Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips SensoTouch RQ1195

8,2 Lees 35 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Scheerapparaten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Smits01 06-01-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Ligt lekker in de hand en is zeer makkelijk in gebruik. Pluspunt is dat er zowel droog, als nat mee gescheerd kan worden. Dit is vooral handig als je een gevoelige huid hebt. De ene keer droog en de andere keer nat scheren scheelt enorm en geeft een minder gevoelige huid.
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ReneNL 27-07-2016
  • Product half jaar in bezit

Gevaarlijk

Algemene score

5,5
Ik heb dit apparaat nu bijna 1 jaar en gebruik het nog maar zelden (hoogstens als ik op reis ga of ik geen mesjes meer heb) omdat ik enorm op moet passen me er niet mee te verwonden. Als ik me niet goed concentreer bij het scheren met dit apparaat, scheert het stukjes huid aan de rand van mijn lippen en aan de rand van mijn neusgaten af. Een bloederige en uiterst pijnlijke ervaring. De scheerkop is niet beschadigd door vallen of stoten.
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jan pietersen 19-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
een goed scheerapparaat. Jammer dat de kop gewisseld moet worden voor de tondeuse. Scheert glad en handzaam/ Soepel over de huid. snel opgeladen, mooi design.
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

jackie57 27-07-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

4,2
zeer slecht apparaat word er niet glad van nat of droog geschoren maakt mijn huid zeer ruw kan het ook niet terug sturen slechte service van philips
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Shaver7000 08-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Stijlvol scheerapparaat met een handig oplaadstation. Het scheerresultaat voldoet aan de verwachting. Samen met de lange levensduur van de batterij een uitstekend apparaat!
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Organist 10-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Bij ingebruikname even een uurtje opgeladen. Daarna meteen scheren. Een goed apparaat met goede resultaten. De baardtrimmer is ook fijn.
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacarno 07-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zeer goed stijlvol model en makkelijk in gebruik. Scheert goed en makkelijk schoon te maken.
Ben er blij mee en hele verbetering met wat ik tot nu gebruikte
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris. de Jong 06-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Vroeger scheerde ik me met een scheerbladapparaart. Sinds ik Philips zijn systeem gebruik ben ik snel en goed glad geschoren. De scheertijd is verkort tot een kwart van wat het vroeger koste met het andere scheersysteem. ook heb ik geen huidiritatie meer. Het is een super goed scheerprodukt!
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinier6814 05-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Fijn scheerapparaat, kan ook tegen water wat handig is met reinigen. handig dat er een oplaad dock bij zit.
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorn 25 02-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Scheerapparaat geeft een goed scheerresultaat. Het heeft een makkelijk opzetstuk om je baard te trimmen. Echter is dit opzetstuk bij mijn vorige apparaat na ongeveer een jaar kapot gegaan.
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ronald1253 02-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Na 25 jaar enthousiast een scheerapparaat van Philips te hebben gehad vond ik het tijd dee een keer te vervangen. Kwam uit op de RQ1175/16 vanwege het design. Maar ne het eerste gebruik voelde ik direct waarom ik mijn oude moest vervangen......wat een scheerresultaat. Ga binnenkort eens nat scheren proberen.
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aneta 31-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over dit product,ideaal en makkelijk in gebruik, hij ligt lekker in de hand,scheert glad en soepel over de huid, snel opgeladen, mooi design, een goed scheerapparaat
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gtje76 28-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ideaal en makkelijk in gebruik met een glad scheer resultaat ook bij droog scheren. Ik ben erg tevreden over dit scheerapparaat.
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ikke2800 25-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
het gaat hier om de HP6370/00:
- ligt gemakkelijk in de hand, met al de nodige attributen
- enig nadeel is dat er geen houder bij is en enkel een zakje
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem van Rhijn 23-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Ik ben uiterst tevreden over dit product hij ligt lekker in de hand. Het scheert optimaal gemakkelijk en snel.
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esmee Engelen 18-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Kerstcadeau: Volgens mijn vriend beste scheermachine die hij ooit heeft gehad!
Snel opgeladen, makkelijk schoon te maken en het belangrijkste onder de douche te gebruiken.
Hij is helemaal blij.

TOP!!!
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Intruder13 18-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Altijd met het mes geschoren maar met de huidige prijzen van de mesjes willen proberen met een apparaat.
Na wat zoeken en info lezen bij de RQ1175 terechtgekomen voor het gemak van de vele mogelijkheden die hij heeft.
Zowel nat als droog te gebruiken en een baardtrimmer dus alles in 1.
Gewoon goed en er tevreden mee.
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avdnat 17-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Het scheerapparaat scheert goed, maar slaat soms wat haartjes over. Het apparaat voelt wel goed aan.
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kobus1953 17-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Uitstekend ben zeer tevreden over het product en de scheerkop is ook heel erg handig een echte aanrader voor iedereen die een goede scheerapparaat nodig heeft voor een leuke prijs
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raimond1976 17-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb me er een keer mee geschoren en dat ging zeer soepel. De lader daar zat ik wel wat wel mee te klooien.
Geschreven voor: Philips SensoTouch RQ1195

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews