Philips Viva Collection HR1886 - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Philips Viva Collection HR1886
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Sapreservoir
Ja
Vermogen
130 watt
Anti-drup schenktuit
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maatje 25-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer handig en snel in te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een klein en compact apparaat.
Zeer snel in gebruik, Er kan redelijke stukken groente en fruit in en binnen een paar tellen heb je een fruitsap klaar.
Totaal geen stukjes te vinden in de sap. Aan te raden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jeandmn 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfect voor je dagelijkse vitamines

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product nu een aantal weken. Ik heb vele verschillende sappen gemaakt, allemaal uit de app die je kunt installeren op je smartphone. Deze bevat zeer veel recepten en hier kun je dus ook ideeën opdoen. Harde groenten en fruitsoorten perst het apparaat zonder moeite. Ik merk wel dat als je vruchten gebruikt met veel vruchtvlees het filter wel eens verstopt wil raken, waardoor het langer duurt voordat het sap doorloopt. Daarom deze altijd pas als laatst gebruiken. Nadat je het apparaat hebt gebruikt hoef je het alleen even voor te spoelen en meteen de vaatwasser in; ideaal!! Daarnaast spettert er ook niks op het apparaat zelf tijdens het persen, waardoor je hem niet schoon hoeft te maken (buiten de onderdelen die in de vaatwasser gaan). Het apparaat bezit ook een grote opvangbak voor je sap, alleen schenkt deze niet gemakkelijk over in een glas en knoei je altijd een beetje; zonde! De opvangbak voor het afval is qua grootte goed. Als je veel sap wil maken moet je hem tussendoor even legen, maar dat is een kwestie van omdraaien boven de prullenbak. Daarnaast merk je wel echt dat het afval bijna 'droog' is, wat betekent dat dit apparaat zeer efficiënt zijn sap uit de producten haalt. Ik ben dus zeer tevreden over dit product en zou het iedereen aanraden, ondanks dat het wel een investering is. Maar dan haal je ook wel een stukje gemak in huis.

Pluspunten

  • Vaatwasserbestendig
  • Afval komt er bijna droog uit

Minpunten

  • Maakt veel lawaai
  • Filter kan soms verstoppen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AlexanderDovens1979 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik, makkelijk en snel schoon te maken

Algemene score

9,0
Deze sapcentrifuge is makkelijk in gebruik, ook is hij makkelijk en snel schoon te maken. Hij maakt geen herrie tijdens het persen. Het is een slim design zodat hij niet veel plaats inneemt op het aanrecht. Er zit een app bij met heel veel recepten voor drankjes. Het is een echte aanrader.

Pluspunten

  • Makkelijk zuiver te maken
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi design
  • Veel recepten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lathyrus48 13-11-2017

Makkelijk je favoriete sapjes maken

Algemene score

8,0
De gebruiksaanwijzing: pictogrammen zijn makkelijk te interpreteren, zeker met de geschreven tekst. Wat onhandig is dat je voor het Nederlands drie bladen nodig hebt; een met de pictogrammen, een voor het eerste deel en dan nog een voor het vervolg van de tekst.
Het verkregen sap van wortel, appel, peer, bietjes smaakt heerlijk en werkt het apparaat goed. Wel de indruk dat bij wortel niet al het sap eruit is geperst.
Het schoonmaken van alle onderdelen gaat heel makkelijk en goed.
Het aanbrengen van de invoerbuis gaat wat stroef, maar dan ineens zit hij op zijn plek. De rest aanbrengen is heel makkelijk. De staaf waarmee je de ingrediënten wat moet aanduwen is veel smaller dan de invoerbuis en houdt niet altijd al het materiaal op zijn plek, maar is wel nodig anders wordt alles omhooggestuwd. Wellicht is het handiger om de deksel weg te laten en de staaf precies in de aanvoerbuis te laten passen. Deksel heeft eigenlijk geen functie en mijns inziens overbodig.
Alles bij elkaar een mooi apparaat om lekkere sapjes mee te maken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

MarliesK 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle en makkelijke manier om sapjes te maken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik test het apparaat voor Philips. Het apparaat is makkelijk in elkaar te zetten, het werkt erg makkelijk en logisch.
Het maakte in het begin wel wat lawaai, maar dat stond ook in de gebruiksaanwijzing.
Je kan het fruit in vrij grote stukken in de machine doen, dat gaat erg makkelijk. Er zit een beveiliging op dat je niet je hand/vingers in het apparaat kan steken.
Het is een slowjuicer, dus het gaat om het sap wat er uit komt, maar soms is het apparaat verstopt door de kleine gaatjes van het zeefje en komt er weinig sap uit. Je kunt dan de stop onder het apparaat dicht doen en het apparaat aan laten staan en dan komt er uiteindelijk wel meer sap vrij.
Niet te ongeduldig zijn!
Al het fruit en de groentes die ik gebruikt heb worden helemaal uitgeperst en alleen het pulp blijft over, dat is bijna droog!
Het is makkelijk schoon te maken, je spoelt de onderdelen zo af en het kan ook in de vaatwasser.
Een extra zeefje met grotere gaatjes zou fijn zijn, zo kan je ook iets van vruchtvlees in je sap krijgen.

Pluspunten

  • Er kunnen grote stukken fruit/groente in
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Extra zeefje met grotere gaatjes mist
  • Verder geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 13-11-2017

Makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken

Algemene score

10,0
Fijn in gebruik en heel snel en makkelijk schoon te maken. Smal design dus neemt niet veel plaats in beslag. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Lathyrus2 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekkere sapjes van je favoriete groentes en fruit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik, zowel de sapproductie als het schoonmaken.
De gebruiksaanwijzing is goed leesbaar en duidelijk.
Je proeft het fruit en de groente zoals het hoort te smaken.

Pluspunten

  • Lekkere sapjes
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Klepje op invoer onhandig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

DaniëlS 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Slow juicer van goede kwaliteit met veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
Deze slow juicer van Philips heb ik nu enkele weken. Tot nu toe bijna dagelijks een sapje mee gemaakt. De smaak van de sappen is erg goed en de pulp die overblijft vrijwel helemaal droog. Ook het maken van bijvoorbeeld notenmelk is goed te doen, na enige malen oefenen ;-)

Wanneer er wat 'stuggere' groenten, zoals een hele stengel boerenkool wordt gebruikt kan de machine nog wel wat lawaai maken. Als je er vervolgens een harder stuk fruit of groente ingooit is dat echter ook zo weer over.

Verder is het schoonmaken echt heel makkelijk, waardoor dagelijks gebruik ook aantrekkelijk is.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit materialen
  • Erg lekkere sappen vol smaak
  • Droog restproduct, dus veel sapopbrengst
  • Makkelijk te gebruiken
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Kan soms wat lawaai maken bij sommige producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DSdB 07-11-2017

Erg fijne slow juicer

Algemene score

8,0
Sinds enige weken heb ik deze slow juicer thuis staan. Hiervoor altijd een andere gehad van een ander merk, die qua vorm aardig op deze juicer lijkt. Wat meteen opvalt is dat de kwaliteit van de materialen vele malen beter is. Alles is een stuk steviger. Na het maken van veel verschillende sappen is mijn conclusie dat deze juicer niet alleen meer kwaliteit uitstraalt, maar ook levert. Het pulp dat overblijft is vrijwel helemaal droog. Maar wat nog belangrijker is is dat de smaken van de sappen vele malen beter is, alsof er meer smaak uit de groenten en fruitsoorten wordt geperst.

Het schoonmaken is overigens echt zo gedaan, helemaal wanneer je dit meteen na gebruik doet. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Amanda71279 07-11-2017

Snel en gemakkelijk iedereen aan de vitamines!

Algemene score

10,0
Ons hele gezin is erg enthousiast over de slowjuicer! De kinderen kiezen de eigen groenten en fruit en mams camoufleert er wat extra's bij! Het is erg gemakkelijk te bedienen en te monteren wat ook weer tijd scheelt. Er komt ook echt alleen maar sap uit en de pul netjes opgevangen! Daarna komt het ergste vaak van dit soort apparaten en dat is de schoonmaak. Bij dit apparaat is ook dit in een hand omdraai gedaan!!! Het apparaat is, net als zovele, best groot maar als je ziet wat voor gemak je terug krijgt is dit niet negatief te noemen. Al met al zéér tevreden over de Philips Slowjuicer!!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Happyjuicer 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel makkelijk in gebruik!

Algemene score

10,0
Ik ben enorm tevreden over deze slowjuicer! Ik was er bang voor dat het schoonmaakwerk me tegen zou staan en wij hem daardoor niet zouden gebruiken, maar het schoonmaken is echt heel eenvoudig! Je kunt de onderdelen snel uit elkaar halen en afspoelen onder de kraan of in de vaatwasser doen. Het hele gezin drinkt hier nu dagelijks lekkere fruit- en groentesappen, super!

Pluspunten

  • makkelijk in gberuik
  • eenvoudig en snel schoon te maken
  • dagelijkse dosis vitaminen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happylife 07-11-2017

Heel makkelijk in gebruik!

Algemene score

10,0
Super fijne slowjuicer. Hij is erg makkelijk in gebruik. Het apparaat is snel uit elkaar te halen en schoon te maken, vergeleken met onze oude centrifuge. Mijn zoontje van 7 vindt het geweldig om er lekkere sapjes mee te maken met bijv. appel, wortel en peer, en dit doen we dan ook dagelijks! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Knarfie12 04-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

simpel in gebruik

Algemene score

8,0
Een mooie slowjuicer voor iedereen die vaak een sapje wilt maken. Doordat het apparaat zeer makkelijk is schoon te maken kan je iedere dag wel varieren met een ander sapje, door de grote trechter hoef je minimale voorbereidingen te treffen voordat je de groeten en fruit in de juicer stopt. Dankzij de druppelstop kan je ook gewoon makkelijk glas voor glas vullen zonder dat je morst en het scheelt ook gelijk weer een bakje schoonmaken

Pluspunten

  • grote trechter
  • past mooi in elkaar
  • compact
  • goede sapoprecht
  • schoonmaken is simpel

Minpunten

  • geen sapdikte instelbaar
  • de knik is moeilijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

snoepiejudge 03-11-2017

Makkelijk schoon te maken

Algemene score

8,0
Fijne sapmachine!
Heeft een grote vul trechter en daardoor hoef je het fruit niet meer klein te snijden, scheelt een hoop tijd!
Bakje voor het afval van het fruit is groot zat en je sapopvang bak is genoeg voor wel 1 liter!!
Ben erg tevreden over het product! Doordat hij slank is staat hij fijn op het aanrecht ookal heb je een kleine keuken! Hierdoor maak je sneller gezonde sapjes. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Stephanie 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Tevreden, maar ruimte voor verbetering

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over de prestaties van de slowjuicer. De grote onderdelen voelen robuust aan bij het in elkaar zetten en zijn gemakkelijk en intuïtief te verwijderen en schoon te maken. Daarbij was ik positief verrast met het vermogen van de boor. De verschillende onderdelen zijn vaatwasserproof en zijn gemakkelijk binnen een paar minuten uit elkaar gehaald, omgespoeld en in de vaatwasser geplaatst.

De slowjuicer heeft een paar fijne elementen, zo zitten aan de achterkant van de sapbak schenktuitjes, waardoor het sap zonder knoeien over te gieten is in glazen. Verder beschikt het apparaat over een reverse-knop, waardoor je stukken fruit die vast zitten even kan terugspoelen en opnieuw kan laten verpulveren. Zo hoef je er niet met je handen in. Tot slot merkten we dat het apparaat bij inactiviteit een automatische stopfunctie had.

Echter, de slowjuicer verlangt nog enige verbetering: op de eerste dag viel al direct een rubberen afdekkapje van over één van de schroeven (van de hendel van de 'drip stop') in de bak van het net geperste sap. Een ander afdekkapje liet na enkele dagen ook los. Ook is het bijgeleverde afvalbakje een losstaand bakje, die beter gevormd zou kunnen worden (meer in de vorm van de basis van de machine, eromheen buigend, zodat het bakje niet gemakkelijk weg kan schuiven en het pulp er langs valt).
Verder is de binnenkant van de grote onderdelen (bijvoorbeeld daar waar je het fruit in gooit) niet gemakkelijk droog te krijgen met een vaatdoek en kun je er niet bij met een afwasborstel. Op termijn zorgt dit ervoor dat viezigheid achterblijft.
Tot slot is er geen mogelijkheid om de hoeveelheid pulp/de grofheid van de machine in te stellen. Dit zou bijvoorbeeld misschien opgelost kunnen worden door verschillende roostertjes te leveren. (Overigens, de bijsluiter zegt het al en dit is volgens mij bij geen enkele slowjuicer zo, maar peulvruchten kunnen niet in de slowjuicer gebruikt worden. Dan raakt het roostertje verstopt. Bananen en avocado’s moeten dus in de ouderwetse blender).

Als extra: in de productbeschrijving werd geadverteerd met een receptenboekje. Dit was meer een folder dan een receptenboekje, maar er werd wel verwezen naar een app op je telefoon. Deze app ziet er helder uit, werkt prima en biedt enige vernieuwende recepten. Het aanbod recepten vond ik zelf vrij beperkt, maar mogelijk komt dit nog.

Pluspunten

  • Gemakkelijk uit elkaar te halen
  • Schoon te maken in de vaatwasser
  • Schenktuitje in opvangbak voor het sap
  • 'Drip stop', zodat je tijdelijk kan pauzeren
  • Achteruit functie

Minpunten

  • Kleine onderdelen laten (onbedoeld) los
  • Pasvorm lekbakje, past niet bij het design
  • Geen mogelijkheid tot instellen hoeveelheid pulp
  • Binnenkant niet goed te bereiken, lastig boenen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

ClaireElisabeth 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Erg makkelijk en snel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze slowjuicer en zou hem daarom anderen ook aanraden!!
Hij is heel erg makkelijk in gebruik en ook makkelijk en snel schoon te maken.
De afneembare delen kunnen zelfs in de vaatwasser, maar zelf spoel ik alle onderdelen makkelijk onder de kraan schoon. Zeker omdat je hem bijna helemaal uit elkaar kunt halen gaat dit erg makkelijk!!
Ik was erg benieuwd naar hardere groenten of dat dat net zo makkelijk zou gaan als bijvoorbeeld fruit en ik moet zeggen dat het me echt verbaasde hoe makkelijk dat ging!!
Wel heb ik gemerkt dat je fruit soorten die veel vruchtvlees bevatten het beste als laatste door je gezonde sapje kunt doen omdat de filter dan wat verstopt lijkt te raken en er dan een soort moes boven de filter achter blijft waardoor hij langzamer door gaat lopen.
De fijne filter zorgt er wel voor dat je echt lekker dun te drinken sap krijgt!! Eb het "afval" komt er voor uit in het speciale opvangbakje, echt fantastisch!!
Oja voor sinaasappels is wel aan te raden de schil er even af te halen, anders wordt het sapje erg bitter.

Waar ik voorheen een theedoek en een zeef gebruikte om gezonde sapjes te maken, gebruik ik nu de slowjuicer en echt dat had ik jaren eerder moeten doen!!
Erg makkelijk en snel in gebruik waardoor je even snel een gezond sapje kunt maken en het dan ook sneller doet!!

Pluspunten

  • Makkelijk en snel in gebruik
  • Alles kan in de vaatwasser
  • Compact en mooi apparaat op je aanrecht

Minpunten

  • Teveel vruchtvlees verstopt het filter/ de zeef

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoepiejudge 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super eenvoudig en makkelijk schoon te maken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super product voor het maken van gezonde sappen!
Door de grote vul trechter hoef je het fruit en groente niet meer in kleine stukken te snijden en dat scheelt een hoop tijd.
De pulpopvangbak is groot genoeg en hoeft niet snel geleegd te worden tijdens het maken van een sapje. De sap container is groot genoeg voor 1 liter aan sap! De slowjuicer heeft een erg fijn en slank model waardoor hij niet veel plek in neemt, dit is ideaal bij een kleine keuken.
Nadat je sapje klaar is, is de slowjuicer erg makkelijk uit elkaar te halen om schoon te maken. Doordat hij in de vaatwasser kan maakt dat het schoonmaken nog makkelijker.
Ik vind het een geweldig product en maak er dagelijks gebruik van, vooral doordat hij zo makkelijk schoon te maken is, dat is echt een dikke plus punt.
Zeker waar voor je geld!

Pluspunten

  • slank model
  • grote vul trechter
  • makkelijk schoon te maken
  • snel gezonde sappen

Minpunten

  • draait niet meer dan 20 min achtereen
  • zeefje snel verstopt door zacht/rijp fruit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer