Samsung Portable SSD kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 247,00
Naar de laagste prijs

Professioneel en betrouwbaar

De X5 is ontworpen voor techprofessionals die content met een hoge resolutie razendsnel willen renderen of compileren. De SSD heeft een efficiënte warmteafvoer en is beveiligd met een wachtwoord voor extra beveiliging.

* Thunderbolt™ 3 (40Gbps)
* Sequential Read : Up to 2,800 MB/sec
* Sequential Write : Up to 2,100 MB/sec
* AES 256-bit hardware encryption
* 500GB-2TB geheugen

Ontdek echte snelheid

De nieuwe Samsung SSD X5

"USAIN BOLT
Met deze supersnelle ssd heeft Samsung een Usain Bolt of voor de Formule 1 fans een Max Verstappen onder de externe ssd's gecreëerd. Bij professioneel video-editing heeft deze schijf geen enkel probleem om de zwaarste bestanden heen en weer te pompen en de lees- en schrijfsnelheid is verbluffend, zelfs sneller dan de interne ssd."

9,0
K. van Beurden 14-11-2018

Bekijk alle reviews

Gebruik de kracht van Thunderbolt™ 3

Met de X5 heb je extreem geavanceerde technologie in handen. Thunderbolt 3 biedt de snelste bandbreedte tot 40 Gb/s voor razendsnelle prestaties. De X5 is uitgerust met de ongekende snelheid van een NVMe-interface en kan binnen no-time de aller zwaarste data verwerken.

Nooit meer wachten, snelle gegevensoverdracht

Meer tijd om creatief bezig te zijn. De lees-/schrijfsnelheden van de X5 van 2.800/2.300 MB/s zijn 5,2x/4,5x sneller dan die van een Portable SSD met SATA-interface en 25,5x/20,9x sneller dan die van een externe HDD. Met de X5 zet je een 4K UHD-video van 20 GB over van een pc naar de SSD in slechts 12 seconden.

Thermal Management Technologie

Geen zorgen over warmte. De X5 maakt gebruik van DTG-technologie (Dynamic Thermal Guard) voor optimale prestaties en temperatuurregulering en heeft een koellichaam dat de oppervlaktemperatuur onder 45°C houdt. De behuizing heeft geen bewegende onderdelen en is verstevigd met een magnesiumlegering die zelfs bestand is tegen een val van 2m hoog.

Je gegevens beveiligd

Beveilig je privé-informatie en intellectuele eigendom. De optionele wachtwoordbeveiliging op basis van AES 256-bit-encryptie biedt een optimale beveiliging van je gegevens. En je krijgt 3 jaar garantie zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Samsung Portable SSD kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 247,00
Naar de laagste prijs