Kärcher WV 2 plus - Reviews

Specificaties
Afneembaar waterresservoir
Nee
Inhoud waterresservoir
0 liter
Bedrijfstijd
25 min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Kärcher WV 2 plus op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. 05-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,8
Handig apparaat en als ie het doet maakt hij streeploos schoon. Echter na drie keer gebruiken is hij al stuk!
De reden dat hij stuk gaat is dat hij niet alleen vocht in het reservoir zuigt maar ook in de motor. Dit loopt naar beneden in het apparaat waar de printplaat zit met kortsluiting als gevolg.
Erg jammer want karcher maakt normaal degelijke apparaten.

Een ander nadeel is dat hij alleen rechtop te gebruiken is. Dit kan soms lastig zijn onder aan het raam als je brede vensterbanken hebt.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Slecht
Rave62 25-07-2017

http://windowvacreviews.co.uk/common-karcher-window-vac-problems-and-fixes/

Reageer

PeterI1968 30-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,2
Prima manier om zonder veel water de ramen schoon te krijgen. Wel eerst de ramen voorwassen anders wil de ruitenreiniger nog wel eens strepen geven. Maar het geeft over het algemeen een prima en snel resultaat.
Zolang als hij het blijft doen!! Na een maand of drie heeft onze Kärcher ruitenreiniger al de geest gegeven. Helaas hebben we de aankoopbon niet meer kunnen vinden. Dat is toch een hoop geld om een paar keer de ramen te kunnen wassen. Daarom erg teleurstellend dat een A-merk als Kärcher zo snel kapot gaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Slecht
Backslash 04-11-2015

als je betaald hebt via betaalpas, dan is die afschrift volgens mij ook voldoende bewijs!

Reageer

Froukje 26-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Slechte accu

Geschreven voor: Kärcher WV 2 plus

Algemene score

1,0
Ik heb inmiddels mijn derde exemplaar van deze Kärcher WV2. Ik had de eerste gekocht bij Fonq en deze raamwisser was na drie keer gebruiken kapot. Lampje bleef knipperen terwijl deaccu opgeladen was. Apparaat deed niets meer. Klacht bij Kärcher gemeld, maar geen enkele reactie retour. Fonq reageerde zeer snel en leverde direct een nieuw apparaat. Ook dit exemplaar deed het maar heel even en er werd weer vlot door Fonq een nieuwe geleverd. Vandaag gelijk gebruikt en na het eerste raam ging ook deze nieuwe Raamwisser knipperen en deed vervolgens niets meer, ook niet na twee uur opladen. Een groot fiasco is dit apparaat, ik zou bijna gaan denken dat het aan mij ligt, maar de klachtenregeling op internet zegt genoeg!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

ad 14-06-2017
  • Product paar weken in bezit

vergist in de goede naam van het merk

Geschreven voor: Kärcher WV 2 plus

Algemene score

1,0
zolang ie het doet, helemaal goed. het probleem is dat de accu na zo`n 5 keer gebruiken het opgaf. kärcher kon me niet verder helpen. Omdat ik toch tevreden was met de werking van het ding, die gele WV2, heb ik er nòg een gekocht, een witte deze keer. Dat ding hield er na twee keer al mee op vanwege hetzelfde probleem. lampje blijft knipperen maar het ding laat niet op. Ik heb dit aan kärcher gemeld, deze MOETEN op de hoogte zijn van de accu-problemen gezien de vele klachten op internet. Ik ging voor het merk maar dat is me dus heel erg tegengevallen, zo erg dat ik niet eens een vervangend produkt wil.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Jld 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Probleem kärcher WV2 oplossen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kärcher WV 2 plus

Algemene score

7,0
Het probleem dat het apparaat niet meer werkte na 2 keer gebruiken herken ik. Wij hadden het zelfde probleem, alleen een knippert lampje en verder deed de Kärcher niets. Ik heb het apparaat zelf open geschroefd en het ronddraaiende schoepen rad vrij gemaakt, deze zat iets te strak in zijn behuizing. Apparaat weer dicht gemaakt en we kunnen weer ramen lappen. Hier hebben we de slechte service van Kärcher niet voor nodig.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

J.cramer 18-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Kärcher Wv2

Geschreven voor: Kärcher WV 2 plus

Algemene score

2,0
Ik sluit mij aan bij vele reviews .Waardeloos product. De accu na een jaar stuk. Dit kan toch niet bij een product van Kärcher?
Was van plan een nieuwe aan te schaffen maar na het lezen van deze reviews begin ik daar niet aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

George 13-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Korte levensduur

Geschreven voor: Kärcher WV 2 plus

Algemene score

3,0
Ik heb intussen de 3de reeds versleten, geen enkele van de 3 heeft het langer dan een jaar volgehouden. Telkens duikt op termijn hetzelfde probleem op, na het opladen wil het apparaat niet meer inschakelen. De schakelaar is goed want het lampje reageert, echter de motor start niet meer. Op zich wel een handig apparaat voor het werk, maar is toch een dure oplossing. Ik denk dat ik nu maar terug met de hand de ramen ga wassen...

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • sneller ramen kuisen

Minpunten

  • ZEEER korte levensduur van het apparaat
  • Accuduur te kort voor alle ramen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Daniëlle 25-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Snel en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kärcher WV 2 plus

Algemene score

8,0
Maakt de ramen mooi schoon, niet altijd streeploos dus sommige ramen, vooral buitenramen, moet je soms 2x doen. Maar werkt wel snel en je pakt het apparaat even snel als.ramen vies zijn.

Pluspunten

  • Efficiënt
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Niet altijd streeploos
  • Schoonmaakspul is duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Backslash 04-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,7
Net mijn ramen gedaan, hoe simpel kan het worden met de Karcher!

gewoon bijgeleverde spuibus met poetsmiddel op spuiten en poetsen, daarna afnemen met de Karcher. zonder strepen en snel. precies hoe ze reclame maken werkt ie . hopenlijk kan je lang met dit apperaat doen. het meegeleverde product is duur maar misschien te vervangen door ander huismiddel.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

paikema 14-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Na negatieve reacties op de eerste versie van de Karcher VW50 (model 2009 die overigens bij de blokker aangeboden wordt) gekozen voor de WV2 plus (model 2015)
Alle ramen in no-time schoon. super handig. Even een vochtige doek mee voor de kozijnen (als je die ook wilt schoonmaken)
De vloeistofspuit en het apparaat kan ik in 1 hand houden als ik een ladder opklim om de ramen boven te reinigen. Ik vindt ramen wassen nu zelfs leuk. (mijn vrouw deed het eerst altijd :)
makkelijk in en uit elkaar te halen. Wat ik me wel afvraag is of je hem ook zijwaarts of ondersteboven mag gebruiken. Bij ramen (binnen) met een vensterbank er direct onder kom je niet helemaal onderaan en ben je genoodzaakt het apparaat zijwaarts te houden. Er zit alleen een gebruiksaanwijzing met plaatjes bij en een boekje met technische zaken en waarschuwingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Isisaya 23-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Snel kapot

Geschreven voor: Kärcher WV 2 plus

Algemene score

5,0
als hij het doet prima, maar ging al snel kapot. Motor valt steeds uit en hij lijkt ook niet meer te zuigen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

W.Jacobs 09-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Kärcher Windos Vac 2Plus

Geschreven voor: Kärcher WV 2 plus

Algemene score

5,0
Een heel gedoe ramen wassen met zoveel attributen, maar t werkte redelijk.
Nu na 3,5 jaar doet ie niks meer. Gebeld naar Kärcher Nederland: Kan niet gerepareerd worden.
Binnen 2 jaar zou ik een nieuw apparaat gekregen hebben, maar na 3 jaar doen ze niks.
Jammer, maar daarvoor vond ik t apparaat te duur.
Heb nu weer een gewone Leifheit raamwasser gekocht, de vorige had ik al aan de kleinzoon gegeven.

Pluspunten

  • wast redelijk

Minpunten

  • Na 2 jaar afschrijven
  • Veel attributen nodig

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Yolanda 11-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

binnen 2 jaar, 2x defect

Geschreven voor: Kärcher WV 2 plus

Algemene score

3,0
Binnen 2 jaar 2 apparaten defect, na 1 jaar, binnen de garantie, nieuwe gekregen, garantietermijn wordt dan niet verlengd en na verstreken garantietermijn en 1 maand kon ik tekort bon krijgen om wederom apparaat aan te schaffen. Uiteraard geen gebruik van gemaakt.

Pluspunten

  • zeemt prima

Minpunten

  • snel defect
  • slechte service

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Brigit 17-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima eerste ervaring

Geschreven voor: Kärcher WV 2 plus

Algemene score

7,0
Sinds een paar dagen in huis en zojuist de ramen ermee gezeemd. Tot nu toe tevreden, alleen vensterbanken heeft hij echt een probleem mee. Je kunt je ramen dan ook niet tot aan de onderkant reinigen en aangezien hij enkel vertikaal te gebruiken is voor het beste resultaat, vind ik dat wel een dingetje. Ben benieuwd of die van mij het langer volhoudt dan een aantal keren gebruik, zoals ik hier gelezen heb. Wij hebben veel grote ramen en in 1 oplaadbuurt heb ik de hele benedenverdieping gedaan.

Pluspunten

  • Nagenoeg streeploos
  • Gaat verrassend lang mee wanneer opgeladen

Minpunten

  • Moeite indien brede vensterbanken

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wijkwijk 02-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slecht product

Geschreven voor: Kärcher WV 2 plus

Algemene score

1,0
Een paar jaar geleden bij AH actie aangeschaft. Werkte perfect tot de schakelaar de geest gaf. Vorige week een vervangende bij de Praxis aangeschaft. Bij het eerste gebruik gaf de schakelaar de brui aan. Nog met opladen geprobeerd te reanimeren. In originele dus gestopt om terug te brengen. Begon toen spontaan te werken en maar schakelaar werkte niet meer. Met werkend apparaat naar Praxis en daar stopte het spontaan. Lege accu? Ik ga op zoek naar een ander merk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Amit 10-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

KARCHER SC3 PREMIUM

Geschreven voor: Kärcher WV 2 plus

Algemene score

1,0
Zo een vreselijk slecht product heb ik nog nooit gehad.
Het doet absoluut niet waarvoor je het aanschaft.

Hij stoomt niet, er komt alleen water uit.
En dat zelfs na 5 tot 10 min laten opwarmen ipv de 30 sec dat wordt aangegeven.

Mijn laminaat is verpest !

Zeer slecht apparaat !

Pluspunten

  • Geen
  • ABSOLUUT GEEN

Minpunten

  • Stoomt niet, er komt alleen water uit.
  • DUUR IN AANSCHAF, ZONDE V/H GELD

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

wigo vonkeman 06-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

waardeloze accu

Geschreven voor: Kärcher WV 2 plus

Algemene score

2,0
Als de accu het doet, werkt het apparaat prima. Het doet wat het moet doen, echter na een paar keer gebruiken weigert de accu de afzuiging in werking te zetten. Nieuwe accu zou €39,95 moeten kosten, voor wv 5 ca. € 20,-???. Aangezien het mij niet lukt, zonder breken bij de accu te komen, kan ik hem in de prullenbak gooien. Hoezo Kärcher kwaliteit.

Pluspunten

  • werkt snel, echter wel zeem bij nodig voor randen

Minpunten

  • Accu

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht
Steendam 08-12-2018

Had je geen garantie>>??

Reageer

Frans G van oostveen 11-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

afrader , na enkele malen gebruik kapot

Geschreven voor: Kärcher WV 2 plus

Algemene score

1,0
Werkt prima , is echter duidelijk gemaakt voor eenmalig gebruik , zuigt ook water mee naar binnen naar de motor batterij en printje , deze gaan vervolgens oxideren en apparaat werkt hierna niet meer. met dit apparaat kan ik een a twee keer ruiten reinigen , hierna moet het apparaat vervangen worden , zeer omslachtig

Pluspunten

  • maakt ramen mooi schoon

Minpunten

  • slechts voor eenmalig gebruik gemaakt

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

Bosman 11-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

karcher wv 2 plus

Geschreven voor: Kärcher WV 2 plus

Algemene score

1,0
dit toestel is goed als het werkt !! zoals in vele reviews na enkele malen gebruik al stuk en helaas is de garantiebon spoorloos :( dus zou dit zeker niet aanraden want dit is echt dikken brol !!!!!!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer