Braun Series 1 190-1 - Reviews

Specificaties
Scheersysteem
vibrerend
Accu indicator
Ja
Wasbaar
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Series 1 190-1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Duur betaald 17-12-2014
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,0
Dit apparaat nu een jaar in gebruik omdat het nat scheren mij te duur werd.
Helaas het bevalt niet, want is gewoon eng.
- Scheerblad, waaronder de mesjes zitten, vliegt regelamtig los bij het scheren, door een ondeugdelijke plastic vergrendeling.
- Tondeuse slecht vergrendeld, klapt spontaan uit tijdens het scheren.
- Geen glad scheer resultaat. Na het scheren nabehandeling met een scheermes nodig

Enige voordeel is de zeer snelle oplaadtijd.

Advies: niet kopen.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

MK1234 03-03-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

2,5
Gewoonweg een slecht scheerapparaat. Ik ben helemaal niet zwaar bebaard maar met deze Braun is het behelpen.Heb in het verleden altijd een Braun gehad (zonder klachten), maar dit spant de kroon.Ik ben ook meteen overgestapt op een duurder apparaat.
Een leuk scheerapparaat voor kinderen van 14 jaar die wat donshaartjes op hun kin krijgen.
DUS GEWOON NIET AAN BEGINNEN !!!!!!!!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Koevoets 14-12-2010
  • Product maand in bezit

Algemene score

4,2
Dit apparaat scheert gewoon slecht het is langzaam en zelf na 8 keer over hetzelfde stukje te gaan blijf je nog stoppeltjes voelen. Was met mijn vorige braun zeker niet.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

King Ad 13-06-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ik gebruik dit scheerapparaat nu een week en ik ben zeer tevreden. Dit apparaat heb ik gekocht omdat de scheermesjes (nat scheren) best wel duur zijn. Dus als ik geen afspraken heb scheer ik me voortaan met dit apparaat. Het scheer resultaat is voor een apparaat prima. Nat scheren is uiteraard gladder. Het apparaat is klein en handzaam. Zeker tegen over de nieuwe Philips, deze vind ik vrij groot. In iedergeval, voor dit geld is het een goed scheerapparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mr caem0018 29-10-2009
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Wat een heerlijk scheerapparaat is dit.
Doordat het scheerblad een sterke ronding heeft kun je alle delen van je gezicht bereiken (lees hoekjes tussen bovenlip en neus en hoekjes tussen bakkebaarden en oren).
Het leuke is dat dit apparaat niet uitnodigd tot hard drukken maar tot meerdere keren over dezelfde plaats scheren.
Het ligt prettig in de hand door de ergonomische vorm.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Mr Ikke 14-09-2008
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Ter vervanging gekocht voor mijn oude Braun op netstroom. Prachtig scheerresultaat. Mijn baard vliegt ervanaf en dat een stuk comfortabeler dan met mijn oude. Als dat nog te veel Irritatie is. kun je hem ook vóór het scheren even natmaken.. lekker koel. Knopje is nog een beetje onwennig. En de Tondeuze had handiger gekund. Kan nu uitsluitend gebruikt worden om een randje van baard of bakkebaard bij te scheren

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bernie 08-08-2008
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Scheert zeker zo glad als het scheermesje, scheert even goed als mijn oude Braun Micron, ligt zeer goed in de hand en de mogelijkheid de kop te kuisen door hem onder de kraan te houden is super-de-luxe. Veel beter dan die Philips rommel waarmee je draaiende bewegingen moet maken, die je belange niet kort scheert en die je huid irriteerd. Alleen ziet deze made in China Braun er niet zo stevig uit als mijn made in Germany Braun Micron.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sebas1979 25-04-2008
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,2
hiervoor had ik een philips met 2 draaiende koppen. na 10 jaar was het wel tijd voor een nieuwe, ik wilde iets anders proberen en kocht deze braun. ook na de positieve reviews op deze site. resultaat valt me toch n beetje tegen. scheert weliswaar iets gladder dan de philips, maar die was dan ook al 10 jaar oud. er zit ook geen opvang voor je haren in, dus het vliegt alle kanten op. dat ie afwasbaar is is wel handig. ook maakt hij een hoop herrie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

G-E en MJ Mol-van Ko 03-12-2007
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,5
Na vele jaren nat scheren, ging ik terug naar electrisch.
De Braun 1775 Free control is een prima, handig, met water afwasbaar apparaat, dat goed is schoon te maken. Echter, het scheerresultaat haalt het op geen enkele wijze bij het nat scheren. Er wordt door de firma aangegeven, dat je voor gladder scheren harder moet duwen, maar dat geeft wel huidschade, maar nauwelijks een beter resultaat.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

René2000 07-04-2007
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Goedkoop scheerapparaat dat ik voor mijn zoon heb gekocht. Scheer goed en is makkelijk schoon te maken.
Alleen het scheerblad was na een weken al kapot, de gaten kwamen er al in. Valt niet onder de garantie. Voor de rest een prima apparaat in deze prijsklasse.
3 maanden in bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hg schouten 09-03-2007
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
geweldig apparaat,scheert heel glad,ik scheer mij dagelijks en na 7 a 8 dagen moet ik hem weer opladen.ik had hiervoor ook een zelfde soort apparaat,die heb ik zeker 10 jaar gehad,maar deze heeft een verende kop,het gaat ook gemakkelijker.ik ben zeer tevreden,ook de prijs was niet duur
een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 2 28-01-2007
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Dit scheerapparaat reeds enige weken in mijn bezit. Mijn vorig scheerapparaat was ook een Braun echter met beweegbare kop wat niet echt een beter scheer resultaat gaf. Aangezien ik een komplete nieuwe scheerkop (mesjes en scheerblad) nodig had, was de prijs mij hiervoor te hoog. Lekker weer terug naar vaste kop en met tondeuse. Scheert lekker glad en ligt goed in de hand. Is goed schoon te maken met bij geleverd borsteltje. Heeft een beschermkapje voor op het scheerblad. Is oplaadbaar en kan ook op het lichtnet. Klein minpuntje het heeft geen opbergtasje. Goed apparaat met weinig poespas en doet waarvoor hij bedoeld is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

riobravodingo 15-10-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Zeer goed toestel aan een zeer goedkope prijs. Scheert in korte tijd erg glad.
Eén oplaadbeurt (een uur) is voldoende voor 8 x scheren (en ik heb een stugge
baard). Is de batterij leeg, dan schakel je gewoon over op snoer of laad je in
5 minuutjes het ding voldoende weer op om je scheerbeurt af te werken.
Duurzaamheid is moeilijk te bepalen aangezien ik het nog maar een goede week
bezit, maar als het evenwaardig is aan mijn twee vorige Brauns, dan zit ik
prima. Er zijn apparaten die meer dan 5 maal zo duur zijn, maar ik denk niet
dat ze gladder kunnen scheren dan dit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer