Philips Avance Collection HR1947 - Reviews

Specificaties
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Sapreservoir
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 33 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WMMVD 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, werkt perfect, makkelijk schoon te maken, maakt niet te veel lawaai, mooie droge pulp en lekkere sap

Pluspunten

  • Resultaat
  • Design
  • Weinig lawaai
  • Simpel schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dannyd 29-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Great

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Love the juicer, presses the vegetables into a delicious juice! Thanks Philips, you are the best. :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

busini 27-06-2017
  • Product paar weken in bezit

goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snel schoonmaken, alleen afspoelen en in 90 sec. weer gebruiksklaar, vergrote fruit toevoer.
Maakt wel enig lawaai en de prijs...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Spagaroni 27-06-2017

Handig apparaat

Algemene score

8,0
Snelle levering door fonQ.
Mooi slank apparaat
snel demontabel
snel schoonmaken
vergeet niet de pulpbeker goed te monteren anders start de juicer niet.....
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Stepan 14-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Best with apples. Oranges good. Nuts so so.

Algemene score

8,0
Looks really reliable. Already tested with apples, oranges, carrot and nuts.
Difficult to wash after nuts.

Pluspunten

  • easy to use and clean
  • good amount of juice

Minpunten

  • need to slice fruits to very small peaces

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisa 10-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Ideaal voor het gezin!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super blij met m'n Philips slowjuicer!! Hij maakt weinig geluid, staat mooi in de keuken en de kids (van 2 en 3) kunnen er eigenlijk zelfstandig al mee overweg doordat er geen gevaarlijke messen ed aan te pas komen (behalve het voorwerk uiteraard). Ideaal en leuk om zo extra vitamines binnen te krijgen!!

Pluspunten

  • Snel en makkelijk schoon
  • Niet te breed voor in keuken
  • Geen oorverdovend geluid

Minpunten

  • Nog redelijk wat voorwerk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesje88 10-06-2017

Ideaal!

Algemene score

10,0
Ben onwijs blij met m'n Philips slowjuicer! Zeker met kinderen die altijd willen helpen, is het ideaal. Er komen geen messen of gevaarlijke dingen aan te passen, behalve het in stukken snijden van tevoren, dus kunnen ze (2 en 3 jr) het eigenlijk al helemaal zelf (onder toezicht uiteraard).
Heel gemakkelijk schoon te maken ook, even afspoelen en klaar!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

withalice 10-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een super apparaat! Had al heel lang in gedachten om een slowjuicer aan te schaffen maar dacht altijd dat het een ingewikkelde apparaat was. Helemaal niet waar dus! Ik maak elke dag sapjes en smoothies - alles gaat heel makkelijk. Zelfs harde groenten zoals wortels of bieten kan je gebruiken. Ben blij verrast. Ook handig om recepten boekje bij te krijgen - een mooie inspiratie voor elke dag! Wij komen dus zeker geen vitamines te kort hier

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

withalice 10-06-2017

Super apparaat

Algemene score

10,0
Wat een super apparaat! Had al heel lang in gedachten om een slowjuicer aan te schaffen maar dacht altijd dat het een ingewikkelde apparaat was. Helemaal niet waar dus! ! ! Ik maak elke dag sapjes en smoothies - alles gaat heel makkelijk. Zelfs harde groenten zoals wortels of bieten kan je gebruiken. Ben blij verrast. Ook handig om recepten boekje bij te krijgen - mooie inspiratie voor elke dag. Wij komen dus zeker geen vitamines te kort hier.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Linds0910 10-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig apparaat, heerlijke sapjes!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit prachtige apparaat mogen testen voor insiders! Heel mooi apparaat dat doet wat hij moet doen. Je kan er heerlijke groenten en fruit sappen mee maken wat heel handig is in een groot gezin. Iedereen komt in een handomdraai aan de nodige groenten en fruit per dag. Wat ik prettig vind is dat eigenlijk alles er in kan aan groenten en fruit. Er zit een mooi boekje bij met heerlijke recepten ook! Wat ik minpunten vind is: - het apparaat maakt wel herrie - het apparaat is erg gevoelig... zodra er ergens nog een heeeel klein snippertje zit doet hij het niet en moeten alle onderdelen uit elkaar om te bekijken waar het zit. Verder ben ik erg blij met mijn slowjuicer!!!!! Ik vind het absoluut een aanrader in een groot gezin.

Pluspunten

  • Alles kan er in op gebied van groenten en fruit!
  • Zit een leuk receptenboekje bij

Minpunten

  • Maakt veel herrie
  • Veel losse onderdelen.
  • Niet makkelijk in elkaar te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Linds0910 10-06-2017

Mooi apparaat doet wat hij moet doen!

Algemene score

8,0
Ik heb dit prachtige apparaat mogen testen voor insiders! Heel mooi apparaat dat doet wat hij moet doen. Je kan er heerlijke groenten en fruit sappen mee maken wat heel handig is in een groot gezin. Iedereen komt in een handomdraai aan de nodige groenten en fruit per dag.
Wat ik prettig vind is dat eigenlijk alles er in kan aan groenten en fruit. Er zit een mooi boekje bij met heerlijke recepten ook!
Wat ik minpunten vind is:
- het apparaat maakt wel herrie
- het apparaat is erg gevoelig... zodra er ergens nog een heeeel klein snippertje zit doet hij het niet en moeten alle onderdelen uit elkaar om te bekijken waar het zit.

Verder ben ik erg blij met mijn slowjuicer!!!!! Ik vind het absoluut een aanrader in een groot gezin.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Lonskie 08-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijk vers sap in een handomdraai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Philips slowjuicer is een super aanwinst in mijn keuken. Je maakt eenvoudig de lekkerste sappen en smoothies. Door de verschillende zeven kun je kiezen voor helder sap of iets troebeler met meer vezels. Door de techniek kun je ook zacht fruit "juicen" en zelfs gewelde noten om zelf bv amandelmelk te maken. Mijn kinderen komen zonder problemen aan hun dagelijkse portie vitamines want die vinden de groenten en fruit sappen heerlijk. Ook heel belangrijk: hij is snel en eenvoudig schoon te maken en staat ook qua design mooi op t aanrecht! En hij is relatief stil.
Enig puntje van kritiek, de opening is klein waardoor je alles moet snijden.

Pluspunten

  • Verse sap, door 2 filters veel vezels
  • Mooi design
  • Stil

Minpunten

  • Smalle schacht dus veel voorbereiding (snijden)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lonskie 06-06-2017

Gezond sap in een handomdraai

Algemene score

10,0
De Philips slowjuicer is een super aanwinst in mijn keuken. Je maakt eenvoudig de lekkerste sappen en smoothies. Door de verschillende zeven kun je kiezen voor helder sap of iets troebeler met meer vezels. Door de techniek kun je ook zacht fruit "juicen" en zelfs gewelde noten om zelf bv amandelmelk te maken. Mijn kinderen komen zonder problemen aan hun dagelijkse portie vitamines want die vinden de groenten en fruit sappen heerlijk. Ook heel belangrijk: hij is snel en eenvoudig schoon te maken en staat ook qua design mooi op t aanrecht! En hij is relatief stil.
Enig puntje van kritiek, de opening is klein waardoor je alles moet snijden.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Care1990 04-06-2017

Een hele fijne slowjuicer

Algemene score

8,0
De slowerjuicer voldoet aan al mijn verwachtingen en meer. Één van de grootste voordelen is dat hij zeer gemakkelijk schoon te maken is. Alle onderdelen zijn los te halen en gemakkelijk onder de kraan af te spoelen. Ze mogen eventueel ook in de vaatwasser! Echt een verademing ten opzichte van andere producten.
Het design is compact en strak, waardoor die mooi bij de rest van de keuken past.
Maar het allerbelangrijkste is dat alle sapjes er vol vitamines uitkomen zonder al te veel moeite en tijd. Met het receptenboek heb ik al veel inspiratie opgedaan!
Een minpunt wat genoemd kan worden is dat hij vrij veel lawaai maakt. Maar dit is nog altijd minder dan mijn blender.

Kortom: een slowjuicer die qua design, werking aan meer dan de verwachting voldoet.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Deezers 04-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker gezond bezig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
We kennen het allemaal: je wilt gezond bezig zijn maar hebt er geen tijd voor of na een paar dagen val je weer terug in je oude gewoontes. Met de Philips Slowjuicer lukt het om op een makkelijke én leuke manier gezonde sapjes te bereiden voor na het sporten of gewoon de gezonde trek! Het verrassend compacte apparaat heb je zo op je keukenblad staan (en ook makkelijk op te ruimen achteraf). Je koopt in de winkel je favoriete fruit en kan dit zo in de Slowjuicer 'gooien'. Een glas eronder zetten en malen maar! 'De juicer perst alle belangrijke sappen gemakkelijk uit (met pulp!) en het afval komt netjes in een opvangbakje terecht.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in gebruik
  • Al het goede van fruit in één glas

Minpunten

  • Schoonmaken moet je direct doen, anders lastig
  • Soms veel fruit nodig voor één glas

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Deezers 04-06-2017

Lekker gezond bezig

Algemene score

8,0
We kennen het allemaal: je wilt gezond bezig zijn maar hebt er geen tijd voor of na een paar dagen val je weer terug in je oude gewoontes. Met de Philips Slowjuicer lukt het om op een makkelijke én leuke manier gezonde sapjes te bereiden voor na het sporten of gewoon de gezonde trek! Het verrassend compacte apparaat heb je zo op je keukenblad staan (en ook makkelijk op te ruimen achteraf). Je koopt in de winkel je favoriete fruit en kan dit zo in de Slowjuicer 'gooien'. Een glas eronder zetten en malen maar! 'De juicer perst alle belangrijke sappen gemakkelijk uit (met pulp!) en het afval komt netjes in een opvangbakje terecht.

Mocht je geen inspiratie hebben, bij het apparaat zit een handig receptenboek om wat lekkere sapjes te bereiden. De prijs van het product kan een grote drempel zijn om de Slowjuicer aan te schaffen... maar als je hem eenmaal hebt staan wil je niet anders meer! Veel gezonder dan alle voorverpakte sapjes in de winkel en het is ook nog eens bijzonder leuk om het te doen!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

lukask90 02-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Twijfel tussen blender en slowjuicer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor het maken van gezonde, drinkbare sappen en smoothies was ik al bekend met een blender. Het concept: je mikt je favoriete groente en fruit in een blender en je krijgt een dikke smoothie die goed vult.

Maar soms heb je ook geen zin in smoothie voor de healthy boost, maar wil je gewoon een makkelijk wegdrinkbaar sapje. Daarvoor is deze slowjuicer ideaal. Je pakt je favoriete groente en fruit (ik had voor een paar euro al best veel producten die waren afgeprijsd in de supermarkt) en gooit dat in de slowjuicer en krijgt een heerlijk sapje. Je kunt zelf variëren in de smaken van het sapje.

De naam zegt het al: bij een slowjuicer heb je meer geduld nodig dan bij een blender. Groente en fruit moet je een voor een toevoegen. Het is het wachten waard, want je hebt een gezond en lekker sapje zonder toevoegingen, zoals bij sap uit de supermarkt. Voor het ochtendritueel is het minder geschikt, zeker als je haastig bent.

Wat ik jammer vind, is dat je na het maakproces een hoop restproduct kunt weggooien. Ik las dat je het bijv in een cake kunt verwerken, maar ik ben niet zo'n bakwonder. Zonde, want dat restproduct (veel pulp, vezels) is supergezond.

Na het maken van een sapje moet het hele apparaat schoongemaakt worden. Veel losse onderdelen moet je apart afspoelen. Soms blijven er vervelende restjes groente plakken. Het opnieuw in elkaar zetten vervolgens, daar moet ik nog verder op studeren.

Pluspunten

  • Lekkere, gezonde sapjes
  • Je kunt alle soorten groentes gebruiken

Minpunten

  • Schoonmaken is niet supermakkelijk
  • Veel pulp kun je weggooien

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

luuk1990 02-06-2017

Twijfel tussen blender en slowjuicer

Algemene score

8,0
Voor het maken van gezonde, drinkbare sappen en smoothies was ik al bekend met een blender. Het concept: je mikt je favoriete groente en fruit in een blender en je krijgt een dikke smoothie die goed vult.

Maar soms heb je ook geen zin in smoothie voor de healthy boost, maar wil je gewoon een makkelijk wegdrinkbaar sapje. Daarvoor is deze slowjuicer ideaal. Je pakt je favoriete groente en fruit (ik had voor een paar euro al best veel producten die waren afgeprijsd in de supermarkt) en gooit dat in de slowjuicer en krijgt een heerlijk sapje. Je kunt zelf variëren in de smaken van het sapje.

De naam zegt het al: bij een slowjuicer heb je meer geduld nodig dan bij een blender. Groente en fruit moet je een voor een toevoegen. Het is het wachten waard, want je hebt een gezond en lekker sapje zonder toevoegingen, zoals bij sap uit de supermarkt. Voor het ochtendritueel is het minder geschikt, zeker als je haastig bent.

Wat ik jammer vind, is dat je na het maakproces een hoop restproduct kunt weggooien. Ik las dat je het bijv in een cake kunt verwerken, maar ik ben niet zo'n bakwonder. Zonde, want dat restproduct (veel pulp, vezels) is supergezond.

Na het maken van een sapje moet het hele apparaat schoongemaakt worden. Veel losse onderdelen moet je apart afspoelen. Soms blijven er vervelende restjes groente plakken. Het opnieuw in elkaar zetten vervolgens, daar moet ik nog verder op studeren.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Sabrina 02-06-2017
  • Product paar weken in bezit

SuperFijne Juicer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zodra ik de slowjuicer binnen had was ik al blij! Heel makkelijk in elkaar te zetten wat dus ook inhoud dat het apparaat heel makkelijk uit elkaar gaat voor het schoonmaken. Alle onderdelen zijn makkelijk af te spoelen en alle losse onderdelen kunnen in de vaatwasser. Wat erg opviel was dat de pulp vrij droog is waardoor dus echt al het sap in mijn glas terecht komt! Bijna elke dag word de juicer wel gebruikt en de sapjes smaken heerlijk. Wel even wennen dat je goed moet voorbereiden en kleine stukken moet snijden en dat je een klein beetje geduld moet hebben, het tenslotte niet voor niks een slowjuicer! De smaak van de groente en fruit zijn echt goed. Tot nu toe zeer tevreden!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Schoonmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SabKnub82 01-06-2017

Gebruiksvriendelijke Juicer

Algemene score

8,0
Zodra ik de slowjuicer binnen had was ik al blij! Heel makkelijk in elkaar te zetten wat dus ook inhoud dat het apparaat heel makkelijk uit elkaar gaat voor het schoonmaken. Alle onderdelen zijn makkelijk af te spoelen en alle losse onderdelen kunnen in de vaatwasser. Wat erg opviel was dat de pulp vrij droog is waardoor dus echt al het sap in mijn glas terecht komt! Bijna elke dag word de juicer wel gebruikt en de sapjes smaken heerlijk. Wel even wennen dat je goed moet voorbereiden en kleine stukken moet snijden en dat je een klein beetje geduld moet hebben, het tenslotte niet voor niks een slowjuicer! De smaak van de groente en fruit zijn echt goed. Tot nu toe zeer tevreden!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews