Remington XR1330 - Reviews

8,1 Lees 16 reviews
Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
Trimmerfunctie/tondeuse
Ja
Scheren met snoer
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

robin 30-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

goede accu duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik vind het scheer apparaat heel goed, hij kan op veel lastige plekjes komen waar je met de meeste scheerapparaten niet bij kan komen hij scheert glad

Pluspunten

  • lange accuduur
  • scheert glad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Tom 26-11-2016 Product paar maanden in bezit

handig en stil

Algemene score

8,0
De soepele koppen zijn handig. De batterij heeft een meer dan voldoende levensduur. Stille werking. Demontage om te reinigen verloopt vlot.

Pluspunten

  • stil
  • soepele koppen

Minpunten

  • tondeuse aan achterkant niet echt bruikbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Onir 25-11-2016 Product paar maanden in bezit

Prima scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat scheert comfortabel en glad hoe ik het wil. Met scheergel scheert het overigens wel fijner. Had eerst mijn twijfels maar de werking is goed en de prijs is niet duur.

Pluspunten

  • ook voor onder de douche
  • apparaat houdt lekker vast
  • niet duur

Minpunten

  • kan niet zien hoe lang ik hem nog kan gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Steve 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super fijne shaver

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne shaver met een glad scheerresultaat. Het is super handig dag ik hem onder de douche kan gebruiken

Pluspunten

  • Glad scheerresultaat
  • Snel opgeladen
  • Te gebruiken onder de douche

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
rene slikboer 22-11-2016 Product paar maanden in bezit

scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik heb hem gekozen omdat hij makkelijk in de hand ligt en scheert perfect en is draadloos en is makkelijk schoon te houden opladen doe ik om de 2 weken dan is hij leeg dus TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Simon 18-11-2016 Product paar maanden in bezit

Scheert goed en lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik ben zeer tevreden over het scheerapparaat ,
hij scheert glad en ligt lekker in de hand , accu gaat lekker lang mee voelt en stevig aan. Ook makkelijk te reinigen onder de kraan

Pluspunten

  • Scheert glad
  • lange accuduur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
goed en glad geschoren 16-11-2016 Product paar maanden in bezit

scheert goed met een lange accuduur

Algemene score

9,0
Dit remmington scheerapparaat overtreft mijn verwachtingen. Het apparaat scheert goed, is gemakkelijk schoon te maken. Helaas gebruik ik van philips scheerkopreiniger omdat ik deze van Remmington(nog) niet heb gevonden.

Pluspunten

  • koppen goed te reinigen
  • koppen goed gemakeerd door kleur
  • volgt goed de contouren van mijn gezicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Henk-Jan 14-11-2016 Product paar maanden in bezit

Even wennen, maar doet wat-ie moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Na een apparaat te hebben gebruikt dat een scheeremulsie op de huid kon smeren, is dit scheerapparaat dat droog of nat kan worden gebruikt even wennen. Als je droog scheert, heb je wat meer tijd nodig, wanneer je scheerschuim gebruikt wordt je gladder.

Al met al een apparaat dat doet waarvoor het is gemaakt, waarbij ik geen last van irritatie van de huid heb gehad.

Pluspunten

  • Accuduur is voldoende
  • prijs!

Minpunten

  • benodigde tijd om glad te worden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Fred 12-11-2016 Product paar weken in bezit

Matige scheerder

Algemene score

6,0
Scheert niet zo glad als gehoopt. Valt erg tegen. Ben weer over gestapt op nat scheren met mes. Dit geeft beter resultaat.

Pluspunten

  • Compact
  • Kan nat gebruikt

Minpunten

  • Scheert onvoldoende

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
m.j. van der maarel 12-11-2016 Product paar weken in bezit

Elegant, maar toch mannelijk model.

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekozen, omdat het een lekker in de hand liggend model is voor een mooie prijs. Vooral de flexibele scheerkoppen maken het scheren voor mij snel en makkelijk.
Scheert lekker kaal. Ook handig als trimmer. Opgeladen accu gaat lang mee.

Pluspunten

  • Niet te duur.
  • Lekker in de hand liggend
  • flexibel

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Ing 29-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goed en stil scheerapparaaat

Algemene score

8,0
Stil apparaat, ligt goed in de hand en scheert goed. Ideaal is het extra trimgedeelte voor de bakkebaard.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Remington xr1330 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

Remington scheerapparaat

Algemene score

9,5
Prettig met scheren, volgt ook echt de contouren van je gezicht. Soepel en ziet er netjes uit................................

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
th 17-06-2016 Product paar dagen in bezit

XR1330 echt oké

Algemene score

9,2
Zeker oké! Snel en goed glad geschoren. Ik heb 's ochtends weinig tijd, dus vlug geschoren zijn is een enorm voordeel. Dat kan met dit subliem scheerapparaat. Reiniging is poepsimpel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tester3 08-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

2,5
Al meerdere Philips AquaTouch scheerapparaten gehad. Door veelvuldig gebruik onder de douche gingen die nooit langer dan 2 jaar mee. Zag nu deze Remington die ook geschikt is voor onder de douche. Echter de kwaliteit is niet vergelijkbaar met die van Philips AquaTouch. De scheerkoppen zijn vast aan de kunststof behuizing verbonden. Daardoor is er geen veerdruk tussen de scheerkoppen en de huid. Het apparaat heeft bij het scheren scherpe randen die zeer irritant zijn. Iedere keer komt de scheerkop los van de body. Als je het er dan weer op klik, valt ie er zo weer tijdens het scheren af. Vandaag viel het apparaat uit mijn handen. Bij Philips heeft dat nooit tot schade geleid. Nu brak het apparaat.
Weg ermee. Ik ben er helemaal klaar mee. Niet kopen dus!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Slecht
RobertRol 27-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Wat een fijn scheerapparaat! Scheert mooi glad en is gebruiksvriendelijk. Duidelijke indicatie over het opladen. Goed schoon te maken.
Top en betaalbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed