheren.

Pluspunten

  • Scheert grondig
  • Sterke Accu

Minpunten

  • Moeilijk schoonmaken
Geschreven voor: Braun Series 3 3080s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jack1997 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

goede trimmer, teleurstellende scheerfunctie

Algemene score

4,0
Onlangs ontving ik de Braun series 3 om deze gratis uit te proberen. Voorheen scheerde ik mij met een 3 koppige Philips maar was niet tevreden van het resultaat. Vele haartjes bleven na lang bezig te zijn nog steeds staan. Daarom schakelde ik over naar een Gillette Fusion Proglide met flexbal. Ik was zeer tevreden van het resultaat maar mijn huid raakte vaak geïrriteerd na het scheren waardoor ik uitslag had. De Series 3 kwam dus als geroepen. Het toestel ziet er erg degelijk uit en voelt ook stevig aan. De trimmer is een handige extra functie om iets langere haren te verwijderen. Voor het scheren zelf ben ik echter niet overtuigt. Ik schakelde weer over op mijn oude Gillette. De irritatie is verminderd maar heb ik nog steeds met de Braun. Bovendien is hij naar mijn mening niet goed in het verwijderen van haartjes in de hals. Het duurt nog steeds tot 10 min voordat hij alle haartjes heeft verwijdert. Moest ik moeten betalen voor dit apparaat zou ik het niet overwegen om hem te kopen. De irritatie van de Gillette neem ik er dan maar bij.

Pluspunten

  • trimmer
  • ontwerp

Minpunten

  • scheert niet alles weg
Geschreven voor: Braun Series 3 3080s

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

LarsC 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Oké scheerapparaat, niet wauw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
zonder mijn gezicht nat te maken, maar dat ging niet zo simpel, het voelde oké aan, het deed geen pijn, maar ik moest veel over hetzelfde plekje terug scheren ... Ik probeerde het ook onder de douche, wat ik eerst niet goed durfde, je weet maar nooit ... Dat ging makkelijker naar mijn gevoel. Toch overtuigt het apparaat me niet om volledig over te stappen op elektrisch scheren. Niets boven het gewone mesje!

Pluspunten

  • Makkelijk bruikbaar

Minpunten

  • niet het gewenste resultaat
Geschreven voor: Braun Series 3 3080s

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Zeb 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat mocht ik gratis testen.
Het scheerapparaat is erg makkelijk in gebruik. En oogt ook erg mooi! De oplaadstandaard ziet er gaaf uit en is gemakkelijk in gebruik. Het was nog wel even wennen om het scheerapparaat goed te houden zodat hij ook goed scheert, maar als je dat eenmaal door hebt is het een ideaal apparaat. Zelfs de plekken die normaal lastig te scheren zijn pakt die nu zonder moeite mee. Ook onder de douche scheren is geen probleem met dit scheerapparaat!

Pluspunten

  • Bruikbaar onder de douche
  • Lange haren trimmen

Minpunten

  • Goede scheerhoek achterhalen
Geschreven voor: Braun Series 3 3080s

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Joren T. 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Snel en efficiënt scheerapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit scheerapparaat doet perfect wat het moet! Ik ben het altijd al gewoon geweest om te scheren met een elektrisch scheerapparaat, dit toestel overtreft dan ook mijn voorganger.
Hij scheert zeer snel. Gemiddeld doe ik er ’s morgens 3 minuutjes over. De batterij gaat zeer lang mee, ik gebruik hem om de 2 dagen en nog maar 1 keer moeten opladen afgelopen maand.
De precisie functie is dan ook de max voor net onder de kin waar het soms wat moeilijker is om haartjes weg te krijgen of wanneer hij eens een haartje laat staan. Er zit ook een mooi en handig tasje bij zodat je hem perfect kan opbergen. Met scheerschuim heb ik dit product nog niet getest, dat staat voor binnenkort op de planning. (Ik heb dit product gratis ontvangen om te testen).

Pluspunten

  • Scheert snel
  • Is niet snel plat
  • Handig tasje

Minpunten

  • Laat soms haartjes staan
Geschreven voor: Braun Series 3 3080s

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno van J 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn scheerapparaat met een snel en glad resultaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de Braun 3080wd gratis ontvangen om te testen, en ben er erg blij mee! Eerder had ik het oude model (Braun 380wd), maar de 3080wd heeft veel meer kracht, scheert gladder, en ook sneller. Van huidirritatie heb ik ook geen last. Het scheerapparaat heeft een fijne grip, ook onder de douche. Opladen gaat vlot, en is niet vaak nodig (een uur scheren op één lading is goed te doen). In de doos worden een reisetui, en een ‘docking station’ meegeleverd waarin het apparaat kan worden opgeladen (maar het kan ook direct met het snoer). Ik vind het wel jammer dat de batterijindicator slechts twee streepjes heeft, daardoor is het net wat lastiger te voorspellen wanneer het apparaat opgeladen moet worden. Maar ik ben er erg blij mee, en het scheelt me ’s ochtends veel tijd t.o.v. het oude model, en heb een veel gladder scheerresultaat!

Pluspunten

  • Goede accuduur
  • Glad scheerresultaat
  • Scheert snel en soepel

Minpunten

  • Slechts twee lampjes voor batterijindicator
Geschreven voor: Braun Series 3 3080s

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

David 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede trimmer, iets minder voor shaver functie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De Braun 3080 heeft een mooi design en is van een handige verpakking voor op reis voorzien. Er is ook nog een borstel voor de schoonmaak en een oplaadstation inbegrepen. Vooral de trimmer werkt heel goed en geeft een goed eindresultaat. De scheerbeurt was voor mij persoonlijk helaas niet zo succesvol (zowel nat als ook droog geprobeerd) - er waren op het einde nog enkele haartjes die ik niet met de shaver kon wegkrijgen en daarna dus nog een scheermesje moest gebruiken. Bovendien had ik na de scheerbeurt ook enkele huidirritatie. Over het algemeen zou ik zeggen dat dit een goede trimmer is en ik de Bruan 3080 daar ook voor kan aanraden maar helaas was de prestatie voor de scheerbeurt niet helemaal geslaagd voor mij (Ik heb dit product gratis ontvangen om te testen).
Geschreven voor: Braun Series 3 3080s

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer