Braun Series 9 9350s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Zilver - Reviews

Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
roterende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Series 9 9350s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Christiaan 06-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Prijzig apparaat

Geschreven voor: Braun Series 9 9350s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Zilver

Algemene score

5,0
Dit scheerapparaat is een van de meest dure apparaten die ik ooit gebruikt heb. Zelf heb ik het gratis gekregen om een tijd te testen, dit heb ik dan ook bijna 2 maanden gedaan. Ik moet zeggen dat voor wat het apparaat mag kosten het resultaat best wel tegenvalt. Als je je iets langer niet geschoren hebt ben je gelijk heel erg lang bezig omdat het apparaat moeite heeft met langere haren. Als je elke dag of om de dag scheert gaat het wel aardig maar je moet altijd twee keer over dezelfde plek voor een echt glad resultaat. Wel is het erg handig dat je nat en droog kunt scheren en dat de scheerkop onder de kraan af te spoelen is. Ik denk dat het apparaat prima is voor mensen met een strakke ochtend of avond routine waardoor je hem dagelijks kunt gebruiken. Ikzelf heb geen strakke routine en laat de boel dus ook wel een paar dagen achter elkaar groeien waardoor je eerst een trimmer nodig hebt.

Al met al is het een apparaat dat je comfortabel vast houdt en goed resultaat kan leveren als je het regelmatig gebruikt.

Pluspunten

  • Comfortabel in de hand
  • Nat en droog scheren

Minpunten

  • Heel duur
  • Slecht met langere haren

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Romar 02-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Top apparaat

Geschreven voor: Braun Series 9 9350s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Zilver

Algemene score

9,0
Sinds een aantal weken heb ik de Braun 9350S in gebruik. Wat direct opvalt is de stevigheid van het apparaat. Het heeft een fijne vormgeving waardoor het prettig en stevig in de hand valt. Het scheerapparaat ziet er mooi uit. Er zit een mooie reisetui om heen, wat voor mij zeker prettig is, aangezien ik veel onderweg ben en mijn scheerapparaat meeneem. Bij het apparaat zit ook een houder, standaard waar je het apparaat op kunt plaatsen en het apparaat ook mee kunt opladen. Het snoer kan er af, dus je kunt het ook enkel gebruiken als standaard om je scheerapparaat op te neer te zetten. Ik ben Braun gewend, en heb ook wel wat last van gevoeligheid, maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik met dit apparaat erg tevreden ben. Ik heb het apparaat gekregen om te testen, maar zou het ook zeker kunnen kopen, nu ik de ervaring van het scheren heb beleefd. Het is een solide apparaat. De scheerkop heeft meerdere verschillende elementen waardoor het een zeer goed resultaat geeft, zonder de huid te beschadigen en zonder irritaties. De verschillende onderdelen in de scheerkop bewegen los van elkaar wat voor mijn huid goed werkt. Ik heb geen irritaties meer en het scheerresultaat is echt goed. Aan de achterkant van het apparaat zit een trimmer die je kunt uitschuiven, waarmee ik mijn bakkebaarden kan bijwerken. Ik heb tot nu toe geen enkel minpunt kunnen ontdekken aan dit scheerapparaat en zou dit dus zeker aanbevelen. Het is een top ding!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Stevige kwaliteit
  • Goed resultaat
  • Mooie opbergetui
  • Batterijduur goed

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jhuis 02-12-2019
  • Product getest

Echt fantastisch wat een fijn scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9350s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Zilver

Algemene score

9,0
Zeer verrassend nadat ik altijd met een mesje en scheerschuim heb geschoren wil ik nu niet meer anders, fijn ook onder de douche en super precies en glad, makkelijk in onderhoud, ik mocht hem gratis testen wat een geluk.
Zou hem ondanks de prijs zeker nu ik heb hem heb geprobeerd zelf ook kopen.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Super precies en glad

Reageer

Hpeters 19-11-2019
  • Product getest

Topapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9350s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Zilver

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat gratis ontvangen via Roamler en heb het vervolgens enkele weken getest.
Het openen van de doos was een ware experience; het apparaat heeft een strak design. Naast het apparaat zelf, zit er ook een oplader bij, charging dock en een zeer degelijke, stevige beschermhoes.

Dan het gebruik. Ik was altijd andere aparaten gewend, dus het was wel even wennen. Wanneer je het eenmaal doorhebt gaat het als vanzelf, zeer soepel en zonder irritaties!

De enige optie die ik mis is dat je het apparaat niet kunt gebruiken tijdens opladen, daarentegen geeft het apparaat wel weer aan hoeveel minuten het nog mee gaat.

Desalniettemin een absolute aanrader, ik hoop er nog lang plezier van te mogen hebben!

Reageer

Jarickvanderkleijn 14-11-2019
  • Product gekregen

Mooi scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9350s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Zilver

Algemene score

9,0
Braun Series 9
Sinds twee weken heb ik de Braun Series 9 in gebruik. Ik heb deze ontvangen en ben na de test erg enthousiast! Ik heb nooit eerder een scheerapparaat gehad en ben enkel bekend met verschillende soorten losse mesjes. Ik begreep meteen waarom een scheerapparaat een goede aanschaf is! Hij kan nat en droog gebruikt worden en beide werkt net zo prettig. De kop ziet er indrukwekkend uit en is fijn in gebruik! Wel vind ik dit apparaat erg prijzig... Je moet de overweging maken of je het de prijs waard vind. Ik ben zelf enthousiast en blijf het apparaat graag gebruiken. Ik zou dit apparaat zeker aanraden!

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Oplaadpunt is goedkoop

Reageer

Hidde 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Perfect scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9350s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Zilver

Algemene score

10,0
Super enthousiast over dit apparaat! Heb een volle baardgroei met stugge haren en normaal is dit gevoelig bij het scheren met een scheerapparaat. Echter bij het scheren met de Serie 9 9350s heb ik geen last van een gevoelige huid. Dit komt omdat het apparaat zich automatisch aanpast aan de dichtheid van mijn baardgroei. Het apparaat heb ik gratis ontvangen en gebruik hem nu enkele weken, ik ervaar de volgende pluspunten; scheert glad, roteert met je huid mee, laad snel op (5 minuten) en ligt lekker in de hand. Als ik een minpunt moet noemen is dat hij zilver is en het spotlicht er erg in reflecteert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen76 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Topklasse scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9350s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Zilver

Algemene score

9,0
Inmiddels ben ik een aantal weken in het bezit van de Braun Series 9 9350s Silver. Ik gebruik al jarenlang scheerapparaten van Braun en kom van een Series 7 af. Die beviel nog altijd prima, maar ik heb deze 9350s gratis mogen testen voor Braun. En ik moet zeggen: de Series 7 was goed, maar deze series 9 is nog beter. Het is een prachtig apparaat om te zien. Op de bijgeleverde oplaadvoet is het een plaatje op mijn nachtkastje. Ook mijn vrouw is enthousiast. :-) Het apparaat ligt fijn in de hand. Het display laat duidelijk zien hoeveel acculading er nog over is. De scheerkop is voorzien van een extra vierde mesje, en dat resultaat merk je. Het scheerresultaat is nog gladder dan met de 7. De ingebouwde uitklapbare trimmer is ook effectief, maar qua design naar mijn mening iets minder geslaagd. Hij zit namelijk niet aan de voorkant, zoals bij de Series 7, maar aan de achterkant. Daardoor moet je het apparaat omdraaien om de trimmer te gebruiken, waardoor het wisselen tussen de scheerkop en de trimmer wat omslachtiger is. Maar dat is dan ook het enige minpuntje dat ik kan ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fn 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed scheerapparaat

Geschreven voor: Braun Series 9 9350s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Zilver

Algemene score

8,0
Ik gebruik nu al een tijdje de Braun Series 9 9350S. Ik heb mij tot nu toe altijd nat gescheerd met een blade scheermes en scheergel. Dit apparaat van Braun viel mij 100% mee. Het beweegt makkelijk over de huid en haalt altijd alle baardgroei makkelijk weg. Je kan de scheerkop in vijf verschillende standen vergrendelen om moeilijk bereikbare zones bijvoorbeeld onder je neus goed te kunnen scheren. Ook de precisietrimmer is handig voor de bakkebaarden. Het apparaat is makkelijk schoon te maken met water en wordt geleverd met beschermhoes en oplader. Tijdens het opladen is goed te zien of deze al volledig opgeladen is. Het heeft een vergrendel functie, zodat het apparaat in een tas niet per ongeluk aangaat. Het enige nadeel is de hoge prijs, maar ik heb het apparaat gratis mogen ontvangen om te testen. Al met al een goed scheerapparaat, wat ik zeker blijf gebruiken.

Pluspunten

  • Scheert goed
  • Ook nat te gebruiken

Minpunten

  • Hoge prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kevin 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9350s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Zilver

Algemene score

9,0
Na een aantal weken gebruik te hebben gemaakt van de Braun Series 9 9350S, wil ik hierover mijn mening geven.

Mijn vorige scheerapparaat gaf veel scheerirritatie, bij gebruik van dit Braun apparaat viel mij dat 100% mee. Het scheerapparaat beweegt makkelijk over de huid, maar haalt niet altijd alles even makkelijk weg. Het appraat is makkelijk schoon te maken met water en wordt geleverd met goede beschermhoes en uiteraard een oplader. Als het apparaat oplaadt is het makkelijk te zien of deze al volledig opgeladen is. Ook de vergrendel functie is een goede toegevoegde waarde voor het apparaat (zodat het apparaat in de hoes of in een tas niet makkelijk aangaat)! Een nadeel is dan weer dat er omschreven wordt in de handleiding dat de mesjes naar verloop van tijd moeten worden vervangen. Dit was bij mijn vorige apparaat niet het geval.

Kortom het is een goed apparaat, wel wat aan de prijs (ik heb het apparaat gratis mogen ontvangen), maar daar krijg je ook een wel geavanceerd apparaat voor.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Geen scheerirritatie
  • Beweegt makkelijk over de huid

Minpunten

  • Prijs
  • Scheert niet altijd helemaal glad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

topapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9350s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Zilver

Algemene score

10,0
Een topapparaat! Scheert heel makkelijk en nauwkeurig. Ligt ook erg fijn in de hand en is gemaakt van uitstekend materiaal. Naast dat het apparaat er mooi uitziet, is het ook zeer gemakkelijk schoon te maken. Hoewel ikzelf het apparaat gratis heb ontvangen om te testen, zou ik een aankoop zeker aanbevelen. Het is het geld absoluut waard!

Pluspunten

  • nauwkeurig
  • ligt goed in de hand

Minpunten

  • misschien de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer